• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمک در نصب , اجرا و رد كردن مراحل بازيها

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
اگه چند صفحه قبل بری راهنمایی هارو میبینی چون بنده هم دقیقا همین مشکل رو با این بازی دارم !
خوب چیزایی که یادمه دوستان گفتن :
1- جدیدترین ورژن DirectX رو نصب کن
2- درایور کارت گرافیک رو از سایت گرفته و نصب کن
3- از همه مهمتر کار گرافیکت چیه مشخصاتشو نگاه کن ببین pixel shader رو چند نوشته supportمیکنه !؟

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
GOD OF WAR 2 -

من ای مرحلم Into The Ruins
همون قسمتی که وقتی میای پایین یه دستگیره سمت راست گزاشته که وقتی میکشیش پایین یه قسمت باز میشه بقولی نرده کشیه ! باز میشه و یه مرده داخلشه که باید بیاریمش رویه دکمه ه بقولی !
و بعد یه دکمه دیگه هست که یه دیواره نیمه شکسته هست که بعد از شکستنش کامل میبینیم که اب داره میره و هیچ راهه دیگه ای نیست و فقط قدرت میگیریم !
بعد اون راه اصلی رو نمیدونم واقعا چه جوری باید باز کرد ؟! !!!!
اخرش باید عکسرو بگیرم !
932295_20070313_screen033.jpg

بعد از اینکه چش و چاله این در میاریم میریم وارد اون قسمت میشیم که گفتم !

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
در اطاق دايره اي شكل يك دسته هست كه اول بايد اون رو بچرخونيد و بعد ديوارهاي اطاقك هايي كه وجود دارند رو بشكنيد.در اين صورت اب در پشت تمام اطاقها جريان پيدا ميكنه و يك مسير دايره اي شكل رو طي ميكنه.حالا جسدي كه در اختيار داريد رو در داخل اب بندازيد و خودتون به اطاق سمت چپ برويد و جسد رو از اب بگيريد و روي سكوي سمت چپ بگذاريد.بعد خودتون روي سكوي وسط بايستيد.

peg peg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گرافیک من 7600 gt هست

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
مدی جون من باز تو این بازی گیر کردم اینم مثل god of war 1 خوب الان اونجایم که بقولی مجسمه ه رو هول میدی میندازی پایین بعد که پایین میری باید چیکار کرد؟!

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
مدی جون من باز تو این بازی گیر کردم اینم مثل god of war 1 خوب الان اونجایم که بقولی مجسمه ه رو هول میدی میندازی پایین بعد که پایین میری باید چیکار کرد؟!
الان به معبد Euryale وارد شديد يا نه؟با خود Euryale جنگيديد يا نه؟ اگه قبل از اونجا هستيد با Cerberus II جنگيديد يا نه؟

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
با هیچکدوم شاید سربیوس ! هان ؟ !نه من الان با اون سگه سه سره جنگیدم ! بعد یه دره مجسمه ای هست که از دهنش اتیش میاد و هیچ راهه دیگه ای نیست برایه رفتن ! اونجام !

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
با هیچکدوم شاید سربیوس ! هان ؟ !نه من الان با اون سگه سه سره جنگیدم ! بعد یه دره مجسمه ای هست که از دهنش اتیش میاد و هیچ راهه دیگه ای نیست برایه رفتن ! اونجام !
اون سگه همون cerberus II هست.اون رو كه بكشيد يك پشم زرين (golden fleece) بدست خواهيد اورد كه با كمك اون ميتونيد حملات اتشين رو دفع و منعكس كنيد.براي اين كار قبل از اينكه اتش به شما برخورد بكنه L1 رو فشار بدين.اين كار را در مقابل اون در انجام بديد.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
932295_20070313_screen043.jpg

من این قسمت رو رد کردم ! بعدش رو موندم PHASE ONE va PHASE TWO چه جوری باید برم؟!

vahshat2

Registered User
لایک‌ها
0
برو بچس کسی تا حالا بازی airline 69 رو انجام داده... من یه ورژن از این بازی دارم به یه زبون نمی دونم کجایی... مرحله دومش گیر کردم... ونمیتونم جلوتر برم... اونجایی که باید چند تا جعبه رو تو چند تا مسیر حرکت بدی... اما نمیدونم باید چی کار کنم... ممنون میشم کمک کنید...

یعنی واقعا هیچ کس airline 69 رو انجام نداده؟ عجیبه....

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
من این قسمت رو رد کردم ! بعدش رو موندم PHASE ONE va PHASE TWO چه جوری باید برم؟!
چون دشمن در اينجا نامرئي هست بايد از حركتش در اب و پاشيده شدن اب به اطراف و همينطور تصوير ناواضحي از او كه روي اب ميفته مكان اون رو تشخيص بدين.فقط براي حمله به اون از حملات معمولي استفاده كنيد نيازي به استفاده از combo يا جادو نيست.ضمن اينكه موقعي كه اون به شما حمله ميكنه كافيه فقط حملات اون رو block كنيد.هر چند وقت يكبار اون از مكاني به مكان ديگه تله پورت ميكنه كه مكان جديدش با نور ابي مشخص ميشه.
و بعد بلافاصله به طرف شما حمله ميكنه اينجا با block ميتونيد راحت حملاتش رو دفع كنيد و وقتي حملاتش تموم شد ميتونيد بهش حمله كنيد.

Nokia_My_Life

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان
کسی هست که بازی Command & Conquere : Tiberium Wars یا همون جنرال 3 خودمون رو فول باشه ؟
من چند تا سوال دارم در مورد گروه Scrin ,, اگر کسی هست بگه من بپرسم
منتظرم
ممنون
یا علی

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
اون اشتب شد یادم رفت ادیت کنم من الان از اون قسمت گذشتم و خیلی جلوترم و همه کار رو انجام دادم و الان راه جلوم بسته شده و یه تیکه دیوار وسط هستد که ببا چرخوندن دسته میاد بالا بعد از چند ثانیه میاد پایین و نمیدونم باید چیکار کنم!

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
دوستان یکی کمک کنه من اینجا خیلی فجیه گیر کردم !

Nokia_My_Life

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان
کسی هست که بازی Command & Conquere : Tiberium Wars یا همون جنرال 3 خودمون رو فول باشه ؟
من چند تا سوال دارم در مورد گروه Scrin ,, اگر کسی هست بگه من بپرسم
منتظرم
ممنون
یا علی
کمک !!!

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
اون اشتب شد یادم رفت ادیت کنم من الان از اون قسمت گذشتم و خیلی جلوترم و همه کار رو انجام دادم و الان راه جلوم بسته شده و یه تیکه دیوار وسط هستد که ببا چرخوندن دسته میاد بالا بعد از چند ثانیه میاد پایین و نمیدونم باید چیکار کنم!
نميشه با كند كردن زمان ازش گذشت؟اگه نميشه يك مقدار دقيقتر بگيد كجا هستيد تا بتونم بهتر راهنمايي كنم.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
اونو حل کردم گیرش یه مجسمه بود !
حالا قسمت the great chasm اگه گریت رو اشتب ننوشته بودم ! - حالا اون قسمت هستم که دوتا پل هست و بقیش نیست ! دو تیکه پل ! و بقیش باده هوا !!!!!!

بالا