• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمک در نصب , اجرا و رد كردن مراحل بازيها

asalgoly13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من الان مشغول یه بازی خیلی توپ هستم که تا حالا نمونه شو ندیدم ...
vampire -the masquerade - bloodline
که تو شرکتای فارسی به اسم خط خون معروف شده ... خیلی داستان جذاب و جالبی داره .. همه نوع انتظاری رو براورده می کنه ... اونایی که اهل معما هستن ... اونایی که بازی اکشن دوست دارن یا اونایی که طرفدادر بازیهای ترسناک ماجرایی هستن ... این بازی تو خودش همه جور بازی رو جمع کرده البته یه کم هم باید زبان بلد باشین تا بتونین از راهنماییهای بازی استفاده کنین . اما ...

من تا حالا دو سه نسخه مختلف این بازی رو گرفتم ولی همیشه یه جای این بازی گیر میکنم : اگه اینو بازی کردین اونجایی که باید پروفسور رو از تو غار نجات بدیم و فقط یک دقیقه فرصت داریم تا بمب منفجر نشه وقتی به قایق می رسم و مرحله بعدی باید لود بشه ، سیستم از محیط بازی خارج میشه ... مثل اینکه یه جای کار می لنگه
هر کس بازی کرده لطفا جواب بده ..

اگر هم بازی نکردین واقعا باید بگم که طعم واقعی یه بازی جذابو نچشیدین ... دیگه بیشتر از این نمیگم بقیه شو خودتون برین ببینین ..

Dead_Man

Registered User
لایک‌ها
3
هو هو هو
چه گيمي رو بازي مي كني اگه حوصله كني مي تونم يه راه خيلي راحت يادت بدم همون اول بازي كركتر خودت رو كلي پوينت بهش بدي
اونجا كه چند تا پوينت براي LVL Up كردن ابيليتي هات داري هي بده بعد نكس كن برو صفحه ي بعد وقتي رفته صفحه ي بعدش دوباره بك كن رو همون صفحه باز مي توني همون تعداد پوينت باز بدي

RAHVAR

Registered User
لایک‌ها
453
یکی از بهترین بازیهایی که تا به حال بازی کردم هستش

من این بازی رو تو پلی استیشن2 بازی میکنم

فقط یه مشکلی هستش اینه که سیو نمیکنه اِرور میده
کارت سیوش بقیه بازی هارو سیو میکنه فقط این بازی رو سیو نمکنه
دوستان منو کمک کنید

RAHVAR

Registered User
لایک‌ها
453
چند ساعت بازی میکنم بعد می خوام سیو کنم سیو نمی کنه همه زحمتم از بین میره
استادان کمکم کنید

Bahram.ws

Registered User
لایک‌ها
73
یه چک کن شاید مموری پر شده!!!

RAHVAR

Registered User
لایک‌ها
453
نه مموری رو خالی کردم ولی بازم سیو نکرد
همه زحمتم به باد رفته
چند دفعه چند ساعت بازی کردم ولی سیو نکرد

Dead_Man

Registered User
لایک‌ها
3
من يه دوست دارم كه اين بازي رو بازي كرده مي گفت بعضي از DVD‌ هاي بازار خرابن و اين كار رو نمي كنن احتمالا براي شما هم يكي از اين هاست

Red-hat

Registered User
لایک‌ها
0
از شما خانوما و آقایون محترم کی Ghost Recon بازی کرده؟!!
4743.gif

یه جاش گیر کردم...
محل : Checkpoint 4 بعد از اینکه اون آنتنرو (؟!) میفرستیم بالا بعد میگه برین طرف یه ساختمونی که علامت سبز روشه بعد دیگه هیچ کاری نمیشه کرد !!
confused.gif

یکم هم که بری جلوتر هی میگه Return to Mission Area..
bored.gif

الان من چی کارش کنم ؟!!
bored.gif

Hadi Sedaghat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
41
سلام خدمت دوستان
از دوستان خواهش دارم اگر کسی کرک بازی Pro Evolution Soccer 2007 رو داره،یا جایی تو اینترنت هست که بشه دانلود کرد بزاره یا بگه،ممنونش میشم.
ممنون

kamellia64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
من ورژن یکش رو تا اخرش رفتم خیلی بازیه خدایه هنوز وقت نکردم دوشو بازی کنم . ولی واقعا بازی جذاب و عالیه یادمه 48 ساعته تمومش کردم .

mooZmar

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
156
از شما خانوما و آقایون محترم کی Ghost Recon بازی کرده؟!!
4743.gif

یه جاش گیر کردم...
محل : Checkpoint 4 بعد از اینکه اون آنتنرو (؟!) میفرستیم بالا بعد میگه برین طرف یه ساختمونی که علامت سبز روشه بعد دیگه هیچ کاری نمیشه کرد !!
confused.gif

یکم هم که بری جلوتر هی میگه Return to Mission Area..
bored.gif

الان من چی کارش کنم ؟!!
bored.gif
سلام بر قرمز کلاه...
من اینو بازی نکردم، ولی ببین این راهنمای قدم به قدم یا همون Walkthrough به دردت میخوره یا نه...
اینجا

mooZmar

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
156
سلام خدمت دوستان
از دوستان خواهش دارم اگر کسی کرک بازی Pro Evolution Soccer 2007 رو داره،یا جایی تو اینتنت هست که بشه دانلود کرد بزاره یا بگه،ممنونش میشم.
ممنون
پیغام خصوصیتون رو چک کنین، امیدوارم مشکلتون حل بشه...

MZN84

Registered User
لایک‌ها
2
آقا منم این مشکل فایل cdrom.img\stage\w22a\cache.dar رو دارم.وسط نصب این ارور رو میده وقتی Ignore می کنم وسط بازی میپره میاد بیرون. سرچ کردم دیدم خیلی ها مثل من این مشکل رو دارن.این لینکی که صفحه قبل دادین خرابه (http://rapidshare.com/files/20565348/cache.rar.html). یه با معرفتی لطفا دوباره آپلود کنه تا ما هم بتونیم بازی کنیم.:):):):)

A_Iranian_Boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با سلام
شما میدونید چه جوری میشه از مرحله ی آخر شاهزاده ی ایرانی " THE TWO THRONES " گذر کرد؟
منظورم همون مرحله ای هستش که اون موجود به اصطلاح غول رو باید شکست بدی. آخه هر کاری میکنم نمی تونم.
مرسی

Dead_Man

Registered User
لایک‌ها
3
تا اونجا که یادم باید یه کاری می کردی که زنه ( امپرور ) اونو با جادو به عقب پرت کنه اون وقت تو اونو باید اونقدر بزنی که اون بیافته

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
آقا منم این مشکل فایل cdrom.img\stage\w22a\cache.dar رو دارم.وسط نصب این ارور رو میده وقتی Ignore می کنم وسط بازی میپره میاد بیرون. سرچ کردم دیدم خیلی ها مثل من این مشکل رو دارن.این لینکی که صفحه قبل دادین خرابه (http://rapidshare.com/files/20565348/cache.rar.html). یه با معرفتی لطفا دوباره آپلود کنه تا ما هم بتونیم بازی کنیم.:):):):)
ایشالا حل بشه ... اینجا

(یادش بخیر BENBANDU ی عزیز اینو واسه من آپ کرد یه بار - BENBANDU جان ، هنوز داداشم اینو بازی نکرده - یعنی وقت نشد)

mobi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من تازه Tomb Raider anniversary رو نصب کردم اولاشم
اینجا گیر کردم اینم لینک عکس
برای باز کردن در .دوتا تونل کنار در هست سمت چپی و راستی . از یکیش رفتم و رسیدم بالا و پریدم و یکی از قفل های در باز شد ولی از سمت چپی نمی تونم برم بالا ! یعنی می پرم می افتم توی آب راهی نیست!
کمک!
اینم یه عکس دیگه برای اینکه بدونید دقیقا کجا هستم !

A_Iranian_Boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
تا اونجا که یادم باید یه کاری می کردی که زنه ( امپرور ) اونو با جادو به عقب پرت کنه اون وقت تو اونو باید اونقدر بزنی که اون بیافته

نه عزیز فکر میکنم من اشتباهی به شما آدرس دادم.
چون اونجا زنی نیست.
من توی اون مرحله ای هستم که اون موجود غول پیکر که زبون بزرگی داره و داره با سنگ شمیرش رو سیقل میده گیر اقتادم.
مرسی که پاسخ میدی.

BENBANDU

Registered User
لایک‌ها
2
من هم بعد از مدتها چند وقت پيش دوباره نصب كردم، قسمت Tanker رو تموم كردم. اون كركي هم كه شما داده بودين واقعا به دادم رسيد چون قبلا با DVD بازي ميكردم !
مرسي كه دوباره فايل رو آپلود كردي
يه مشكل عجيب هم خود من دارم كه بعضي وقتا بازي توي همين ويندوز كه الان كار ميكنم و همه برنامه هام روش نصبه وقتي بازيرو اجرا ميكنم صفحه سياه ميمونه ولي توي يه ويندوز ديگه كه فقط برنامه هاي ضروري روش نصبه با همون درايور كارت گرافيك راحت اجرا ميشه، هنوز هم نفهميدم چي اين وسط داره حال اين بازيرو ميگيره :)

بالا