به نظر شما من هم مشکل پیدا خواهم کرد
2 GB رم
7600 512MB گرافیک AGP
CPU : 2800 Mhz AMD
RAM Virtual : 7 GB
خیلی هم بد نیست بعضی ها با 5500 هم بازی میکنن ولی اگه رم 1 گیگ بزاری راحت بازی میکنی من خودم 6600 دارم راحت بازی میکنم ..... در مورد آسمون باید تیک full screen رو برداری بعد رزولیشن بازی رو اندازه رزولیشن صفحه مانیتور بزاری
به نظر شما من هم مشکل پیدا خواهم کرد
2 GB رم
7600 512MB گرافیک AGP
CPU : 2800 Mhz AMD
RAM Virtual : 7 GB
اقا تـــــــــــــــــــــــــــــــشــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــکررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررراین Error نشون میده که یا IMAGE بد گرفته شده یا CD مشکل پیدا کرده ( مثلا روش خش افتاده...) و بعضی از فایلها قابل خوندن نیستند...
یه برنامه هست به نام CD CHECK که کارش RECOVERY این فایلهاست...
این برنامه رو از اینجا بگیر ....http://www.kvipu.com/CDCheck/ و فایل Data2.cab ، رو سعی کن که RECOVER کنی...
بايد پشت به پرتگاه بايستيد و به طرفش تير اندازي كنيد تا وارد rage mode بشه و به طرف شما حمله كنه وقتي اين كار رو كرد با غلتيدن جا خالي بديد تا از لبه پرتگاه اويزون بشه و بعد به دستش شليك كنيد تا بيفته.Tomb Raider anniversary
فکر کنم آخرشم .این غول رو چظور باید کشت.فکر کنم باید پرت شه پایین ولی چطور.کسی این بازی رو تموم کرده ؟
اینم عکس
اقا بي زحمت منو تو این بازی Ghost Recon Advanced Warfighter راهنمایی کنید؟؟؟
تو قسمت اول بعد پایین اومدن با چتر و پیدا کردن اون 3 نفر و بعدش فرستادن دوربین یا جهت یاب یا هر چیز دیگه نوبت به یه خونه می رسه هدفي كه نشون ميده گويا تو خونه اس اما چه جور ميشه رفت توش؟
فرمانده هم هي این پیغام رو می ده : return to mission area!
نمودونم چیکار کنم