• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمک در نصب , اجرا و رد كردن مراحل بازيها

BraveKnight

Registered User
لایک‌ها
1
پس به اونجا نرسيديد.من همه مراحلي رو كه بعد از ورود به زير زمين از طريق نردبان بايد طي كنيد تا به اون اتاق برسيد رو توضيح ميدم بالاخره شما بايد يك جايي بين اين دو قسمت گير كرده باشيد.
قبل از اينكه به اونجا برسيد اين مراحل رو بايد طي كنيد.اول كه از طريق نردبان وارد زيرزمين ميشيد دو تا خرچنگ ميبينيد كه اونها ميكشيد و بعد به سمت يك تونل ميرويد.در انتها به يك اتاق ميرسيد كه در اون يك ميزي در زير نور قرار داره و روي اون observed mutations هست اون رو برداريد بعد از اونجا به سمت lit chamber حركت كنيد وقتي به اون نزديك شديد دو تا جانور بهتون حمله ميكنند كه اونها رو ميكشيد بعد وارد lit chamber ميشيد و ايتمهايي رو كه روي ميزها هستند برميداريد و به سمت در حركت ميكنيد در اتاق جديد دو در هست يكي در سلول هست و يكي هم در observation room (همون اتاقي كه برامدگي يا بلندي در اون هست.) در سلول رو كه باز كنيد يك نفر به اسم dan بهتون حمله ميكنه اون رو بكشيد و از طريق در دوم به observation room وارد بشيد.
من توی اون observation room هم رفتم. توی اونجا به غیر از اون دری که ازش وارد شدم دوتا در دیگه هست که یکیش رو همون بلندیه که شما گفتید. من داخل اونجا شده بودم که یه نرده بان اونجا هست که به یه اتاق ختم میشه و در اون اتاق یه در هست که به کتابخانه باز میشه.
در دیگه در observation room به یه اتاق باز میشه. تو اون اتاق یه در هست و یه نردبان به سمت پایین. پایین نردبان یه اتاق هست با یه در که به سمت اون غوله وا میشه. من اون غول رو گشتم و دستگیره بغلشو دادم پایین. اما اتاق بالایه که به غیر از نردبان یه در دیگه هم داشت. من از اون در وارد یه محوطه شدم که همون عکس آخریه ست و همون جایه که من گیر کردم. مثل اینکه یه در بزرگ اونجا هست که باید باز بشه. همش هم میگه که چیزی اونجا هست اما من پیداش نمیکنم.Shanon هم میگه که " ما باید Machinery Room رو برای باز کردن در بزرگ پیدا کنیم.
دوباره عکسشو میذارم:

فایل های ضمیمه

• Obscure7.JPG
    Obscure7.JPG
    27.9 KB · نمایش ها: 2

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
من توی اون observation room هم رفتم. توی اونجا به غیر از اون دری که ازش وارد شدم دوتا در دیگه هست که یکیش رو همون بلندیه که شما گفتید. من داخل اونجا شده بودم که یه نرده بان اونجا هست که به یه اتاق ختم میشه و در اون اتاق یه در هست که به کتابخانه باز میشه.
در دیگه در observation room به یه اتاق باز میشه. تو اون اتاق یه در هست و یه نردبان به سمت پایین. پایین نردبان یه اتاق هست با یه در که به سمت اون غوله وا میشه. من اون غول رو گشتم و دستگیره بغلشو دادم پایین. اما اتاق بالایه که به غیر از نردبان یه در دیگه هم داشت. من از اون در وارد یه محوطه شدم که همون عکس آخریه ست و همون جایه که من گیر کردم. مثل اینکه یه در بزرگ اونجا هست که باید باز بشه. همش هم میگه که چیزی اونجا هست اما من پیداش نمیکنم.Shanon هم میگه که " ما باید Machinery Room رو برای باز کردن در بزرگ پیدا کنیم.
دوباره عکسشو میذارم:
اون machinery room همونجايي كه اون غول رو كشتيد و دسته رو داديد پايين ولي قبلش بايد چهار مجسمه رو كه از جاهاي مختلف پيدا كرديد روي جهار جايگاه دستگاهي كه در مركز اون اتاق هست قرار بدين و بعد دسته رو بكشيد تا اون در بزرگ باز بشه.

Gilgamesh

Registered User
لایک‌ها
0
بازی jade empire را نصب و بازی کردم.وسط مرحله آنرا سیو کردم
ولی وقتی که لود می شود فقط یک قسمت از بدن کاراکتر ها مشخص است
و پس از مدتی دیگر هیچ جا مشخص نیست

hami1370

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا کسی به پست ما توجهی نمی کنه یعنی چه!...:hmm::hmm: مگه داری چت می کنی اینجا آدم های دیگه هم منتظرن :hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:

, من در تام رایدر سالگرد در قسمت: پرو - شهر والکادا گیر کردم. در این قسمت باید یک در را باز کنم که دو در که باز هستند در کنار در وجود دارد در سمت راست و چپ وقتی وارد می شم یک حوض آب هست و پله هایی هم هست در قسمت در سمت راست مشکلی ندارم بال می رم و اهرمی که در بالا قرار دارد را می چرخونم و سمت راست در شکل کله تمساح کامل می شه اما در قسمت سمت چپ وقتی می خوام از دیوار بپرم و لبه را بگیرم می افتم!
لطفا راهنایی کنید

من مطابق عکس دوم گیر کردم:

فایل های ضمیمه

• tom.1.JPG
    tom.1.JPG
    81.2 KB · نمایش ها: 3
  • tom.2.JPG
    tom.2.JPG
    92.7 KB · نمایش ها: 2

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
با سلام , من در تام رایدر سالگرد در قسمت: پرو - شهر والکادا گیر کردم. در این قسمت باید یک در را باز کنم که دو در که باز هستند در کنار در وجود دارد در سمت راست و چپ وقتی وارد می شم یک حوض آب هست و پله هایی هم هست در قسمت در سمت راست مشکلی ندارم بال می رم و اهرمی که در بالا قرار دارد را می چرخونم و سمت راست در شکل کله تمساح کامل می شه اما در قسمت سمت چپ وقتی می خوام از دیوار بپرم و لبه را بگیرم می افتم!
لطفا راهنایی کنید با کمال سپاس
اينجا بايد همون جايي باشه كه تازه كليد روستا رو پيدا كرديد.
اينطور كه در راهنماي بازي نوشته كار خيلي خاصي در اينجا نبايد انجام بديد فقط به انتهاي سمت راست اون لبه برويد و طوري قرار بگيريد كه پشتتون كاملا به سمت لبه مقابل قرار بگيره بعد بپريد.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
The spikes in this room are controlled by a large switch. Flip the switch, then aim your bow at the cracked wall in the upper left corner of the room and smash it, revealing a statue of fate and a couple of red orb chests. Don’t worry about the chests for now; if you get them, then die (a distinct possibility here), you’ll have to get them again. Instead, flip the switch again and grab the Hail of Boreas from the corpse on the lever in front of you. That will free up the lever for you to move, but for now, return to the switch.

After letting the spikes raise up and flipping the switch again, immediately activate your amulet to stop time, then move to the lever in front of you and start rotating it (your timestop will cease as soon as you begin revolving it, but it saved you a couple seconds!). You don’t need to rotate it all the way; just enough for you to get under it when you run towards it. One full revolution should do the trick, especially since inertia will continue the movement after you move away. When you think you have a good margin of error, let go of the lever, stop time again, then jump across the gaps in the hallway towards the gate. You’ll need to make two jumps, the second of which is hard to see, so be careful. When you’re under the gate you’ll be in the next section

من بعد از 10سال اومدم دنباله بازی رو برم که اینجا گیر کردم !
دقیقا تو این توضیح داده منتها الیه نمیتونم درست ترجمش کنم یعنی بفهمم چی میگه !
The Phoenix Chamber
God of war II

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
The spikes in this room are controlled by a large switch. Flip the switch, then aim your bow at the cracked wall in the upper left corner of the room and smash it, revealing a statue of fate and a couple of red orb chests. Don’t worry about the chests for now; if you get them, then die (a distinct possibility here), you’ll have to get them again. Instead, flip the switch again and grab the Hail of Boreas from the corpse on the lever in front of you. That will free up the lever for you to move, but for now, return to the switch.

After letting the spikes raise up and flipping the switch again, immediately activate your amulet to stop time, then move to the lever in front of you and start rotating it (your timestop will cease as soon as you begin revolving it, but it saved you a couple seconds!). You don’t need to rotate it all the way; just enough for you to get under it when you run towards it. One full revolution should do the trick, especially since inertia will continue the movement after you move away. When you think you have a good margin of error, let go of the lever, stop time again, then jump across the gaps in the hallway towards the gate. You’ll need to make two jumps, the second of which is hard to see, so be careful. When you’re under the gate you’ll be in the next section

من بعد از 10سال اومدم دنباله بازی رو برم که اینجا گیر کردم !
دقیقا تو این توضیح داده منتها الیه نمیتونم درست ترجمش کنم یعنی بفهمم چی میگه !
The Phoenix Chamber
God of war II
میگه میخ ها یا تیرهای توی این اتاق با یه سوئیچ کنترل میشن .. سوئیچ رو بزن ... بعدش با تیرکمون ، دیوار سمت چپ رو خراب کن .. یه مجسمه و اینا پشتش هست ... فعلا کاری باهاشون نداشته باش ... دوباره سوئیچ رو بزن ... بعدش میگه hail of bores رو بردار (مثل اینکه به جسد ربطی داره) تا اهرم آزاد بشه

حالا برو دوباره سوئیچ رو بزن ، و بعدش زمان رو متوقف کن ... برو سراغ اون اهرم و بچرخونش ... یه دور کامل بچرخون ، حالا ولش کن و دوباره زمان رو از کار بنداز ... حالا از روی شکاف ها بپر و برو سمت دروازه ...

یه همچین چیزی میشه ترجمه اش ..

hami1370

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اينجا بايد همون جايي باشه كه تازه كليد روستا رو پيدا كرديد.
اينطور كه در راهنماي بازي نوشته كار خيلي خاصي در اينجا نبايد انجام بديد فقط به انتهاي سمت راست اون لبه برويد و طوري قرار بگيريد كه پشتتون كاملا به سمت لبه مقابل قرار بگيره بعد بپريد.

من هم همین کار را کردم و پریدم اما می افتم پایین چکار کنم؟
در ضمن من نسخه dvd این بازی را گرفتم و نصب هم نمی خواد نمی دونم شاید از این باشه!:wacko:
شما هم وقتی می پری می ا فتی تو آب یا نه لبه رو می گیری؟
شما بازی را نصب کردی یا نصب لازم نداشت؟
لطفا راهنمایی کنید:wacko:

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
من هم همین کار را کردم و پریدم اما می افتم پایین چکار کنم؟
در ضمن من نسخه dvd این بازی را گرفتم و نصب هم نمی خواد نمی دونم شاید از این باشه!:wacko:
شما هم وقتی می پری می ا فتی تو آب یا نه لبه رو می گیری؟
شما بازی را نصب کردی یا نصب لازم نداشت؟
لطفا راهنمایی کنید:wacko:
بعيد ميدونم ايراد از DVD باشه.من خودم اين بازي رو ندارم و از روي راهنما راهنمايي ميكنم.
به هر حال اگر مشكل باقي بود ميتونيد از save بازي استفاده كنيد و از يك مقدار جلوتر بازي رو ادامه بديد.
save مراحل مختلف بازي رو ميتونيد از اينجا دريافت كنيد.
http://www.tombraiders.net/stella/savegame/TRAsaves.html

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
بازی jade empire را نصب و بازی کردم.وسط مرحله آنرا سیو کردم
ولی وقتی که لود می شود فقط یک قسمت از بدن کاراکتر ها مشخص است
و پس از مدتی دیگر هیچ جا مشخص نیست
در كارتهاي ATI اگه anti aliasing فعال باشه ممكنه مشكلات گرافيكي بوجود بياد.با غير فعال كردن اون اين مشكل حل ميشه.
يك راه ديگه اي هم كه در فروم سازنده بازي توصيه شده بود خروج از بازي و ورود مجدد به بازي بود.

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
پسر غول مرحله بعدش چه خفنه!:wacko:
چه جوری میشه اونو کشت؟:f34r:
در اتاق 5 تا ريشه هستند كه از زمين تا سقف كشيده شدن.بايد به اون 5 ريشه شليك كنيد.
از برخورد با دودي هم كه اون توليد ميكنه خودداري كنيد.وقتي اولين ريشه رو زديد يك نقطه نوراني روي زمين ظاهر ميشه روي اون نقطه قرار بگيريد و به ريشه هاي ديگه شليك كنيد تا هر 5 ريشه رو بزنيد.

hami1370

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بعيد ميدونم ايراد از DVD باشه.من خودم اين بازي رو ندارم و از روي راهنما راهنمايي ميكنم.
به هر حال اگر مشكل باقي بود ميتونيد از save بازي استفاده كنيد و از يك مقدار جلوتر بازي رو ادامه بديد.
save مراحل مختلف بازي رو ميتونيد از اينجا دريافت كنيد.
http://www.tombraiders.net/stella/savegame/TRAsaves.html

تشکرات ما را بپزیرید:D اما وقتی سیو ها را کپی کردم و در بازی می خواستم اجرا کنم اجرا نشد و پیغامی داد که:
@این فایل ظاهر شده که ممکن است خسارت ایجاد شود و قابل اجرا نیست@
لطفا راهنمایی کنید اگر سایت دیگری برای سیو ها هست بگویید :wacko::wacko:

ميهن پرست

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
درود.ببخشيد كسي crack بازي PES6 رو داره؟

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
تشکرات ما را بپزیرید:D اما وقتی سیو ها را کپی کردم و در بازی می خواستم اجرا کنم اجرا نشد و پیغامی داد که:
@این فایل ظاهر شده که ممکن است خسارت ایجاد شود و قابل اجرا نیست@
لطفا راهنمایی کنید اگر سایت دیگری برای سیو ها هست بگویید :wacko::wacko:
http://www.tombraiderchronicles.com/tombraideranniversary/gamesaves.html
اين رو امتحان كنيد.

hami1370

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:wacko::wacko:

تشکرات ما را دوباره بپزیرید:D اما دوباره کار نکرد و همان پیغام را داد: @این فایل ظاهر شده که ممکن است خسارت ایجاد شود و قابل اجرا نیست@
دیگه گیج شدم:wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko:

danijon_2006

Registered User
لایک‌ها
12
دوستان سلام من تو هری پاتر 5 که جدید اومده تو مرحله ای که باید به ارنی مک میلان کمک کنی نمیدونم چیکار باید براش بکنم در ضمن تو مرحله ای که باید به کولین کروی کمک کنیم نمیدونم باید برای دسترسی به دوربینش باید کجا برم هر جا میرم راهی به دوربینش نیست
در ضمن میگم تو ویندوز سیو های این بازی کجا ذخیره میشه نه تو می دکیومنت بود نه تو خود فولدر بازی نه تو اپلاکیشن دیتا

BraveKnight

Registered User
لایک‌ها
1
در اتاق 5 تا ريشه هستند كه از زمين تا سقف كشيده شدن.بايد به اون 5 ريشه شليك كنيد.
از برخورد با دودي هم كه اون توليد ميكنه خودداري كنيد.وقتي اولين ريشه رو زديد يك نقطه نوراني روي زمين ظاهر ميشه روي اون نقطه قرار بگيريد و به ريشه هاي ديگه شليك كنيد تا هر 5 ريشه رو بزنيد.
ممنون، کشتمش!

بالا