BraveKnight
Registered User
من توی اون observation room هم رفتم. توی اونجا به غیر از اون دری که ازش وارد شدم دوتا در دیگه هست که یکیش رو همون بلندیه که شما گفتید. من داخل اونجا شده بودم که یه نرده بان اونجا هست که به یه اتاق ختم میشه و در اون اتاق یه در هست که به کتابخانه باز میشه.پس به اونجا نرسيديد.من همه مراحلي رو كه بعد از ورود به زير زمين از طريق نردبان بايد طي كنيد تا به اون اتاق برسيد رو توضيح ميدم بالاخره شما بايد يك جايي بين اين دو قسمت گير كرده باشيد.
قبل از اينكه به اونجا برسيد اين مراحل رو بايد طي كنيد.اول كه از طريق نردبان وارد زيرزمين ميشيد دو تا خرچنگ ميبينيد كه اونها ميكشيد و بعد به سمت يك تونل ميرويد.در انتها به يك اتاق ميرسيد كه در اون يك ميزي در زير نور قرار داره و روي اون observed mutations هست اون رو برداريد بعد از اونجا به سمت lit chamber حركت كنيد وقتي به اون نزديك شديد دو تا جانور بهتون حمله ميكنند كه اونها رو ميكشيد بعد وارد lit chamber ميشيد و ايتمهايي رو كه روي ميزها هستند برميداريد و به سمت در حركت ميكنيد در اتاق جديد دو در هست يكي در سلول هست و يكي هم در observation room (همون اتاقي كه برامدگي يا بلندي در اون هست.) در سلول رو كه باز كنيد يك نفر به اسم dan بهتون حمله ميكنه اون رو بكشيد و از طريق در دوم به observation room وارد بشيد.
در دیگه در observation room به یه اتاق باز میشه. تو اون اتاق یه در هست و یه نردبان به سمت پایین. پایین نردبان یه اتاق هست با یه در که به سمت اون غوله وا میشه. من اون غول رو گشتم و دستگیره بغلشو دادم پایین. اما اتاق بالایه که به غیر از نردبان یه در دیگه هم داشت. من از اون در وارد یه محوطه شدم که همون عکس آخریه ست و همون جایه که من گیر کردم. مثل اینکه یه در بزرگ اونجا هست که باید باز بشه. همش هم میگه که چیزی اونجا هست اما من پیداش نمیکنم.Shanon هم میگه که " ما باید Machinery Room رو برای باز کردن در بزرگ پیدا کنیم.
دوباره عکسشو میذارم: