siavash_8879
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 3
- لایکها
- 0
کسی پچ لیگ برترو برای فیفا 07 داره؟
اين patch رو ميتونيد از ايجا دريافت كنيد.کسی پچ لیگ برترو برای فیفا 07 داره؟
اينو بايد با مواد منفجره از بين ببريد.همون موادي كه با كنترل از راه دور منفجر ميشن يا (RAMS).اونها ميتونيد در بعضي از وروديهاي پشت بامها پيدا كنيد.yakuza ها يي هم كه روي پشت بامها هستند از اين RAMS ها دارند.بچه ها سلام. من تو بازی The Punisher به یک مشکل برخوردم از بین دوستان اگر کسی این بازی رو انجام داده کمک کنه لطفا![]()
من تا غول آخر بازی پیش رفتم . یه مرد پرنده بالای ساختمانه و وقتی که چند تا تیر به پشت اون خورد سقوط میکنه بعد با دو میاد دنباله آدم و هر چه تیر میزنمش چیزیش نمی شه !!!!!!!!!![]()
دوستان میشه کمک کنن![]()
اينو بايد با مواد منفجره از بين ببريد.همون موادي كه با كنترل از راه دور منفجر ميشن يا (RAMS).اونها ميتونيد در بعضي از وروديهاي پشت بامها پيدا كنيد.yakuza ها يي هم كه روي پشت بامها هستند از اين RAMS ها دارند.
یعنی چی ؟ یعنی نمی دونی چطور باید ماموریت بگیری ؟ .. tab رو بزن ببین رو نقشه ات نقاط زرد رنگ هست یا نه ؟ ... برو سمت اون پارکینگی که با یه آچار فرانسه روی نقشه مشخص شده ...من توي بازي DRIVER PARALLEL LINES مشكل دارم.
اصلا نمي دونم بايد چيكار كنم
لطفا راهنمايي كنيد![]()
سرعت cpu تون چقدره؟براي اجراي اين بازي بايد حداقل cpu 3 ghz داشته باشيد.ویندوز من ویستا هستش و DirectX هم ورژنش 10
همه چیز رو خوب خوب نصب کردم .
ولی موقعی که بازی میخواد اجرا بشه ، یه صفحه سیاه کوچولو میاد که نوشته DiRt و بعدش CLOSE
یه چیزی شبیه این :
![]()
رهنمایی میخوام بچه ها
راستی سیستم هم مشخصاتش اینه :
core2duo
vga: radeon X1400 256mb
ram:1gig
شايد كركش ايراد داشته.يكبار بازي رو از خود دايركتوري بازي اجرا كنيد اگه اجرا نشد يك كرك ديگه رو امتحان كنيد.سلام
یکی از رفقام تو نصب Need for speed 8 underground مشکل داره منم هر کاری کردم نتونستم بیارمش بالا
کامپیوترش:
P4 2.8
vga radeon 9200 (64 MB)
win 2003
directx 9.0c
بعد از نصب میگه سی دی دوم رو بذار, برنامه کرک رو که کپی کردم بعد از اجرا هیچ اتفاقی نمیفته، نه پیغام میده و نه چیز دیگه
Catalyst رو هم نصب کردم ولی فرقی نکرد
نکته جالب اینه که برنامه همراه خود بازی رم کارت گرافیکی رو یک مگ نشون میده - عکسشو تو اتچمنت گذاشتم
اگه بفرمائید چکار باید بکنم تا بیاد بالا ممنون میشم
سرعت cpu تون چقدره؟براي اجراي اين بازي بايد حداقل cpu 3 ghz داشته باشيد.
خوب پس مشكل از cpu هست.توي يك فروم ديگه يكنفر cpu زير 3ghz داشت و اونم با همين مشكل مواجه شده بود.core 2 due 64bit
4mb L2 cash
2.0ghz
شايد كركش ايراد داشته.يكبار بازي رو از خود دايركتوري بازي اجرا كنيد اگه اجرا نشد يك كرك ديگه رو امتحان كنيد.
براي كركش بهتون پي ام زدم.
خوب پس مشكل از cpu هست.توي يك فروم ديگه يكنفر cpu زير 3ghz داشت و اونم با همين مشكل مواجه شده بود.
تازه اين كه چيزي نيست اين بازيو سيو هم نميشه كرد مگر اينكه موقع بازي كردن انلاين باشيد.پس با این احوالات روی هیچ لپ تاپی نصب نمیشه .
چون جدیدترین لپتاپ ها هم 3 نیستن .
ولی آخه CORE2DUO با دو گیگاهرتر از یه سی پی یو فول کش معمولی 3گیگی چند برابر سریعتره
مگه میشه
یعنی این شرکته فکر لپتاپ نبوده ؟
چون الآن لپتاپی رو سراغ ندارم که CPU سه گیگی د اشته باشه .
یعنی چی ؟ یعنی نمی دونی چطور باید ماموریت بگیری ؟ .. tab رو بزن ببین رو نقشه ات نقاط زرد رنگ هست یا نه ؟ ... برو سمت اون پارکینگی که با یه آچار فرانسه روی نقشه مشخص شده ...
اين patch رو ميتونيد از ايجا دريافت كنيد.
http://gamesalive.blogfa.com/post-33.aspx