• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمک در نصب , اجرا و رد كردن مراحل بازيها

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------
mr thomas
جواب سوالات:
MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS

- English version of Microsoft Windows® 2000/XP

- 2 GHz Pentium 4® or equivalent AMD®

processor. The processor should support SSE2

- 512MB RAM

- 100% DirectX® 9.0c compatible 16-bit sound card and latest

- 100% Windows® 2000/XP compatible mouse, keyboard and latest

- DirectX® 9.0c
- 128MB Hardware Accelerated video card with Shader 2 support

and the latest drivers. Must be 100% DirectX® 9.0c

compatible*. Nvidia GeForce® 6 or ATI Radeon® 9800

are the recommended minimum hardware.

- Monitor must be able to display 640X480 resolution or

تمام سيستم مورد نياز بالا را دارم فقط كارت گرافيك من nvidia GeForce fx 5200 است-رم 512-سی پی یو 2.8
ببخشبد پا برهنه او مدم تو بحث
من فکر میکنم شما حداقل سیستم رو نداری بخصوص کارت گرافیک چون نوشته حداقل کارت گرافیک geforce سری 6000 که برای شما توی 5000 است فکر کنم سری کارت گرافیک شما shader 2 رو ساپورت نکنه (سری 5000)
در ضمن cpu شما اینتل یا ای ام دی اگر سی پی یو شما CeleronD یا sempron باشه سی پی یو شما هم حداقل رو نداره
سلام
من توی بازی infernal توی اونجایی که باید یکی رو بکشیم که نشسته روی یه صندلی و دورش یه هاله آبی هستش گیر کردم
نمیدونید باید چیکار کنم هر چی تیر میزنم هیچیش نمیشه تیر هامم تموم میشه
در ضمن اگر رمز های بازی رو دارید بذارید؟؟
متشکرم
یکی نیست جواب من رو بده

Don Thomas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

به پاسخ جناب " پسر نقره ای " توجه کنید .

همچنین تنظیمات خود بازی را هم کنترل کنید ( من بیشتر بر روی تنظیمات شک و تردید دارم . ممکن است یکی از تنظیمات بازی به شکلی باشد که تصویر " اسلوموشن " نشان می دهد . ) . من این رو در پست قبلی گفته بودم , ولی شما نگفتید که کنترل شد یا نه .

سوالی دیگر :
بازی شما کامل است یا اینکه خراب است ؟ ( می توانید به یکی از دوستانتان قرض بدهید و از او بپرسید که چی شد ؟ :blink: )

* * * * * * * * *

parsbin1

Guest
لایک‌ها
0
سلام بچه ها
کسی blazing angels بازی کرده؟
بازی زیبایی به نظر میرسه
منتها دو روزه هر کاری میکنم نمیتونم کشف رمز کنم باید توش چیکار کرد؟!!
هی با هواپیما دور میخورم ولی اتفاقی نمی افته

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
پسر نقره ای از رهنماییتون بسیار ممنونم حرف شما کاملاصحیح و درست است و از اینکه وقتتون را به من دادید بسیار ممنونم
اما اقای don thomas :من بازی را به کس دیگری دادم که کمی سیستمش از من پایین تر بود که اصلا وارد بازی نمیشد و گویا چیزی شبیه هنگ میشد
یه نکته هم بگم که ایکون exe بازی که باید کلمه vt3 باشه نیست بلکه یه پنجره سفید با چارچوب ابیه که مال محیط dos در ضمن تنظیمات مبنی بر اسلو موشن در بازی یافت نشد.
اقای don thomas دیگه کم کم دارم از این بازی نومید میشم پس اگر راه حل دیگری برای این بازی ندارید برای خرید یه بازی تنیس و یا والیبال از نوع توپش مرا راهنمایی کنید در ضمن ایا میشه با این سیستم یازی cold fear رو بازی کرد
خیلی ممنون و متشکر

Don Thomas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام امیر جان

آخرین راهکاری که به ذهنم می رسد اینه که

exe بازی که باید کلمه vt3 باشه نیست بلکه یه پنجره سفید با چارچوب ابیه که مال محیط dos در ضمن تنظیمات مبنی بر اسلو موشن در بازی یافت نشد.

ویندوز شما چیست ؟
XP sp2 یا چیز دیگری ؟
اگر بازی شما کرک دارد , شاید ایراد از کرک آن باشد .

آیا بازی کرک دارد ؟

منتظر پاسخ شما هستم , تا اگر اشکال از کرک باشد , یک کرک خوب برای آن پیدا کنیم .

;)

abarkuh

Registered User
لایک‌ها
137
امیر جان، شما به لینک زیر یه سری بزن. چندتا پچ هستش که اگه خواستی دانلود و امتحان کن. اگر باز هم نشد، به نظر من هم (البته با اجازه از بزرگان) شاید از لحاظ سخت افزاری مشکل داری. موفق باشی
VirtuaTennis 3 Patch

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
بچه ها متاسفانه بعد از تغییر یک سری از قطعات کامپیوترم،سیوهای بازی Colin Mcrae Dirt 1.1 کار نمی کنه!

شنیدم که در patch 1.2 جدید این ایراد مرتفع شده،کسی کرک نسخه 1.2 را داره؟

با تشکر.

hessam 2007

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان من دیروز بازیRayman Raving Rabbids خریدم توی پک 3 تا cdبود بعد این ارور رو میده کرک هم داخل cdنبود چی کارش کنم

Wrong disc inserted.
Please insert the original "Rayman Raving Rabbids Game" CD/DVD.
Please have a look at http://support.ubi.com for further, more detailed information

mooZmar

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
156
سلام دوستان من دیروز بازیRayman Raving Rabbids خریدم توی پک 3 تا cdبود بعد این ارور رو میده کرک هم داخل cdنبود چی کارش کنم

Wrong disc inserted.
Please insert the original "Rayman Raving Rabbids Game" CD/DVD.
Please have a look at http://support.ubi.com for further, more detailed information
دوست عزیز...پیغام خصوصیتون رو چک کنین...فکر کنم که مشکلتون رو حل کنه...

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
دوستان بازی Infernal من صدا نداره (!!)
Patch ای چيزی موجود هست !؟

asfa

Registered User
لایک‌ها
17
با سلام خدمت همه دوستان
من قبلا بازي pop3 رو نصب كرده بودم رو كامپيوترم گرافيكم 64 .ولي حالا بعد از 2/3 ماه كه ميگذره هر چي نصب ميكنم ديگه جواب نميده يعني مينويسه گرافيك آن ساپورتد .ويندوزم رو هم عوض كردم ولي نتيجه اي نداشت .بازيش خيلي قشنگه خواهشن يكي كمكم كنه بازيشو اجرا كنم .راستي مراحل نصبش تا آخر انجام ميشه فقط موقع اجرا اينطوري ميشه ....

Don Thomas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام خدمت همه دوستان
من قبلا بازي pop3 رو نصب كرده بودم رو كامپيوترم گرافيكم 64 .ولي حالا بعد از 2/3 ماه كه ميگذره هر چي نصب ميكنم ديگه جواب نميده يعني مينويسه گرافيك آن ساپورتد .ويندوزم رو هم عوض كردم ولي نتيجه اي نداشت .بازيش خيلي قشنگه خواهشن يكي كمكم كنه بازيشو اجرا كنم .راستي مراحل نصبش تا آخر انجام ميشه فقط موقع اجرا اينطوري ميشه ....

سلام
دوست عزیزم .

من در همان تاپیک POP 3 زمانی که سوال رو پرسیده بودید , پاسخ داده بودم .

اینجا هم می نویسم :

بدون شک درایور کارت گرافیک شما نصب نشده یا اینکه این ویندوز ما با آن ویندوز قبلی متفاوت است .
درایور کارت گرافیک را از روی cd آن نصب کنید به احتمال زیاد مشکل شما رفع می شود .

البته یک احتمال دیگر هم هست !
Open GL ممکن است نصب نشده باشد .
آن را هم از روی cd کارت گرافیک نصب کنید .

در ضمن همینکه با کارت گرافیک 64 بازی را اجرا کرده اید ,جای بسی تعجب دارد .:blink:

موفق باشید .

asfa

Registered User
لایک‌ها
17
سلام
دوست عزیزم .

من در همان تاپیک POP 3 زمانی که سوال رو پرسیده بودید , پاسخ داده بودم .

اینجا هم می نویسم :

بدون شک درایور کارت گرافیک شما نصب نشده یا اینکه این ویندوز ما با آن ویندوز قبلی متفاوت است .
درایور کارت گرافیک را از روی cd آن نصب کنید به احتمال زیاد مشکل شما رفع می شود .

البته یک احتمال دیگر هم هست !
Open GL ممکن است نصب نشده باشد .
آن را هم از روی cd کارت گرافیک نصب کنید .

در ضمن همینکه با کارت گرافیک 64 بازی را اجرا کرده اید ,جای بسی تعجب دارد .:blink:

موفق باشید .

دوست عزيز خيلي ممنون كه جواب دادي .ميرم ببينم چيكار ميتونم بكنم .

يا علي

ManUtd1998

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
20
دوستان اگه كسي بازي Microsoft Flight Simulator X رو بازي كرده لطفا راهنمايي كنه.
من اصلا نمي دونم چه جوري بايد هواپيما از زمين بلند شه:(:(

اینجانب

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز شما باید ابتدا اطلاعاتی درباره تئوری پرواز و نحوه کارکرد هواپیما بخصوص کار فرامین و سطوح کنترول داشته باشید. فقط بطور خلاصه بگم: باید در راستای باند قرار بگیرید، سپس موتورها را در حالت حداکثر قدرت قرار دهید و بعد از رسیدن به یک سرعت خاص که بسته به نوع هواپیما هست دکمه رو به پایین را بزنید تا سر هواپیما کمی بالا بیاد و آرام از زمین بلند بشین. دقت کنید که اگر سر هواپیما خیلی بالا بره سرعتتون بیکباره کم میشه و هواپیما دچار وا ماندگی (استال) میشود و سقوط میکنید.​

بالا