• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمک در نصب , اجرا و رد كردن مراحل بازيها

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
با سلام خدمت دوستان
من بازی commandos strike force رو رو ویندوز 2003 نصب کردم... با اینکه آخرین ورژن directX رو هم نصب کردم باز میگه این directX قابل قبول نیست. ورژن خودش رو هم همینو میگفت... آیا patch خاصی داره؟

چجوری میشه نصب کرد؟

با تشکرات فراوانتر
به نظرم بهتر باشه که دقیقا متن اون error رو اینجا بنویسی ...

Amir71

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
اقا ما همین اول بازی پدر خوانده با مشکل روبرو شدیم
بعد از انکه شکل یه نفرو درست میکنیم بعدش فیلمو نشون میده که 3 تا جوان دارند اونو میزنن
وقتی او ن توپوله میاد یارو میزاره بیخ دیوار من هر چه قدر اون یکی رو میزنم هیچ چیش نمیشه
تورو به خدا کمک کنید تا ما این قسمت اول رو رد کنیم

باید همان طوری که خواسته بزنیش; مثلآ راست کلیک وe یاراست کلیک q

Amir71

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من در بازی پدر خوانده مرحله ی بعد از انکه با ید چند عمارت را در محله ها یا شهر های دیگر نابود کنی گیر کرده ام هر وقت هم می روم پیش اون مرد چاقه می گه باید از هر راهی پول دربیاری. لطفآ کمکم کنید
SOS

ManUtd1998

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
20
توي اين بازي من مشكل دارم از اول نمي دونم چي كار بايد بكنم

HESAM-SNAKE

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باید با مرد حرف بزنی وبعد در باز میشه فلش دور نقشه هم محل ماموریت رو نشون می ده:f34r:

ARASH_SHK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام ...میخواستم بدونم کسی بازیه OVER LORD رو تا آخرش رفته ؟؟

در مورد یکی از مراحلش کمک میخوام ...ممنون از همگی ...:rolleyes::rolleyes:

Amir71

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باید با مرد حرف بزنی وبعد در باز میشه فلش دور نقشه هم محل ماموریت رو نشون می ده:f34r:
با اون مرد چاقه؟ با اون که هزار بار حرف زدم اینجوری نشده .فقط میگه باید از هر راهی پول دربیاری میشه لطف کنی وبیشتر توضیح بدی. ممنون :)

Vahid Aghakhani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با سلام خدمت دوستان
من بازی commandos strike force رو رو ویندوز 2003 نصب کردم... با اینکه آخرین ورژن directX رو هم نصب کردم باز میگه این directX قابل قبول نیست. ورژن خودش رو هم همینو میگفت... آیا patch خاصی داره؟

چجوری میشه نصب کرد؟

با تشکرات فراوانتر

سلام

توجه داشته باش که ویندوز 2003 جهت راه اندازی سرور هست نه بازی پسر گلم! ضمنا یکی از مشکلاتی که ویندوز 2000 و 2003 دارند این هستش که DirectX بر روی آن نصب می شود ولی عمل نمی کند! چون این ویندوز قابلیت تفکیک پذیری ویندوز مالتی مدیایی مانند XP را ندارد و تنها برای کارهای گرافیکی بسیار سبک مانند MRTG های گرافیکی ای که نیاز به DX دارند را دارا می باشد. لذا با نصب هر DirectX ای باز هم نمی توانید بازی Commandos_SF را انجام دهید. البته شاید بتوانید بازی های سبک را انجام دهید ولی چنین بازی ای نیاز به یک ویندوز ای با Kernel ای بغیر از سرور را دارا خواهد بود

با تشکر
وحید آقاخانی

parishoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
من همون اول بازی پدرخوانده گیر کردم
وقتی سوار ماشین می شم وقتی میخوام پیاده بشم نمی تونم . همه دکمه های کیبرد امتهان کردم ولی از ماشین پیاده نمیشه اگر کسی علتش میدونه لطفا به من کمک کنه .
:(

BENBANDU

Registered User
لایک‌ها
2
سلام.
من همون اول بازی پدرخوانده گیر کردم
وقتی سوار ماشین می شم وقتی میخوام پیاده بشم نمی تونم . همه دکمه های کیبرد امتهان کردم ولی از ماشین پیاده نمیشه اگر کسی علتش میدونه لطفا به من کمک کنه .
:(
مشكل از كرك هست يه كرك ديگه پيدا كنيد مشكل حله
يه سر به gamecopyworld.com بزنيد

parishoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از راهنمایتون خیلی مچکرم کمکم کرد ودرست شد

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
آقا بازي اجرا ميشه اما هم تو حالت campaign هم تو حالت Skirmish بعد از يه 7 الي 8 دقيقه بازي منو بي دليل ميبازونه و ميگه كه شكست خوردي!!!!!!
كسي ميدونه چرا؟

BENBANDU

Registered User
لایک‌ها
2
يا ديسكي كه شما داري مشكل داره يا اينكه دوباره بايد نصبش كني. كلا مشكل از رجيستري هست كه بايد بازي كاملا از روي setup اصلي EA نصب شه و از اين setup هاي الكي يا زيپ شده همه مشكل دارن.

lll_k1_lll

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من دوبازی آخر دزد مقبره رو به نام هایlegend و anniversarryدارم حالا توبعضی از مراحلش گیر میکنم میشه کمک کنید من تو legend به یه مرحله رسیدم که نمیدونم اسمش رو چی بذارم هر کاری میکنم غولش نمیمیره یعنی با یه شک برقی میبرمش به برق وصلش میکنم ولی خونش تا میخواد تمام بشه ناپدید می شه چه کنم؟

Lord_Mehrdad

Registered User
لایک‌ها
1
یه سوال دارم
من بازی مدال افتخار جدید رو نصب کردم ولی وقتی تویه بازی میرم آدماش معلوم نیستن ویه چیزای جزئی ازشون معلومه ولی بقیه جزییات مثل هواپیماها و خونه ها درستن ویه چیز دیگه موس هم به سمت بالا گیر میکنه یعنی وقتی می خوام به هر سمتی نگاه کنم یهو خودش می ره بالا
تنضیماته کارت گرافیک هم عوض کردم درست نشد
سیستمم هم رم 2 گیگ کارتمم هم 7300GS هست لطفا یه کمک بکنید؟؟؟؟؟

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
سلام به همه دوستان
وقتی من بازی fifa manager 07 را نصب میکنم داخل بازی نمیره و پیغام میده "FIFA Manager 07 require at least 768MB of free swap file space. Pleas free the required space and re-run the game."گزینه هاش هم REtry & cancel است .
در ضمن بازی fifa manager 08 & lma manager 2008 اومده اگر اومده کدومش بهتره و fifa08 بهتره یا pes2008
ببخشید طولانی شد

Afsaneh-R

Registered User
لایک‌ها
54
سلام
من دوبازی آخر دزد مقبره رو به نام هایlegend و anniversarryدارم حالا توبعضی از مراحلش گیر میکنم میشه کمک کنید من تو legend به یه مرحله رسیدم که نمیدونم اسمش رو چی بذارم هر کاری میکنم غولش نمیمیره یعنی با یه شک برقی میبرمش به برق وصلش میکنم ولی خونش تا میخواد تمام بشه ناپدید می شه چه کنم؟

سلام دوست عزيز ؛
بله اينجوري نميميره ، شما بايد بعد از راه اندازي اون دستگاه ، پشتش بشينيد و برق رو خيلي سريع به گوي هايي كه در بالا سرتون قرار دارن وصل كنيد تا به مدار اصلي برسه و بدون هيچ دردسري غول ميميره .

jj20

Registered User
لایک‌ها
112
لطفا کرک بازیhard truck tycoon را برام بگذارید چون هر چه گشتم پیدا نکردم

Don Thomas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
لطفا کرک بازیhard truck tycoon را برام بگذارید چون هر چه گشتم پیدا نکردم

سلام دوست عزیز

قرار دادن کرک و سریال نرم افزارها و بازیها در این فروم ممنوع می باشد ولی می توانید در سایت گوگل متن زیر را تایپ کنید و به پاسخ خود برسید :

Crack & serial number

به اولین یا دومین و یا سومین سایت پیدا شده , بروید و در قسمت جستجوی آن , اسم بازی مورد نظر خود را تایپ کنید .

موفق باشید ;)

** ** ** **

بالا