• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمک در نصب , اجرا و رد كردن مراحل بازيها

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
gamespot رو چک کردی علیرضا ؟ ...

درست شد
302.gif

مشکل از جای ديگه ای بود
302.gif

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
با سلام

داشتم تاپیک اشتراک رو می خوندم ، دیدم یه جا دن جان نوشته POP2 اصلش 1 DVD چهار گیگی است!!

ولی منم همون 3 CD اش رو دارم :(:(

حالا واقعا این مطلب درسته و این نسخه ای که من دارم ناقصه؟؟؟ اگر آره مشکلاتش چی هست؟؟؟

با تشکر

Don Thomas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
Fandogh
حالا واقعا این مطلب درسته و این نسخه ای که من دارم ناقصه؟؟؟ اگر آره مشکلاتش چی هست؟؟؟

یعنی به حرف من شک دارید ؟!؟ :eek:

یکی از مشکلاتی که به شخصه دیدم , وجود باگهای گرافیکی در بازی و همچنین مشکلاتی در فیلمهای موجود در بازی ( FMV ) و . . .

البته این مشکلات برای دوستانی که اولین بار این بازی را انجام می دهند , زیاد قابل تشخیص نیست و شخصی که چندین بار بازی را انجام بدهد , متوجه این موضوع خواهد شد .

موفق باشید .

** ** ** ** ** ** ** ** **

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
یعنی به حرف من شک دارید ؟!؟ :eek:

یکی از مشکلاتی که به شخصه دیدم , وجود باگهای گرافیکی در بازی و همچنین مشکلاتی در فیلمهای موجود در بازی ( FMV ) و . . .

البته این مشکلات برای دوستانی که اولین بار این بازی را انجام می دهند , زیاد قابل تشخیص نیست و شخصی که چندین بار بازی را انجام بدهد , متوجه این موضوع خواهد شد .

موفق باشید .

قصد ما توهین نبود (اگر چه تاپیک اشتراک رو با قوانینیش خوندم شدیدن احساس توهین شدن بهم دست داد:wacko:)

من Read Me رو خونم برای Recommended این رو نوشته بود :

-Recommended Configuration:
Win 98 SE/2000/XP Only
DirectX 9.0c
1.5 GHz Pentium 4, AMD Athlon or equivalent
256 MB RAM
NVIDIA GeForce 4 or ATI Radeon 9500
DirectX 8.0 compatible sound device
2.2 GB hard drive space for full installation (CD)
3.5 GB hard drive space for full installation (DVD)
Windows-compatible mouse required
Dual analog gamepad​

مثل این که بازی 2 ورژن داشته و احتمالا ورژن DVD باید دموهای کامل تری داشته باشه نمی دونم.

ManUtd1998

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
20
دوست عزیز شما باید ابتدا اطلاعاتی درباره تئوری پرواز و نحوه کارکرد هواپیما بخصوص کار فرامین و سطوح کنترول داشته باشید. فقط بطور خلاصه بگم: باید در راستای باند قرار بگیرید، سپس موتورها را در حالت حداکثر قدرت قرار دهید و بعد از رسیدن به یک سرعت خاص که بسته به نوع هواپیما هست دکمه رو به پایین را بزنید تا سر هواپیما کمی بالا بیاد و آرام از زمین بلند بشین. دقت کنید که اگر سر هواپیما خیلی بالا بره سرعتتون بیکباره کم میشه و هواپیما دچار وا ماندگی (استال) میشود و سقوط میکنید.​

ممنونم:lol::lol:

Hamid.b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

چطوری میشه توی بازی The Sims2 خونه ساخت

باتشکر
:eek:(قل مراد مظفر زرگنده)

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------
سلام
تو بازی GTa این زید آخریه هر بار با هاش میرم بیرون که بتونم اون کارت رو ازش بگیرم وقتی بر می گردم progress کم می شه !!!
فکر کنم باید واسش چیزی بخرم ؟؟؟؟از کجا ؟؟؟؟ چه جوری ؟؟؟؟ چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته بازی رو قبلا یک بار تا آخرش رفتم دفعه پیش دختر رو کشتم ولی این دفعه دلم نیومد ( آخه Hot coffee رو نصب کردم)

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
سلام

چطوری میشه توی بازی The Sims2 خونه ساخت

باتشکر
:eek:(قل مراد مظفر زرگنده)
والا یه ایراد معروفی بود که توی sims2 نمیشد خونه ساخت ... چندین بار توی همین بخش بازی ها بحثش شده ... شما یکی از expansion pack ها رو نصب کنی باید حل بشه ...

این پست رو ببین

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
:) با سلام

می خواستم در خواست کنم هر کی POP2 رو DVD داره یک تک پا نصبش کنه و حجم کل بازی نصب شده روی هارد رو به همراه حجم فولدر Video رو به ما بگه.

با تشکر.

Dead_Man

Registered User
لایک‌ها
3
هنوز خيلي هم دير نيست
biggrin.gif

براي sims 2 مي توني يه كار ديگه هم بكني به جاي كرك كردن با exe اصلي بري به بازي فقط بايد image اورجينالشو بري از يه سايت كرك بگيري و حتما با demon tool نسخه ي 4 به بالا اجرا كني
يه سايت مي تونم بهت معرفي كنم كه هم برنامه ي ديمون رو داره هم ايمج رو gamecopyworld
من فقط معرفي كردم ولي براي دانلود يا سايت مسئوليتي به گردن نمي گيرم هر چند تا حالا ازش من نه ويروسي شدم نه مشكلي باهاش داشتم

shahab25d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام من بازی half life 2 رو نصب کردم ولی هنوز نرفته پیغام disable میده و هیچ کس از جاش تکون نمی خوره
قبلا cd بازی رو گرفتم اینچوری بود که گفتن ایراد از cd هست ولی حالا dvd گرفتم بازم پیغام میده

Don Thomas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام من بازی half life 2 رو نصب کردم ولی هنوز نرفته پیغام disable میده و هیچ کس از جاش تکون نمی خوره
قبلا cd بازی رو گرفتم اینچوری بود که گفتن ایراد از cd هست ولی حالا dvd گرفتم بازم پیغام میده

سلام
شما در صفحه ابتدایی ( Meno ) آنجایی که می توان مطلبی را نوشت , بنویسید Ai سپس خواهید دید که در همان سطر نوشته می شود Ai disable . آن را انتخاب کنید و کلید اینتر را بفشارید .

بدین ترتیب مشکل شما حل می شود و دوباره همه چیز به حرکت می افتد .

این کار را باید در هر بار ورود خود به بازی انجام بدهید .

موفق باشید .:happy:

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
:) با سلام

می خواستم در خواست کنم هر کی POP2 رو DVD داره یک تک پا نصبش کنه و حجم کل بازی نصب شده روی هارد رو به همراه حجم فولدر Video رو به ما بگه.

با تشکر.

نبود ؟؟؟؟

هیچ کس نسخه DVD نداشته یا هیچ کس حال نصب نداشته :lol::lol:

بابا بگین دیگه :p

century21co

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان
من بازی commandos strike force رو رو ویندوز 2003 نصب کردم... با اینکه آخرین ورژن directX رو هم نصب کردم باز میگه این directX قابل قبول نیست. ورژن خودش رو هم همینو میگفت... آیا patch خاصی داره؟

چجوری میشه نصب کرد؟

با تشکرات فراوانتر

FABEL

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر مشکل از DX باشه یک Error میده که حاویه کم بودن چندتا DLL هستن !!
شما می تونید یک کار کنید یک کرک درست تهیه کنید ....
یا اینکه :
روی ExE بازی کلیک راست کنی و نوع ویندوز رو به طور دستی بهش معرفی کنید !!

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
ماشا الله نسخه جديد DX 9.C زياد هست تو بازار

BENBANDU

Registered User
لایک‌ها
2
مشكل از DX شما نيست مشكل از تنظيمات ويندوز 2003 هست.دقيقا نميدونم به چه خاطر هست ولي مشكل مشابه اين رو واسه بازيهاي ديگه هم ديدم (W3 )

Don Thomas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
عجبشیرخان , اسم اینگونه تاپیکها رو به فهرست موضوعی اضافه کنم یا اینکه , شما به مرور زمان آنها را با تاپیکهای اصلی ادغام می کنید ؟:blink:

البته بیشتر نسبت به اون تاپیک " راهنمای بخش " توجه شما رو جلب می کنم . ( در pm مطرح شد )
البته می توان با تغییر نام تاپیک " فهرست موضوعی " به " فهرست موضوعی و راهنمای بخش بازی های رایانه ای " و اضافه کردن یک پست به منظور عنوان کردن آن موارد , به این موضوع رسیدگی کرد .:cool:

در هر حال , هر طور که صلاح می دانید .:rolleyes:

** ** ** ** ** ** ** ** ** **

century21co

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ماشا الله نسخه جديد DX 9.C زياد هست تو بازار
دوست عزیز به خدا اونقدر دیگه سواد دارم که بدونم چقدر dx تو بازار هست
من آخرین ورژن dx رو دانلود هم کردم... مشکل از جای دیگه است... مشکل با ویندوز 2003 هست وگرنه الان دارم رو کامپیوتر همکارام که ایکس پی دارن بازی میکنم...

بالا