Dark Knight
مدیر بازنشسته
gamespot رو چک کردی علیرضا ؟ ...
درست شد

مشکل از جای ديگه ای بود

gamespot رو چک کردی علیرضا ؟ ...
Fandogh
حالا واقعا این مطلب درسته و این نسخه ای که من دارم ناقصه؟؟؟ اگر آره مشکلاتش چی هست؟؟؟
یعنی به حرف من شک دارید ؟!؟
یکی از مشکلاتی که به شخصه دیدم , وجود باگهای گرافیکی در بازی و همچنین مشکلاتی در فیلمهای موجود در بازی ( FMV ) و . . .
البته این مشکلات برای دوستانی که اولین بار این بازی را انجام می دهند , زیاد قابل تشخیص نیست و شخصی که چندین بار بازی را انجام بدهد , متوجه این موضوع خواهد شد .
موفق باشید .
** ** ** ** ** ** ** ** **
دوست عزیز شما باید ابتدا اطلاعاتی درباره تئوری پرواز و نحوه کارکرد هواپیما بخصوص کار فرامین و سطوح کنترول داشته باشید. فقط بطور خلاصه بگم: باید در راستای باند قرار بگیرید، سپس موتورها را در حالت حداکثر قدرت قرار دهید و بعد از رسیدن به یک سرعت خاص که بسته به نوع هواپیما هست دکمه رو به پایین را بزنید تا سر هواپیما کمی بالا بیاد و آرام از زمین بلند بشین. دقت کنید که اگر سر هواپیما خیلی بالا بره سرعتتون بیکباره کم میشه و هواپیما دچار وا ماندگی (استال) میشود و سقوط میکنید.
والا یه ایراد معروفی بود که توی sims2 نمیشد خونه ساخت ... چندین بار توی همین بخش بازی ها بحثش شده ... شما یکی از expansion pack ها رو نصب کنی باید حل بشه ...سلام
چطوری میشه توی بازی The Sims2 خونه ساخت
باتشکر
(قل مراد مظفر زرگنده)
Fandogh
(اگر چه تاپیک اشتراک رو با قوانینیش خوندم شدیدن احساس
سلام من بازی half life 2 رو نصب کردم ولی هنوز نرفته پیغام disable میده و هیچ کس از جاش تکون نمی خوره
قبلا cd بازی رو گرفتم اینچوری بود که گفتن ایراد از cd هست ولی حالا dvd گرفتم بازم پیغام میده
با سلام
می خواستم در خواست کنم هر کی POP2 رو DVD داره یک تک پا نصبش کنه و حجم کل بازی نصب شده روی هارد رو به همراه حجم فولدر Video رو به ما بگه.
با تشکر.
دوست عزیز به خدا اونقدر دیگه سواد دارم که بدونم چقدر dx تو بازار هستماشا الله نسخه جديد DX 9.C زياد هست تو بازار