Afsaneh-R
Registered User
با اون مرد چاقه؟ با اون که هزار بار حرف زدم اینجوری نشده .فقط میگه باید از هر راهی پول دربیاری میشه لطف کنی وبیشتر توضیح بدی. ممنون![]()
بعد از حرف زدن با اون يه علامت مياد نقشه كه بايد دنبالش كني ..
با اون مرد چاقه؟ با اون که هزار بار حرف زدم اینجوری نشده .فقط میگه باید از هر راهی پول دربیاری میشه لطف کنی وبیشتر توضیح بدی. ممنون![]()
سلام به همه دوستان
وقتی من بازی fifa manager 07 را نصب میکنم داخل بازی نمیره و پیغام میده "FIFA Manager 07 require at least 768MB of free swap file space. Pleas free the required space and re-run the game."گزینه هاش هم REtry & cancel است .
بعد از حرف زدن با اون يه علامت مياد نقشه كه بايد دنبالش كني ..كلا بازي( S.T.A.L.K.E.R ) به نظر من داستان جالبي نداره ؛ شما دنبال يه سنگ جادويي هستين كه ارزو ها رو براورده ميكنه :wacko:
با تشکر از FANDOGH مشکل با reset کردن حل شد الانمشکل من اینه:
بازی fifa manager 07 را نصب کردم سیستم مورد نیازش گرافیک 32 و رم 512 و سیستم من گرافیک 128 و رم 256+256
اما لودش خیلی طول میکشه و بعد از یه مدت بازی هنگ میکنه و همچنین صداش قطعه(البته قسمت فایل ساپورتش میگه که کارت صدا را نمی شناسه(علامت تعجب میذاره)
در ضمن fifamanager08 نیومده
با تشکر
سلام دوستان
از سایت خیلی خوبتون تشکر میکنم
سوالم رو خیلی خلاصه میگم
من میخوام nfsu2 و آنلاین بازی کنم تو بازی میگه patch رو نصب کن و من اینکارو میکنم ولی همونطور که همتون احتمالا میدونید بعد از نصب patch برای اینکه با سی دی های کپی نشه آنلاین بازی کرد فایل speed.exe جایگزین میشه و نمیشه با سی دی کپی بازی کرد لطفا راهنمایی کنید.
مرسی
save point در اين بازي بشكل يك گل بزرگ به رنگ سياه و ارغواني روي ديوارها هست كه در اونجا شما ميتونيد بازي رو save كنيد.کسی obscure2 را بازی کرده میدونه چطوری میشه بازی را سیو save کرد ؟
ممنون میشم
من در نصب بازی splinter cell chaos theory مشکل دارم .بازی در 5 سی دیه وسیستم من هم از سیستم مورد نیاز برای بازی بالاتره ولی وقتی نصبش میکنم وایکونش روی desktop میاد هر چی رو ایکون کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته. حتی ارور هم نمیده. لطفا کمک کنید
میشه در این مورد بیشتر توضیح بدی؟چند تا کار می تونی بکنی (یکی Daemon جدید رد دان کنی و باهاش ایمیج رو Mount کنی)
:wacko::wacko: