• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمک در نصب , اجرا و رد كردن مراحل بازيها

Afsaneh-R

Registered User
لایک‌ها
54
با اون مرد چاقه؟ با اون که هزار بار حرف زدم اینجوری نشده .فقط میگه باید از هر راهی پول دربیاری میشه لطف کنی وبیشتر توضیح بدی. ممنون :)

بعد از حرف زدن با اون يه علامت مياد نقشه كه بايد دنبالش كني .. ;)كلا بازي( S.T.A.L.K.E.R ) به نظر من داستان جالبي نداره ؛ شما دنبال يه سنگ جادويي هستين كه ارزو ها رو براورده ميكنه :wacko:

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
دیگه برام ثابت شد فیفا بعضی وقتا حسابی یه طرفه بازی میکنه خیلی خیلی نامرده

دیروز 2 نفر از تیم مقابل اخراج شدن بودن 2 تا تگل از پشت خطرناک داشتن .
اما چشتون روز بد نبینه . بازی کلا دست من بود بگم 10 بار تک به تک شدم با دروازه بان دروغ نگفتم . لامذب حتی اجازه یه گل زدن رو بهم نداد . یا شوت ها می خورد به تیر، یا بیرون میرفت ، یا دروازه بان می گرفتتش .
همه کاری کردم جز گل زدن . پاسهای عمقی . پاسهای تک ضرب اما دریغ از یه گل ، شوتهای پشت دفاع ، فرار از جناحین همه چیز داشتم بجز گل ای بابا
خوب بود که نیمه اول 2-1 جلو افتاده بودم . وگرنه خیلی شرمنده میشدم . حسابی عصبیم کرده بود .

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
سلام به همه دوستان
وقتی من بازی fifa manager 07 را نصب میکنم داخل بازی نمیره و پیغام میده "FIFA Manager 07 require at least 768MB of free swap file space. Pleas free the required space and re-run the game."گزینه هاش هم REtry & cancel است .

این بازی برای اجرا حداقل 768 مگ جا برای فایل هایی می خواد که موقع بازی ساخته می شه و باید از روی هارد روی رم در مواقع خاص منتقل بشه (بهش می گن فایل های Swap).

احتمال بسیار قوی درایوی که بازی روش نصبه کمتر از 768 مگ جای خالی داره. درایو خود ویندوز رو هم چک کن ببین جفتشون حداقل 1 گیگ جا داشته باشند.

در ضمن Virtual Memory هم جا روی هارد اشغال می کنه. تنظیمات اون رو هم بررسی کن. خلاصش یک 2 گیگی جای خالی روی درایو ها داشته باشی بهتره.

Amir71

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بعد از حرف زدن با اون يه علامت مياد نقشه كه بايد دنبالش كني .. ;)كلا بازي( S.T.A.L.K.E.R ) به نظر من داستان جالبي نداره ؛ شما دنبال يه سنگ جادويي هستين كه ارزو ها رو براورده ميكنه :wacko:

من دارم در مورد بازی THE GOD FOTHERحرف می زنم نهS.T.A.L.K.E.Rدر هر حال ممنون.:eek:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
با تشکر از FANDOGH مشکل با reset کردن حل شد الانمشکل من اینه:

بازی fifa manager 07 را نصب کردم سیستم مورد نیازش گرافیک 32 و رم 512 و سیستم من گرافیک 128 و رم 256+256
اما لودش خیلی طول میکشه و بعد از یه مدت بازی هنگ میکنه و همچنین صداش قطعه(البته قسمت فایل ساپورتش میگه که کارت صدا را نمی شناسه(علامت تعجب میذاره)
در ضمن fifamanager08 نیومده
با تشکر

arad_na64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
از سایت خیلی خوبتون تشکر میکنم
سوالم رو خیلی خلاصه میگم
من میخوام nfsu2 و آنلاین بازی کنم تو بازی میگه patch رو نصب کن و من اینکارو میکنم ولی همونطور که همتون احتمالا میدونید بعد از نصب patch برای اینکه با سی دی های کپی نشه آنلاین بازی کرد فایل speed.exe جایگزین میشه و نمیشه با سی دی کپی بازی کرد لطفا راهنمایی کنید.
مرسی

BENBANDU

Registered User
لایک‌ها
2
خوب براي مشكل اجراي بازي ميتونيد از كرك مربوط به اون پچ استفاده كنيد ولي باز هم براي آنلاين بازي كردن 100% به سريال نامبر ارجينال نياز هست كه خوب به خاطرش بايد خرج كرد...

arad_na64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منظورتونو متوجه نمیشم کرک مربوط به اون پتچ رو چه جوری سرچ کنم؟؟؟
اصلا وجود داره؟؟؟
اگه بخوایم پول خرج کنیم که همه چی حله
جایی رو میشناسید سی دی ارجینال داشته باشن؟؟؟

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
با تشکر از FANDOGH مشکل با reset کردن حل شد الانمشکل من اینه:

بازی fifa manager 07 را نصب کردم سیستم مورد نیازش گرافیک 32 و رم 512 و سیستم من گرافیک 128 و رم 256+256
اما لودش خیلی طول میکشه و بعد از یه مدت بازی هنگ میکنه و همچنین صداش قطعه(البته قسمت فایل ساپورتش میگه که کارت صدا را نمی شناسه(علامت تعجب میذاره)
در ضمن fifamanager08 نیومده
با تشکر

خواهش می کنم !!:p

Load طولانی به خاطر رم کم هست و اینکه مجبوره از هارد به جای رم استفاده کنه (Virtual Memory) باید رمت رو زیاد کنی. چون رو مینیمم هستی باید تمام تنظیمات رو هم روی حداقل بذاری شاید دیگه هنگ نکرد.

در مورد صدا هم می تونی درایور جدید رو پیدا کنی و نصب کنی شاید درست شد.

سوال آخر رو هم نی دونم!!

سلام دوستان
از سایت خیلی خوبتون تشکر میکنم
سوالم رو خیلی خلاصه میگم
من میخوام nfsu2 و آنلاین بازی کنم تو بازی میگه patch رو نصب کن و من اینکارو میکنم ولی همونطور که همتون احتمالا میدونید بعد از نصب patch برای اینکه با سی دی های کپی نشه آنلاین بازی کرد فایل speed.exe جایگزین میشه و نمیشه با سی دی کپی بازی کرد لطفا راهنمایی کنید.
مرسی

باید کرک مربوط به پچ رو پیدا کنی و نصب کنی به همین راحتی!!

(مثلا NFS U2 1.2 Crack) یک همچین چیزهایی.

sarvi_kh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی obscure2 را بازی کرده میدونه چطوری میشه بازی را سیو save کرد ؟

ممنون میشم

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
کسی obscure2 را بازی کرده میدونه چطوری میشه بازی را سیو save کرد ؟

ممنون میشم
save point در اين بازي بشكل يك گل بزرگ به رنگ سياه و ارغواني روي ديوارها هست كه در اونجا شما ميتونيد بازي رو save كنيد.

Druid

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بچه ها
کسی می دونه ایا compaign های جدیدی توسط خود سایت بلیزارد یا افراد دیگه ای برای Warcraft 3 و Warcraft 3 Exp ساخته شده یا نه؟ اگر شده از کجا می شه دانلود کرد؟

منطورم فقط نقشه نیست بلکه نقشه های مرحله ای و داستانی هست. (مثل رکسار)

43865

Registered User
لایک‌ها
9
سلام به همه.
من در مورد Igi2 سوالداشتم.
تو مرحله 14 island assult هر سه قسمتو كامل ميكنم بعدش بايد چيكاركنم؟

Saoshyant

Registered User
لایک‌ها
55
من پسورد بازي (battlefield 2(darinoosميخوام؟
كسي ميتونه كمك كنه؟

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
من در نصب بازی splinter cell chaos theory مشکل دارم .بازی در 5 سی دیه وسیستم من هم از سیستم مورد نیاز برای بازی بالاتره ولی وقتی نصبش میکنم وایکونش روی desktop میاد هر چی رو ایکون کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته. حتی ارور هم نمیده. لطفا کمک کنید

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
من در نصب بازی splinter cell chaos theory مشکل دارم .بازی در 5 سی دیه وسیستم من هم از سیستم مورد نیاز برای بازی بالاتره ولی وقتی نصبش میکنم وایکونش روی desktop میاد هر چی رو ایکون کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته. حتی ارور هم نمیده. لطفا کمک کنید

این بازی از قفل معروف StarForce استفاده میکنه. یادمه یه یک سالی طول کشید که نصفه و نیمه کرکش کردن بازم روی نصف سیستم ها اجرا نمی شد.

احتمالا پدرت در میاد بتونی اجراش کنی. چند تا کار می تونی بکنی (یکی Daemon جدید رد دان کنی و باهاش ایمیج رو Mount کنی) یکی دیگه کشیدن کابل های CD , DVD هست. یکی هم بگردی دنبال کرک جدید و سالمتر:lol:

دیگه من نمی دونم:wacko::wacko:

vahid67

Registered User
لایک‌ها
26
سلام
من ديروز بازي ACT OF WAR : Direct Action رو خريدم ولي وقتي ميخوام بازي رو نصب كنم اين پيغام رو ميده
در ضمن DVD هستش

25851bcbc6.jpg

coolzero

Registered User
لایک‌ها
3
BIOSHOK
سلام من این بازیو خریدم
موقع اجرا این EROR رو میده
qn7k0y.jpg

سیستم من:
گرافیک 6600
CPU
2600
رم
1 گیگ

رو قاب cd ]م نوشته بدون نیاز به سریال و کرک

میشه کمک کنین run کنم؟ خیلی علاقمندم بازیش کنم خیلی تعریف شنیدم

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام بچه ها.

دیروز بالاخره ی ساعت وقت پیدا کردم و بازی Stranglehold را نصب کردم.. ولی پس از اجرای بازی و کلیک روی new game و لود بازی،هیچ تصویری دیده نمیشه!!

کلان تو این سه چهار سال اولین باره که می بینم بازی اینقدر باگ داره که اصلان اجرا نمیشه :lol: و اینو بگم که نرم افزارها و.... همه چی کاملا بروز هست

شما هم این جور مشکل را دارید؟؟

مرسی.

بالا