• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمک در نصب , اجرا و رد كردن مراحل بازيها

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
والا قاعدتا باید از اون 5 تا CD یک ایمیج گنده ی 4 گیگی در بیاد که شما بایستی اون رو توسط یک نرم افزاری به اسم Daemon Tools به اصطلاح Mount کنید و بازی رو نصب و اجرا کنید.

پس احتمالا ورژن شما یک جور دیگر بوده. ولی اگر این جوری بود ورژن جدید رو دانلود و نصب کنید.

(البته دلتان!!! را زیادی صابون نزنید چون سخت اجرا شه این بازی:wacko:)
اولا متشکرم خیلی خیلی زیاد. بعد اینکه من ایمیج رو مونت کردم ولی اجرا نشد(چندان که ازمودم از وی نبود سودم) اگه در مورد روش های دیگه توضیح مبتدیانه بدی ممنون میشم.

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
اولا متشکرم خیلی خیلی زیاد. بعد اینکه من ایمیج رو مونت کردم ولی اجرا نشد(چندان که ازمودم از وی نبود سودم) اگه در مورد روش های دیگه توضیح مبتدیانه بدی ممنون میشم.

والا دومیش که خیلی سادست کابلهای CD, DVD رو به صورت سخت افزاری بکش. معمولا جواب می ده.

سومیش هم بگرد تو نت دنبال کرک خیلی ساده!!!! (احتمالا کرک های جدید باید اومده باشه چون این سیستم قفل گذاری هم دیگه همه چیش لو رفته)

راه چهارمی هم هست که استفاده از نرم افزار SFNightMare هست که کار باهاش سخته و توصیه نمی شه.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
بچه ها من تو یه بازی قدیمی گیر کردم
NEVERHOod
مرحله ای که میری داخل اتاق ماهواره ! رادیو خاموشه
چه جوری روشنش کنم؟!
* الان Guide بازی رو پیدا کردم
Solution:
Return to the Venus Fly Trap Room and dangle from the ring nearest the door, which makes a cow bell sound. This will turn on the radio. Dial the radio until you hear the cheesy organ tune. It is 17 moves of the dial to the right. This will open the laboratory door to your right.
خلاصه گفته که باید اونجایی که میری صدایه زنگوله گاو بده
من اونجا میرم صدایه زنگوله گاو هم میده اما رادیو روشن نمیشه:(
اگه کسی سیو بازی رو داره ( زمانی که رادیو روشنه رو داره)
لطف کنه به من بده خیلی ممنون میشم
مثل اینکه این مشکل داره این تیکرو رد نمکینه

miladkdz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من چند روز پیش این بازی رو به پیشنهاد بچه ها خریدم ولی کارت گرفیکم جزو سخت افزارهای unsupported هستش. کسی patch یا راهی نمیشناسه که بازی رو اجرا کنم؟!
اصلا کسی این مشکل رو با بازی داره؟! کارت گرافیک من GeForce 7100 هستش. MOH چندین مدل GeForce رو ساپورت نمیکنه.

aiat_gamer

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4
فکر نکنم ااهی باشه.متاسفانه...

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
میخوای وارد بازی بشی چه error ای میده؟!

Mod.Chip

Registered User
لایک‌ها
2
شوخی نکن AirBorne رو میخوای با 7100 اجرا کنی من با Geforce 8800GTS تو رزولوشن 1680x1050 وقتی میرم تو بازی کاملا بعضی جاها بازی کند میشه و سیستمم نمیکشه (همینی که تو امضام هست البته فعلا 1 گیگ رم دارم ) این بازی خیلی سنگینه به مراتب از BioShock هم گرافیکش سنگین تره .

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
عجیبه!!
چقدر پرتوقع شده این EA ها!!
7100 الآن کارت بدی محسوب نمیشه. یعنی حداقل در حدی نیست که بخواد گیم ها رو اجرا نکنه.
حتی اگر هم این طوره بازم امتحانش بکن.
اگر هم امتحان کردی و مشکلی داره باز هم از سایت Nvidia.com آخرین درایور رو دانلود کن و بریز. به نظرم قاعدتا باید بتونی گیم رو با رزولوشن پایین، مثلا 600*800 اجرا بنمایی. :)
پ.ن: یه سرچ زدم. اینجا رو ببین، نوشته گیم یا اجرا نمیشه، یا اگه هم بشه خیلی کنده!! :(:(

Mod.Chip

Registered User
لایک‌ها
2
چرا الان با این بازیها و این گرافیکهایی که دارن و کارت هایی که تو بازار هست این کارت , کارت خیلی ضعیفی حساب میشه .

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
چرا الان با این بازیها و این گرافیکهایی که دارن و کارت هایی که تو بازار هست این کارت , کارت خیلی ضعیفی حساب میشه .

دقيقاً !!!
کارت شما برای اجرای اين بازی خيلی ضعيفه

Teknesian

Registered User
لایک‌ها
251
سلام

یه کمک در مورد بازی متال گیر 2

من تو بیگ شیل گیر کردم

دقیقا بعد از اینکه بمبها رو با سنسور A از کار انداختم استیلمن از اتاقش امد بیرون سنسور B داد به من الان فقط یه ا هست مستونم برم اونم لوش خیلی فاصله هستش

احتمالا دکمه ÷ریدن نداره

ممنون میشم یه کی کمک کنه

BENBANDU

Registered User
لایک‌ها
2
اون سنسور B گه واسه يه بمب هست كه همونجايي كار گزاشته شده كه در ابتداي بازي رايدن ازش وارد ميشه. زير يكي از همين وسايل غواصي نصب شده كه براي خنثي كردنش كافيه لبه وايسي و بمب رو اسپري كني.

Teknesian

Registered User
لایک‌ها
251
اقا من مشکلم حل نشد من بمبی ندیدم دقیقا میدونی کدوم قسمت من تو نقشه هیچ علامتی ندیددم

در ضمن احتمالا تو بازی سوار این Cypher نمیشه

BENBANDU

Registered User
لایک‌ها
2
من دقيقا نفهميدم شما كجا هستين و كجا ميخواين برين.
اونجايي هستيد كه Fat Man يه بمب ديگه گزاشته و از شما ميخواد كه خنثي اش كنيد؟ (همونجايي كه جت Harrier پارك هست)
يا اونجايي كه شمارش معكوس شروع ميشه و بايد به طبقه پايين Strat A بريد و بمب رو خنثي كنيد؟

سوار سايفر هم نميشه

Teknesian

Registered User
لایک‌ها
251
اقا من تموم بمبهایی که با سنسور A خنثی میشد رو خنثی کردم الان تازه سنسور B رو گرفتم توی رادار چیزی دیده نمیشه

گیر کردم تموم جاها رو گشتم به دو قسمت مشکوکم یه جا هست یه عالمه کفتر نشستن روی یه پل

یه جای دیگه هم هست دقیقا اون طرف هست که انگار پل خراب شده

ببین من متالگیر 1 رو اون اولش یادته باید با اون دختره صحبت میکردی تا درو برات باز کنه اونجا گیر کرده بودم تا اینکه به زهنم رسید که اون کارو بکنم

حالا اینجا هم گیر کردم اما حنوز نمیفهمم باید چیکار کنم

BENBANDU

Registered User
لایک‌ها
2
خوب اين سنسور B چيزي رو روي رادار نشون نميده، بايد از روي صدا تشخيص بدين.
بمب هم همون پايين Strat A هست يعني اول خودتون رو برسونيد به Strat A بعد بريد بالا از پله ها (strat A Roof) همونجايي كه يه آسانسور هست كه اول اين قسمت رايدن باهاش مياد بالا. با اسانسور ميرين پايين ميرسيد همونجايي كه اول بازي ازش وارد شدين. بمب هم دقيقا زير يه زيردريايي كوچيك كه از سقف آويزونه نصب شده.

eng2006

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
(لطفا کمکم کنید ثواب داره)
من میخوام بازی rainbow six lockdown رو روی کامپیوترو نصب کنم اما مشکل دارم
مراحل نصب اولیه که البته فکر میکنم مربوط به ایمیج گرفتن باشه با موفقیت انجام میشه ولی موقعی که میخواهم از اون قسمتی که فایل ها کپی شدن برم بازی رو نصب کنم بعد چند ثانیه وسط نصب error زیر رو میده
چه کارکنم که نصب بشه؟؟؟؟؟؟؟

73d003d.jpg

aiat_gamer

کاربر فعال
لایک‌ها
4
فکر کنم مشکل مربوط به خرابی دیسک باشه اگر می تونی رو یه سیستم دیگه امتحان کن

بالا