- نوشتهها
- 501
- لایکها
- 4
یه بار windows عوض کن ببین چی میشه.
شاید بخاطر درایو DVD باشه ، می تونی یه DVD دیگه بجاش بگیری ؟رو 2 تا سیستم نصب کردم یکی جواب داد واجرا شد ویکی مثل من بود
منظورتون رو متوجه نشدم!شاید بخاطر درایو DVD باشه ، می تونی یه DVD دیگه بجاش بگیری ؟
نهایتا فرقی نداره ... منظورم اینه که شاید درایو شما نمی تونه این CD یا DVD رو درست بخونه (در حالیکه مثلا درایو دوستتون می تونه) ...منظورتون رو متوجه نشدم!
cd هست نه dvd
سلام از بس سرچ كردم و مطالب تكراري در مورد مشكل اجراي جي تي اي خوندم خسته شدم من اين بازي رو روي ايكس پي داشتم و ميدونم كه با درايور كارت رادون 9200 64 مگ من مشكل داره روي ايكس پي بنظرم كاتاليست نسخه 4.11 رو ريختم و كار كرد اون موقع آرم اولش كه نوشته بود انويديا رو نشون ميداد و بعد ديگه اتفاقي نمي افتاد ولي با نصب اين درايور كل مشكل حل شد و راحت بازي اجرا ميشد
حالا روي سيستمم ويندوز سرور 2003 اينترپرايز نصب كردم و آخرين نسخه كاتاليست رو هم نصب كردم تو سايت اي تي اي نوشته كه اين نسخه با جي تي اي مشكلي نداره و لي جي تي اي حتي اون آرم اول رو هم نشون نداد
اون درايور رو رول بك كردم و همون 4.11 رو نصب كردم ولي فرقي نكرد با اين كه تاريخ درايور رو درست نشون ميده (2004)
درايور رو آن اينستال كردم و دوباره 4.11 رو نصب كردم باز فايده نداشت
حالا ديگه نميدونم بايد چكار كنم لطفا كمك كنيد كه زندگي بدون جي تي اي هيچ فايده اي نداره(
![]()
سلام
اگر امکانش هست , بگید چه پیغام خطایی می دهد . . .
رم کارت گرافیک شما چقدر است ؟
آیا فضای کافی بعد از نصب بازی روی هارد دارید ؟
![]()
ممنون که جواب دادین همونطور که نوشتم کارتم رادون (یا همون ریدآن) 9200 هست و رم هم 64 مگ روش داره بازی رو روی درایو D نصب کردم و روی سی 3 گیگ وروی دی 6 گیگ جای خالی دارم
مشکل اینه که هیچ پیغامی نمیده وقتی اجراش میکنم موس به حالت ساعت در میاد و بعد از چند ثانیه دوباره فلش میشه و دیگه هیچ خبری نیست انگار نه انگار که چیزی اجرا شده باشه
راستی نسخه بازی من هم Hoodlum هست و تا اونجا که یادمه نیازی به کرک نداشت و خودش اجرا میشد
سلام
بهتر بود به جای این همه ناراحتی , یک کرک مناسب از اینترنت دانلود می کردید . . .
سیستم restore هم اگر عمل نکرده , شاید به این دلیل بوده که شما اصلا چک پوینت ایجاد نکرده بودید . . .
توصیه من در مورد سیستم ری استور اینه که همیشه بعد از نصب ویندوز چک پوینتی را به ثبت برسانید . . .
در مورد این بازی هم دیگر عقل من به جایی راه نمی دهد به جز اینکه به منابع خارجی پناه ببریم . . .
در گوگل سرچ کن help for run GTA
شاید به نتیجه ای رسیدی . . .![]()
من تو pes6 تو مستر ليگ يه تيم دارم بعد رونالدينيو رو گرفتم الان تو قسمت list ه نمي دونم چي كار كنم تا تو بازي كنه مي شه كمكم كنين؟
Ali.GTA
Enable the console from the game's in-game options. At the main menu, hit the tilde key (~) to drop the dev-console. Type seta thereisacow "1337" and then press ENTER. Type spdevmap and then press ENTER. You will receive an error. This is normal. You can now start or resume a game. When playing, drop down the dev-console (~) and enter the following codes and hit ENTER to activate or toggle them.سلام دوستان من کد تقلب بازی call of duty 4 رو میخواستم و باید چجوری اجراش کنم
اگه یکم اموزش بدین
http://cheatsky.blogfa.com/post-150.aspx
خوب مي گم تو ليست بازيكن ها نيست نمي دونم چي كارش كنم به يه جايي هست اسمش list هست اونجا رفته بايد يه گزينه فعال بشه تا بياد بازي ولي نمي شهخب تعویضش کن . . .
change player
خب من دیگر هیچ کمکی از دستم بر نمی آید , اگر ویندوز دچار مشکل شده بهتره در بخش سیستم عامل دنبال مطلب بگردید . . .
موفق باشید .