• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمک در نصب , اجرا و رد كردن مراحل بازيها

aiat_gamer

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4
یه بار windows عوض کن ببین چی میشه.

djbehi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها . آقا تو بازیه obscure 2 یه جا هست که تو حیاط بیمارستان یه پسره با دختره هست و باید در رو سریع ببندی تا غوله نیومده. اینو رد کردم یه جا رسیدم که باید نمک و اسید و گیلیسیرین و..... با هم مخلوط کنی.کسی نمی دونه ترتیب غاتی کردن مواد با هم چیه ؟

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
منظورتون رو متوجه نشدم!
cd هست نه dvd
نهایتا فرقی نداره ... منظورم اینه که شاید درایو شما نمی تونه این CD یا DVD رو درست بخونه (در حالیکه مثلا درایو دوستتون می تونه) ...

فرضا می تونی ببری پیش همون دوستت و رایتش کنی روی یه CD دیگه ...

Ali.GTA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام از بس سرچ كردم و مطالب تكراري در مورد مشكل اجراي جي تي اي خوندم خسته شدم من اين بازي رو روي ايكس پي داشتم و ميدونم كه با درايور كارت رادون 9200 64 مگ من مشكل داره روي ايكس پي بنظرم كاتاليست نسخه 4.11 رو ريختم و كار كرد اون موقع آرم اولش كه نوشته بود انويديا رو نشون ميداد و بعد ديگه اتفاقي نمي افتاد ولي با نصب اين درايور كل مشكل حل شد و راحت بازي اجرا ميشد

حالا روي سيستمم ويندوز سرور 2003 اينترپرايز نصب كردم و آخرين نسخه كاتاليست رو هم نصب كردم تو سايت اي تي اي نوشته كه اين نسخه با جي تي اي مشكلي نداره و لي جي تي اي حتي اون آرم اول رو هم نشون نداد

اون درايور رو رول بك كردم و همون 4.11 رو نصب كردم ولي فرقي نكرد با اين كه تاريخ درايور رو درست نشون ميده (2004)

درايور رو آن اينستال كردم و دوباره 4.11 رو نصب كردم باز فايده نداشت

حالا ديگه نميدونم بايد چكار كنم لطفا كمك كنيد كه زندگي بدون جي تي اي هيچ فايده اي نداره :((
;)

Thomas.Angelo

Registered User
لایک‌ها
16
سلام از بس سرچ كردم و مطالب تكراري در مورد مشكل اجراي جي تي اي خوندم خسته شدم من اين بازي رو روي ايكس پي داشتم و ميدونم كه با درايور كارت رادون 9200 64 مگ من مشكل داره روي ايكس پي بنظرم كاتاليست نسخه 4.11 رو ريختم و كار كرد اون موقع آرم اولش كه نوشته بود انويديا رو نشون ميداد و بعد ديگه اتفاقي نمي افتاد ولي با نصب اين درايور كل مشكل حل شد و راحت بازي اجرا ميشد

حالا روي سيستمم ويندوز سرور 2003 اينترپرايز نصب كردم و آخرين نسخه كاتاليست رو هم نصب كردم تو سايت اي تي اي نوشته كه اين نسخه با جي تي اي مشكلي نداره و لي جي تي اي حتي اون آرم اول رو هم نشون نداد

اون درايور رو رول بك كردم و همون 4.11 رو نصب كردم ولي فرقي نكرد با اين كه تاريخ درايور رو درست نشون ميده (2004)

درايور رو آن اينستال كردم و دوباره 4.11 رو نصب كردم باز فايده نداشت

حالا ديگه نميدونم بايد چكار كنم لطفا كمك كنيد كه زندگي بدون جي تي اي هيچ فايده اي نداره :((
;)

سلام

اگر امکانش هست , بگید چه پیغام خطایی می دهد . . .

رم کارت گرافیک شما چقدر است ؟

آیا فضای کافی بعد از نصب بازی روی هارد دارید ؟

:)

Ali.GTA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

اگر امکانش هست , بگید چه پیغام خطایی می دهد . . .

رم کارت گرافیک شما چقدر است ؟

آیا فضای کافی بعد از نصب بازی روی هارد دارید ؟

:)

ممنون که جواب دادین همونطور که نوشتم کارتم رادون (یا همون ریدآن) 9200 هست و رم هم 64 مگ روش داره بازی رو روی درایو D نصب کردم و روی سی 3 گیگ وروی دی 6 گیگ جای خالی دارم

مشکل اینه که هیچ پیغامی نمیده وقتی اجراش میکنم موس به حالت ساعت در میاد و بعد از چند ثانیه دوباره فلش میشه و دیگه هیچ خبری نیست انگار نه انگار که چیزی اجرا شده باشه

راستی نسخه بازی من هم Hoodlum هست و تا اونجا که یادمه نیازی به کرک نداشت و خودش اجرا میشد

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
مشکل با rainbow six : vegas !!
توی یه قسمتی از این بازی گیر کردم اونجا که دستور track down and kill irena هست .هر کاری که میکنم بازی game over میده و پیغام you have faild too kill irena morales ............ کسی میتونه کمکم کنه؟

Thomas.Angelo

Registered User
لایک‌ها
16
ممنون که جواب دادین همونطور که نوشتم کارتم رادون (یا همون ریدآن) 9200 هست و رم هم 64 مگ روش داره بازی رو روی درایو D نصب کردم و روی سی 3 گیگ وروی دی 6 گیگ جای خالی دارم

مشکل اینه که هیچ پیغامی نمیده وقتی اجراش میکنم موس به حالت ساعت در میاد و بعد از چند ثانیه دوباره فلش میشه و دیگه هیچ خبری نیست انگار نه انگار که چیزی اجرا شده باشه

راستی نسخه بازی من هم Hoodlum هست و تا اونجا که یادمه نیازی به کرک نداشت و خودش اجرا میشد

سلام

خب پس مشکل سخت افزاری نیست . . .

اولین کار اینه که , یک کرک مناسب از جایی دانلود کنید . . .

تا ببینیم نتیجه کار چیه . . .

;)

Ali.GTA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یکی اینو واسه من توضیح بده وگرنه خون بیل گیتس و برنامه نویسای راک استار :grrr: میفته گردنتون ازحال گفته باشم :cigar:

شاید بیشتر از پنجاه تا مقاله و تاپیک کامل رو خوندم و هرچی گفته بودن عمل کردم و نشد
انواع نسخه های کاتالیست رو نصب کردم و نشد
با درایور مانیتور ور رفتم و نشد
با درایور کارت صدا ور رفتم و نشد
هر بار هم یه بار درایور رو رول بک میکردم و بعد از ریستارت نصب میکردم و دفعه بعد آن اینستال میکردم و دوباره نصب میکردم
شاید بیشتر از صد بار ریستارت کردم
هر کاری که فکرشو بکنید بجز کوبیدن مانیتور تو سر راک استاری ها کردم و نشد

آخرش خسته شدم و رفتم سراغ سیستم ریستور و گفتم به وضعیت قبل از نصب بازی برگرده
سیستم ریستارت شد و سیستم ریستور پیغام داد که نمیتونه ریستور کنه
رفتم سراغ بازی و اجراش کردم - اجرا شد!!!!!!!! :wacko: از یه طرف خوشحال شدم و از یه طرف میخواستم با لگد بزنم به مانیتور
حالا کاتالیست کنترل سنتر بالا نمیاد ولی درایور های کارت گرافیک همون آخرین نسخه هستن منم جرات نمیکنم دوباره نصبش کنم

حالا یکی به من بگه جریان چیه و چرا اینطوری شده وگرنه دفعه بعد مجبورم زیر آبی برم و برنامه رو همین طوری بیارم بالا :Snorkle:

Thomas.Angelo

Registered User
لایک‌ها
16
سلام

بهتر بود به جای این همه ناراحتی , یک کرک مناسب از اینترنت دانلود می کردید . . .

سیستم restore هم اگر عمل نکرده , شاید به این دلیل بوده که شما اصلا چک پوینت ایجاد نکرده بودید . . .

توصیه من در مورد سیستم ری استور اینه که همیشه بعد از نصب ویندوز چک پوینتی را به ثبت برسانید . . .

در مورد این بازی هم دیگر عقل من به جایی راه نمی دهد به جز اینکه به منابع خارجی پناه ببریم . . .

در گوگل سرچ کن help for run GTA

شاید به نتیجه ای رسیدی . . . ;)

Hooman-Khan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من تو pes6 تو مستر ليگ يه تيم دارم بعد رونالدينيو رو گرفتم الان تو قسمت list ه نمي دونم چي كار كنم تا تو بازي كنه مي شه كمكم كنين؟

Ali.GTA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

بهتر بود به جای این همه ناراحتی , یک کرک مناسب از اینترنت دانلود می کردید . . .

سیستم restore هم اگر عمل نکرده , شاید به این دلیل بوده که شما اصلا چک پوینت ایجاد نکرده بودید . . .

توصیه من در مورد سیستم ری استور اینه که همیشه بعد از نصب ویندوز چک پوینتی را به ثبت برسانید . . .

در مورد این بازی هم دیگر عقل من به جایی راه نمی دهد به جز اینکه به منابع خارجی پناه ببریم . . .

در گوگل سرچ کن help for run GTA

شاید به نتیجه ای رسیدی . . . ;)

بازم ممنون که جواب دادین ولی ناراحت نشید مثل اینکه اصلا به نوشته های من توجه نکردید سه چهار تا کرک آوردم ولی هیچکدوم کار نکردن بعدهم اینکه میگم همین نسخه قبلا رو همین سیستم کارمیکرده فقط ویندوزم به جای ایکس پی شده دوهزارو سه
سیستم ریستور اگه چک پوینت نداشته باشه پس چجوری ازما میخواد ریستارت کنیم - دستگاه من چک پوینت اتوماتیک داره یعنی هر دوسه روز خودش چک پوینت میگیره در ضمن من نوشتم که بعد از ریستارت پیغام میده که نمیتونم ریستور کنم یعنی یه چک پوینت داره رستارت هم میکنه ولی نمیتونه به اون برگرده

در مورد سرچ هم نوشتم که چقدر سرچ کردم از راهنمائی شما ممنونم ولی خودتون این جمله رو سرچ کنید ببینید چقدر نامربوط جواب میده پیشنهاد من اینه
gta sa wont start
حالا اینو سرچ کنید ببینید چی میشه
بهر حال ممنونم :)

حالا هیچ کس نیست بتونه بمن بگه چی شده؟

Thomas.Angelo

Registered User
لایک‌ها
16
من تو pes6 تو مستر ليگ يه تيم دارم بعد رونالدينيو رو گرفتم الان تو قسمت list ه نمي دونم چي كار كنم تا تو بازي كنه مي شه كمكم كنين؟

خب تعویضش کن . . .

change player

خب من دیگر هیچ کمکی از دستم بر نمی آید , اگر ویندوز دچار مشکل شده بهتره در بخش سیستم عامل دنبال مطلب بگردید . . . ;)

موفق باشید .

(Tebyan)

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان من کد تقلب بازی call of duty 4 رو میخواستم و باید چجوری اجراش کنم
اگه یکم اموزش بدین
http://cheatsky.blogfa.com/post-150.aspx
Enable the console from the game's in-game options. At the main menu, hit the tilde key (~) to drop the dev-console. Type seta thereisacow "1337" and then press ENTER. Type spdevmap and then press ENTER. You will receive an error. This is normal. You can now start or resume a game. When playing, drop down the dev-console (~) and enter the following codes and hit ENTER to activate or toggle them.

با سلام
اگر درست گفه باشم اين طوري است ؟
------
تو قسمت تنظيمات بازي دكمه (پ) يا همان (~) را فشار مي ديد ، تا كنسول بازي ( محل زدن كد) نمايان بشه.!! كه
وقتي كنسول بازي با زدن همان كليد باز شد كلمه يا جمله seta thereisacow 1337 را تايپ مي كني و كليد اينتر را مي زني. در مرحله بعد اين كلمه spdevmap را تايپ مي كني و دوباره اينتر مي زني. د رهمين هنگام بايد پيامي مبني بر اشكال يا پيغام اخطار بياييد كه طبيعي است .
حالا به بازي برو و در هنگام بازي كنسول بازي را غير فعال كن ( براي اين كار دكمه (~) را بزن) و كد ها را مي زني
اگه كد ها اجرا نشد به احتمال زيد بايد در همان كنسول بازي اين كار را بكني
-----
جان بی نهایت​
god​

Hooman-Khan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خب تعویضش کن . . .

change player

خب من دیگر هیچ کمکی از دستم بر نمی آید , اگر ویندوز دچار مشکل شده بهتره در بخش سیستم عامل دنبال مطلب بگردید . . . ;)

موفق باشید .
خوب مي گم تو ليست بازيكن ها نيست نمي دونم چي كارش كنم به يه جايي هست اسمش list هست اونجا رفته بايد يه گزينه فعال بشه تا بياد بازي ولي نمي شه

(Tebyan)

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان كسي كجا ميتوان پك مربوط به تفنگ هاي بازي كانتر را دريافت نمود؟ كه به تفنگ ها ليزر اضافه شود؟

alidadash

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من تو نصب GOW به يه مشكل برخوردم
بعد از استخراج فايلها از دو تا DVD وقتي كه فايل نصب رو اجرا ميكنم اين اخطار رو ميده
you do not have enough disk space to install this product on the selected drive​

OK رو كه ميزنم آدرس انتخابي رو نشون ميده كه بطور پيشفرض روي آدرس C:\Program Files\Microsoft Games\Gears of War تنظيم شده
بعد از تغيير دادن آدرس به مكان مناسب كه 12 گيگابايت فضاي خالي داره و كليك روي گزينه install
ليست درايوهاي موجود رو نمايش ميده و بعد از اينكه درايور مناسب رو انتخاب ميكنم اين اخطار رو ميده و بعد از اينم Finish ميده
error:- Fatal error during installation
Consult Windows Installer Help (Msi.chm) or MSDN for more information.

بالا