• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمک در نصب , اجرا و رد كردن مراحل بازيها

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
با سلام به همگی من بازی فیفا منژر 08 را نصب کردم اما این بازی صدا نداره (البته گهگداری وسط مسابقه فوتبال یه چیزایی میاد) و از همه مهمتر اینکه وقتی از بازی خارج میشم یه صفحه ابی میاد که یه چیزایی نوشته در این مورد که یکی از نرم افزارها یا سخت افزارها مورد داره (این پیغام میشه گفت که توی محیط داس میده) و فقط میتونی ریست یا شاتداون کنی
در ضمن من یه بازی به نام rayman raving rabbids گرفتم اما هم سی دی و هم دیویدیش مورد داشت کسی این سالمشو سراغ نداره(منظورم از یه شرکت معتبر مثل تکین)
مرسی!

BENBANDU

Registered User
لایک‌ها
2
دوباره که خوبه
3 بار نصب کردم ولی درست نمی شه
:(
خوب احيانا اون سي دي يا دي وي دي كه شما داري مشكل داره. از يه شركت ديگه بخر، مثلا من كه از DC خريده بودم هيچ مشكلي نداشتم و راحت اجرا ميشد.

DNL

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
16
دانیال جان ممنون که جواب میدی ولی win رو عوض کردم و درایور گرافیک رو هم آپ کردم اما باز هم ریست میشه.
بد جوری رفته تو مخم.

راستش من یکم گشتم اما کرکی نتونستم واسه این بازی پیدا کنم آخه بازیش خیلی قدیمیه ماله 13 سال پیشه
ولی برو تو سایت های زیر ببین چیزی پیدا میکنی!!

http://www.gamershell.com/download_20865.shtml

http://megagames.com/cracks/gc8.htm

DNL

کاربر فعال
لایک‌ها
16

DNL

کاربر فعال
لایک‌ها
16
با سلام به همگی من بازی فیفا منژر 08 را نصب کردم اما این بازی صدا نداره (البته گهگداری وسط مسابقه فوتبال یه چیزایی میاد) و از همه مهمتر اینکه وقتی از بازی خارج میشم یه صفحه ابی میاد که یه چیزایی نوشته در این مورد که یکی از نرم افزارها یا سخت افزارها مورد داره (این پیغام میشه گفت که توی محیط داس میده) و فقط میتونی ریست یا شاتداون کنی
در ضمن من یه بازی به نام rayman raving rabbids گرفتم اما هم سی دی و هم دیویدیش مورد داشت کسی این سالمشو سراغ نداره(منظورم از یه شرکت معتبر مثل تکین)
مرسی!

بازیه فیفا چند تا cd بود شاید صدای گزارشگر رو حذف کردن
ممکن هم هست که مشکل سخت افزاری داشته باشین

rockastronomy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عجیبه من وقتی دوباره نصب میکردم درست میشد
حالا ارباب حلقه های چند هست؟
اسمشو کامل انگلیسی بنویس

ارباب حلقه ها : نبرد براي سرزمين ميانه 1
البته نبرد براي سرزمين 2 هم جديدا اين طور شده
:blink:

topdvd07

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستش من یکم گشتم اما کرکی نتونستم واسه این بازی پیدا کنم آخه بازیش خیلی قدیمیه ماله 13 سال پیشه
ولی برو تو سایت های زیر ببین چیزی پیدا میکنی!!

http://www.gamershell.com/download_20865.shtml

http://megagames.com/cracks/gc8.htm
سلام.
من هر چیزی که از این سایتها مربوط به بازی من میشد رو دان کردم ولی همون مشکل قبلی...
ممنون.فقط میخواستم تشکر کنم.

DNL

کاربر فعال
لایک‌ها
16
ارباب حلقه ها : نبرد براي سرزمين ميانه 1
البته نبرد براي سرزمين 2 هم جديدا اين طور شده
:blink:

احتمالا ایراد از dvd بازیه
چون من وقتی بازی رو دوباره نصب میکردم درست میشد
حالا کرک بازی رو از سایت زیر بگیر شاید درست شد
http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_lotr_battle_for_middle-earth.shtml

DNL

کاربر فعال
لایک‌ها
16
سلام.
من هر چیزی که از این سایتها مربوط به بازی من میشد رو دان کردم ولی همون مشکل قبلی...
ممنون.فقط میخواستم تشکر کنم.

ظاهرا مجبوری با همون win 98 بازی کنی:D

rockastronomy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
احتمالا ایراد از dvd بازیه
چون من وقتی بازی رو دوباره نصب میکردم درست میشد
حالا کرک بازی رو از سایت زیر بگیر شاید درست شد
http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_lotr_battle_for_middle-earth.shtml

ok
كرك رو دوباره دانلود مي كنم شايد فرجي بشه
ولي من اين سي دي رو چند سال پيش خريدم و كار مي كرد براي همين تقريبا مطمين هستم مشكل از كرك نيست ولي كرك رو دانلود مي كنم ببينم چي ميشه
;)

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
این پیغامو برای دومین بار میدم خواهشا یکی یه جواب درست و حسابی بده

من بازی فیفا منژر 08 را نصب کردم اما این بازی صدا نداره (البته گهگداری وسط مسابقه فوتبال یه چیزایی میاد) و از همه مهمتر اینکه وقتی از بازی خارج میشم یه صفحه ابی میاد که یه چیزایی نوشته در این مورد که یکی از نرم افزارها یا سخت افزارها مورد داره (این پیغام میشه گفت که توی محیط داس میده) و فقط میتونی ریست یا شاتداون کنی
مرسی!

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
این پیغامو برای دومین بار میدم خواهشا یکی یه جواب درست و حسابی بده

من بازی فیفا منژر 08 را نصب کردم اما این بازی صدا نداره (البته گهگداری وسط مسابقه فوتبال یه چیزایی میاد) و از همه مهمتر اینکه وقتی از بازی خارج میشم یه صفحه ابی میاد که یه چیزایی نوشته در این مورد که یکی از نرم افزارها یا سخت افزارها مورد داره (این پیغام میشه گفت که توی محیط داس میده) و فقط میتونی ریست یا شاتداون کنی
مرسی!
اگه صفحه آبی میاد که توش نوشته های داره ایراد از رم است شاید رم جواب نمی ده یا ایراد پیدا کرده

arsniyas

Registered User
لایک‌ها
0
سلام من توي بازي رم البته نسخه فارسي دارينوس مشكل دارم
توي مرحله اي كه بايد كشتي بسازيم و براي روم كالا بفرستيم ( گندم) من مرمر را مي فروسم و گندم هم خريدم اما نمي دونم چه طوري اين ها رو براي روم بفرستم . در ضمن همه اش روم از من تقاضاي كالا مي كنه نمي گه چي اما من بلد نيستم چه كار كنم . همه اش هم مي گه شما در موعد مقرر كالاها رو ارسال نكرديد . چه كنم ؟ ممنون

Reprisal

Registered User
لایک‌ها
2
مرسی!

احتمالا مشکل از کارت گرافیکته که نمی تونه بازی رو بکشه ...

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
برادر من ، لازم نیست 100 تا پست بزنی ، اگه دوستی از اینجا عبور کنه که جواب سوال رو بدونه حتما کمکت می کنه ... منتظر باش ...

whitehat_group

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من تویه بازی کانتر zero
مرحله ی 3 همون مرحله ای که آخرش تو کلیساست و باید بمب رو خنثی کرد! ولی باید سیم چین داشت من هرچی گشتم سیم چین رو پیدا نکردم!!!! این سیم چین کجاست؟!
و کسی سیو بازیشو داره لطفا بزاره
ممنون...

Adagio

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
كسي Nancy Drew: Danger by Design رو بازي كرده؟ اگر بازي كردين لطفأ بگيد آيا بازيهاي كامپيوتري بعد از model match رو ميشه unlock كرد؟ و چطوري؟​

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
:blush::blush:سلام خسته نباشید--من توی بازی کال اف دیوتی 3 مرحله 12 جایی که باید به نیروهای خودی رادیو بزنیم تا اونا بیان کمکمون وقتی میریم پیش اون رادیو عکس دستی رو نشون میده که در اینجا باید کلید f رو بزنیم من هم این کارو انجام میدم و اینجا باید نیروهای خودی بیان کمکم و بازی تو این مرحله تموم بشه ولی بعد از زدن کلید f هیچی نمیشه لطفا کمکم کنید ---مرسی:f34r::f34r:
مطمئنيد كه در مرحله 12 هستيد؟
مرحله 12 اخرش اينجوري تموم ميشه كه بايد روي يك بشكه بمب كار بگذاريد تا منفجر بشه.
اينجا راهنماي مرحله 12 هست.ببينيد در همين مرحله هستيد يا مرحله ديگه.
http://guides.ign.com/guides/801849/page_15.html

BENBANDU

Registered User
لایک‌ها
2
:rolleyes::D:lol:سلام خسته نباشید- من توی بازی کال اف دیوتی 3 در ماموریت شماره 12(برای کامپیوتر) جایی که باید به نیروهای خودی رادیو بزنیم تا اونا بیان کمکمون و این مرحله تموم بشه وقتی میرم پیش اون رادیو عکس دستی رو نشون میده که ما باید در اینجا کلید f رو بزنیم تا این مرحله تموم بشه من هم کلید f رو میزنم اما دیگه هیچی نمیشه اما سربازه حرکت میکنه ولی بعدش اتفاقی نمی افته لطفا بگید من باید چیکار کنم مرسی:eek::cool::p
شما بايد يه مدت (شايد هم براي هميشه) بن بشي تا بفهمي بايد چي كار كني

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام به همه ي عزيزاني كه در اين قسمت فعاليت ميكنن
aries.gif

دوستان من يه سوالي دارم كه اگه كمكم كنين خيلي ممنون ميشم ..!!
ميدونين تو بازيه still Life يا همون طبيعت بي جان ..من تو يه جاييش گير كردم ..
بعد از وا كردن صندو قچه ي پدر بزرگ اون دختره ..بازي رفت به عصر قديم .
shock.gif
shock.gif

حالا بازي رو با يه مرد عينكي شروع كردم ..تو كليسا با يه پير مرد حرفايي زدم اون بهم گفت برو
تو گاو صندوق من يه كاغذي هست كه بايد من اونو بردارم ..حالا اين كاو صندوق رمز داري كه با 8 تا چوب بايد
حروف ها رو بزارم سر جاش تا وا شه ..منم نميدونم كدومو تو كجا بزارم ..اگه كسي ميدونه كمكم كنه ..
مخلص همه ي دوستان
big_smileb.gif
big_smileb.gif

بالا