كسي جواب سوال مارو نميده

من الان اصلا يادم نيست ترتيبشون چي بوده ولي ميدونم اون علامتها هر كدو يه شماره هستند كه بايد به ترتيب شماره اي كه داري مرتب كني.
اينجا در chapter 2 قسمت old chapel ترتيب شكلها رو مشخص كرده.اگه ميخواستم كپي كنم شكلهاش بهم ميريخت.سلام به همه ي عزيزاني كه در اين قسمت فعاليت ميكنن![]()
دوستان من يه سوالي دارم كه اگه كمكم كنين خيلي ممنون ميشم ..!!
ميدونين تو بازيه still Life يا همون طبيعت بي جان ..من تو يه جاييش گير كردم ..
بعد از وا كردن صندو قچه ي پدر بزرگ اون دختره ..بازي رفت به عصر قديم .![]()
![]()
حالا بازي رو با يه مرد عينكي شروع كردم ..تو كليسا با يه پير مرد حرفايي زدم اون بهم گفت برو
تو گاو صندوق من يه كاغذي هست كه بايد من اونو بردارم ..حالا اين كاو صندوق رمز داري كه با 8 تا چوب بايد
حروف ها رو بزارم سر جاش تا وا شه ..منم نميدونم كدومو تو كجا بزارم ..اگه كسي ميدونه كمكم كنه ..
مخلص همه ي دوستان![]()
![]()
اينجا در chapter 2 قسمت old chapel ترتيب شكلها رو مشخص كرده.اگه ميخواستم كپي كنم شكلهاش بهم ميريخت.
http://faqs.ign.com/articles/618/618329p1.html
سلامسلام به همه کاربرهای خوب PT!
بدون تعارف بگم که آخرین امید من شما هستین چون کلی تو اینترنت سرچ کردم و برای مشکلم راه حلی پیدا نکردم.
اول بهتره یه اطلاعات کلی در مورد سیستمم بدمرم 256 - 32 :VGA- پنتیوم تری 1000 - ویندوز XP-sp1)
چند ماه پیش بازی مکس پین دو رو از یه بنده خدایی گرفتم و رو سیستمم نصب کردم و با تعجب دیدم که بازیش اجرا شد و من هم یکی دو مرحله بازیش رو انجام دادم. ولی بعدش مجبور شدم که ویندوز جدید نصب کنم و بازی رو پاک کردم و دوستم هم سی دی بازیش رو گم کرده بود.
دیروز خودم رفتم سی دی بازی رو خریدم و بدون مشکل نصب کردم. بعد که خواستم بازی رو اجرا کنم ، صفحه اول بدون مشکل اجرا شد و به صفحه انتخاب نوع بازی رسید .وقتی روی Detective کلیک می کنم( بقیه گزینه ها غیر فعالن) این ارور ظاهر می شه و بازی خود به خود بسته می شه:
Exception:تو قسمت Options تمام گزینه ها رو غیر فعال کردم و تمام گزینه های گرافیک رو روی LOW قرار دادم.
X_level:unable to validate material templete'MT_Diffuse'
Closing....
درایور کارت گرافیکم رو هم آپدیت کردم. دایرکت ایکس 9 رو هم نصب کردم. تمام برنامه های فعال ویندوز رو هم خاموش کردم ولی باز هم همون ارور لعنتی اعصابم رو به هم ریخته.
راستش نمی دونم چیکار کنم. اگه کسی می تونه کمک کنه خیلی ممنون میشم. مخصوصا اگه کسی در حال حاضر این بازی رو رو سیستمش داره فایل X_Level رو برام بفرسته (البته اگه حجمش کمه و فرستادنش زحمتی نداره)
خواهشا کمک کنین! من عاشق این بازیم!!!!!
Exception:
X_level:unable to validate material templete'MT_Diffuse'
Closing
سیستمت می تونه این بازی رو بکشه ؟ ... اگه جواب مثبته ، درایور کارت گرافیکت جدیده ؟ ... اگه نیست ، آپدیتش کن ..بازی Tom Clancy's splinter Cell من همچین اروری میده مشکل چیه ؟
General protection fault!
History: FD3DTexture::Cache <- UD3DRenderDevice::CacheTexture <- UD3DRenderDevice:rimeResources <- UD3DRenderDevice::SetRes <- UWindowsViewport::TryRenderDevice <- UWindowsViewport::OpenWindow <- UGameEngine::Init <- InitEngine
سلام
کسی پسوورد evil 4 رو برا نصبش داره ؟
شدیدا" لازمش دارم چون چند ماهه که بازی رو خریدم ولی چون پسوورد باهاش نبوده نتونستم نصبش کنم![]()
tAnKsسیستمت می تونه این بازی رو بکشه ؟ ... اگه جواب مثبته ، درایور کارت گرافیکت جدیده ؟ ... اگه نیست ، آپدیتش کن ..
هنوز لازم داری ؟ ...سلام
کسی پسوورد evil 4 رو برا نصبش داره ؟
شدیدا" لازمش دارم چون چند ماهه که بازی رو خریدم ولی چون پسوورد باهاش نبوده نتونستم نصبش کنم![]()
شاید نسخه های مختلف با هم فرق دارن ...تا جایی که من میدونم و چنباری نصبش کرد اویل 4 پسورد نمیخاد؟!!!:wacko:
توی همین فوروم ها دیگه ... همین جا ...یا مثلا bazicenter ...کسی میدونه بازیهای جدید رو از کجا میشه دان لود کرد
و اخبار بازیهای جدید که فارسی باشه تو کدوم سایته
منظورم بازی های روزه که اکثرش هنوز توایران نیومده
:blink: