• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمک در نصب , اجرا و رد كردن مراحل بازيها

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
كسي جواب سوال مارو نميده
wind11.gif
wind11.gif
wind11.gif

BENBANDU

Registered User
لایک‌ها
2
من الان اصلا يادم نيست ترتيبشون چي بوده ولي ميدونم اون علامتها هر كدو يه شماره هستند كه بايد به ترتيب شماره اي كه داري مرتب كني.

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
من الان اصلا يادم نيست ترتيبشون چي بوده ولي ميدونم اون علامتها هر كدو يه شماره هستند كه بايد به ترتيب شماره اي كه داري مرتب كني.

سلام ...
من دو تا شو تو ساعت همونجا تو كليسا پيدا كردم ...حالا موندم بقيشو چكار كنم ؟؟
wind11.gif
wind11.gif

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
سلام به همه ي عزيزاني كه در اين قسمت فعاليت ميكنن
aries.gif

دوستان من يه سوالي دارم كه اگه كمكم كنين خيلي ممنون ميشم ..!!
ميدونين تو بازيه still Life يا همون طبيعت بي جان ..من تو يه جاييش گير كردم ..
بعد از وا كردن صندو قچه ي پدر بزرگ اون دختره ..بازي رفت به عصر قديم .
shock.gif
shock.gif

حالا بازي رو با يه مرد عينكي شروع كردم ..تو كليسا با يه پير مرد حرفايي زدم اون بهم گفت برو
تو گاو صندوق من يه كاغذي هست كه بايد من اونو بردارم ..حالا اين كاو صندوق رمز داري كه با 8 تا چوب بايد
حروف ها رو بزارم سر جاش تا وا شه ..منم نميدونم كدومو تو كجا بزارم ..اگه كسي ميدونه كمكم كنه ..
مخلص همه ي دوستان
big_smileb.gif
big_smileb.gif
اينجا در chapter 2 قسمت old chapel ترتيب شكلها رو مشخص كرده.اگه ميخواستم كپي كنم شكلهاش بهم ميريخت.
http://faqs.ign.com/articles/618/618329p1.html

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176

Optimus Prime

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام به همه کاربرهای خوب PT!
بدون تعارف بگم که آخرین امید من شما هستین چون کلی تو اینترنت سرچ کردم و برای مشکلم راه حلی پیدا نکردم.
اول بهتره یه اطلاعات کلی در مورد سیستمم بدم:( رم 256 - 32 :VGA- پنتیوم تری 1000 - ویندوز XP-sp1)

چند ماه پیش بازی مکس پین دو رو از یه بنده خدایی گرفتم و رو سیستمم نصب کردم و با تعجب دیدم که بازیش اجرا شد و من هم یکی دو مرحله بازیش رو انجام دادم. ولی بعدش مجبور شدم که ویندوز جدید نصب کنم و بازی رو پاک کردم و دوستم هم سی دی بازیش رو گم کرده بود.
دیروز خودم رفتم سی دی بازی رو خریدم و بدون مشکل نصب کردم. بعد که خواستم بازی رو اجرا کنم ، صفحه اول بدون مشکل اجرا شد و به صفحه انتخاب نوع بازی رسید .وقتی روی Detective کلیک می کنم( بقیه گزینه ها غیر فعالن) این ارور ظاهر می شه و بازی خود به خود بسته می شه:
Exception:
X_level:unable to validate material templete'MT_Diffuse'
Closing....​
تو قسمت Options تمام گزینه ها رو غیر فعال کردم و تمام گزینه های گرافیک رو روی LOW قرار دادم.
درایور کارت گرافیکم رو هم آپدیت کردم. دایرکت ایکس 9 رو هم نصب کردم. تمام برنامه های فعال ویندوز رو هم خاموش کردم ولی باز هم همون ارور لعنتی اعصابم رو به هم ریخته.
راستش نمی دونم چیکار کنم. اگه کسی می تونه کمک کنه خیلی ممنون میشم. مخصوصا اگه کسی در حال حاضر این بازی رو رو سیستمش داره فایل X_Level رو برام بفرسته (البته اگه حجمش کمه و فرستادنش زحمتی نداره)
خواهشا کمک کنین! من عاشق این بازیم!!!!!

Sony_B

Registered User
لایک‌ها
44
سلام

من فكر مي كنم اشكال از كارتتونه كه ضعيفه. ولي حالا يه پيشنهادي مي دم شايد درست شد!
اين كارو بكن ببين درست مي شه:

1- روي نوار ابزار START كليك كن.
2- به قسمت RUN برو.
3- dixdiag رو تايپ كن و فرمان رو تاييد كن.
4- اگر پنجره اي باز شد Yes رو بزن.
5- به منوي Display برو.
6- مطمئن شو كه گزينه "AGP Texture Acceleration" Enabled شده باشه، اگر نشده خودت فعالش كن.

اگر جواب نگرفتي تنظيمات رو تا اونجايي كه مي توني كم كن، درايوت رو آپديت كن. كه گفتي آپديتش كردي!، و آخرين ورژن DX يعني 9 رو نصب كن و بالاخره هاردت رو هم يك Defragment بكن...

بازم جواب نگرفتي همينجا دوباره اطلاع بده تا دوستان ديگه راهنماييت كنن.

Optimus Prime

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوست عزیز ممنون از توجهتون
در مورد اینکه کارتم ضعیفه شکی ندارم. و اگه بازی دفعه اول اجرا نمیشد مشکلی نبود. مشکل اینجاست که سیستم من تغییری نکرده ولی همون بازی اجرا نمیشه.
کاری که گفتید انجام دادم. همه تنظیمات در پنجرهDisplay فعال بود.
ورژن DX من9.0c هستش. هارد رو دیفرگمنت و چک دیسک کردم. تنظیمات گرافیک رو روی حداقل گذاشتم. حتی در قسمتCompatibility فایل .exe بازی ، بازی رو تو mode ویندوز 98 و رزولوشن 640*480 و disable visual theme گذاشتم. یعنی هر کاری که بگین انجام دادم.
اگه کسی بتونه لطف کنه و یکی از کارهای زیر رو برام انجام بده خیلی ممنون می شم:
1- سه تا فایل X_Level بازی رو برام بفرسته
2- یکی از Savegame های ابتدای بازی رو برام بفرسته. چون من فکر میکنم مشکل توی لود شدن همون ابتدای بازیه
منتظر کمک و راهنماییتون هستم.

Cinderella Man

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
دوست عزیز مشکل شما کاملا نرم افزاری است...

با یه همچین سیستمی من چند سال(قبل از ارتقا مکس پین(1 و 2) رو بازی کردم چون به لحاظ مشخصات سیستمی دقیقا عین هم هستند...مشکل شما سشخت افزاری نیست چون وقتی مشکل سخت افزاری هم داشته باشی این شکل برات بوجود نمیاد...بگرد دنبال مشکل نرم افزاری...

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
سلام به همه کاربرهای خوب PT!
بدون تعارف بگم که آخرین امید من شما هستین چون کلی تو اینترنت سرچ کردم و برای مشکلم راه حلی پیدا نکردم.
اول بهتره یه اطلاعات کلی در مورد سیستمم بدم:( رم 256 - 32 :VGA- پنتیوم تری 1000 - ویندوز XP-sp1)

چند ماه پیش بازی مکس پین دو رو از یه بنده خدایی گرفتم و رو سیستمم نصب کردم و با تعجب دیدم که بازیش اجرا شد و من هم یکی دو مرحله بازیش رو انجام دادم. ولی بعدش مجبور شدم که ویندوز جدید نصب کنم و بازی رو پاک کردم و دوستم هم سی دی بازیش رو گم کرده بود.
دیروز خودم رفتم سی دی بازی رو خریدم و بدون مشکل نصب کردم. بعد که خواستم بازی رو اجرا کنم ، صفحه اول بدون مشکل اجرا شد و به صفحه انتخاب نوع بازی رسید .وقتی روی Detective کلیک می کنم( بقیه گزینه ها غیر فعالن) این ارور ظاهر می شه و بازی خود به خود بسته می شه:
Exception:
Closing....​
تو قسمت Options تمام گزینه ها رو غیر فعال کردم و تمام گزینه های گرافیک رو روی LOW قرار دادم.
درایور کارت گرافیکم رو هم آپدیت کردم. دایرکت ایکس 9 رو هم نصب کردم. تمام برنامه های فعال ویندوز رو هم خاموش کردم ولی باز هم همون ارور لعنتی اعصابم رو به هم ریخته.
راستش نمی دونم چیکار کنم. اگه کسی می تونه کمک کنه خیلی ممنون میشم. مخصوصا اگه کسی در حال حاضر این بازی رو رو سیستمش داره فایل X_Level رو برام بفرسته (البته اگه حجمش کمه و فرستادنش زحمتی نداره)
خواهشا کمک کنین! من عاشق این بازیم!!!!!
سلام
توي يك فروم خارجي يك نفر همين مشكل شما رو داشت و با نصب مجدد بازي مشكلش حل شده بود.
ظاهرا يكي از فايلها بدرستي نصب نشده.

Optimus Prime

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
با سلام دوباره!
پریروز یه ویندوز 98 جدید نصب کردم و بازی رو بدون مشکل توش نصب کردم!!
یک ساعت پیش هم بازی رو تموم کردم!!!!:D:rolleyes:
از همه دوستانی که کمک کردن و نظر دادن ممنونم.
موفق باشید

nsh

Registered User
لایک‌ها
4
Exception:
Closing

داره یه exception پرتاب میکنه (بخونین مشکل خود بازی)
یا cd بازیت مشکل داره و فایل هایی ش نیست یا به هر حال جایی چیزی پاک شده دوباره بریز اگه نشد یه ورژن دیگه از بازی رو بگیر نصب کن

faraz_lpf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
کسی پسوورد evil 4 رو برا نصبش داره ؟
شدیدا" لازمش دارم چون چند ماهه که بازی رو خریدم ولی چون پسوورد باهاش نبوده نتونستم نصبش کنم:(

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
بازی Tom Clancy's splinter Cell من همچین اروری میده مشکل چیه ؟

General protection fault!

History: FD3DTexture::Cache <- UD3DRenderDevice::CacheTexture <- UD3DRenderDevice::primeResources <- UD3DRenderDevice::SetRes <- UWindowsViewport::TryRenderDevice <- UWindowsViewport::OpenWindow <- UGameEngine::Init <- InitEngine

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
بازی Tom Clancy's splinter Cell من همچین اروری میده مشکل چیه ؟

General protection fault!

History: FD3DTexture::Cache <- UD3DRenderDevice::CacheTexture <- UD3DRenderDevice::primeResources <- UD3DRenderDevice::SetRes <- UWindowsViewport::TryRenderDevice <- UWindowsViewport::OpenWindow <- UGameEngine::Init <- InitEngine
سیستمت می تونه این بازی رو بکشه ؟ ... اگه جواب مثبته ، درایور کارت گرافیکت جدیده ؟ ... اگه نیست ، آپدیتش کن ..

oghab mobarez

Registered User
لایک‌ها
3
کسی میدونه بازیهای جدید رو از کجا میشه دان لود کرد
و اخبار بازیهای جدید که فارسی باشه تو کدوم سایته
منظورم بازی های روزه که اکثرش هنوز توایران نیومده
:blink:

oghab mobarez

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
شدیدا" لازمش دارم چون چند ماهه که بازی رو خریدم ولی چون پسوورد باهاش نبوده نتونستم نصبش کنم:(

تا جایی که من میدونم و چنباری نصبش کرد اویل 4 پسورد نمیخاد؟‍!!!:wacko:

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
سلام
هنوز لازم داری ؟ ...
تا جایی که من میدونم و چنباری نصبش کرد اویل 4 پسورد نمیخاد؟‍!!!:wacko:
شاید نسخه های مختلف با هم فرق دارن ...
کسی میدونه بازیهای جدید رو از کجا میشه دان لود کرد
و اخبار بازیهای جدید که فارسی باشه تو کدوم سایته
منظورم بازی های روزه که اکثرش هنوز توایران نیومده
:blink:
توی همین فوروم ها دیگه ... همین جا ...یا مثلا bazicenter ...

Zps

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها

من دو تا DVD این بازی رو خریدم

میذارم داخل و Install هم میشه و سریال رو هم وارد میکنم

اما موقع ران شدن Eror میده که شما CD یا DVD اورجینال رو داخل کامپیوتر نذاشتین و Run نمیشه!!:eek:

هرچی هم که DVD هارو جا به جا میکنم فرقی نداره..

لطفا یکی به من بگه چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟ :(

ببرم پس بدم بازی رو؟؟

بالا