wellcan
Registered User
عزیز یه سوال ه ابتدایی...
کرک ه بازی رو نصب کردین!؟
فايل مورد نظرتو اشتباهی تو يه فولدر ديگه قرار دادی و قابل شناسايی نيست.سلام دوستان
من میخوام این بازی رو نصب کنم اما وقتی که نصبش کردم حالت Single Player اجرا نمیشد اما Multiple Player اجرا میشد
تو حالت Single Player ارور میداد که : Please inset the correct DVD-ROM, select OK and restart application
منم گفتم حتما چون فایل Crack رو اجرا نکردم اینطوری میکنه
رفتم فایل Crack رو اجرا کنم اما اینبار دیدم ارور داد که: mss32.dll was not found
منم این ارور رو سرچ کردم دیدم که باید mss32.dll رو برم دانلود کنم ..
خلاصه..... ما رفتیم گشتیم این فایل رو هم دانلود کردیم ، بعد دیدم که خود سایتی که ازش دانلود کردم که یه سایت خارجی بود گفته باید این فایل رو ببرید تو شاخه: C:/Windows/System directory
منم رفتم تو C:/Windows دیدم که دو تا پوشه به اسم System هستش ، یکی خود System و یکی هم System32
واسه همین هم من تو هردوتا فولدر این فایل رو کپیش کرد و سیستم رو Restart کردم
بعد دوباره رفتم سراغ فایل Crack و اجراش کردم اما..... چشمتون روز بد نبینه که اینبارم ارور داد!!
حالا دیگه واسه من هی طاقچه بالا میذاره و منم که mss32.dll رو دو تا دو تا کردم تو حلقش دیگه داره از خوشی خفه میشه و به قول معروف mss32.dll زده زیر دلش!!
حالا از بدمزگی هم که گذشته بگید من با این اروره چه خاکی تو سرم بریزم؟!!
ایندفعه هم این ارور رو میده: the procedure point_ALL_set_speaker_configuration@16 could not be located in the dynamic link library mss32.dll
زیر هم عکسش رو گذاشتم :wacko:
حالا یکی به من بگه چیییییییییی کاااااار کنمممممم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!![]()
فايل مورد نظرتو اشتباهی تو يه فولدر ديگه قرار دادی و قابل شناسايی نيست.
البته خیلی ابتدایی هستشعزیز یه سوال ه ابتدایی...![]()
البته برای کپی کردن فایل از مدیا به روی هارد دیسک و همچنین جابجایی اطلاعات روی هارد با هیچ اروری مواجه نمی شم و این خطا فقط موقع نصب بازی و بعضی نرم افزار ها نشون داده می شه حتی اگه فایل های نصب روی هارد دیسک باشن.
مشخصات سیستم من:
Hdd 250 maxtor sata
Ram ddr2 667 1gig
MB abit nf-m2sv
CPU 2.4 GHz LE-1620
این مشکل با نصب مجدد ویندوز هم برطرف نشد.
یه نکته دیگه هم اینکه اگه چند بار برای نصب یه بازی تلاش کنم، این ارور هر بار در یک نقطه از نصب اتفاق نمی اوفته بلکه یه بار اول نصب، یه بار وسط نصب، یه بار آخر نصب و روی فایل های مختلف این ارور ظاهر میشه.مثلا یه بار دارم بازی رو نصب می کنم، بازی در یک چهارم اول نصب ارور میده و یه بار دیگه که همون بازی رو می خوام نصب کنم، سه چهارم نصب کاملا میشه و بهد ارور میده.
شدیدا منتظر راهنمایی دوستان هستم.ممنون.
خوب پسر خوب با دایره O بزنی نه با X !!!!!!!من چند روز پیش از یه یارویی بازی Metal gear solid 3 رو خریدم اما وقتی بازی رو اجراش می کردم لوگوی Konami و ... می اومد و وقتی منوی بازی (بعد از اینکه باید دکمه start رو بزنید) می اومد هر کدوم از گزینه هارو که می زدم دوباره می رفت از اول یعنی از جایی که باید دکمه start رو بزنید. بردم پیش فروشنده و عوض کردم اما جدیده هم همین مشکل رو داشت اما این دفعه فروشنده حاضر نشد عوض کنه و گفت مشکل از دستگاه تویه! اما دستگاه من همه بازی ها رو بدون مشکل اجرا میکنه خلاصه کلی با یارو دعوا کردم و قراره فردا صبح برم برام تست کنه. می خواستم ببینم ممکنه مشکل از دستگاه من باشه یا فروشنده چرت گفته؟
می تونه دلایل مختلف داشته باشه ... اگه اورکلاک کردی ، بیارش پایین ببین چی میشه ... چیزی که nsh عزیز گفت هم خیلی وقتا پیش میاد .. و البته ram : اگه چندتا ram داری ، یکی یکی تستشون کن ...سلام دوستان.
من اخیرا سیستمم رو ارتقا دادم و از اون موقع درحین نصب نود درصد بازی ها و تعدادی از نرم افزار ها با این Error مواجه می شم:
![]()
.
عزیز یه سوال ه ابتدایی...![]()
پست ها منتقل شده! این پست ه من جواب ه کس ه دیگه ایه...تو پست دومم همه توضیحات در مورد اجرا نشدن فایل کرک هستش!
سلام دوستان.
من اخیرا سیستمم رو ارتقا دادم و از اون موقع درحین نصب نود درصد بازی ها و تعدادی از نرم افزار ها با این Error مواجه می شم:
![]()
البته برای کپی کردن فایل از مدیا به روی هارد دیسک و همچنین جابجایی اطلاعات روی هارد با هیچ اروری مواجه نمی شم و این خطا فقط موقع نصب بازی و بعضی نرم افزار ها نشون داده می شه حتی اگه فایل های نصب روی هارد دیسک باشن.
مشخصات سیستم من:
Hdd 250 maxtor sata
Ram ddr2 667 1gig
MB abit nf-m2sv
CPU 2.4 GHz LE-1620
این مشکل با نصب مجدد ویندوز هم برطرف نشد.
یه نکته دیگه هم اینکه اگه چند بار برای نصب یه بازی تلاش کنم، این ارور هر بار در یک نقطه از نصب اتفاق نمی اوفته بلکه یه بار اول نصب، یه بار وسط نصب، یه بار آخر نصب و روی فایل های مختلف این ارور ظاهر میشه.مثلا یه بار دارم بازی رو نصب می کنم، بازی در یک چهارم اول نصب ارور میده و یه بار دیگه که همون بازی رو می خوام نصب کنم، سه چهارم نصب کاملا میشه و بهد ارور میده.
شدیدا منتظر راهنمایی دوستان هستم.ممنون.
کارت گرافیکت که زیاد قوی نیست به نظرم ... cpu ات چنده ؟ ... (من خیلی به مشخصه های فنی لپ تاپ ها آشنا نیستم ... )من بازي need for speed pro street رو كه 2 تا DVD هست رو لپ تاپم نصب كردم. بدون مشكل نصب شد. كركش رو هم كپي كردم. وقتي رو آيكونش ميزنم دامپ مموري مياد و ريست ميشه. وقتي بازم بالا مياد و اجراش ميكنم بازم error ميذده و دامپ مموري (همون صفحه آبي ويندوز) رو مياره.
هاردم 1 گيگ بعد از نصب فضاي خالي داره. مموري 1024 مكلابايت دارم. ATI radeon X1400 لپ تاپ DELL inspiron 6400 256 كه 128 تاش dedicated هستش. ويندوزم هم xp. كربن و ور»نهاي قبلي خوب كار ميكردن و گرافيك رو تا ته كه بالا ميبردم بازم مشكلي نبودش و روووون بود. ولي اين اجرا نمي شه . چيكار كنم؟!![]()
http://rsx.angernet.webd.pl/rapid-com/69860156/Need.for.Speed.ProStreet.PROPER.CRACK.ONLY-ViTALiTY.rar
کارت گرافیکت که زیاد قوی نیست به نظرم ... cpu ات چنده ؟ ... (من خیلی به مشخصه های فنی لپ تاپ ها آشنا نیستم ... )