• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمک در نصب , اجرا و رد كردن مراحل بازيها

DNL

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
16
یک دکمه هست که الان یادم نیست کدوم یکی بود
میتونی با اون به افرادت دستور بدی و بگی برن رو سنگها واستن
خودت هم باید بری روی سنگ اونور واستی بعد پل میاد بالا و افرادت میان اینور

Stay alive

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر از دوستان لطف کنند راهنمای کامل بازی رو بذارید ممنونم. چون من مال دارینوس رو گرفتم دمو بود اما واقعا عالی توضیح داده بود اینم فایل حالا اگر کسی راهنمای کامل رو داره لطف کنه بذاره.;)

A_M_Taherian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام ... من بازي sherlock holmes nemesis 2008 را از يه سايتي دانلود كردم كه به صورت دو تا فايل image بود كه روي دوتا سي دي رايت كردمو بعدشم بازي رو نصب كردم ... ولي هنگامي كه ميخوام وارد بازي شم پيغام ميده كه سي دي orginal را در درايو بگذاريد سي دي شما back up است ... هر كاري بگين كردم ولي بازم همين پيغامو ميده ... تو هيچكدوم از سي دي هام فايل Crack نيست ... ممنون ميشم اگه راهنماييم كنين

DNL

کاربر فعال
لایک‌ها
16
با سلام ... من بازي sherlock holmes nemesis 2008 را از يه سايتي دانلود كردم كه به صورت دو تا فايل image بود كه روي دوتا سي دي رايت كردمو بعدشم بازي رو نصب كردم ... ولي هنگامي كه ميخوام وارد بازي شم پيغام ميده كه سي دي orginal را در درايو بگذاريد سي دي شما back up است ... هر كاري بگين كردم ولي بازم همين پيغامو ميده ... تو هيچكدوم از سي دي هام فايل Crack نيست ... ممنون ميشم اگه راهنماييم كنين

کرک بازی رو از سایت زیر بگیر:
http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_sherlock_holmes_nemesis.shtml#Sherlock Holmes: Nemesis [MULTI2]%20No-CD/Fixed%20Image

A_M_Taherian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

184781

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بازی ماشین گرید رو نصب کردم ولی میگه سی دی اصلی رو بزار ولی هیچ کدوم از دو تا سی دی ها رو قبول نمیکنه و همچنان پیغام retry رومیده چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟ راسیتی فایل کرکش هم توی سی دی هستش .
یه سوال دیگه هم داشتم :
تو بازی کرایسیس تو اون مرحله که سوار اون هواپیما میشه و گرد باد هم نزدیکه و چند تا پل خراب شده هم هستش و هواپیما لای کوهها گیره . یعنی راهها بنبسته ، گیر کردم اساسی ؟؟؟؟؟

Last edited:

DNL

کاربر فعال
لایک‌ها
16
بازی ماشین گرید رو نصب کردم ولی میگه سی دی اصلی رو بزار ولی هیچ کدوم از دو تا سی دی ها رو قبول نمیکنه و همچنان پیغام retry رومیده چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟ راسیتی فایل کرکش هم توی سی دی هستش .
یه سوال دیگه هم داشتم :
تو بازی کرایسیس تو اون مرحله که سوار اون هواپیما میشه و گرد باد هم نزدیکه و چند تا پل خراب شده هم هستش و هواپیما لای کوهها گیره . یعنی راهها بنبسته ، گیر کردم اساسی ؟؟؟؟؟

خوب فایل کرک رو کپی کن تو فلدر بازی تا بازی اجرا بشه دیگه:blink:
اگه درست نشد کرک رو از آدرس زیر بگیر

http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_grid.shtml

در مورد کرایسیس هم خوب یادم نیست ولی از بین کوهها باید بری

Dread

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
salam
man har chi gashtam realmliste servere wow ro peyda nakardam :(
kasi mitoone komak kone ? HELP ME

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
دوستان وقتی GTA San Andres رو نصب میکنم و میخام بازی کنم می نویسه :
Please insert cd or dvd game.
ارجینال هم هست.
یکی دوبار تو سیستم قبلیم ریخته بودم ولی چون گرافیکم 64 بود نمی آورد.
ولی الان رو 8600GT و 7300GS هم نمیاره.
کسی میدونه مشکل کجاست؟

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
ارجینال هم هست.
کسی میدونه مشکل کجاست؟
اریجینال یعنی چقدر اریجینال ؟ ... کرک نمی خواد یعنی ؟ ...

بهرحال این فایل های No-DVD اش رو می تونی از سایت gamecopyworld بگیری ... ایشالا مشکل حل بشه ...

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
ارجینال هم هست.
کسی میدونه مشکل کجاست؟

بهرحال این فایل های No-DVD اش رو می تونی از سایت gamecopyworld بگیری ... ایشالا مشکل حل بشه ...

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474

ارجینال مگه چنددتا معنی داره؟
استمپری بیده دیگه.
می گردم دنبال کرکش.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
ارجینال مگه چنددتا معنی داره؟
استمپری بیده دیگه.
می گردم دنبال کرکش.
دقیقا همین دیگه ... بالاخره یکی که توی لندن رفته سر خیابونشون و این بازی رو خریده هم حق داره بگه " اریجینال " ؛ درسته ؟ ... اینایی که اینجا می فروشن و کارخونه میزنه ، اما همچنان کرک می خواد هم به قول خودشون اریجیناله ... شد دوتا ! ...

//

خب ، همون سایت بدردت نخورد ؟ ...

erfan005

Registered User
لایک‌ها
5
بازی Medal of Honor - Airborne رو نصب کردم . بدون مشکل و وارد بازی هم می شه فقط وقتی قراره وارده محیط بازی بشم سیستم هنگ می کنه و صفحه سیاه می شه. (ضمنا ! اون قسمت پریدن از هواپیما با چتر هم بدون مشکل اجرا می شه .)
راهنمایی بفرمایید
سیستمم : سی پی یو 3 اینتل
رم یک گیگ
کارت گرافیک هم 256 مگ 8400

benyaram

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام و خسته نباشيد دوستان . من Need.for.Speed.ProStreet رو نصب كردم تا اخر هم نصب شد و بعد directX رو نصب كردم ولي حالا وقتي ميخوام بازي رو اجرا كنم ارور ميگيره كه 34_cl3clx9 پيدا نمي كنه ! لطفا راهنمايي كنيد . ممنونم

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
سلام و خسته نباشيد دوستان . من Need.for.Speed.ProStreet رو نصب كردم تا اخر هم نصب شد و بعد directX رو نصب كردم ولي حالا وقتي ميخوام بازي رو اجرا كنم ارور ميگيره كه 34_cl3clx9 پيدا نمي كنه ! لطفا راهنمايي كنيد . ممنونم

مشابه این ارور رو من قبلا داشتم. اگه مشکل نبود یک DLL به این نام هست، عین اسمش رو تو گوگل سرچ کن بعد دانلود کن بعد تو System 32 کپی کن شاید مشکل حل شد!!

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
بازی Medal of Honor - Airborne رو نصب کردم . بدون مشکل و وارد بازی هم می شه فقط وقتی قراره وارده محیط بازی بشم سیستم هنگ می کنه و صفحه سیاه می شه. (ضمنا ! اون قسمت پریدن از هواپیما با چتر هم بدون مشکل اجرا می شه .)
راهنمایی بفرمایید
رم یک گیگ
گرافیک رو بالا و پایین کردی ببینی چی میشه ؟ ... یعنی حالت های مختلف رو چک کن ...

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
راهنمایی بفرمایید
رم یک گیگ
gears of war
call of duty 4
crysis

DNL

کاربر فعال
لایک‌ها
16
کارت گرافيک شما کارتی نيست که نتونه اين بازيرو بکشه....ولی توصيه من اين هست که يه بازی Nextgen ديگرو تست کن ببين باز هم اين مشکل رو داری باهاش يا نه.
هنگ در هين بازی بيشتر برميگرده به داغ شدن بيش از حد ترانزيستورها....اگر تو يه بازی ديگه باز اين مشکل رو داشتی يه راست ببر گارانتی کارتتو...
واسه تست من بازيهای زيرو پيشنهاد ميکنم
gears of war
call of duty 4
crysis

اما من فکر میکنم مشکل یا از درایور کارت گرافیکه با از directx
شاید هم کرک خرابه
کرک رو تو سایت زیر سرچ کن
gamecopyworld.com

erfan005

Registered User
لایک‌ها
5
seymour جان دلم برات تنگ شده بود . كمتر از 800-600 نداره . همه رو كمترين حالت گذاشتم نشد.
Benyaminj جان اين بازي هايي كه گفتي رو ندارم . فقط Need.for.Speed.ProStreet رو گير آوردم كه به خوبي اجرا مي شه.
DNL عزيز ممنون از توجهت . ولي گويا همه چي درسته ! كرك و درايور و ...
هنوز مشكل حل نشده.

بالا