relax_hit
Registered User
دفعه اول که بازی رو میاری بالا اینطوری میشه بعد اون میتونی بازی کنی .سلام من در بازی mass effect دچار مشکل شدم.
بازی خیلی راحت نصب می شه ولی قبل از اجرای اون register code می خواد.
اگه کسی داره کمک کن
دفعه اول که بازی رو میاری بالا اینطوری میشه بعد اون میتونی بازی کنی .سلام من در بازی mass effect دچار مشکل شدم.
اگه کسی داره کمک کن
game infernalممكنه به cpu يا كارت گرافيك هم مربوط بشه.
اسم اون بازي و سيستم خودتون رو بنويسيد تا دقيقتر بشه نظر داد.
سلام من در بازی mass effect دچار مشکل شدم.
اگه کسی داره کمک کنه.![]()
همشهری رجیستر کد رو باید تو dvd داشته باشه
اگه نداره برو تو سایت زیر و کرک بازی رو بگیر شاید مشکلت حل شد
اين حداقل سيستم مورد نياز و سيستم پيشنهاد براي اجراي بازي هست.خودتون با سيستمتون مقايسه كنيد .game infernal
cpu 2.6
graphic support 512 MB
99% مشکل از رمه .
من اصلآ چرا سوال پرسیدمخوب مشخصه دیگه
![]()
سلام من در بازی mass effect دچار مشکل شدم.
اگه کسی داره کمک کنه.![]()
سلام...
خوب این کی جنریتور مگه نداره؟
من براتون اونو اتچ کردم، خودم الان دارم این بازی رو می رم ...
پ.ن: آقا خلاف قوانین که نیست گذاشتن این کی جنریتور؟
شاد باشین...
میشه یک آدم خیری یک لینک برای دانلود commandos 1 بده؟:happy:
Crack / Serial : Not Needed .. It already Cracked . Ready To Play , no need to install.
http://rapidshare.com/files/114749329/CommandOS.rar
101Downs.com
File-Size: 59.72 MB
PHP:Crack / Serial : Not Needed .. It already Cracked . Ready To Play , no need to install. http://rapidshare.com/files/114749329/CommandOS.rar 101Downs.com
شايد مرحله قبل رو كامل نكرديد و همه دشمنان رو نكشتيد كه نميتونيد اين مرحله رو انجام بدين.وقتي به اين ديوار ميرسين بايد بازي save بشه اگه نميشه احتمالا دليلش اينه كه همه كارهاي لازم رو انجام ندادين.من دارم Call of Duty(R) 4 بازی می کنم ولی یه جا گیر کردم.
اونجا که طی 10 دقیقه باید وارد اطاق کنترل شد.
من تا اونجا که دیوار باید منفجر بشه می رم ولی همراهام نمیان تو و اون بمب روی دیوار ظاهر نمی شه که بزنمش تا دی.ار خراب شه.
یه بار ظاهر شد ولی چون مردم ! دوباره برگشت به سیو قبل (اوجا که یه در خیلی آهسته باز می شه .
چی کار کنم؟؟؟
save هاي بازي بعد از هر مرحله رو ميتونيد از اينجا بگيريد.من توی آموزش پرواز GTA San Andreas گیر کردم
اونجا که اون فرودگاه رو میخره و باید مراحل گواهی نامه پرواز رو طی کنه
کسی save یا کدی یا ترینری داره که بشه این قسمت رو رد کرد؟
اينجا save هاي بازي موجود هست ولي متاسفانه مشكلي كه داره اينه كه ظاهرا نسخه هاي كرك شده نميتونند از اين save ها استفاده كنند.اينا رو امتحان كنيد اگه نشد يك فكر ديگه ميكنيم.آقا یکی به ما هم کمک کنه ...
بازی Tomb Raider Anniversary
خواهشا سیو گیم بازی رو بدید به من طوری که تمام مراحل باز باشه . هست ؟
من 70٪ از بازی رو رفتم و تو مرحله مواد مذاب اینقدر که سخته گیر کردم /// میخام بازی رو تموم کنم ممنون میشم کمک کنید ..... :happy:
مرسی
ظاهرا اين patch اين مشكل رو حل ميكنه.Ajabshirkhan جان خیلی ممنون
من امروز که بلاخره GTA SA رو تموم کردم جوگیر شدم که بشینم GTA3 رو هم که تا حالا تموم نکردم رو تا آخر برم
منتهی یه مشکلی دارم.یادم رفته بود توی GTA3 وقتی بازی رو save میکنم اون save دیگه لود نمیشه. لود بار تا آخر میره اما با یه صدای دینگ بازی هنگ میکنه و به داخل ویندوز میاد
این اتفاق بعضی وقتا وسط بازی هم میفته.
چیکار کنم مشکل برطرف شه؟ ممکنه از فایل PATCH باشه ؟
اينجا save هاي بازي موجود هست ولي متاسفانه مشكلي كه داره اينه كه ظاهرا نسخه هاي كرك شده نميتونند از اين save ها استفاده كنند.اينا رو امتحان كنيد اگه نشد يك فكر ديگه ميكنيم.
http://www.tombraiders.net/stella/savegame/TRAsaves.html