سلام من بازی 18 WoS American Long Haul و دو ورژن دیگر رو نصب کردم اما وارد بازی نمیشه و ارور میده ارورهاش هم کمی عجیب غریبه و طولانیه
سیستم من هم گرافیک 128(GeForce 5200) رم 512 cpu 1.4
موضوع قبلی رو که کسی جواب نداد حد اقل این یکی رو جواب بدین!!!
سلام ارور درباره گرافیکه که کارت گرافیک من رو نمی شناسه و یه چیز دیگه زده
بايد هليكوپتر رو هدف گيري كنيد و چند ثانيه اونو دنبال كنيد تا رو هدف قفل بشهسلام دوستان
من تو بازی Call Of Duty 4 به مشکل خوردم اگه دوستان کمک کنن ممنون میشم
تو قسمتی که هواپیما سقوط میکنه بعد با گروه میرم به یه کلبه که یه هلیکوپتر بالای
کلبه پرواز میکنه و من باید با یه اسلحه بزرگ اونو بزنم با اسلحه هدف میگیرم ولی
وقتی میخوام شلیک کنم میگه باید رو هدف قفل کنی ولی من نمیدونم چطور باید
روش قفل کنم نمیشه
ممنون
سلام دوست عزیزبايد هليكوپتر رو هدف گيري كنيد و چند ثانيه اونو دنبال كنيد تا رو هدف قفل بشه
من نمی تونم Call of Duty(R) - World at War(TM) رو اجرا کنم . نصب شده ولی این ارور رو می ده وقتی روی شورت کات کلیک می کنم.(عکس زیر)
برید تو device manager و از دراپ لیست Sound, video and game controller اون Unimodem Half-Duplex Audio Device رو disable کنید
من اصلا کارت صدا ندارم. این تنظیمات رو هم قاعدتا نمی تونم بکنم.سیستمت چیه؟ به صورت زیر عمل کن شاید درست شد:
1- Go to Control Panel
2- Then click on "Hardware and Sound"
3- Click on "Sound"
4- Double click on "speakers"
5- go to the Advanced tab
6- Set the default format to "24 Bit, 48000 Hz (Studio Quality)"
منم همین مشکل رو دارم :DNL جان ممنون . دیدم رادیوهد هم همین مشکل رو داشته ولی با اون تغییر مشکلش حل شده.
ولی مشکل من حل نشد. ولی یه تغیر کوچیک در ارور گویا حاصل شده !
فکر می کنم یه ربطی به مودم داره. کلا نا امید شدم.
از اولشم معلوم بود که نمیشه !من با اکتیویژن قسمت پشتیبانیش تماس گرفتم طی یه پرسه چند مرحله اینو پیشنهاد کرد ببین شاید کارت راه بیوافته . برا من که بازم اجرا نشد.
Response (Ismael Garcia) 11/28/2008 04:49 AM
Hello,
Shutdown your background programs using the following procedure:
Windows will have some programs pre loading without prompting you. You can use the system configuration utility in Windows XP and Windows Vista to tell windows not to pre-load these background programs that can interfere with the game.
1. Go to your start button and select RUN and in the box labeled OPEN type MSCONFIG and press the OK button.
2. Click on the tab that reads SERVICES
3. Check the box that reads "Hide all Microsoft Services"
4. Click on the button that reads "DISABLE ALL"
5. Now click on the tab that reads START UP.
6. Click on the button the reads "DISABLE ALL" and press the OK button. Windows will prompt you to restart the system.
7. Once windows restarts then you may get a message that the SELECTIVE STARTUP has been used.
Just close the message box. Now try the game.