• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمک در نصب , اجرا و رد كردن مراحل بازيها

DNL

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
16
سلام من need for speed - undercover رو نصب کردم و بعد از کپی کرک شامل فایل paul.dll موقع اجرا ارور زیر رو میده لطفا راهنمایی کنید:

A required security module cannot be activated.
This program cannot be executed (7000).
کرک بازی رو بگیری مشکلت باید حل بشه

DNL

کاربر فعال
لایک‌ها
16

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
برای ویستا باید direct x 9.c داشته باشید چون ظاهرا dx10 بعضی dll ها رو که برای اجرای این بازی نیاز هست کم داره.
باید هر دو این فایلها رو بگیرید و نصب کنید.
DirectX 9.0c Full Download (english)

DirectX End-User Runtimes (August 2008
راه دیگه هم upadate کردن درایور های کارت گرافیک و کارت صوتی هست.
من هم DX 9 دو دارم (مثلا assassin رو تحت 9 بازی میکردم چون خیلی روون بود ) و هم اینکه کارت گرافیکم آخرین آپدیت اه (فکر نمیکنم الیته الان دوسالی باشه که واسه DX 9 اصلا روی کارت گرافیک ها آپدیت اومده باشه به هرحال آپدیت اه ) ولی بازی لعنتی ران نمیشه !

بات توجه به اینکه خیلی ها این مشکل رو دارن و با این راه حل هم حل نمیشه تا به حال هیچ راه حل منطقی مثل آپدیتی چیزی برای COD 5 ارائه نشده ؟!

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
من هم DX 9 دو دارم (مثلا assassin رو تحت 9 بازی میکردم چون خیلی روون بود ) و هم اینکه کارت گرافیکم آخرین آپدیت اه (فکر نمیکنم الیته الان دوسالی باشه که واسه DX 9 اصلا روی کارت گرافیک ها آپدیت اومده باشه به هرحال آپدیت اه ) ولی بازی لعنتی ران نمیشه !

بات توجه به اینکه خیلی ها این مشکل رو دارن و با این راه حل هم حل نمیشه تا به حال هیچ راه حل منطقی مثل آپدیتی چیزی برای COD 5 ارائه نشده ؟!
برای بعضیها راه حلهای بالا جواب میده ولی غیر از اینا متاسفانه راه حل دیگه ای پیدا نکردم.

DNL

کاربر فعال
لایک‌ها
16

کارت صدا رو کلا disable کن ببین درست نمیشه؟

jetson

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام خدمت اساتید :cool:

احتمالاً همگی یا اکثریت قریب به اتفاق تون کانتر استرایک بازی کردین نه!؟
o5unhj.jpg

کسی اینجا هست که تو حالت های سخت/hard و حرفه ای/expert بازی رو از مرحله ایتالیا/Italy به بعد پیش برده باشه؟ اگه هست لطفاً از مهارت ها و تاکتیک های بکار برده شده خودش به این گیمر نیازمند معلومات بده...:blush:

این هم عکسی از این مرحله
a_med_HalfLife01.jpg

mojtaba50

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به همگي من تازه عضو شدم چند تا بازي خريدم كه متاسفانه هيچكدوم نصب نميشن يكيشون بازي Medieval II: Total war Warكه بعد از نصب موقع اجرا اين پيغام رو ميده
insert cd in correct cd rom and restart هر كاري كردم درست نشد كركش هم اجرا نميشه لطفا اگر كسي ميدونه منو راهنمايي كنه ممنونم ايميل من [email protected]

mojtaba50

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به همگي من چند تا بازي خريدم كه متاسفانه هيچكدوم نصب نميشن يكيشون بازي Medieval II: Total war War كه بعد از نصب موقع اجرا اين پيغام رو ميده
insert cd in correct cd rom and restart هر كاري كردم درست نشد لطفا اگر كسي ميدونه منو راهنمايي كنه ممنونم ايميل من [email protected]

DNL

کاربر فعال
لایک‌ها
16
با سلام به همگي من چند تا بازي خريدم كه متاسفانه هيچكدوم نصب نميشن يكيشون بازي Medieval II: Total war War كه بعد از نصب موقع اجرا اين پيغام رو ميده
insert cd in correct cd rom and restart هر كاري كردم درست نشد لطفا اگر كسي ميدونه منو راهنمايي كنه ممنونم ايميل من [email protected]

كرك بازي رو از سايت زير بگير بايد مشكلت حل بشه
PHP:
http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_medieval_2.shtml

mahdi_t04

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
بعد اریک سال تو اجرای just cause مشکل دارم .همون error معروف pixel shader رو میده.گرافیکgtx 260 و8G RAM دارم.
لطفا راهنمایی کنید
ممنون

DNL

کاربر فعال
لایک‌ها
16
8 گيگ رم ميخواي چه كار بابا
دقيقا بگو چه خطايي ميده؟
كارت گرافيك و directx رو آپديت كن

Fearless

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
39
سلام خدمت تمام اساتید و کاربران محترم بخش بازی.
من مدتی است درگیر بازی (مورتال کمبت ساب زیرو) Mortal Kombat Sub Zero هستم. مخصوص پلی استیشن 1. اما در مرحله دوم همونجا که همش باد میاد و روی پرتگاه است گیر کردم. به غولش که میرسم می کشمش اما بلند میشه و یه گردباد درست می کنه و منو می کشه. هر کاری می کنم نمی تونم غولش رو بکشم. لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر.

ghasijun

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
salam,man 1 soal dashtam,har ki mitune komakam koneee! man need for speed carbon ro download kardam,,,,8,9 ta file zip shodeeee,,mikhastam bedunam chejuri mishe ejrash kard?? (vaghti unzip mikonam,akharesh eror mide):(

DNL

کاربر فعال
لایک‌ها
16
salam,man 1 soal dashtam,har ki mitune komakam koneee! man need for speed carbon ro download kardam,,,,8,9 ta file zip shodeeee,,mikhastam bedunam chejuri mishe ejrash kard?? (vaghti unzip mikonam,akharesh eror mide):(
اول از همه حتما فارسی تایپ کن
در مورد خطا هم کامل پیغام خطایی که میده رو اینجا بنویس

mahdi_t04

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
سیستم برای کار 3d max هست,به همین خاطر این قدر اینقدر RAM داره تازه کم هم میاد.
ارور ها مربوط به گرافیکه ولی خوندم که گرافیکم shader 4 داره اگر سرچ کنید مشخصه Gainward GTX 260
ممنون

Fearless

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
39
سلام خدمت تمام اساتید و کاربران محترم بخش بازی.
من مدتی است درگیر بازی (مورتال کمبت ساب زیرو) Mortal Kombat Sub Zero هستم. مخصوص پلی استیشن 1. اما در مرحله دوم همونجا که همش باد میاد و روی پرتگاه است گیر کردم. به غولش که میرسم می کشمش اما بلند میشه و یه گردباد درست می کنه و منو می کشه. هر کاری می کنم نمی تونم غولش رو بکشم. لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر.
کسی نیست مرا یاری کند؟ به سوالم پاسخ داده نشد.
آیا باید سوالم رو تو تاپیک دیگری مطرح می کردم؟ اینجا خدای بازیا کیه؟

Lark

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ، من با بازی Gears of war دچار مشکل شدم. وقتی‌ بازیو اجرا می‌کنم پیغام زیر ظاهر:( می‌شه. اگر کسی‌ راه درست کردنشو میدونه لطفا راهنمایی کنید. با تشکر. سیستم کنفیگ هم به شرح زیر است:
Cpu: Intel Cor i7
M/B Asus P6T Delux
Ram : 6 gig 3 chanels
VGA: XFX GTX 280 Black Edition

فایل های ضمیمه

• Gears of war.jpg
    Gears of war.jpg
    22.6 KB · نمایش ها: 2

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
دوستان گرافیک ِ Prince of Persia رو چجوری تغییر بدم ؟ نه رزولوشن تغییر میکنه نه کوالیتی

بالا