• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لوازم صوتی و تصویری نظیر تلویزیون، ضبط وغیره

f14

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
معذرت بابت تاخیر 3 روز **** اینترنت گرفته بودم چشام داره مشکل پیدا می کنه.
آقای mortezagipsy نمی دونم من چرا فکر می کنم شدم علامه و به همه نظر می دم ولی یه حس شبیه به فضولیه
به هر حال ضمن اینکه اول باز هم می گم نظر و تصمیم نهایی با خودتونه و بنده متخصص لوازم خانگی و صوتی تصویری نیستم فقط تحقیق بیشتری می کنم باید بگم در حال حاضر که تقریبا اواخر سال 2007 هستیم بهترین گزینه برای خرید tv ال سی دی هست پروژکشن اگه از نزدیک تصویرش رو ببینی دیگه نمی پرسی چرا؟ سیستمش به اینصورته که یه ویدئو پروژکتور از داخل دستگاه تصویر رو می ندازه رو صفحه tv و به جای اون شما اگه یه دیتا پرژگتور بگیری خیالت راحت تره چون دیگه محدودیت سایز هم نداری و یه روز ایشالا باید معایب و مزایای اینا رو با هم مقایسه کنیم کلا
بین این چند نوع پلاسما طرفدار زیادی نداره به دلیل اینکه عمر مفید داره مثلا شما میری یه پلاسمای ال جی بگیری ممکنه فروشنده بهت نگه ولی بعد تو دفترچه زده عمر دستگاه 3000 ساعت حالا اگه حساب کنی شاید 10 سال یا 15 سال هم شما استفاده کنی ولی دستگاهی که بدونی با روشن بودنش داره رسما از عمرش کم میشه هر وقت روشن باشه رو مخه حتی اگه اند مایه هم باشی چون مساله روانیه نه مالی. کیفیت تصویر پلاسما فقط در مورد رنگ تیره از ال سی دی بهتره که در عوض درخشندگی ال سی دی رو نداره.
لامپی های جدید کیفیت خوبی دارن ولی معمولا ورودی و خروجی های جدید رو ندارن مهمتر از همه حجم زیادی رو میگیرن مصرف برق بالایی دارن و سنگین هستند و ...
حالا ال سی دی می مونه با اینکه هنوز تکنولوژیش جا داره واسه پیشرفت و مثل این سی پی یو ها هر روز یه مدل میاد ولی بازم از بقیه انتخاب بهتریه و با این بودجه حدود یک ونیم میلیون xvision مادیران چهل یا 42 اینچ انتخاب خوبیه.
که از دوستان اینجا چند تا خریدن و در موردش یه توضیحاتی داده بودن اصلیتش ایندتک کره هست نه ال جی ولی در کل اگه محدودیت بودجه باشه می تونه خرید خوبی باشه

Sine5 جان معذرت
بازم رو ممبر
آقا واسه home theater یا سینمای خانگی شک نکن که بهترین کیفیت صدا رو از سونی میگیری البته من صدای دستگاهها ی دیگه رو هم تو تست شنیدم و به نظر میاد این روزا خیلی رقابتشون نزدیک شده و دیگه نمیشه گفت سونی یکه تازه چون ال جی رو که در مورد صدا قبولش نداشتم و فکر میکردم فقط یخچال و لباسشویی رو خوب میسازه وقتی تست کردم چیزی از کیفیت صدا کم نیاورد همینطور یه ست پاناسونیک رو پس اگه قرار باشه همشون کیفیت مشابه داشته باشند و از لحاظ تعداد بلندگو و رنگ و ظاهر مشکلی در انتخاب نداشته باشیم می مونه کیفیت پلیر دستگاه و عمرش که در این مورد متاسفانه این روزا اکثر شرکتا چیز با دوامی نمیدن و بعد از یه مدت اپتیک دچار مشکل میشه و به قول معروف cd می پره یه قسمت مهم هم در مورد سینمای خانگی آمپلی فایر هست که علاوه بر قدرت خروجی باید مثلا اگه یه مهمونی داشتی و 4 ساعت با صدای بلند و توان آخر کار کرد وسط مهمونی غش نکنه و نسوزه پس من در این مورد هیچ دستگاهی رو توصیه نمی کنم :blink:و میزارم به عهده خودت
در مورد dvd پلیر که اگه سینمای خانگی بگیری نیازی بهش نیست چون الان همشون یه پلیر خوب با پشتیانی از انواع فرمتها از جمله divx روشون هست ولی اگه جدا خواستی بگیری اگه خودم باشم ال جی میگیرم به دلیل اینکه درصد خرابی اپتیکش که مهمترین قسمت این دستگاههاست از بقیه کمتره نه اینکه صفر باشه.
البته یکی از مهمترین دلایل خراب شدن اپتیک حمل و نقل بد و گرد و غبار هست که اگه دومی باشه با هزینه کمی سرویس میشه ولی اولیکه بیشتر برای مستاجر ها اتفاق میافته هزینه به صرفه ای نداره . یه مدلهایی برای حمل و نقل قفل اپتیک دارن از جمله سونی.

فندق جان قربانت

ال سي دي ها تلويزيون ايرانو خيلي عريض و كشيده نشون مي ده ! طوري كه ديگه نرمال نيست ! نمي شه يه جوري درستش كرد ؟
احتمالا از حرف بنده این برداشت رو کردید ولی باید بگم تصویر واید یا 16:9 اصلا اون طوری که شما فکر می کنید نیست اگه در حال حاضر tv شما 4:3 یا مربع هست تصویرش، 10 دقیقه زمان نیاز دارید تا چشمتون به تصویر جدید عادت کنه و وقتی عادت کردید اصلا متوجه کشیدگی تصویر نمیشید ضمن اینکه این مورد تو سایزهای زیر 42 خیلی ناچیز هست بعلاوه اینکه هر کدوم از اینها رو که من دیدم یه دکمه مستقیم داشتن واسه تغییر سایز تصویر روی کنترل که معمولا سه چهار تا حالت داره یکیش تصویر 4:3 یا مربعی که اگه خواستی رو اون میزای (البته یه کم کوچیک میشه) و اینکه گفتم tv با کیفیت تو کانالهای ایران خیلی تاثیر نداره نه اینکه اصلا فرق نکنه ولی چون فرستنده محدودیت کیفیت داره قابل مقایسه با کیفیت سایر کانالها نیست
با کیفیت ترین چیزی که از لحاظ تنوع رنگ و گرافیک تو این tv ها میشه دید کارتونهای کامپیوتری که خیلی کیفیت جذابی دارن.
ولی آقا دو تا موضوع رو در آخر بگم یکی اینکه اول از همه گول فروشنده رو نخورید چون اونا چیزی رو به شما به عنوان بهترین معرفی میکنن که هزار تومن سود فروشش بیشتر باشه دوم اینکه از نزیدک تو فروشگا ها مقایسه کنید.

والسلام علیکم و رحمت ا...

Sine5

Guest
لایک‌ها
0
با تشکر از توضیحات خوبت.
DVD Player که با HDMI به تلویزیون وصل بشه و Up Scaling یا همون Up Converting برای 1080P داشته باشه سراغ داری؟اگه سامسونگ هم باشه چه بهتر.نظرت راجع به این مدل چیه؟فکر کنم Up Scaling ش ضعیف باشه
DVD-HD860

اینم لینکش

http://www.samservice.com/products_full_fa.php?level1_id=2&pr_id=137&level2_id=&level3_id=

mortezagipsy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
F14 ‍ جون خيلي خيلي ممنونم از راهنماييت ! پس كلا" پروجكشنو بي خيال :(
من ديدم چند نفر نوشته بودن Xvision خوب نيس كه ! سايز زياد مهم نيست (ولي ديگه از 32 كمتر نشه !) اول كيفيت ! اگه سوني بود بهتر بود . مي شه غير از Xvision چند مدل ديگم بگين ؟! در ضمن كارت حافظه و امكاناتي از اين قبيل كه به درد من نمي خوره هم مهم نيس !
ولي اگه يه تلويزيون خيلي عالي لامپي باشه به نظرم بهتره ؟! مثلا" مدلاي 34 ترينيترون سوني ! يا تائو از توشيبا ! اگه ممكنه چند مدل از بهترين و بزرگترين تلويزيوناي لامپي رو هم معرفي كنيد بهم !
مرسي :)

f14

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با تشکر از توضیحات خوبت.
DVD Player که با HDMI به تلویزیون وصل بشه و Up Scaling یا همون Up Converting برای 1080P داشته باشه سراغ داری؟اگه سامسونگ هم باشه چه بهتر.نظرت راجع به این مدل چیه؟فکر کنم Up Scaling ش ضعیف باشه
DVD-HD860

اینم لینکش

http://www.samservice.com/products_full_fa.php?level1_id=2&pr_id=137&level2_id=&level3_id=
در مورد up scaling یا up converting اول یه توضیح با اجازت برای کسایی که شاید نمی دونند بدم این روشیه برای بالا بردن کیفیت تصویر به این صورت که سیستم میاد هر پیکسل رو با همون مشخصات و رنگ باز سازی می کنه ( البته با سیستم پال مشکل داره )و مثلا 480 رو به 720 یا 1080 I/P تبدیل میکنه و تا اونجا که من می دونم تلوزیون های جدید هم این کار رو میکنند .

در مورد این دستگاه تصویرش 14 بیته و بالای 100Mhz و قابلیت upscale تصاویر رو تا 720p یا 1080I داره ولی یه مدل بالاتر هست DVD-HD960 که تا 1080p upscale میکنه. به نظر دستگاه خوبی میاد قیمتشون رو نمی دونم شما اگه می دونید بفرمایید.
ولی تا چند ماه دیگه حداکثر یکسال تکلیف این bluray و HD dvd مشخص میشه و dvd player های موجود قدیمی میشن فکر کنم این بالای دویست باشه من پیشنهاد می کنم یه چیز ارزون حدود 100 تومن برداری با خروجی hdmi که سال دیگه که خواستی جدید بگیری ضرر زیادی ندی.
این لینک دفترچه راهنماشه:
http://downloadcenter.samsung.com/content/UM/200603/20060322165806593_999G_HD860_XSA_0322_book.pdf
اینم لینکه سایت سامسونگ:
http://www.samsung.com/au/products/dvdplayer/dvdplayer/dvd_hd860.asp
ولی بازم میگم به نظر چیز خوبی میاد
تو سایت cnet یه سری نظر در موردش دیدم :
http://reviews.cnet.com/video-playe...vd-hd860/4852-6463_7-31778403.html?tag=uoavrg
البته اگه اونجا نگاه کنی رتبه 7 به این دستگاه دادن و این نمره خوبیه ولی این دستگاه سونی رو همونجا با نمره 7 از یوزرها و 8 از سی نت:
http://reviews.cnet.com/video-playe...-dvp-ns75h/4505-6463_7-31814740.html?tag=also

f14

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
F14 ‍ جون خيلي خيلي ممنونم از راهنماييت ! پس كلا" پروجكشنو بي خيال :(
من ديدم چند نفر نوشته بودن Xvision خوب نيس كه ! سايز زياد مهم نيست (ولي ديگه از 32 كمتر نشه !) اول كيفيت ! اگه سوني بود بهتر بود . مي شه غير از Xvision چند مدل ديگم بگين ؟! در ضمن كارت حافظه و امكاناتي از اين قبيل كه به درد من نمي خوره هم مهم نيس !
ولي اگه يه تلويزيون خيلي عالي لامپي باشه به نظرم بهتره ؟! مثلا" مدلاي 34 ترينيترون سوني ! يا تائو از توشيبا ! اگه ممكنه چند مدل از بهترين و بزرگترين تلويزيوناي لامپي رو هم معرفي كنيد بهم !
مرسي :)

mortezagipsy عزیز
در مورد xvision باید بگم چون شرکت نسبتا معتبری وارد کنندش هست و مادیران سیستم تعمیر کمتر از 2 ساعت مانیتورهاش رو برای این دستگاه هم گذاشته و در کل ایراد زیادی بهش وارد نیست و از همه مهم تر 40 و 42 اینچ رو می تونی با این قیمت بخری به همین علت پیشنهاد کردم.
ولی اگه بخوای lcd بگیری و سایز کوچیک تر هم اشکال نداشته باشه 32 سونی و سامسونگ الان چیزای خوبیه با قیمتهای از یک میلیون تا 1800
اگه خواستی لامپی بگیری سونی اصل ژاپن اگه گیر آوردی از همه بهتره اگر نه 34 ال جی هم تصویر خوبی داره هم به نسبت لامپی های دیگه و مخصوصا سونی ورودی و خروجی های کاملی داره و مدل 2 تیونر یا تصویر در تصویر هم داره . توشیبا و فیلیپس از قدیم تو لامپی قدر بودن ولی مسئله مهم گارانتیه و پیدا شدن قطعات اگه یه مدلی بگیری که 5 سال دیگه یه قطعه بخواد و پیدا نشه و اگر هم بشه به قیمت بالا ضرر زیادی میکنی الان یه شرکتهایی مثل گلدیران و سام سرویس یه جنسایی رو به صورت عمده وارد میکنن و مثلا ممکنه که حتی قدیمی هم شده باشه ولی بازم ترجیح میدن همون مدل رو وارد کنن یکی از دلایلش همین تامین قطعات هست . ولی توشیبا شرکت بزرگی گارانتیش نمی کنه و ممکنه اصلا بدون گارانتی هم باشه لامپی هم بزرگتر از 34 تا حالا ندیدم فکر نمی کنم باشه.

mortezagipsy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
قبل از هر چيز از f14 تشكر مي كنم كه اينقدر زود و به اين كاملي جواب مي ده !
خوب اول بگم من تهران نيستم ! كاشان هستيم و TV رو از تهران برامون ميارن ! معلوم نيس ديگه كجايي و ...
امشب اگه خدا بخواد مي ريم كه سفارش بديم !
من هر چي فك كردم ديدم CRT بيشتر بدردمون مي خوره ! واسه همين دو مدل Panasonic TX-34P800 و Sony KV-DB34M81 رو انتخاب كردم ! كه هر دو حدود 1300000 تمن هست ( 50 تومن بالا و پايين !)
http://www.shop.ir/product.jsp?productId=10120
http://www.sony.co.ir/product_details.asp?InpProdId=6732
به نظر شما كدومو بردارم ؟! پيشنهاد بهتريم هست توي CRT ها ؟! اگه لطف كنيد زود جواب بدين ممنون مي شم !
راستي نماز روزه هاتونم قبول باشه ! :)

mortezagipsy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
من پاك گيج شدم ! توي همين تاپيك خوندم P800 و DB چون HD هستن تلويزيون ايرانو خوب نشون نمي دن ! اين يعني اينكه مثلا" DB حتي از SW هم كه يه تلويزيون آنالوگه تلويزيون ايرانو بدتر نشون مي ده ؟!
خوب اگه اينجوريه چه كاريه من برم HD بخرم ؟! چون اصلا" مورد نيازم نيست ! تازه ارزونترم SW ارزونترم هست!
در كل براي تلويزيون ايران كدوم مدل 34 اينچ CRT رو پيشنهاد مي كنيد ؟! DB / P800 / SW / ...
قيمت مهم نيست
كمكم كنيد pls

DigitalGuy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مدتیه دنبال LCD 32 میگردم و پس از کمی تحقیق به سری R سامسونگ رسیدم که اینجا هم ظاهرا طرفدارایی داره (R81). منم کمی تا قسمتی ازش خوشم اومده. میخواستم بدونم:
1. مدلهای جدیدتره سری R را کسی ایران دیده؟ (R88 یا R87) و اگه فعلا این تو بازار نیستن احیانا کسی اطلاع داره کی وارد میشوند؟
2. کلا چقدر طول میکشه مدلهای جدید وارد شوند (بعد از اینکه محصولات رو سایت شرکتا لیست میشوند)؟
3. تو همین رینج قیمت ولی کیفیت بهتر و امکانات بیشتر (32 اینچ-ها که Full HD ندارن؟) مارک دیگه ای پیشنهاد میکنید؟

و اینکه دنبال سینمای خانگی هم هستم تا قیمت 500-600 تومان. خودم از مدل TQ85 سامسونگ خوشم اومده ولی متاسفانه Pro Logic معمولی ساپورت میکنه. حتما میخوام Pro Logic II و DTS باشه و هم ورودی و هم خروجی HDMI داشته باشه. مدل TX35 هم هست که Pro Logic II هستش ولی ورودی HDMI نداره (ورودی برای Blu-Ray یا HD-DVD پلیر اکسترنال).
کسی پیشنهاد دیگه ای داره؟ یا کلا اگه مارک دیگه ای هم باشه مسئله ای نیست. فقط بیسیم نمیخوام باشه.

با یک گونی تشکر

تورررووو خخخخددداااا

mortezagipsy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
چرا هيچ كس نيست ؟! :(
من كارم اورژانسيه !
سوال من اينه بين دو تا تلويزيون KV-SW34M81 و DB34M81 كه اوليه معموليه و دومي HD ! تلويزيون ايرانو بهتر نشون مي دن ؟!
نمي دونم چرا هيچ كس اين سوال منو درست جواب نمي ده ! به فروشندم كخ مي گم هي طفره مي ره از جواب اين سوال !

f14

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من پاك گيج شدم ! توي همين تاپيك خوندم P800 و DB چون HD هستن تلويزيون ايرانو خوب نشون نمي دن ! اين يعني اينكه مثلا" DB حتي از SW هم كه يه تلويزيون آنالوگه تلويزيون ايرانو بدتر نشون مي ده ؟!
خوب اگه اينجوريه چه كاريه من برم HD بخرم ؟! چون اصلا" مورد نيازم نيست ! تازه ارزونترم SW ارزونترم هست!
در كل براي تلويزيون ايران كدوم مدل 34 اينچ CRT رو پيشنهاد مي كنيد ؟! DB / P800 / SW / ...
قيمت مهم نيست
كمكم كنيد pls

دوست عزیر چه ربطی داره اگه hd باشه که کیفیت تصویر حتما بهتره دلیل نمیشه که تلوزیون یه کشور رو بد نشون بدن این ازون حرفهای طنز بود خدایی بین اون دو مدل هم من رو هیچ کدوم شناختی ندارم که بخوام نظر بدم اگه از دوستان کسی داشت حتما بهت میگه.
من در مورد CRT یا لامپی فقط سونی و ال جی رو پیشنهاد می کنم .بازم تصمیم با خودته و اگه اونی که میخواستی نبود از من ناراحت نشید. باید بری از نزدیک ببینیشون.

اون دوستی که دنبال 32 هستن باید بگم 32 ها فول اچ دی ندارن. و فکر می کنم سامسونگ دو مدل داره یکی S81 که قیمتش یک میلیون و نود هست و دومی هم R81 که 100 تومن گرونتره و یک میلیون و صدو نود هست.
پلیر های blueray قیمتش حدود یک میلیون تومان هست و خیلی هم کم پیدا میشه می تونی PS3 هم بگیری اگه خواستی کار پخش رو انجام میده.
سینمای خانگی یه چیز 400 تومنی هم کارت رو راه میندازی روی جزئیاتشون زیاد وسواس نباش ضمن اینکه بری تو فروشگاههاشون بهتر می تونی مقایسه کنی تو خیابون شریعتی از میرداماد به بالا همه شدن نماینده سامسونگ و ال جی و سونی یه سر بزن اگه جمهوری بهت دوره.
اون بیسیم ها هم کاملا بی سیم نیستن و برای بلندگوهاشون سیم برقش باید وصل بشه فقط صداش با بلوتوث منتقل میشه ولی نمی دونم امنیتش چطوره شاید بخوای یه فیلم خانوادگی ببینی همسایت هم بلوتوثش رو هک کنه چی میشه....؟:lol: ال جی و سامسونگ رو دیدم بی سیم دارن بقیه رو نمی دونم.

Sine5 جان راستش نمی دونم از VIPسامسونگ بپرسی بهت میگن.

آقا اینایی که گفتم نظر فوق تخصص لوازم صوتی و تصویری نیست ها خودتون هم برید تحقیق کنید این صد بار.

Sine5

Guest
لایک‌ها
0
تو ایران تلویزیون ال سی دی 100 هرتز داریم؟؟؟؟

f14

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
CRT یا لامپی زیاده ولی lcd فقط یه مدل jvc دیدم شاید بازم باشه و من خبر ندارم اون مدلی که دیدم قابلیت های فنی بالایی نداشت به جز 100hrz بودن که اونم اختمالا بقیه واسه اینه که سال دیگه که تلوزیوناشونو بفروشن اینم بهش اضافه کنن بگن جدیده.

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
DVD Player با پخش divx و Writer با حداكثر قيمت 200 تومن چي معرفي ميكنيد؟

mortezagipsy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دوست عزیر چه ربطی داره اگه hd باشه که کیفیت تصویر حتما بهتره دلیل نمیشه که تلوزیون یه کشور رو بد نشون بدن این ازون حرفهای طنز بود
من تو همين فروم خوندم ! نوشته بودن چون تعداد خطهاي عموديش بيشتر از تلويزيون معموليه مجبور مي شه مثلا" 4 تا پيكسلو به نشون دادن يه پيكسل دريافتي اختصاص بده ! خوب در نتيجه نسبت به اون تلويزيوني كه تعداد پيكسلاش كمتره كيفيتش كمتره ديگه ! مثل اين مي مونه كه شما يه عكس با رزولوشن 640 * 480 رو يبار توي مانيتور با وضوح 640 * 480 ببيني يبارم با يه مانيتور ديگه با وضوح 1024 * 768 ! و هر دو مانيتور بخوان تصويرو تو كل صفحه پخش كنن (سايز مانيتورا رو يكسان در نظر بگير !) اونوقت به نظرت اون مانيتوري كه وضوحش كمتره همون عكسو بهتر نشون نمي ده !؟
بچه ها كسي نيس اينجا DB سوني يا P800 پاناسونيك داشته باشه ؟!

f14

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
DVD Player با پخش divx و Writer با حداكثر قيمت 200 تومن چي معرفي ميكنيد؟

همش تقصیر این فندق که هندونه داد زیر بغل ما:D
آقا مصطفی نظر بنده روی پلیر ها معمولا ال جی هست ولی چون تماس نداشتم به vip سامسونگ زنگ زدم از اونا برات پرسیدم گفتن 2 مدل داره یکی 160 تومن یه مدل هم با هارد 160 قیمتش 310 تومن

حدود قیمت ال جی هم همینه ولی اگه مارک دیگه خواستی فقط سونی بگیر که فکر نکنم رکوردر با قیمت مناسب داشته باشه.

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
آقا مصطفی نظر بنده روی پلیر ها معمولا ال جی هست ولی چون تماس نداشتم به vip سامسونگ زنگ زدم از اونا برات پرسیدم گفتن 2 مدل داره یکی 160 تومن یه مدل هم با هارد 160 قیمتش 310 تومن

حدود قیمت ال جی هم همینه ولی اگه مارک دیگه خواستی فقط سونی بگیر که فکر نکنم رکوردر با قیمت مناسب داشته باشه.
خیلی ممنون از راهنمایی. ولی یعنی سونی با رکوردر زیر 200 اصلا پیدا نمیشه؟
اگه نمیشه که برم سراغ سامسونگ. حالا همین سامسونگ هارد کمتر نداره که قیمتش بیاد زیر 200؟

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42

:blink::blink::blink::blink::blink::blink:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
:p:p:p:p:p:p

s_watermelon.jpg

f14.jpg

هندونه رو بزن زیر بغل اون F14 ببین چی می شه!!!

X-MAX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا اینجا کسی در مورد محصولات پایونیر (Pioneer) بحث نمی کنه ؟ این شرکت محصولات بسیار با کیفیت و قابلیت های فوق العاده داره ، خصوصا DVD Player های اون که بسیار قابلیت های بالایی از قبیل ورودی USB و خواندن فرمت های بیشتر مانند فایل های WMV را دارند و همگی دارای خروجی HDMI هستند .

بالا