معذرت بابت تاخیر 3 روز **** اینترنت گرفته بودم چشام داره مشکل پیدا می کنه.
آقای mortezagipsy نمی دونم من چرا فکر می کنم شدم علامه و به همه نظر می دم ولی یه حس شبیه به فضولیه
به هر حال ضمن اینکه اول باز هم می گم نظر و تصمیم نهایی با خودتونه و بنده متخصص لوازم خانگی و صوتی تصویری نیستم فقط تحقیق بیشتری می کنم باید بگم در حال حاضر که تقریبا اواخر سال 2007 هستیم بهترین گزینه برای خرید tv ال سی دی هست پروژکشن اگه از نزدیک تصویرش رو ببینی دیگه نمی پرسی چرا؟ سیستمش به اینصورته که یه ویدئو پروژکتور از داخل دستگاه تصویر رو می ندازه رو صفحه tv و به جای اون شما اگه یه دیتا پرژگتور بگیری خیالت راحت تره چون دیگه محدودیت سایز هم نداری و یه روز ایشالا باید معایب و مزایای اینا رو با هم مقایسه کنیم کلا
بین این چند نوع پلاسما طرفدار زیادی نداره به دلیل اینکه عمر مفید داره مثلا شما میری یه پلاسمای ال جی بگیری ممکنه فروشنده بهت نگه ولی بعد تو دفترچه زده عمر دستگاه 3000 ساعت حالا اگه حساب کنی شاید 10 سال یا 15 سال هم شما استفاده کنی ولی دستگاهی که بدونی با روشن بودنش داره رسما از عمرش کم میشه هر وقت روشن باشه رو مخه حتی اگه اند مایه هم باشی چون مساله روانیه نه مالی. کیفیت تصویر پلاسما فقط در مورد رنگ تیره از ال سی دی بهتره که در عوض درخشندگی ال سی دی رو نداره.
لامپی های جدید کیفیت خوبی دارن ولی معمولا ورودی و خروجی های جدید رو ندارن مهمتر از همه حجم زیادی رو میگیرن مصرف برق بالایی دارن و سنگین هستند و ...
حالا ال سی دی می مونه با اینکه هنوز تکنولوژیش جا داره واسه پیشرفت و مثل این سی پی یو ها هر روز یه مدل میاد ولی بازم از بقیه انتخاب بهتریه و با این بودجه حدود یک ونیم میلیون xvision مادیران چهل یا 42 اینچ انتخاب خوبیه.
که از دوستان اینجا چند تا خریدن و در موردش یه توضیحاتی داده بودن اصلیتش ایندتک کره هست نه ال جی ولی در کل اگه محدودیت بودجه باشه می تونه خرید خوبی باشه
Sine5 جان معذرت
بازم رو ممبر
آقا واسه home theater یا سینمای خانگی شک نکن که بهترین کیفیت صدا رو از سونی میگیری البته من صدای دستگاهها ی دیگه رو هم تو تست شنیدم و به نظر میاد این روزا خیلی رقابتشون نزدیک شده و دیگه نمیشه گفت سونی یکه تازه چون ال جی رو که در مورد صدا قبولش نداشتم و فکر میکردم فقط یخچال و لباسشویی رو خوب میسازه وقتی تست کردم چیزی از کیفیت صدا کم نیاورد همینطور یه ست پاناسونیک رو پس اگه قرار باشه همشون کیفیت مشابه داشته باشند و از لحاظ تعداد بلندگو و رنگ و ظاهر مشکلی در انتخاب نداشته باشیم می مونه کیفیت پلیر دستگاه و عمرش که در این مورد متاسفانه این روزا اکثر شرکتا چیز با دوامی نمیدن و بعد از یه مدت اپتیک دچار مشکل میشه و به قول معروف cd می پره یه قسمت مهم هم در مورد سینمای خانگی آمپلی فایر هست که علاوه بر قدرت خروجی باید مثلا اگه یه مهمونی داشتی و 4 ساعت با صدای بلند و توان آخر کار کرد وسط مهمونی غش نکنه و نسوزه پس من در این مورد هیچ دستگاهی رو توصیه نمی کنم :blink:و میزارم به عهده خودت
در مورد dvd پلیر که اگه سینمای خانگی بگیری نیازی بهش نیست چون الان همشون یه پلیر خوب با پشتیانی از انواع فرمتها از جمله divx روشون هست ولی اگه جدا خواستی بگیری اگه خودم باشم ال جی میگیرم به دلیل اینکه درصد خرابی اپتیکش که مهمترین قسمت این دستگاههاست از بقیه کمتره نه اینکه صفر باشه.
البته یکی از مهمترین دلایل خراب شدن اپتیک حمل و نقل بد و گرد و غبار هست که اگه دومی باشه با هزینه کمی سرویس میشه ولی اولیکه بیشتر برای مستاجر ها اتفاق میافته هزینه به صرفه ای نداره . یه مدلهایی برای حمل و نقل قفل اپتیک دارن از جمله سونی.
فندق جان قربانت
ال سي دي ها تلويزيون ايرانو خيلي عريض و كشيده نشون مي ده ! طوري كه ديگه نرمال نيست ! نمي شه يه جوري درستش كرد ؟
احتمالا از حرف بنده این برداشت رو کردید ولی باید بگم تصویر واید یا 16:9 اصلا اون طوری که شما فکر می کنید نیست اگه در حال حاضر tv شما 4:3 یا مربع هست تصویرش، 10 دقیقه زمان نیاز دارید تا چشمتون به تصویر جدید عادت کنه و وقتی عادت کردید اصلا متوجه کشیدگی تصویر نمیشید ضمن اینکه این مورد تو سایزهای زیر 42 خیلی ناچیز هست بعلاوه اینکه هر کدوم از اینها رو که من دیدم یه دکمه مستقیم داشتن واسه تغییر سایز تصویر روی کنترل که معمولا سه چهار تا حالت داره یکیش تصویر 4:3 یا مربعی که اگه خواستی رو اون میزای (البته یه کم کوچیک میشه) و اینکه گفتم tv با کیفیت تو کانالهای ایران خیلی تاثیر نداره نه اینکه اصلا فرق نکنه ولی چون فرستنده محدودیت کیفیت داره قابل مقایسه با کیفیت سایر کانالها نیست
با کیفیت ترین چیزی که از لحاظ تنوع رنگ و گرافیک تو این tv ها میشه دید کارتونهای کامپیوتری که خیلی کیفیت جذابی دارن.
ولی آقا دو تا موضوع رو در آخر بگم یکی اینکه اول از همه گول فروشنده رو نخورید چون اونا چیزی رو به شما به عنوان بهترین معرفی میکنن که هزار تومن سود فروشش بیشتر باشه دوم اینکه از نزیدک تو فروشگا ها مقایسه کنید.
والسلام علیکم و رحمت ا...