• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لوازم صوتی و تصویری نظیر تلویزیون، ضبط وغیره

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
دوستان گرامی سلام
این سوال رو خارج از تاپیک فعلی هم در دو یا سه جا مطرح کردم ولی پاسخ نگرفتم. لطفاً راهنمایی کنید. خیلی از شما در خانه هاتون دیویدی پلیرهایی دارید که امکاناتشون با هم متفاوته و هر کس از یه چیزیش راضی یا ناراضیه. من یه دیویدی پلیر دارم و حالا برای تلویزیون دوممون میخوام یه دیویدی پلیر دوم بگیرم. برای این منظور دو تا کار می تونم بکنم. یکی این که یه دیویدی پلیر ارزون و بدون امکانات ولی با کیفیت خوب بخرم و دوم اون که یه دستگاه نه چندان ارزان ولی با امکانات زیادتر بخرم. لطفاً هر کدامتون که در مورد این دو حالت، تجربه ای دارید بگویید یا لااقل مارک مورد نظرتون رو معرفی کنید و علتش رو هم بگید.
در حال حاضر یه الجی دارم ولی سه تا مشکل در اون هست. این مشکلات فقط در مورد فایل DivX وجود داره و در مورد فایل vOB مشکلی نیست:
1- اگه دستگاه رو وسط فیلم خاموش یا استپ کنم به ابتدای فیلم میره و وقتی دوباره روشن می کنم به همون جایی که بوده بر نمی گرده.
2- عقب و جلو کردن فایل های دیواکس خیلی کنده
3- اگه بخوام یه فیلم رو از روی فلش مموری پخش کنه اینقدر طول میده تا فیلم رو بشناسه و پخش کنه که عملاً پشیمون میشم.
اصراری به حل شدن مشکلات فوق ندارم و حتی اصراری به این که دارای یو اس بی هم باشه ندارم ولی اگر هم حل بشه چه بهتر. لطفاً نظرتون رو بگید.
ضمناً با توجه به گرانی های اخیر، هیچ اطلاعی از قیمت دستگاه ندارم ولی حدود 250 تومان پیش بینی کرده ام. اگه کمتر باشه خوشحال میشم اگه بیشتر هم باشه مثلاً تا حدود 280 مشکلی نیست یا بهتر بگم چاره ای نیست.

ممنونم.

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
باسلام
دوست عزیز من هم تنها تجربم با ال جی بوده قبلا 9750 داشتم در زمان خودش بسیار کامل بود و راضی بودم ازش البته اون مسئله ای که گفتید یعنی عدم آغاز دوباره از محل قطع نمایش رو داشت
الان هم رفتم ال جی گرفتم دوباره اگر اشتباه نکنم 9570 که قابلیت اتصال هارد رو داره آخرین قیمتی که ازش داشتم 170 بود ازش راضی هستم اما با پخش فارسی زیرنویس فرمت MKV مشکل داره و زیرنویس ها رو تک حرفی و بلعکس نشون میده و در شناسایی هارد هم کمی کند عمل میکنه
دوستانم از پایونیر خیلی تعریف میکردن البته مدلش رو نمیدونم
اما بنظر من دیگه زمان خرید اینها گذشته بنظر من به تی وی مدیا پلیر فکرکن-با اتصال هارد و فلش و شبکه راحت میشه از شر دی وی دی و رایت و این حرفا خلاص شد
من برند WD رو بررسی کردم یک مدل هارد دار داره و یک مدل بدون هارد که بسته به بودجه قابل بررسیه
این لینک رو بررسی کن مدلی که مد نظر من بود WD TV Live

azada

Registered User
لایک‌ها
279
تلویزیون 47 اینچ LED و نیز سینمای خانگی می خوام
پیشنهادات دوستان چیه؟
در مورد برند انتخابی
قیمت
و محل خرید

بنده ساکن تهران و خراسان رضوی هستم.

PofakNamaki

Registered User
لایک‌ها
40
تلویزیون 47 اینچ LED و نیز سینمای خانگی می خوام
پیشنهادات دوستان چیه؟
در مورد برند انتخابی
قیمت
و محل خرید

بنده ساکن تهران و خراسان رضوی هستم.

برند و مدل که زیاده . باید بگی چقدر بودجه داری تا بتونیم راهنماییت کنیم ؟

azada

Registered User
لایک‌ها
279
برند و مدل که زیاده . باید بگی چقدر بودجه داری تا بتونیم راهنماییت کنیم ؟

بودجه ام 5میلیون تومان
البته مدنظرم کمتره
یه چیزی باشه که عمرش خوب باشه و تا چند سالی خراب نشه.
در ضمن با کلاس هم باشه
کیفیت هم خوب باشه، عالی نمی خوام.
47اینچ ال ای دی با سینمای خانگی

mohamad reza_2010

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان الان یه ال ای دی 3 بعدی قیمت مناسب چی هست میشه بفرمایید؟

!Doracel!

Registered User
لایک‌ها
1
الان بهترین مدل های تلویزیون 3D موجود در بازار چیا هستند که بدرد بخور باشن؟
مدل LW980S ال جی اومده تو بازار و به تظرتون چطوریاست ؟

PofakNamaki

Registered User
لایک‌ها
40
بودجه ام 5میلیون تومان
البته مدنظرم کمتره
یه چیزی باشه که عمرش خوب باشه و تا چند سالی خراب نشه.
در ضمن با کلاس هم باشه
کیفیت هم خوب باشه، عالی نمی خوام.
47اینچ ال ای دی با سینمای خانگی
ببین میتونی 46 اینچ le8300x sharp بگیری . یکی از بهترین سه بعدی های بازاره . از طرفی خیالت راحته که پولتو پای یه جنس ژاپنی دادی . همه جور فرمتی با usb پخش میکنه . گیرنده دیجیتال داخلی داره. ظاهرشم باریک و شیک هست .
قیمتش حدود 4 تومنه . اینجوری میتونی با یه سینما تا 5 تومن تمومش کنی .

abadgaran

Registered User
لایک‌ها
16
دوستان الان یه ال ای دی 3 بعدی قیمت مناسب چی هست میشه بفرمایید؟
3d قیمت مناسب میخوای برو سراغ ال جی و ایکس ویژن . تکنولوژی هردوشون پسیو هست و کیفیت تصویر 3 بعدی خوبی دارن . قیمت عینکهاشون مناسبه . سردرد و سرگیجه و حالت تهوع هم نمیاره .

info_tech

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
نظرتون در مورد Panasonic-TX-43P950 یا Hitachi 43 چیه؟
به جز اینا چه مدلی رو پیشنهاد می کنید؟​

شما که سلقه تصویرت انقدر خوبه تعجب می گنم چرا شارپ با پنل کواترون تو سبد خریدت نیست
این مدل یکی از با کیفیت ترین رنگ ها و تصاویر را تولید می کنه و جزو معدود برندهایی است که پنلش اصل ژاپنه

MOJ63

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
یه تی وی 40اینچ اسمارت از برند های مختلف تو قیمت 2 تومن بهم معرفی کنید

Sent from my Galaxy Nexus

marge moosh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
سلام
یه تی وی 40اینچ اسمارت از برند های مختلف تو قیمت 2 تومن بهم معرفی کنید

ایکس ویژن یه 42 اینچ زده که اکیه . منم خریدمش . راضیم . مشخصات خوب ، کیفیت تصویر خوب , امکانات جانبی خوب مثل گیرنده دیجیتال داخلی ، پخش انواع فرمتها با usb و ...
ظاهر tv هم قشنگه . گارانتیشم که معتبره و جای نگرانی نداره . قیمتش 1750 تومن .

MOJ63

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ایکس ویژن یه 42 اینچ زده که اکیه . منم خریدمش . راضیم . مشخصات خوب ، کیفیت تصویر خوب , امکانات جانبی خوب مثل گیرنده دیجیتال داخلی ، پخش انواع فرمتها با usb و ...
ظاهر tv هم قشنگه . گارانتیشم که معتبره و جای نگرانی نداره . قیمتش 1750 تومن .

یه EH 5560 گرفتم

mohammad59mm

Registered User
لایک‌ها
215
1- برای اتصال مستقیم به کامپیوتر و استفاده روزی دو ساعت، ال سی دی 46 اینچ مناسب تره یا پلاسمای 50 اینچ یا ال ای دی 46 اینچ؟
یکی از نظر کیفیت نوشته ها ، یکی از نظر فیلم.
2- کدوم برای چشم مضرتره؟
3- اونهایی که ورودی کامپیوتر (VGA) ندارند ، و فقط ورودی HDMI دارند -چه پلاسما چه ال سی دی-، راه حل چیه تا کیفیت نوشته ها پایین نیاد؟ باید کارت گرافیک HDMI دار تهیه کرد یا راه حل دیگه ای هست مثلآ تبدیل. اگه از تبدیل استفاده کنم ، تصویرش مثل اتصال کاپپیوتر به تلویزیون های معمولی تاره یا نوشته ها واضح و معمولیه؟ کارت گرافیکم الان فقط Vga و Dvi داره. اصلآ توصیه می کنید که باید حتمآ ورودی کامپیوتر (VGA) داشته باشند یا نه؟ الان تا 2,700,000 هر چه توی سایت ها پلاسمای 50 اینچ دیدم ، ورودی کامپیوتر نداشتند . فقط یک پلاسمای 51 اینچ سامسونگ 51E8880 دیدم که قیمتش توی سایت سامسونگ 4,650,000تومنه.
بودجم فعلآ حدود 2,700,000 تومنه

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
1- برای اتصال مستقیم به کامپیوتر و استفاده روزی دو ساعت، ال سی دی 46 اینچ مناسب تره یا پلاسمای 50 اینچ یا ال ای دی 46 اینچ؟
یکی از نظر کیفیت نوشته ها ، یکی از نظر فیلم.
2- کدوم برای چشم مضرتره؟
3- اونهایی که ورودی کامپیوتر (VGA) ندارند ، و فقط ورودی HDMI دارند -چه پلاسما چه ال سی دی-، راه حل چیه تا کیفیت نوشته ها پایین نیاد؟ باید کارت گرافیک HDMI دار تهیه کرد یا راه حل دیگه ای هست مثلآ تبدیل. اگه از تبدیل استفاده کنم ، تصویرش مثل اتصال کاپپیوتر به تلویزیون های معمولی تاره یا نوشته ها واضح و معمولیه؟ کارت گرافیکم الان فقط Vga و Dvi داره. اصلآ توصیه می کنید که باید حتمآ ورودی کامپیوتر (VGA) داشته باشند یا نه؟ الان تا 2,700,000 هر چه توی سایت ها پلاسمای 50 اینچ دیدم ، ورودی کامپیوتر نداشتند . فقط یک پلاسمای 51 اینچ سامسونگ 51E8880 دیدم که قیمتش توی سایت سامسونگ 4,650,000تومنه.
بودجم فعلآ حدود 2,700,000 تومنه

با سلام
پلاسما بخاطر داشتن refresh rate بالاتر تصویر استیبل تری داره اون 2 مورد دیگه هم اگر بالای 100 هرتز باشن قابل قبوله کیفیت هم از نظر شفافیت اول ال ای دی هست از نظر طبیعی بودن رنگ پلاسما
البته پلاسمای سامسونگ رو فقط باشرایط فول اچ دی بگیر چون خیلی کیفیتش راضی کننده نیست
از تبدیل به HDMI میتونی برای پورتها استفاده کنی اما بهترهHDMI مستقیم داشته باشی یا DVI و سراغ D-sub یا همونVGA نری چون دیجیتال بهتره
با این بودجه پلاسما سایز 42 فول اچ دی یا از برند X vision ال ای دی برداری که بد هم نیست پنلش و گارانتی اش رضایت بخشه و امکاناتش هم خوبه
موفق باشی

ali.kajdom

Registered User
لایک‌ها
20
دوستان تا سقف 3.5 ملیون یه tv LED معرفی کنید 3d نباشه

بالا