• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لوازم صوتی و تصویری نظیر تلویزیون، ضبط وغیره

Heaven

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از pesarkhale :
مگه پلاسماها نمیتونند بات وضوح بالا نمایش بدند؟ مگه الان پلاسما HD رو ساپور ت نمیکنه؟
عزیز جان . همین لینک هایی که خودت زدی رو می وخودنی خوب!!!!
توضیخ داده. چزا نه اینکه نباشه. وای توی اینچ های بالا و تازه خیلی گران. تازه باز هم خیلی کمتر از LCD. برتری اصای LCD وضوح بالاتر هست.
الان شما می تونی یک ال سی دی 29 اینچ یک و خوذده ای میلیونی بخری که قشنگ 1080i/720pنشون بده ولی پلاسما واسه اینکه به 720pبرسه اط 42 لسنچ به بالا فقط داره.

pesarkhale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Heaven :
عزیز جان . همین لینک هایی که خودت زدی رو می وخودنی خوب!!!!
توضیخ داده. چزا نه اینکه نباشه. وای توی اینچ های بالا و تازه خیلی گران. تازه باز هم خیلی کمتر از LCD. برتری اصای LCD وضوح بالاتر هست.
الان شما می تونی یک ال سی دی 29 اینچ یک و خوذده ای میلیونی بخری که قشنگ 1080i/720pنشون بده ولی پلاسما واسه اینکه به 720pبرسه اط 42 لسنچ به بالا فقط داره.
یعنی الان این پلاسماهای 42 اینچ پاناسونیک به 720 میرسه یا نه؟ این مدلهایی که تو ایرانه .بعدش این 720 بودنش به درد کدوم کانالها میخوره؟

Same

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

بهترین انتخاب (مارک و مدل) با 200 تا 300 تومن چی میتونه باشه؟

ممنونم

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان من یدونه تلویزیون 29 سونی میخوام کدوم مدل و پیشنهاد میکنید قیمت هم حدود 500 باشه

کدوم سری و پیشنهاد میکنید sw sr da db ... کدوم ؟ در ضمن حدود قیمت دارید بفرمایید

من خودم رو این دو تا مدل نگاه انداختم مشخصات خوبی داشتن نظرتون چیه DB29M81 OR DA29M81

amin-moein

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز در خرید تلوزیون سونی شک نکن همون طور که میدونی اساس کار لامپ سونی با تمام لامپهای دیگر شرکتها فرق داره
اما در مورد مدل من شنیدم مدلهای swسری m81مونتاز ایران هستند
البته من خودم همین مدل رو دارم ولی مونتاز مالزی هست ولی سری جدیداش مونتاز ایران
که البه ارزش ریسک کردن رو نداره به نظر من اگر مدل m89 بگیری خیلی بهتره خود من موقع خرید متوجه این مدل نبودم اما وقتی فهمیدم که با صد هزار تومان بیشتر این مدل رو بگیرم واقعا پشیمون شدم
به نظر من m89 بگیری خیلی بهتره
امکانات اضافی شامل
تصویر در تصویر همراه با دو تیونر
فیلتر سه بهدی تصویر
ساب وفر که صدای خیلی بهتری رو به وجود میاره
ورو دی بیشتر و ورودی svideo
خوش قیافه تر
همه اینها ارزش 110تومن بیشترو داره

bombox

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من میخواهم تلویزیون JVC مدل PD-Z50DX4 بگیرم...!!!میخواستم نظر شما رو در این زمینه بدونم و آیا تو این رنج قیمت انتخاب بهتری ندارم؟!
ممنونم;)

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از amin-moein :
دوست عزیز در خرید تلوزیون سونی شک نکن همون طور که میدونی اساس کار لامپ سونی با تمام لامپهای دیگر شرکتها فرق داره
اما در مورد مدل من شنیدم مدلهای swسری m81مونتاز ایران هستند
البته من خودم همین مدل رو دارم ولی مونتاز مالزی هست ولی سری جدیداش مونتاز ایران
که البه ارزش ریسک کردن رو نداره به نظر من اگر مدل m89 بگیری خیلی بهتره خود من موقع خرید متوجه این مدل نبودم اما وقتی فهمیدم که با صد هزار تومان بیشتر این مدل رو بگیرم واقعا پشیمون شدم
به نظر من m89 بگیری خیلی بهتره
امکانات اضافی شامل
تصویر در تصویر همراه با دو تیونر
فیلتر سه بهدی تصویر
ساب وفر که صدای خیلی بهتری رو به وجود میاره
ورو دی بیشتر و ورودی svideo
خوش قیافه تر
همه اینها ارزش 110تومن بیشترو داره

ممنون از شما البته که سونی انتخاب میکنم و امروزم یه قیمت کلی دستم اومد و تصمیم گرفتم یه مدل از سونی و انتخاب کنم

البته من شنیدم که بعضی از فروشنده ها میگفتن سری SW مونتاژ ایران هستن ولی سری SR , DA DB

به ترتیب سطحشون بالا میاد منتها بالاخره نتونستم اطلاعات فنی خوبی از این مدل ها بدست میارم

در مورد اینکه آیا همشون 100 هرتز هستند یا نه و اینکه فرق WEGA ENGINE با WEGA gate NAVIGATOR

اما این ام 81 و 86 و 89 آپشن های ایناست که تغییر پیدا میکنه البته تا 650 میتونم هزینه کنم چون میزشم

میخوام بگیرم ست کنم دیگه فکر کنم حدود 770 اینا میشه سایت SONY MEA هم باز نمیشه البته مشخصات و کامل

نزاشته ولی بازم بد نبود :wacko: خلاصه اگر کسی میتونه اطلاعات کامل تری بده ممنون میشم

amin-moein

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mse1445 :
ممنون از شما البته که سونی انتخاب میکنم و امروزم یه قیمت کلی دستم اومد و تصمیم گرفتم یه مدل از سونی و انتخاب کنم

البته من شنیدم که بعضی از فروشنده ها میگفتن سری SW مونتاژ ایران هستن ولی سری SR , DA DB

به ترتیب سطحشون بالا میاد منتها بالاخره نتونستم اطلاعات فنی خوبی از این مدل ها بدست میارم

در مورد اینکه آیا همشون 100 هرتز هستند یا نه و اینکه فرق WEGA ENGINE با WEGA gate NAVIGATOR

اما این ام 81 و 86 و 89 آپشن های ایناست که تغییر پیدا میکنه البته تا 650 میتونم هزینه کنم چون میزشم

میخوام بگیرم ست کنم دیگه فکر کنم حدود 770 اینا میشه سایت SONY MEA هم باز نمیشه البته مشخصات و کامل

نزاشته ولی بازم بد نبود :wacko: خلاصه اگر کسی میتونه اطلاعات کامل تری بده ممنون میشم

هیچ کدوم از این مدلهای سونی یعنی81 86 89 صد هرتز نیستند واصلا سونی توی این قیمت صد هرتز نداره
اگه صد هرتز میخوای مدل panasopnic tx-29f225 را بخری با قیمت 620 تا640 تصویر در تصویر هست اما بدون دو تیونر فقط یکی از ورودیها با تصویر دیگر و مثلا تصویر دو کانال رو نمیتونی با هم بگیری
ولی پیشنهاد من همون سونیm89 هست با قیمت 620 تومان

Same

Registered User
لایک‌ها
0
لطفا برای 21 اینچ هم مدلی معرفی کنید.
اما مدلهایی که من انتخاب کردم اینها هستند:
Sony : SW F85 - M81
HW F85 - M81
HA M81

Panasonic: TX-FJ20

و برای سامسونگ فقط برای تصویر در تصویر:
63990TPS - 53555TPS

ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید. البته میدونم فرق بین سری SW با بقیه در صداشه اما فرق بین سریهایه دیگه مثل HW ، HA و BZ رو نفهمیدم. اصلا چرا اینقدر مدلهایه زیاد تولید می کنند؟!

sgwp

Registered User
لایک‌ها
586
به نقل از Same :
لطفا برای 21 اینچ هم مدلی معرفی کنید.
اما مدلهایی که من انتخاب کردم اینها هستند:
Sony : SW F85 - M81
HW F85 - M81
HA M81

Panasonic: TX-FJ20

و برای سامسونگ فقط برای تصویر در تصویر:
63990TPS - 53555TPS

ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید. البته میدونم فرق بین سری SW با بقیه در صداشه اما فرق بین سریهایه دیگه مثل HW ، HA و BZ رو نفهمیدم. اصلا چرا اینقدر مدلهایه زیاد تولید می کنند؟!
من هم به شدت درگير انتخاب يه 21 خوب هستم اتفاقا" مدلهاي سوني رو بيشتر پسنديدم اما مثل اين كه تو اين تاپيك همه دنبال اينچ بالا و lcd هستن.من هم دنبال تفاوتهاي اينها هستم اما در سايتها فقط مشخصات كلي رو نوشته و فروشنده ها هم اصلا" اطلاعات فني ندارند

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
من یه RM-W100 ....سونی..گرفتم.....راضیم..خوبه....البته خونوادگی نیست....البته بستگی داره.....ولی کیفیت ردیفه....حتی صدای ساروند هم شبیه سازی میکنه...خروجی ورودی هم ردیف داره...200 چوق...

hessam.dev

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این تلویزیون LCD سامسونگ مدل LN-R328W چیز خیلی خوبیه ... من که خیلی لذت بردم ...

samsung_lnr_lcd.jpg

32 اینچ - HDTV Ready - 1366x768 Pixel Screen - طراحی خیلی خوب
Tuners : 1NTSC - 1ATSC
Inputs : 1 HDMI - 2 Component
قیمت ( در 28 خرداد ) : 2600000 تومان
با اینکه من از تلویزیون های سامسونگ زیاد خوشم نمیاد ولی این یکی خیلی توپه ... هم پورت های زیادی داره هم طراحی خوبی ... هر کی پولشو داره بره بخره جای مارو هم خالی کنه ... :D

SonyStyle

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از hessam.dev :
این تلویزیون LCD سامسونگ مدل LN-R328W چیز خیلی خوبیه ... من که خیلی لذت بردم ...

samsung_lnr_lcd.jpg

32 اینچ - HDTV Ready - 1366x768 Pixel Screen - طراحی خیلی خوب
Tuners : 1NTSC - 1ATSC
Inputs : 1 HDMI - 2 Component
قیمت ( در 28 خرداد ) : 2600000 تومان
با اینکه من از تلویزیون های سامسونگ زیاد خوشم نمیاد ولی این یکی خیلی توپه ... هم پورت های زیادی داره هم طراحی خوبی ... هر کی پولشو داره بره بخره جای مارو هم خالی کنه ... :D
قیمت 40 اینچ رو نگفتی؟؟؟
292.gif
R71 که از این جدید تره 40 اینچش 2,550,000 هستش!!
297.gif
311.gif
از کجا قیمت کردی؟؟
184.gif

hessam.dev

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از SonyStyle :
قیمت 40 اینچ رو نگفتی؟؟؟
292.gif
R71 که از این جدید تره 40 اینچش 2,550,000 هستش!!
297.gif
311.gif
از کجا قیمت کردی؟؟
184.gif

من از نمایندگی سامسونگ در خیابان شریعتی ، بالاتر از میرداماد قیمت کردم ... گفت فعلا برای این مدل 40 اینچ نیومده ... مثل اینکه 40 اینچ نداره ... ( فکر کنم فقط 32 اینچ تولید شده ) ... فکر کنم چون زیاد توی سایتا ازش Review گذاشتن و امتیاز دادن بهش ، سامسونگ گرون کرده ... :lol:
R71 مگه 40 اینچ داره ؟

SonyStyle

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از hessam.dev :
من از نمایندگی سامسونگ در خیابان شریعتی ، بالاتر از میرداماد قیمت کردم ... گفت فعلا برای این مدل 40 اینچ نیومده ... مثل اینکه 40 اینچ نداره ... ( فکر کنم فقط 32 اینچ تولید شده ) ... فکر کنم چون زیاد توی سایتا ازش Review گذاشتن و امتیاز دادن بهش ، سامسونگ گرون کرده ... :lol:
R71 مگه 40 اینچ داره ؟
۴۰ اینچ اینو نمیدونم.... ولی مطمئنم R71 هم جدید تره هم ۴۰ اینچش تو جمهوری موجوده و بهمون قیمتی که گفتم داره فروش میره!!
pain25.gif
حالا تا چند ساعت دیگه دارم میرم جمهوری برای یکی یه دونه بگیرم...
biggrin.gif
برگشتم مدل دقیقش و قیمتش رو میگم...
tooth.gif

SonyStyle

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از SonyStyle :
۴۰ اینچ اینو نمیدونم.... ولی مطمئنم R71 هم جدید تره هم ۴۰ اینچش تو جمهوری موجوده و بهمون قیمتی که گفتم داره فروش میره!!
pain25.gif
حالا تا چند ساعت دیگه دارم میرم جمهوری برای یکی یه دونه بگیرم...
biggrin.gif
برگشتم مدل دقیقش و قیمتش رو میگم...
tooth.gif

خب... قیمت هارو درست گفتم!!
biggrin.gif
هم R71 و هم M61 (که از نظر فنی فرقی ندارن ولی بنظر من M61 قشنگتره!
300.gif
) 40 اینچ شون 2,600 هستش...
tooth.gif
۳۲ رو قیمت کردم ولی یادم نیست چند گفت!!‌
pain25.gif
فکر کنم 1,800 ....
169.gif

ولی عجب چیزای معرکه ای هستن....
192.gif
با اینکه خیلی خیلی Sony رو دوست دارم ولی باید بگم اینا رسما BRAVIA رو قورت میدن!
blue%5B1%5D.gif

hessam.dev

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از SonyStyle :
biggrin.gif
300.gif
tooth.gif
pain25.gif
فکر کنم 1,800 ....
169.gif

192.gif
با اینکه خیلی خیلی Sony رو دوست دارم ولی باید بگم اینا رسما BRAVIA رو قورت میدن!
blue%5B1%5D.gif

آقا ... من رفتم همون نمایندگیه ... یارو گیجه ... :rolleyes: قیمت رو اشتباه داده بوده ... 40 اینچش 2600000 تومنه ... اشتباهی گفته بود 32 اینچش 2600000 تومنه ... :lol:
منم تعجب کردم ... نمی دونستم خوبه ... ، بده ... ، ... از وسط به دو طرف ...
شما درست می گفتی ...
ولی به طور کل من از TV های سامسونگ خوشم نمیاد و LG رو ترجیح میدم ... چون لامپ تصویر سامسونگ خیلی آشغاله ... اونروز رفته بودم نمایندگی سونی ، یارو می گفت از نظر لامپ تصویر ، اول DAEWOO ، دوم HITACHI ، سوم SONY ، چهارم LG ، آخر هم SAMSUNG ... راست هم می گفت ... نظر شما چیه ؟ ;)

SonyStyle

Registered User
لایک‌ها
2
ولی به طور کل من از TV های سامسونگ خوشم نمیاد و LG رو ترجیح میدم ... چون لامپ تصویر سامسونگ خیلی آشغاله ... اونروز رفته بودم نمایندگی سونی ، یارو می گفت از نظر لامپ تصویر ، اول DAEWOO ، دوم HITACHI ، سوم SONY ، چهارم LG ، آخر هم SAMSUNG ... راست هم می گفت ... نظر شما چیه ؟ ;)[/QUOTE]

با این حرفت ۱۸۰ درجه مخالفم...
12.gif

۱. این آشغال از کجا اومده؟؟
297.gif
یعنی چی دقیقا؟
wha%5B1%5D.gif
منم همینجوری میتونم بگم LG خیلی آشغاله! این که نشد نظر فنی...
pain25.gif

۲.این یارو هم بنظر من بهتره مغازه اش رو تعطیل کنه!
download.aspx
DAEWOO ؟؟ آخر Samsung ؟؟؟ لامپ تصویر؟؟؟
sarcastic_hand.gif
sarcastic_hand.gif
sarcastic_hand.gif

۳.این "راست هم میگفت" رو هم لطفا توضیح بده!
167.gif
موافقی با حرفاش؟ خب مدرکی.. چیزی!
wha%5B1%5D.gif

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
احتمالا چشم شما با لامپ تصویرهایی که کیفیت عالی دارن مشکل داره.....:cool:
یه جورای شاید رودل میکنه....:p

به اون فروشنده(!!!!!!) هم بگو بره دره خونشون باز یکنه.....:f34r:

یعنی واقعا هم برا مردم بد جا افتاده.....

pesarkhale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از SonyStyle :
biggrin.gif
300.gif
tooth.gif
pain25.gif
فکر کنم 1,800 ....
169.gif

192.gif
blue%5B1%5D.gif
من نمیدونم شما با این تلویزیونهای lcd سامسونگ فوتبال یا فیلمهایی با صحنه های اکشن سریع دیدین یا نه؟
ولی من قبلا خونده بودم که lcd به دلیل سرعت پاسخ دهی پایین یه حالت شبح مانندی به دنبال تصاویر سریع نشون میده ولی با چشم ندیده بودم .چند روز پیش که در فرودگاه اصفهان که سامسونگ به خاطر تبلیغات چند تا از این تلویزیونهای جدیدش رو نصب کرده بود و اتفاقا فوتبال هم پخش میکرد من واقعا تعجب کردم!!!!!!!!!!
من فکر میکردم اگه کسی مثلا این مطالب رو نخونده باشه در مورد lcd .این مشکل هم به چشمش نمیاد !! اما به قدری این مسئله چشم گیر بود که من از چند نفر که اونجا بودند هم پرسیدم تصویرش چطوره ؟ و دقیقا اونها هم همین رو گفتند.
من واقعا فکر نمیکردم تا این حد به چشم بیاد !!!! به وضوح شما به دنبال سر و بدن بازیکنها شبح رو مشاهده میکردید!!!! من نمیدونم مردم جدا این چیزا رو نمیبینن تا میرن اینا رو میخرن؟؟؟؟؟؟

بالا