SonyStyle
Registered User
شما به پیشرفت اعتفاد داری؟؟به نقل از pesarkhale :من نمیدونم شما با این تلویزیونهای lcd سامسونگ فوتبال یا فیلمهایی با صحنه های اکشن سریع دیدین یا نه؟
ولی من قبلا خونده بودم که lcd به دلیل سرعت پاسخ دهی پایین یه حالت شبح مانندی به دنبال تصاویر سریع نشون میده ولی با چشم ندیده بودم .چند روز پیش که در فرودگاه اصفهان که سامسونگ به خاطر تبلیغات چند تا از این تلویزیونهای جدیدش رو نصب کرده بود و اتفاقا فوتبال هم پخش میکرد من واقعا تعجب کردم!!!!!!!!!!
من فکر میکردم اگه کسی مثلا این مطالب رو نخونده باشه در مورد lcd .این مشکل هم به چشمش نمیاد !! اما به قدری این مسئله چشم گیر بود که من از چند نفر که اونجا بودند هم پرسیدم تصویرش چطوره ؟ و دقیقا اونها هم همین رو گفتند.
من واقعا فکر نمیکردم تا این حد به چشم بیاد !!!! به وضوح شما به دنبال سر و بدن بازیکنها شبح رو مشاهده میکردید!!!! من نمیدونم مردم جدا این چیزا رو نمیبینن تا میرن اینا رو میخرن؟؟؟؟؟؟

بعله...من میدونم یکی از مشکلات همیشگی LCD تاخیرش هست... ولی خب الان پیشرفت کردم و این مشکل دیگه برطرف شده...

الان دیگه هرجور حساب کنی LCD بهتر از Plasma هست... برای همینم انقدر قیمت Plasma اومده پایین!