• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ليست سايت هاي پرداخت به ازاي نمايش CPM

نظرتون در مورد سايت هاي CPM چيه؟

• Total voters
    86

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
علت نمايش ندادن بنر:
1-بعد از ساخت كد به قسمت places كه در سمت چپ هست بريد و روي قسمت ويرايش بنر مورد نظر كليك كنيد بعد روي عبارت submit نارنجي رنگ موجود در وسط صفحه كليك كنيد بعدش كدش رو دريافت كنيد نمايش داده ميشه.
banner.JPG

2- بنراش فيلتره.

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
ببخشيد plugclick اسكمه.

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
دوستان یه سوال برام پیش اومده.این سایت ها مثلا بعضی هاشون نوشتن در ازای 1000 بازدید ای پی امریکا2 دلار میدن سوالم اینه که اگه همه بنر هاشون رو بزاری 2 دلار میدن یا یکی از بنر ها رو بزاری 2 دلار؟

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
@samanjigar
@soltan_1991
پرداخت نکرد؟؟
سنگ بزرگ نشانه نزدنه!!
ریت زیاد نشانه اسکم بودنه!
البته لامصب ریتش وسوسه کنندس
به خاطر جواب ندادن به تيكت ها ميگم اسپمه وگرنه مشكل ديگه اي نداره.
دوستان یه سوال برام پیش اومده.این سایت ها مثلا بعضی هاشون نوشتن در ازای 1000 بازدید ای پی امریکا2 دلار میدن سوالم اینه که اگه همه بنر هاشون رو بزاری 2 دلار میدن یا یکی از بنر ها رو بزاری 2 دلار؟
به ازاي 1000 نمايش 2 دلار ميدن يعني مثلا اگه 2 تا بنر بزاري هر وقت سايتت لود بشه 2 بازديد حساب ميشه پس يعني با 500 لود سايتت هزار بار نمايش محاسبه ميشه كه اگه مشكلي پيش نياد ميشه 2 دلار.

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
اها پس مثل همینی که برای سایت ایرانیم میشمره روزی 80 هزار تا حساب کرد تعجب کردم گفتم بابا این دیگه کیه بیشتر هم میشمره که خخخخ
بعدش فهمیدم چون 6 تا بنر گذاشتم واسه این 6 برابر حساب میکنه.پس با این حساب یه سایت بین المللی یا امریکایی داشته باشیم اگه روزانه 5000 بازدید کننده هم داشته باشیم پول پارو میکنیم که.تقریبا درامدش برابری ریکنه با یه سایت ایرانی که 50 هزار ای پی داره

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
اها پس مثل همینی که برای سایت ایرانیم میشمره روزی 80 هزار تا حساب کرد تعجب کردم گفتم بابا این دیگه کیه بیشتر هم میشمره که خخخخ
بعدش فهمیدم چون 6 تا بنر گذاشتم واسه این 6 برابر حساب میکنه.پس با این حساب یه سایت بین المللی یا امریکایی داشته باشیم اگه روزانه 5000 بازدید کننده هم داشته باشیم پول پارو میکنیم که.تقریبا درامدش برابری ریکنه با یه سایت ایرانی که 50 هزار ای پی داره
خب راستش نميدونم واقعا اينجوريه يا نه ولي تو سايتاشون كه اينجوري نوشته.
البته قرار دادن بيش از 3 بنر در يك صفحه خلاف قوانينه و حسابتو بلوك ميكنن.
حداكثر 3 بنر.

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
واقعا؟اما من که 6 بنر گذاشتم بلوک نکردن از cpmfun.com استفاده میکنم کجا نوشته شده چند تا بنر میتونیم بزاریم؟اگه 3 تا بنر از یه سایت و 3 تا بنر از یه سایت دیگه بزاریم که مشکلی نیست؟
اینم هست که وقتی چند تا بنر میزارم ریت رو کمتر میکنه چون 80 هزار مشاهده طبق گفتش باید 16 دلار میداد اگه هر 1000 مشاهده 0.2 دلار باشه مشه 16 دلار ولی 8 دلار داد نصفش کرده بود نمیدونم دلیلش میتونه بنر های زیاد باشه یا نه اگه اینجوریه پس از هر سایت چند تا بنر بزاریم بهتر نیست؟اونجوری که ایشالله مشکلی ندارن دیگه؟

baby_rapboy2005

Registered User
لایک‌ها
12
سلام بچه ها من يهك وبلاگ در بلاگفا دارم كه بازديدش 40 هزار هستش! فوق العادست
مشكل من اينه كه بلاگفا اجازه درج كد سايت cpmcartel رو به من نميده كسي هست كه بتونه مشكل منو حل كنه؟؟؟ :( خيلي ناراحتم اين همه بازديد اما ...!

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
جالبه امروز جای ای پی ایرانی ای پی امریکایی فرستادم روی سایتم ولی پورسانتی که بهم تعلق پرفت فرقی با ای پی های ایرانی نداشت پس این سایت ها چرا ارزش اون ها رو 10 برابر نوشتن من که توش موندم می خواستم اگه واقعا ده برابر میدن سایت امریکایی راه بندازم ولی فرقی نداشت درامدش نمیدونم چرا

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
الان بهترین سایت کدومه ؟

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
واقعا؟اما من که 6 بنر گذاشتم بلوک نکردن از cpmfun.com استفاده میکنم کجا نوشته شده چند تا بنر میتونیم بزاریم؟اگه 3 تا بنر از یه سایت و 3 تا بنر از یه سایت دیگه بزاریم که مشکلی نیست؟
اینم هست که وقتی چند تا بنر میزارم ریت رو کمتر میکنه چون 80 هزار مشاهده طبق گفتش باید 16 دلار میداد اگه هر 1000 مشاهده 0.2 دلار باشه مشه 16 دلار ولی 8 دلار داد نصفش کرده بود نمیدونم دلیلش میتونه بنر های زیاد باشه یا نه اگه اینجوریه پس از هر سایت چند تا بنر بزاریم بهتر نیست؟اونجوری که ایشالله مشکلی ندارن دیگه؟
نميدونم اين قانون معمولي شون هستش شايد بعضي هاشون همچين قانوني نداشته باشن.
سلام بچه ها من يهك وبلاگ در بلاگفا دارم كه بازديدش 40 هزار هستش! فوق العادست
مشكل من اينه كه بلاگفا اجازه درج كد سايت cpmcartel رو به من نميده كسي هست كه بتونه مشكل منو حل كنه؟؟؟ :( خيلي ناراحتم اين همه بازديد اما ...!
كاري نميتونيد بكنيد البته راه هايي هستش كه بتونيد كد اون سايت رو در ج كنيد ولي بلاگا اگه بفهمه وبتون رو مسدود ميكنه و براي باز كردنش بايد 100.000 تومان پرداخت كنيد.اگه اشتباه نكنم!
جالبه امروز جای ای پی ایرانی ای پی امریکایی فرستادم روی سایتم ولی پورسانتی که بهم تعلق پرفت فرقی با ای پی های ایرانی نداشت پس این سایت ها چرا ارزش اون ها رو 10 برابر نوشتن من که توش موندم می خواستم اگه واقعا ده برابر میدن سایت امریکایی راه بندازم ولی فرقی نداشت درامدش نمیدونم چرا
غيرممكنه جيگر.
الان بهترین سایت کدومه ؟
adhexa

sadraddin

Registered User
لایک‌ها
63

سلام

جناب از cpmfun.com راضی هستید ؟! شمارشش چطوره ؟با ایران مشکلی نداره ؟!! حداقل پرداختش چقدره ؟! به نظرم تبلیغاتش فیلتره ، نشون نمیده !!

Last edited:

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
اره اکثر سایت هایی که اسم بردین و چندین سایت دیگه رو هم تست کردن ولی cpmfun.com از همه بهتره شمارشش از همه بیشتره ای پی ایران رو هم 0.2 دلار حساب میکنه تبلیغاتشم فیلتر نیست من الان 6 تا رو سایتر دارم اتفاقا تبلیغاتش نسبت به بقیه سایت ها خیلی مناسب تره من قبلا از بقیه سایت ها استفاده میکردم اما هر سایتی رفتم تبلیغاتش مثبت 18 بود ولی تا حالا تبلیغ این سایت مناسب بوده و چیز بدی نداشته حداقل واریزیش فقط بالاست 100 دلار هستش و فقط به پی پال هم واریز داره شاید این نکات منفیشه

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
rezatak6 باور کن غیر ممکن نیست از خودم در نیوردم که می خواستم تست کنم ببینم واقعا ای پی امریکا 10 برابر میده یا نه چون می خوام یه سایت امریکایی راه بندازم البته اگه اینجوری که فکر میگن باشه. یه پست انگلیسی گذاشتم رو سایت روی یکی از شبکه های اجتماعی که کاربراش امریکایی بودن اشتراک گذاری کردم گوگل انالیتیک هم که به صورت انلاین امارشو نگاه میکردم هر چی کاربر بود از امریکا وارد سایتم شد نزدک یه 30 نفری اومدن که چون تعداد بنر ها رو چند تا گذاشته بودم شمارشش که 100 تا شد باید بهم 0.1 دلار میداد ولی بهم 0.01 دلار داد که برا کاربرای ایرانی هم همینقدر میداد حالا نمیدونم مشکل از چیه یه بار دیگه هم با یه پیج بزرگتر امتحان میکنم چون بعضی وقت ها شک میکنم میگم شاید چون از اول کشور رو ایران انتخاب کردم و پستی که گذاشتم روی سایت ایرانیم بود شاید واسه این پورسانتشم ایرانی داده با وجود اینکه کاربرا امریکایی بودن به نظرتون یعنی این سایت ها اینجوری عمل میکنن یا هر ای پی رو در نظر میگیرن؟فکر نکنم انقدرم بی درو پیکر باشه که این احتمال درست باشه

Last edited:

herkool2000

Registered User
لایک‌ها
393
اره اکثر سایت هایی که اسم بردین و چندین سایت دیگه رو هم تست کردن ولی cpmfun.com از همه بهتره شمارشش از همه بیشتره ای پی ایران رو هم 0.2 دلار حساب میکنه تبلیغاتشم فیلتر نیست من الان 6 تا رو سایتر دارم اتفاقا تبلیغاتش نسبت به بقیه سایت ها خیلی مناسب تره من قبلا از بقیه سایت ها استفاده میکردم اما هر سایتی رفتم تبلیغاتش مثبت 18 بود ولی تا حالا تبلیغ این سایت مناسب بوده و چیز بدی نداشته حداقل واریزیش فقط بالاست 100 دلار هستش و فقط به پی پال هم واریز داره شاید این نکات منفیشه
cpmfun.com حداکثر سه تا تبلیغ اجازه میده : http://www.cpmfun.com/faq.php
MAXIMUM ADS PER PAGE
You can place maximum 3 ads on one page, 1 instance at most of each ad size. For example, you can place one 300x250, one 728x90 and one 160x600, and not one 468x60 and two 728x90 units on a single plage.

baby_rapboy2005

Registered User
لایک‌ها
12
سلام
كسي هست اينجا توضيح بده چطوري ميشه تو cpmfun.com كد تبليغاتيشون رو براي سايتم بردارم؟ ابته اينم بگم كه هنوز سايتم رو تاييد نكردن
كسي كسب درآمد كرده از اين سايت؟ ميشه عكس بفرستيد از محيط كاربريتون؟؟
مرسي

بالا