baby_rapboy2005
Registered User
- نوشتهها
- 173
- لایکها
- 12
منم بنر گذاشتم كه هيچ پولي نداد!فك كنم بنراش مشكل داره فقط پاپ اپش باز ميشه: نودهشت زوم
تيكت زدم ببينم چي جواب ميدن.
مرسي بچه ها
منم بنر گذاشتم كه هيچ پولي نداد!فك كنم بنراش مشكل داره فقط پاپ اپش باز ميشه: نودهشت زوم
تيكت زدم ببينم چي جواب ميدن.
پرداخت نکرد؟؟ببخشيد plugclick اسكمه.
به خاطر جواب ندادن به تيكت ها ميگم اسپمه وگرنه مشكل ديگه اي نداره.پرداخت نکرد؟؟
سنگ بزرگ نشانه نزدنه!!
ریت زیاد نشانه اسکم بودنه!
البته لامصب ریتش وسوسه کنندس
به ازاي 1000 نمايش 2 دلار ميدن يعني مثلا اگه 2 تا بنر بزاري هر وقت سايتت لود بشه 2 بازديد حساب ميشه پس يعني با 500 لود سايتت هزار بار نمايش محاسبه ميشه كه اگه مشكلي پيش نياد ميشه 2 دلار.دوستان یه سوال برام پیش اومده.این سایت ها مثلا بعضی هاشون نوشتن در ازای 1000 بازدید ای پی امریکا2 دلار میدن سوالم اینه که اگه همه بنر هاشون رو بزاری 2 دلار میدن یا یکی از بنر ها رو بزاری 2 دلار؟
خب راستش نميدونم واقعا اينجوريه يا نه ولي تو سايتاشون كه اينجوري نوشته.اها پس مثل همینی که برای سایت ایرانیم میشمره روزی 80 هزار تا حساب کرد تعجب کردم گفتم بابا این دیگه کیه بیشتر هم میشمره که خخخخ
بعدش فهمیدم چون 6 تا بنر گذاشتم واسه این 6 برابر حساب میکنه.پس با این حساب یه سایت بین المللی یا امریکایی داشته باشیم اگه روزانه 5000 بازدید کننده هم داشته باشیم پول پارو میکنیم که.تقریبا درامدش برابری ریکنه با یه سایت ایرانی که 50 هزار ای پی داره
نميدونم اين قانون معمولي شون هستش شايد بعضي هاشون همچين قانوني نداشته باشن.واقعا؟اما من که 6 بنر گذاشتم بلوک نکردن از cpmfun.com استفاده میکنم کجا نوشته شده چند تا بنر میتونیم بزاریم؟اگه 3 تا بنر از یه سایت و 3 تا بنر از یه سایت دیگه بزاریم که مشکلی نیست؟
اینم هست که وقتی چند تا بنر میزارم ریت رو کمتر میکنه چون 80 هزار مشاهده طبق گفتش باید 16 دلار میداد اگه هر 1000 مشاهده 0.2 دلار باشه مشه 16 دلار ولی 8 دلار داد نصفش کرده بود نمیدونم دلیلش میتونه بنر های زیاد باشه یا نه اگه اینجوریه پس از هر سایت چند تا بنر بزاریم بهتر نیست؟اونجوری که ایشالله مشکلی ندارن دیگه؟
كاري نميتونيد بكنيد البته راه هايي هستش كه بتونيد كد اون سايت رو در ج كنيد ولي بلاگا اگه بفهمه وبتون رو مسدود ميكنه و براي باز كردنش بايد 100.000 تومان پرداخت كنيد.اگه اشتباه نكنم!سلام بچه ها من يهك وبلاگ در بلاگفا دارم كه بازديدش 40 هزار هستش! فوق العادست
مشكل من اينه كه بلاگفا اجازه درج كد سايت cpmcartel رو به من نميده كسي هست كه بتونه مشكل منو حل كنه؟؟؟ خيلي ناراحتم اين همه بازديد اما ...!
غيرممكنه جيگر.جالبه امروز جای ای پی ایرانی ای پی امریکایی فرستادم روی سایتم ولی پورسانتی که بهم تعلق پرفت فرقی با ای پی های ایرانی نداشت پس این سایت ها چرا ارزش اون ها رو 10 برابر نوشتن من که توش موندم می خواستم اگه واقعا ده برابر میدن سایت امریکایی راه بندازم ولی فرقی نداشت درامدش نمیدونم چرا
adhexaالان بهترین سایت کدومه ؟
واقعا؟اما من که 6 بنر گذاشتم بلوک نکردن از cpmfun.com استفاده میکنم کجا نوشته شده چند تا بنر میتونیم بزاریم؟اگه 3 تا بنر از یه سایت و 3 تا بنر از یه سایت دیگه بزاریم که مشکلی نیست؟
اینم هست که وقتی چند تا بنر میزارم ریت رو کمتر میکنه چون 80 هزار مشاهده طبق گفتش باید 16 دلار میداد اگه هر 1000 مشاهده 0.2 دلار باشه مشه 16 دلار ولی 8 دلار داد نصفش کرده بود نمیدونم دلیلش میتونه بنر های زیاد باشه یا نه اگه اینجوریه پس از هر سایت چند تا بنر بزاریم بهتر نیست؟اونجوری که ایشالله مشکلی ندارن دیگه؟
cpmfun.com حداکثر سه تا تبلیغ اجازه میده : http://www.cpmfun.com/faq.phpاره اکثر سایت هایی که اسم بردین و چندین سایت دیگه رو هم تست کردن ولی cpmfun.com از همه بهتره شمارشش از همه بیشتره ای پی ایران رو هم 0.2 دلار حساب میکنه تبلیغاتشم فیلتر نیست من الان 6 تا رو سایتر دارم اتفاقا تبلیغاتش نسبت به بقیه سایت ها خیلی مناسب تره من قبلا از بقیه سایت ها استفاده میکردم اما هر سایتی رفتم تبلیغاتش مثبت 18 بود ولی تا حالا تبلیغ این سایت مناسب بوده و چیز بدی نداشته حداقل واریزیش فقط بالاست 100 دلار هستش و فقط به پی پال هم واریز داره شاید این نکات منفیشه