• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ليست سايت هاي پرداخت به ازاي نمايش CPM

نظرتون در مورد سايت هاي CPM چيه؟

• Total voters
    86

soltan_1991

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
پاپ آپ هست
هر روز به طور منظم درآمد روز گذشته رو پرداخت می کنه
حداقل پرداختی هم 5 دلاره

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
یه سایت ایرانی پرداخت به ازای نمایش و کلیک هم من پیدا کردم و دقیقا کارش مثل CPM های خارجی هست
معرفی کنم ؟؟؟
غيرممكنه باشه!
ولي اگه هست معرفي كن با لينك خودت بزارم تو پست اول.

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
اشكال نداره شما لينك رو بزار

mahmoodsoft

Registered User
لایک‌ها
186

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
برادر این سایتی که هنر کردی پیدا کردی سایت واریز در ازای نمایش بنر نیست فقط اسمش نمایش در ازای بنر هست وقتی کد بنر رو میزاری رو سایت پاپ اپ باز میکنه با هر بازدید کننده در واقع این سایت در ازای پاپ اپ واریز میکنه

mahmoodsoft

Registered User
لایک‌ها
186
برادر این سایتی که هنر کردی پیدا کردی سایت واریز در ازای نمایش بنر نیست فقط اسمش نمایش در ازای بنر هست وقتی کد بنر رو میزاری رو سایت پاپ اپ باز میکنه با هر بازدید کننده در واقع این سایت در ازای پاپ اپ واریز میکنه

خسته نباشی برادر
اصلا تست کردی شما ؟

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
اره تست کردم رو هوا که حرف نزدم چند بار گذاشتمش ولی پاپ اپ باز میکنه میتونی از کسانی که تجربه دارن بپرسی نمیدونم چطور هست
که شما دارید از این سایت افتضاح تحریف میکنید چون ندیدم کسی تا حالا ازش تحریف کنه اینو بدونید وقتی یه سایت ایرونی cpm بدون مشکل وجود داشت ملت مریض نیست که با این همه تحریم باز بره دنبال سایت های خارجی که ای پی ایران براشون بی ارزش ترینه ولی باز از هیچی بهترن که.حالا کدش رو بزار تو سایتت ببین چطوره
  1. راستی این سایت هایی که معرفی کردین عجب تبلیغاتی دارنا من از cpmaffiliation.com استفاده میکنم درامدم بدک نیست امروز چند ساعت 3 تا از بنر هاش رو که گذاشتم درامد بدی نداشت ولی یه مشکل اساسی داره اینکه بنر هاش بعضی وقت ها تبلیغ ناجور و مثبت 18 داره توش فیلتر میشم اینجوری.کدوم سایت تبلیغاتش به قول معروف اسلامیتره؟

mahmoodsoft

Registered User
لایک‌ها
186
اره تست کردم رو هوا که حرف نزدم چند بار گذاشتمش ولی پاپ اپ باز میکنه میتونی از کسانی که تجربه دارن بپرسی نمیدونم چطور هست
که شما دارید از این سایت افتضاح تحریف میکنید چون ندیدم کسی تا حالا ازش تحریف کنه اینو بدونید وقتی یه سایت ایرونی cpm بدون مشکل وجود داشت ملت مریض نیست که با این همه تحریم باز بره دنبال سایت های خارجی که ای پی ایران براشون بی ارزش ترینه ولی باز از هیچی بهترن که.حالا کدش رو بزار تو سایتت ببین چطوره
  1. راستی این سایت هایی که معرفی کردین عجب تبلیغاتی دارنا من از cpmaffiliation.com استفاده میکنم درامدم بدک نیست امروز چند ساعت 3 تا از بنر هاش رو که گذاشتم درامد بدی نداشت ولی یه مشکل اساسی داره اینکه بنر هاش بعضی وقت ها تبلیغ ناجور و مثبت 18 داره توش فیلتر میشم اینجوری.کدوم سایت تبلیغاتش به قول معروف اسلامیتره؟

والا تست کردم به ازای نمایش پول میده . اون پاپ آپ هم برا افزایش توان مالیشون هست
cpmaffiliation.com به ازای 1000 آیپی ایران چند یورو بهتون داد ؟؟
propellerads فکر کنم بهتر باشه

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
اره به ازای نمایش پول که میده ولی پاپ اپ باز میکنه این که نشد cpm وقتی قراره پاپ اپ باز بشه خوب از سایت های پاپ اپ ادم استفاده میکنه به هر حال خودتون میدونید.
این سایت مدت زیادی هست فعالیت میکنه ولی رتبه الکساش رو نگاه کن 2000 ایرانه فکر کنم چند وقت پیش نگاه کردم انقدر بود.کسی سراغش نمیره .
cpmaffiliation.com رو نشمردم انقدر قاطی شده همه چیز کلا.چون چند تا از بنر ها رو توی زمان های متفاوت گذاشتم ولی 3 تا بنر گذاشتم 1200 نمایش و 800 ای پی توی امارگیرم که
ثبت شده بود درامدم 0.5 یورو شد یعنی میشه گفت به طور تقریبی به ازای هر 1000 ای پی بهم 2500 تومن میده که راضیم.البته فکر نکنم به بقیه سایت های ایرانی انقدر بده من سایتم نصف ای پی هام از امریکا هستند واسه این بهم زیاد داده چون از شبکه های اجتماعی بازدید میگیرم که اون ها هم ای پی رو عوض کردن دیگه
شما سایتی نمیشناسی که تبلیغاتش بدون مشکل باشه؟این چند تا تبلیغش کلا مثبت 18 بود یعنی میدیدن فیلتر بودم

soltan_1991

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
سلام
سایت ریدایرکت خوب سراغ دارید؟؟؟
buy-targeted-traffic.com
خیلی ریتش پایین و کم شمارش می کنه

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
سلام
سایت ریدایرکت خوب سراغ دارید؟؟؟
buy-targeted-traffic.com
خیلی ریتش پایین و کم شمارش می کنه
شمارشش كه خوبه خدايي بهتر از propellerads و بقيه هستش.
ريتش هم 0.2 دلاره خب ميشه واسه 1000 كليك 700 تومن.

soltan_1991

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
1000 کلیک 700 تومن کمه!!
من از cpmoz درآمد خوبی دارم تقریبا 2.5 برابر این
ریتش 0.47 دلاره

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
1000 کلیک 700 تومن یا 1000 بازدید 700 تومن؟منم از این cpmaffiliation.com استفاده کردم بدک نبود ولی تبلیغ هاش سایت رو فیلتر میکنه ارزش نداره.این سایت هایی که استفاده کردین تبلیغاتش چطوره؟

electronic1387

Registered User
لایک‌ها
538
یکی در مورد این سایتهای ریدایرکت توضیحی بده ...چجوری میتونم از این سایتها استفاده کنم؟

soltan_1991

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
یکی در مورد این سایتهای ریدایرکت توضیحی بده ...چجوری میتونم از این سایتها استفاده کنم؟
یه لینک به شما میده
شما باید ترافیک سایتتون رو به اون لینک هدایت کنید تا درآمد کسب کنید!
فقط یه بار به ازای هر آی پی اتفاق می افته
یعنی بار دوم میره به همون لینک و دوباره به سایت خودتون بر میگرده!

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
معذرت منظور شما ها از سایت ریدایرکت یه چیزی شبیه همون کوتاه کننده های لینک هست یا کلاه همونه؟اگه مثل اونه که هیچ اما اگه چیز به درد بخوریه بگین ما هم استفاده کنیم.
یه سایت cpm ایرانی هم هست ولی با توجه به الکساش بعید میدونم اعتباری داشته باشه یا کسی سراغش رفته باشه چند لحظه امتحانش کردم در ازای نمایش بود اگه کسی استفاده کرد بگه واریزی داره یا نه

http://www.tablighchi.net/

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
شما چطوری از این سایت های سی پی ام استفاده میکنید و فیلتر نمیشید؟من از هر سایتی که بنر گذاشتم بنر مثبت 18 توش بود.راهی نداره این بنر ها رو نزاریم نشون بدن؟شما از کدوم سایت استفاده میکنید اگه میشه چند تا سایت معرفی کنید که بنر هاش فیلترمون نکنن اینایی که پست اول معرفی شدن اونیی که درامد به درد بخوری داشتن همشون بنر مثبت 18 داشتن

بالا