electronic1387
Registered User
- نوشتهها
- 641
- لایکها
- 538
پاپ اپ هست یا نمایش بنر؟سلام
این سایت خیلی عالیه
به ازای هر هزار آی پی 45 سنت میده!!
پرداخت روزانه هم داره
تست شده و پرداخت می کنه
لینک ثبت نام
پاپ اپ هست یا نمایش بنر؟سلام
این سایت خیلی عالیه
به ازای هر هزار آی پی 45 سنت میده!!
پرداخت روزانه هم داره
تست شده و پرداخت می کنه
لینک ثبت نام
غيرممكنه باشه!یه سایت ایرانی پرداخت به ازای نمایش و کلیک هم من پیدا کردم و دقیقا کارش مثل CPM های خارجی هست
معرفی کنم ؟؟؟
غيرممكنه باشه!
ولي اگه هست معرفي كن با لينك خودت بزارم تو پست اول.
اشكال نداره شما لينك رو بزار
برادر این سایتی که هنر کردی پیدا کردی سایت واریز در ازای نمایش بنر نیست فقط اسمش نمایش در ازای بنر هست وقتی کد بنر رو میزاری رو سایت پاپ اپ باز میکنه با هر بازدید کننده در واقع این سایت در ازای پاپ اپ واریز میکنه
اره تست کردم رو هوا که حرف نزدم چند بار گذاشتمش ولی پاپ اپ باز میکنه میتونی از کسانی که تجربه دارن بپرسی نمیدونم چطور هست
که شما دارید از این سایت افتضاح تحریف میکنید چون ندیدم کسی تا حالا ازش تحریف کنه اینو بدونید وقتی یه سایت ایرونی cpm بدون مشکل وجود داشت ملت مریض نیست که با این همه تحریم باز بره دنبال سایت های خارجی که ای پی ایران براشون بی ارزش ترینه ولی باز از هیچی بهترن که.حالا کدش رو بزار تو سایتت ببین چطوره
- راستی این سایت هایی که معرفی کردین عجب تبلیغاتی دارنا من از cpmaffiliation.com استفاده میکنم درامدم بدک نیست امروز چند ساعت 3 تا از بنر هاش رو که گذاشتم درامد بدی نداشت ولی یه مشکل اساسی داره اینکه بنر هاش بعضی وقت ها تبلیغ ناجور و مثبت 18 داره توش فیلتر میشم اینجوری.کدوم سایت تبلیغاتش به قول معروف اسلامیتره؟
شمارشش كه خوبه خدايي بهتر از propellerads و بقيه هستش.سلام
سایت ریدایرکت خوب سراغ دارید؟؟؟
buy-targeted-traffic.com
خیلی ریتش پایین و کم شمارش می کنه
یه لینک به شما میدهیکی در مورد این سایتهای ریدایرکت توضیحی بده ...چجوری میتونم از این سایتها استفاده کنم؟