اگه منظورت سايت هاي پاپ اپ ايرانيه خودشون از سايت هاي خارجي استفاده مي كنن اگه منظورتون خارجيه احتمالا مشترياش سفارش دادن ديگه خب واسه فروش بيشتر!چند روزه تو پاپ آپهایی که تو بعضی سایتها باز میشه پاپ آپ سایت علی بابا رو میبینم . کسی اطلاع داره از کجا باید این پاپ آپ رو گرفت و به ازای هر آی پی چقدر میده ؟
منظورم سايت هاي پاپ اپ ايرانيه . از کدوم سایت خارجي این پاپ آپ رو گرفتن ؟اگه منظورت سايت هاي پاپ اپ ايرانيه خودشون از سايت هاي خارجي استفاده مي كنن اگه منظورتون خارجيه احتمالا مشترياش سفارش دادن ديگه خب واسه فروش بيشتر!
فرقی نمیکنه که سایت دشته باشی یا وبلاگ مهم اینه که بازدیدت بالا باشه. ولی با سایت بهتر نتیجه میگیری.آقا لازمه درآمد داشتن سایت هست یا با وبلاگ هم میشه؟
معمولا adcashمنظورم سايت هاي پاپ اپ ايرانيه . از کدوم سایت خارجي این پاپ آپ رو گرفتن ؟
استفاده از سایتهای ایرانی بصرفه تر هست یا سایتهای خارجی مثل ادکش یا پاپ کش؟معمولا adcash
ممنون . این adcash پرداخت به آی پی ایرانی هم داره ؟ بنر هاش درازای بازدید شمارش میشن یا کلیک ؟ سقف برداشتش چقدره ؟معمولا adcash
بستگی دارهاستفاده از سایتهای ایرانی بصرفه تر هست یا سایتهای خارجی مثل ادکش یا پاپ کش؟
بله دارهممنون . این adcash پرداخت به آی پی ایرانی هم داره ؟ بنر هاش درازای بازدید شمارش میشن یا کلیک ؟ سقف برداشتش چقدره ؟
ادکش پرداختیش net30 هست.استفاده از سایتهای ایرانی بصرفه تر هست یا سایتهای خارجی مثل ادکش یا پاپ کش؟
در مورد بقیه نمیدونم اما cpmnet.net صد در صد scam و کلاه بردار هستcpmnet.net و 90 درصد سایتایی که ایشون معروفی میکنه کلاهبردارن ! اگه پول براش داشت نمیومد به شما بگه ! استفاده نکنین :|
عزيز من هر سايتي استفاده كنم همينجا از قبل معرفي كردم. :general612:cpmnet.net و 90 درصد سایتایی که ایشون معروفی میکنه کلاهبردارن ! اگه پول براش داشت نمیومد به شما بگه ! استفاده نکنین :|
مدرك يا ... كلاه برداري لطفادر مورد بقیه نمیدونم اما cpmnet.net صد در صد scam و کلاه بردار هست
اين سايت ها ايران رو تحريم نكردن و براي كليك نيستن براي نمايش هستن.سلام
فعلا گوگل حرف اول میزنه و ارزش کلیکش خیلی بالاست .
مگر cpmnet.net برای شما هست؟عزيز من هر سايتي استفاده كنم همينجا از قبل معرفي كردم. :general612:
مدرك يا ... كلاه برداري لطفا
اين سايت ها ايران رو تحريم نكردن و براي كليك نيستن براي نمايش هستن.
البته گوگل با هيچي قابل مقايسه نيست ولي خوب مشكلاتي هست ديگه.
مگر cpmnet.net برای شما هست؟
1500$ داخلش دارم از یک ماه قبل که گفته بود 1 دسامبر میریزه و نریخته در ثانی برو دیجیتال پوانت یک سری بزن میفهمی
شما تازه امسال امدی توی این کارا و هنوز تجربه نداری مقصر نیستی زیاد.اما هر چی پست خارجی دیدی که سایت هست برای درصد زیرمجموعه گیری نیار بزار ببین واقعا میریزه بعد اینحا بزار
gyazo.com/f0d49c14a2778be6e00f2b3e74463956اولا نه من فقط واسه اينكه تو پست اول بنويسم اسكم گفتم مدرك.
دوما براي درصد زيرمجموعه نيست واسه يه چيز ديگه هست البته اونم خوبه
سوما ببخشيد معذرت ميخوام