cpmfun پرداختی داره؟
بله داره
cpmfun پرداختی داره؟
شما باهاش کار کردی؟این بهتره یا adhexa?بله داره
به نظر من cpmfun بهتره پرداختيش بهتره.شما باهاش کار کردی؟این بهتره یا adhexa?
الان دو تاشو گذاشتم..ادهگزا دیگه مثل قبل نیست شمارش خیلی کم شده ولی cmpfunشمارش خوبی داره ولی حداقل پرداختیش زیاده...به نظر من cpmfun بهتره پرداختيش بهتره.
ولي ماه به ماه پرداخت ميكنه.
من 11 دلار پیپال براشون فرستادم فعلا نقد نشده ولی فکر نمیکنم کلاهبردار باشن مخصوصا برای این مبالغ کم اعتبار خودشون رو به خطر نمیندازن ...یکی دو روز صبر کنی پرداخت میکننfarhadexchange که دوستمون معرفی کردن من 10 دلار پاپ کش روبراش فرستادم . تا قبلش جواب ایمیل میداد،بعدش دیگه جواب نداد ! اینم پول مارو خورد
من شنبه سفارش دادم...واریز میکنن4 روز پیش بوده و هنوز جواب ندادن
من خودم هفته پيش 25 دلار رو از طريق اينا تبديل كردم فكر نكنم كلاه بردار باشه!farhadexchange که دوستمون معرفی کردن من 10 دلار پاپ کش روبراش فرستادم . تا قبلش جواب ایمیل میداد،بعدش دیگه جواب نداد ! اینم پول مارو خورد
هرجا ایشون پست داده گفته که یکی سرش رو کلاه گذاشته:general405::general210::general711:من خودم هفته پيش 25 دلار رو از طريق اينا تبديل كردم فكر نكنم كلاه بردار باشه!
شانس منه دیگه :|من خودم هفته پيش 25 دلار رو از طريق اينا تبديل كردم فكر نكنم كلاه بردار باشه!
من که نگفتم تو دروغ میگی@siavashx مدارک موجوده :| دروغ که نمیگم
فرهاد اكسچنج رو من معرفي نكردم!هرجا ایشون پست داده گفته که یکی سرش رو کلاه گذاشته:general405::general210::general711:
فرهاد اكسچنج رو من معرفي نكردم!هرجا ایشون پست داده گفته که یکی سرش رو کلاه گذاشته:general405::general210::general711:
من به فرهاد چیکار دارم مگه من گفتم تو معرفی کردی:angrybirds8:فرهاد اكسچنج رو من معرفي نكردم!
منظورش با من بود فک کنمفرهاد اكسچنج رو من معرفي نكردم!
با سياوش بودم.منظورش با من بود فک کنم
من به فرهاد چیکار دارم مگه من گفتم تو معرفی کردی:angrybirds8: