میشه کنار تبلیغ یه سایت دیگه ازش استفاده کرد ؟ ریتش از پاپکش بهتره ؟ :general408:راستی از Adhexa دیروز برداشت کردم این سایت معرکست
بله میشه استفاده کرد.راستش ریتش خوب نیست.میشه کنار تبلیغ یه سایت دیگه ازش استفاده کرد ؟ ریتش از پاپکش بهتره ؟ :general408:
هیچکدوم.کدوم یکی از سایت ها امکان نمایش بنر با محتوای مربوط رو داره
:general210: کنار propellerads چی پیشنهاد میدی بزارم ؟ این پاپکش نمود مارو تا به 10 دلار رسید :general710:بله میشه استفاده کرد.راستش ریتش خوب نیست.
کنار propellerads اگه سایتت فارسی یا همون ایرانیه cpmfun و اگه سایتت انگلیسی یا غیرفارسیه adhexa و yllix رو پیشنهاد می کنم.:general210: کنار propellerads چی پیشنهاد میدی بزارم ؟ این پاپکش نمود مارو تا به 10 دلار رسید :general710:
بازدید دو طرف رو دارم هم ایرانی هم خارجی البته خارجیه بیشترش هند هست popcash زیاد به هند و ایران بها نمیداد :general306: این propellerads هم بعضی وقتا میترکونه اکثر مواقع هم هفته ای 3 دلار هم جمع نمیشه :general208:کنار propellerads اگه سایتت فارسی یا همون ایرانیه cpmfun و اگه سایتت انگلیسی یا غیرفارسیه adhexa و yllix رو پیشنهاد می کنم.
البته cpmfun پرداختیش مثل propellerads یک ماهه و 100 دلاره ولی adhexa درخواستی و 4 دلار.
واسه بازدید خارجیت حتما از yllix استفاده کن یه چیزی هست بعد استفاده میگیریبازدید دو طرف رو دارم هم ایرانی هم خارجی البته خارجیه بیشترش هند هست popcash زیاد به هند و ایران بها نمیداد :general306: این propellerads هم بعضی وقتا میترکونه اکثر مواقع هم هفته ای 3 دلار هم جمع نمیشه :general208:
این سایت یه نوع از همکاری در فروش خودمون با تفاوت های خیلی زیاده اگه سایت خارجی یعنی زبان سایتت غیر از فارسی باشه میتونید در روز ازش خیلی راحت چند هزار دلار یا چند میلیون تومان درآمد داشته باشید.دوستان کسی با cpagrip کار کرده؟ چطوره؟
باید با قندشکن ثبت نام کرد؟این سایت یه نوع از همکاری در فروش خودمون با تفاوت های خیلی زیاده اگه سایت خارجی یعنی زبان سایتت غیر از فارسی باشه میتونید در روز ازش خیلی راحت چند هزار دلار یا چند میلیون تومان درآمد داشته باشید.
البته قوانین خاص خودشو داره و یکم بله دیگه
نه نیازی به ثبت نام با قند شکن نیست.باید با قندشکن ثبت نام کرد؟
شما درآمد داشتی ازش؟
نه نیازی به ثبت نام با قند شکن نیست.
من خب یه کارایی کردم...
تنها مشکلش قوانینشه:
شما اجازه برداشت درآمد بدون داشتن tax تکس رو ندارید.
شما قبل از برداشت اجازه گفتگو با هیچکدام از کاربرهای دیگر رو ندارید.
شما قبل از برداشت اجازه گفتگو با مدیران سایت رو ندارید.
برای هر محصول خربد باید از کشور تعیین شده انجام بشه و اگه خرید از دقیقا همون کشور انجام نشه و از یه کشور دیگه ای انجام بشه به شما چیزی تعلق نمی گیره.
و یه چیزای دیگه که اگه بگم شاخت 10 برابر میشه.
نه فرقی نمی کنهموقع ثبت نام ایران تو لیست نیست، فرقی میکنه کدوم کشورو انتخاب کنم؟
این ایمیل واسه منم اومده فک کنم این دیجیتال پوینت واسه اعضاش فرستاده.امروز ایمیلی از طرف یکی از این سایت ها برام ارسال شد که گفتم بد نیست به لیستتون اضافه کنید.
Hello,
My name is Konstantin. I'm working with publishers on advertising network Adsterra http://www.adsterra.com (http://www.alexa.com/siteinfo/adsterra.com)
I want to offer you to try adsterra.com on your site ***.ir
We aren't new in this business, lots of sites like: extratorrent.cc, torrentreactor.net, filesoup.com, turbobit.net, tusfiles.net, vshare.eu are already using our ads, because our advantages are:
1) Various types of ads: Popunder, Banners, Mobile
2) Flexibility: we will give you better rates(higher CPMs for tests) than you have now
3) Special Offers: customizable feed(you can remove any banner/url you don't like), payments without hold or immediately after the test
Sign Up form here http://publishers.adsterra.com/signup/
Looking forward to having business with you.
Thanks
--
Konstantin
Mail: [email protected], [email protected]