من همین درامد رو از همین سایت و ادکش داشتم اینجارو بخون قبلا نوشتم چیکار کردم http://forum.persiantools.com/threads/کسب-درامد-از-سایت-خارجی.654419/propellerads.com این سایت رو هم برا سی پی ام امتحان کن ببینم بازم میگی درامد پایینه.این سایت رو برا ای پی های ایرانی امتحان کذده بودم که با وجود اینکه کلی تعریفش رو میکردن درامد خیلی کمی داشت کل برا ایران همه کم میدن یا اصلا نمیدن.اما دیروز برا اون یکی سایتم امتحانش کردم برای ای پی های امریکایی خیلی ریت خوبی داره برا من ریتش 2.7 بوده امتحان کن ببین چطوره
ما هزار بار برای مدیا.نت اپلای کردیم ریجکت کردنmedia.net برای ایران که بعید میدونم در حال حاضر کمپین داشته باشن مگه اینکه امیدوار باشیم که دو طرف کمپین ایران رو باز کنند و من کاملا امیدوارم این اتفاق بزودی بیفته و بعدش شرکتا و سایتا برن از یاهو اگهی بخرند اما بهر صورت بستگی به کمپینی که براتون توصیه می کنند داره بشکل سنتی معیار سنجی و نرخ دهی نمی کنه مثل بقیه سایتای مشابه مثلا به ازای هر هزار ایمپرشن نرخ مشخصی بده مجموعی از پارامتر ها رو در نظر می گیرن و نرخ میدن و برای هر سایتی منیجر و الگریتم معیار سنجی جدیدی تولید می شه البته بسیار بالاتر از هر جای دیگس اما خوب خیلی سخت گیر هستنند چون از الگریتم سرچ یاهو بهره می گیرند برای انلیز ترافیک اعتبار محبوبیت سایتتون و همینطور که می دونید گوگل یاهو بینگ هم از یه کتابخانه مشترک استفاده میکنند پس در حقیقت کاملا سایت شما رو موشکافی و نتیجه رو اعلام می کنند
فقط برای شما اینجوری نیس برای کل وب مسترا همین داستان رو دارن خیلی بسختی تایید می کنند حتی یه کسی که سایتش تایید می شه میاد تو بوق و کرنا می کنه بقیه میان نظر میدن انگار طرف یه کار شگفت انگیز انجام داده !ما هزار بار برای مدیا.نت اپلای کردیم ریجکت کردن
حداکثر تا 1 هفته طول میکشه واسه من دفعه قبل 1 هفته طول کشید 2 روز پیش هم درخواست دادم.سلام
دوستان سایت adhexa.com پس از ثبت درخواست واریز چه مدت طول میکشه تا تسویه کنه؟