• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ليست سايت هاي پرداخت به ازاي نمايش CPM

نظرتون در مورد سايت هاي CPM چيه؟

• Total voters
    86

royalnet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
ممنون ميشم آدرس كامل رو بزاريد.

با تشکر از شما
EXAD
نحوه هاي تبليغاتي: Banner
پرداخت به: PayPal , Payza , OKPay , Wire Transfer
ز‍مان پرداخت: آنی و واریز در لحظه درخواست
حداقل پرداختي: پی پال و پیزا 1 دلار - اوکی پی محدودیتی ندارد
تصوير پرداختي: مشاهده تصویر 1 و مشاهده تصویر 2

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
سايت EXAD به ليست اضافه شد

AMIR0098

Registered User
لایک‌ها
2,554
بهترینش کدوم هست؟! که ای پی ایران رو بالا بشمره (الان من این cpmaffiliation رو تست کردم با 3900 بازدید از بنر فقط 0.8 دلار داده بهم!)
بعد امکانش هست مثلا از 2 تا سایت کنار هم استفاده کرد؟! یا اینکه از یه سایت استفاده کنی اما مثلا 2 تا بنر 120.120 بزاری بعد 2 بار شمارش میکنه؟! یا فقط یه بنر رو؟!

@rezatak6

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
سلام دوستان من یک سئوال داشتم اونم اینه که کدوم یکی از اینا خوبه ؟ و آی پی ایران رو هم می شمارد ؟
من خودم از cpmfun استفاده مبكنم.شمارشش هم خوبه.
بهترینش کدوم هست؟! که ای پی ایران رو بالا بشمره (الان من این cpmaffiliation رو تست کردم با 3900 بازدید از بنر فقط 0.8 دلار داده بهم!)
بعد امکانش هست مثلا از 2 تا سایت کنار هم استفاده کرد؟! یا اینکه از یه سایت استفاده کنی اما مثلا 2 تا بنر 120.120 بزاری بعد 2 بار شمارش میکنه؟! یا فقط یه بنر رو؟!

@rezatak6
بله ميشه از دو تا سايت كنار هم استفاده كرد
cpmfun رو توصيه ميكنم.
فك كنم بعضي سايت ها ميشه كه دو تا بنر بزاري و دو بار شمارش كنه.

کارادایی

Registered User
لایک‌ها
109
cpmfun هر1000 ای پی چندتا میشماره؟میشه چدتا بنر گذاشت و هر کدام جدا حساب کنه؟هر نمایش چقدر میده؟

siavashx

کاربر فعال
لایک‌ها
6,667

Aras11

Registered User
لایک‌ها
217
این سایت ها دادن دستمون . یه دفه بگن به آی پی ایران پول نمیدیم دیگه . این مسخره بازی ها چیه :general210:

سایت cpmcartel.com رو تست کردم فهمیدم که 1 دلار رو میشه به 1 میلیون قسمت تقسیم کرد
اسم این واحد پولی جدیدی که کشف کردم رو نمیدونم چی بزارم :general304:
یه هفته هم از افتتاحش نمیگذره :general709:

cpmaffiliation.com و YesAdvertising حداقل پرداختی زیاده . به ریکش نمی ارزه :general711:

exad.me رو با هیچ مرورگری نتونستم سایت رو اضافه کنم . (قسمت موضوع سایت - دراگ کردن) طراحیش تو حلقم

cpm.edomz.com و cpmfun.com گزارش کارکرد درست و حسابی نداشتن . قیمت ها رو هم نزدن . نمیشه تبلیغ مفتی بزاریم وفتی نمیدونیم چی گیرمون میاد :general710:

rvpadvertisingnetwork هم 15 سنت/1000 بازدید و کلیک 3 سنت داره که برای آی پی ایران فوق العاده پایین حساب میکنه :general502:

خلاصه : برای آی پی ایران اگه تبلیغ کلیکی 50 تومنی بزارین بیشتر درمیاد نسبت به اینا :general710:

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
این سایت ها دادن دستمون . یه دفه بگن به آی پی ایران پول نمیدیم دیگه . این مسخره بازی ها چیه :general210:

سایت cpmcartel.com رو تست کردم فهمیدم که 1 دلار رو میشه به 1 میلیون قسمت تقسیم کرد

cpmaffiliation.com و YesAdvertising حداقل پرداختی زیاده . به ریکش نمی ارزه :general711:

exad.me رو با هیچ مرورگری نتونستم سایت رو اضافه کنم . (قسمت موضوع سایت - دراگ کردن) طراحیش تو حلقم

cpm.edomz.com و cpmfun.com گزارش کارکرد درست و حسابی نداشتن . قیمت ها رو هم نزدن . نمیشه تبلیغ مفتی بزاریم وفتی نمیدونیم چی گیرمون میاد :general710:

rvpadvertisingnetwork هم 15 سنت/1000 بازدید و کلیک 3 سنت داره که برای آی پی ایران فوق العاده پایین حساب میکنه :general502:

خلاصه : برای آی پی ایران اگه تبلیغ کلیکی 50 تومنی بزارین بیشتر درمیاد نسبت به اینا :general710:
من درگير امضاتم :general710:

Aras11

Registered User
لایک‌ها
217
2-3 تا از سایت ها تبلیغشون این بود

22682141288006923487_seventwentyeightninety.gif

مراقب باشین به فنا نرین

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
اين مشكلي نداره!

siavashx

کاربر فعال
لایک‌ها
6,667

یه سیستم کلیکی ایرانی خوب بیار تا ازش استفاده کنیم:confused:

بالا