به 50 یورو که رسیدی فعال میشه
تا حالا ازش دریافتی داشتی ؟سايت adhexa به ليست اضافه شد.
من بنر این سایت رو گذاشتم ولی فقط به ازای کلیک روی بنر کار میکنه ! میشه یه نفر توضیح بده دقیقا کار این سیستمها به چه صورته ؟حتما بازدید کننده ها باید رو بنر کلیک کنند؟سايت adhexa به ليست اضافه شد.
خير اشتباه مي كنيد سايت adhexa به ازاي نمايش كار ميكنه خودم دارم ازش استفاده ميكنم.من بنر این سایت رو گذاشتم ولی فقط به ازای کلیک روی بنر کار میکنه ! میشه یه نفر توضیح بده دقیقا کار این سیستمها به چه صورته ؟حتما بازدید کننده ها باید رو بنر کلیک کنند؟
من کدشو گذاشتم حدود 200 بازدید که شد تو داشبورد تغییری ندیدم ..تا 1000 بازدی هیچ مبلغی نشون نمیده؟خير اشتباه مي كنيد سايت adhexa به ازاي نمايش كار ميكنه خودم دارم ازش استفاده ميكنم.
نحوه كار اين سيستم ها نمايشي هست يعني به ازاي 1000 نمايش بنر يك مقداري پرداخت ميكنند البته بعضي ها هم به نمايش و هم كليك پرداخت ميكنند كه فك كنم عاليه :general304:
خب 200 بازديد كه چيزي نيست.من کدشو گذاشتم حدود 200 بازدید که شد تو داشبورد تغییری ندیدم ..تا 1000 بازدی هیچ مبلغی نشون نمیده؟
هر سه بنرشوباید بذارم؟خب 200 بازديد كه چيزي نيست.
بعدشم احتمالا يكم طول ميكشه تا حساب بشه.
هر سه تا مشکل ندارههر سه بنرشوباید بذارم؟
نمیدونم چرا برای من اینجوری بود...دیشب 8250 بازدید از سایتم شد ولی شمارش 190 تا !!اينم وبلاگم: نودهشت
شمارشش رو نسبت به بازديدم مقايسه كن.
دوست عزیز امارگیرتون درسته ؟نمیدونم چرا برای من اینجوری بود...دیشب 8250 بازدید از سایتم شد ولی شمارش 190 تا !!
از وبگذر استفاده میکنمدوست عزیز امارگیرتون درسته ؟
چون خیلی وقتا بازدید ها فیک و غیر واقعی هست بعدشم شاید تعداد بازدید کننده رو می شمره و...
خوبين شما؟ :general308:با سلام طبق قوانین :
معرفی سیستم های کسب در آمد که با لینک رفرال صورت میگیرد علاوه بر لینک رفرال باید لینک اصلی سایت نیز قرار گیرد و به هر کدام به صورت مجزا اشاره کند .
لطفا هر چه زودتر اقدام کنید ...
تا حالا از این سایت دریافتی داشتی؟تو سایتهای خارجی که بعضیا گفتن پرداختی نداره!شاید به خاطر این باشه:
من دو تا بنر با دو سایز مختلف میزارم.