- نوشتهها
- 3,311
- لایکها
- 1,906
لیسته دیگه سایت های 100 در صد معتبر رو که همه میشناسنسایت های کلاه بردار معرفی کنید کسی به شما اعتماد نمیکنه
لیسته دیگه سایت های 100 در صد معتبر رو که همه میشناسنسایت های کلاه بردار معرفی کنید کسی به شما اعتماد نمیکنه
همه نهلیسته دیگه سایت های 100 در صد معتبر رو که همه میشناسن
درستههمه نه
خیلی ها وقتشون رو توی این سایت ها تلف کردن تا بفهمن که سایت پرداخت نداره
داداش من از زحمات شما متشكرمدرسته
ولی فکر کنم بهتر از این باشه که دو ساعت جستجو کنن و اینکه شاید سایت cpm پیدا کنن و شاید نکنن همه چی خودشون یاد بگیرن بعد تازه تستش کنن ببین معتبر هست یا نه ضمن اینکه بیشتر این لیست معتبره.
و معمولا افراد زیادی میان یاهو و سوالات در مورد لیست رو میکنن که اکثرشون هم برداشتی داشتن و وقتی میگم پس چرا زیر نشدی آف میشن :android31:
admexo و Adswinner به لیست اضافه شدند.admexo و Adswinner به لیست اضافه شدند.
راستش کار نکردم باهاش تو این تاپیک دیدم گذاشتمadmexo و Adswinner به لیست اضافه شدند.
با ادوينر كار كردم يخورده در كنتر انداختن مشكوك هستش شما هم تست كنيد اما ادمكزو رو امتحان نكردم چطوره ؟ كار كردي باهاش؟
فک کنم دیگه کم کم داره اسکم میشه پرداختیش رو از درخواستی به واریز ماهانه تغییر داده که البته ماه پیش واریز کرده احتمالا آخرای این ماه هم واریز کنه.این واریزی ادهگزا چه جوریه؟:general210:
یه ماهه درخواست واریز زدم هنوز خبری نشده
من 23 ماه قبل درخواست واریز زدم:general311:فک کنم دیگه کم کم داره اسکم میشه پرداختیش رو از درخواستی به واریز ماهانه تغییر داده که البته ماه پیش واریز کرده احتمالا آخرای این ماه هم واریز کنه.
الان یه ماهه یا 23 ماهه؟من 23 ماه قبل درخواست واریز زدم:general311:
یک ماهه.الان یه ماهه یا 23 ماهه؟
پیام دادی بهشون؟
نه استفاده همزمان مشکلی نداره.دمتون گرم لیست خوبیه
استفاده همزمان از این سایتا مشکل داره؟
adcash چجوره؟
نهنه استفاده همزمان مشکلی نداره.
adcash بعد propellerads خوبه
@siavashx
adhexa واریز نکرد؟