- نوشتهها
- 3,311
- لایکها
- 1,906
ایمیل جدید ادهکزا واسه شمام اومده؟پاپ کش و پاپ ادز کمتر از 48 ساعت تسویه میکنن.
ادهگزا 3ماهه پول مارو نداده
ایمیل جدید ادهکزا واسه شمام اومده؟پاپ کش و پاپ ادز کمتر از 48 ساعت تسویه میکنن.
ادهگزا 3ماهه پول مارو نداده
اره.ایمیل جدید ادهکزا واسه شمام اومده؟
پس همش تقصیر تو بوده :general304:اره.
یه باگی پیدا کرده بودم.شبی 150 دلار اینا میومد تو حسابم.
فک کنم بخاطر این باگه پرداختا عقب افتاده بود.
همه مبلاغی که اضافه کرده بودم رو حذف کردن
پس همش تقصیر تو بوده :general304:
متاسفانه سایت پاپکش جدید برای آی پی ایران اصن باز نمیشه مثل چند وقت پیش ادکش شده البته نمیدونم الان کش درست شده یا نه!بچه ها به سایت popcash.net تیکت بدید
جدیدا آی پی ایران رو اصلا نمیشماره
چون سایت پاپ کش برای ایرانی ها اصن باز نمیشه پس درآمدی هم حساب نمیشه بهتره از popads استفاده کنی مثل پاپ کش هستش ولی یکم .. دارهاین پاپکش بدجور دست ما گذاشته تو پوست گردو
فک کنم باید بیخیال بشم برا ایران کار نمی کنه دیگه
سایت میگه ما آی پی ایران رو میشماریم و مشکلی نیست به مخابراتم که میگی ،میگه مشکلی نیست و کیفیت خط شما در حد مطلوب است
صبا ویژن صد در میون میشماره خیلی نامردهکلیک یاب 1 میلیون تومان و اپانت 950 هزار تومن و صبا ویژ] 240 هزار تومن از من و دوستان بالا کشیدن تا الان گول این سیستمارو نخورید تنها سیست ایرانی ک به موقع پرداخت داره nextads.ir است
شمارش همانا نریختن پول همانا بعد از 30 روز کلیک یاب گغق تخلف دارید ینی میشه بعد از 30 روز 1 میلیون پولو نریخت؟؟؟؟؟؟صبا ویژن صد در میون میشماره خیلی نامرده
پس چی جوریه این همه سایت معروف تبلغشو گذاشتن ؟صبا ویژن صد در میون میشماره خیلی نامرده
پس چی جوریه این همه سایت معروف تبلغشو گذاشتن ؟
کلیک یاب رو که کلا باید بیخیال شدکلیک یاب 1 میلیون تومان و اپانت 950 هزار تومن و صبا ویژ] 240 هزار تومن از من و دوستان بالا کشیدن تا الان گول این سیستمارو نخورید تنها سیست ایرانی ک به موقع پرداخت داره nextads.ir است
کلیک یاب رو که کلا باید بیخیال شد
هم بی ادبن و هم خیلی بد برخورد میکنن
همه ی پشتیبان ها و تیکت ها رم یک نفر بیشتر جواب نمیده )