- نوشتهها
- 1,959
- لایکها
- 672
بنده خدا چکار کنه!لحظه ی بالا بردن جام توسط کاپیتان و عکس العمل فردوسی پور وقتی تصویر سانسور شد خیلی باحال بود :lol:
به خاطر 2 تا خانم آستین حلقه ایی مجبور بودند سانسور کنند!
بنده خدا چکار کنه!لحظه ی بالا بردن جام توسط کاپیتان و عکس العمل فردوسی پور وقتی تصویر سانسور شد خیلی باحال بود :lol:
دیگه کار از دقت گذشته ! رسمآ 11 نفر رو میذاره توی دفاع و وقتی بایرن مجبوره برای بردن حمله کنه , از زمین خالی حریف استفاده میکنه و ضد حمله ...حكايت اين بازي هم همون حكايت بارسا شد
به نظرم اگه بايرني ها دقت ميكردن الان برده بودن
ولي كلا جام مزخرف و حال بهم زني بود
فوتبال کثیف و زشت همیشه کثیف و زشت میمونه.
بعد از میلان که اوج کثیف بازی کردنه اینتره!
اصلا حقشون نبود!
با اینکه بایرن منچستر رو حذف کرده بود و من دوست داشتم که بایرن ببازه اما با این بازی های اینتر اصلا حقشون نبود بارسا و بایرن رو ببرن!
یکی اینو بنش کنه ! دی:
بایرن لیاقتشو نداشت . همون بهتر که قهرمان نشد.
فوتبال کثیف و زشت همیشه کثیف و زشت میمونه.
بعد از میلان که اوج کثیف بازی کردنه اینتره!
اصلا حقشون نبود!
با اینکه بایرن منچستر رو حذف کرده بود و من دوست داشتم که بایرن ببازه اما با این بازی های اینتر اصلا حقشون نبود بارسا و بایرن رو ببرن!
لحظه ی بالا بردن جام توسط کاپیتان و عکس العمل فردوسی پور وقتی تصویر سانسور شد خیلی باحال بود :lol:
از دید یک منچستری معلومه که میگم لیاقتش رو نداشت بره بالا!
اما از نظر آمار از همه لحاظ از اینتر سر تر بود!
از اونور بارسا هم از اینتر سر تر بود!
کلا منچستر برای قهرمانی از همه سر تر بود! :دی
حق بایرن بود ببره از هر لحاظ سرتر بود
اونا دو تا ضد حمله کردن و دو تا گل زدن
بایرن خیلی حمله کرد و فقط در اثر بی دقتی مهاجمان نتونست گل بزنه
سزار هم خیلی کمکشون رسید
مولر ضعیفترین بازکنمون بود
گومز و کلوزه هم که هیچی
دمیکلیس یه کارت زرد گرفته بود و می ترسید خطا کنه و اخراح بشه برای همین نتونست میلیتو رو بگیره و نذاره گل بزنه
اگر دو تا مدافع خوب داشتیم نمن باختیم
اگر جای آلتینتاپ ریبری بود می بردیم آلتینتاپ اصلا خوب نبود نبود ریبری خیلی ضربه زد که الکی محرومش کردن
به هر حال یوفا می خواست اینتر قهرمان بشه که به هدفش رسید
پلاتینی در یوونتوس بازی کرده و خواست دینشو به فوتبال ایتالیا ادا کنه
حیفه بکن بائر که از انتخابات یوفا کشید کنار کشید و گرنه حتما رای می آورد
و به جاش الان یه آلمانی جنتلمن و با شرف رییس یوفا بود نه این پلاتینی که گند زده به یوفا
لحظه بالا بردن جام رو هم همون بهتر که نشون ندادن حالا تحفست؟
تازه جامی که اینتر ببره بالای سرش!
اینقدم منچستر منچستر نکنید منچستر اگه می تونست می برد میومد بالا بهانه نیارید.تو بازی رفت و برگشت با منجسترم سه چهارم کل زمان بازی دست بایرن بود.
اینقدم منچستر منچستر نکنید منچستر اگه می تونست می برد میومد بالا بهانه نیارید.تو بازی رفت و برگشت با منجسترم سه چهارم کل زمان بازی دست بایرن بود.
ما عادت داریم دقیقه 90 به بعد گل بزنیم که داغشو طوری به دل حریف بذاریم که تا عمر داره فراموش نکنه. :لول:
بایرن با خرشانسی تا این مرحله اومده بود.
خر شانسی : با یووه . فیورنتینا . لیون بازی کرد و بازی من یو که رونی نیمه دوم نبود (با توجه به این که وقتی بود 2 تا پاس گل داد ! )
حوادث فوتبال ! : بازی با من یو اون اخراج ...
و داوری در بازی با فیورنتینا