عجب بازی ایتالیایی کرد بایرن :دی
این توهین رو ندیده میگیرم بایرن کاملا" آلمانی آلمانی بازی کرد
البته این توهین به ایتالیا بود. :cigar:
عجب بازی ایتالیایی کرد بایرن :دی
این توهین رو ندیده میگیرم بایرن کاملا" آلمانی آلمانی بازی کرد
آیا مطئن باشم این جمله از روی غرض شخصی نسبت به حذف منچستر و نقض شدن اون جمله که نگران صعود منچستر نبودن به عنوان یک هوادار انگلیس نیست؟(به جون خودم منظورم پرسیدن بود.چون به راستی نمیدونم)بذار اول بیاید فینال بعدش اگه تونستید از پس بارسا بربیاید من این حرفت رو قبول می کنم :دی
خوشحالم که طرفدار یک تیم انگلیسی از این طرفدار انگلیس و دشمن آلمان متنفر شده این یعنی یک گام به جلوکلا ازش متنفر شدم. همونطور که گفتم ایشالا نودش تعطیل بشه !
پ.ن : اولا اون امضات خیلی توهین آمیزه. جالبه که شما که رفتید مرحله بعد دارین از این کارها می کنید نه ما که حذف شدیم !!!
دوما هنوز باید خیلی تلاش کنید تا انتقام فینال 99 را بگیرید.
سوما اون جمله آخرت مصداق خرشانسیه. دی:
اصلا" توهین به هردو طرف بود.مسئول اون جمله باید تنبیه بشهالبته این توهین به ایتالیا بود. :cigar:
آیا مطئن باشم این جمله از روی غرض شخصی نسبت به حذف منچستر و نقض شدن اون جمله که نگران صعود منچستر نبودن به عنوان یک هوادار انگلیس نیست؟(به جون خودم منظورم پرسیدن بود.چون به راستی نمیدونم)
این راستگویی شایستهء ستایش هستهمیشه با آدمهای راستگو میونم بهتر بوده.یادآوری میکنم ما منچستر رو نبردیم...حذف کردیم.بین این 2تا بسیار تفاوت هستآخه واقعا امیدی به برد شما نیست در مقابل بارسا :دی ولی اعتراف می کنم که حرصم در اومد از اینکه منچستر رو بردید :دی
ین توهین رو ندیده میگیرم بایرن کاملا" آلمانی آلمانی بازی کرد
البته این توهین به ایتالیا بود
%$^!؟#$%^&!آقا شما گاهی خیلی بد صحبت میکنیناینجا خانواده میاد.زن و بچه مردم میاد.کمی مراعات کنین دیگه زشته
يه وقت خدايي ناكرده فكر نكي از بايرن خوشم مياد.همون طور كه گفتم انتخاب بين بد و بدتره!حيف فعلا حالشو ندارم تا درباره ي بوندسليگا و فوتبال المان صحبت كنيم...فقط اينو بگم كه يه به اصطلاح كارشناسي مي گفت كه فوتبال المان داره از حالت ماشيني به فوتبال انگليسي تبديل ميشه!نه انگار به راستی یک سری دگرگونی در اندیشهء برخی ها نمود پیدا کردهالبته این فشارها در مقایسه با بازیهای جام جهانی که از 2ماه دیگه آغاز میشه نقل و نباته
درباره ي تخريب المان نظري ندارم اما گزارشگرانمون به شدت زدن تو شونه خاكي.هر چي دلشون بخواد ميگن.از طرفداري از هيچ تيمي هم ابايي ندارن.همين مزدك بازي ليورپول و بارسلونا كه ميشه تيم حريف رو له مي كنه و تيم خودشو ميكشه بالا.بازي ليورپول-ارسنال اين فصل بازي رفتش رو اين عوضي گزارش مي كرد.احمق همين جور از ليورپول تعريف مي كرد تا اينكه 2-1 عقب افتاد و خفه خون گرفت.به نظرم عوضي ترين گزارشگر ايرانه.حالم ازش به هم مي خوره.بازي بارسلونا-ارسنال هم كه همه دوستان ديدن كه چي مي گفت.بيشتر از شكستمون از گزارش بازي اعصابم خرد شد.نيمه دوم كلا صدا رو قطع كرد.براي فصل بعد بايد دنبال يه رسانه ي ديگه باشم!من از همون موقع که این پست فطرت بی شرف به همراه اون مزدک بی همه چیز که از سال 98 تا امروز دارن فوتبال آلمان رو تخریب میکنن گفته بودم اینا دمهای مزخرفی هستن.اما چون تا حالا علیه تیم دیگه ای اینطوری نگفته بودن خوب بودن اما الان بد شدن
با شناختي كه از خوزه دارم معتقدم كه مي تونه جلوي هر تيمي و با هر پتانسيلي نتيجه ي دلخواه رو بگيره.توان مهار حملات بارسلونا رو داره. از نظر من اينكه بازي اول رو ميزبان هست يه مزيته براش!!.من كه خيلي اميدوارم و با توجه به تنفرم از بارسلونا اميدوارم كه اين تيم رو حذف كنه و داغ سانتياگو برنابئو رو به دلشون بذاره بلكن ما هم يه حالي كرده باشيم!بارسلونایی در فینال نیست چون در فینال امسال شاهد تقابل اندیشه های فن خال و خوزه خواهیم بود.
ببخشید علی جون می شه بگین شروعه امیدوار کننده باید چه طور باشه !! مخصوصآ در مورد MAN Utd ??
اینتر رو هم خوب اومدی ! منظورت فیناله جامه حذفیه ایتالیاست یا champion league هست ؟؟ گفتم شاید تو ایتالیا یه تیم محلی به اسم بارسلونا باشه که منظورت اونه !! :lol: :lol:
اینتر نمیتونه به امید گلهای زده تو خونه اینجوری بسته بازی کنه
جسارتا، اصلا بحث "امید" نیست! بحث یه تاکتیک از پیش تعیین شده ست. اینتر تو بازی رفت نشون داد توان حمله و گل زدن به بارسا رو داره و همینکار رو هم کرد. بازی برگشت هم نشست از گل هاش دفاع کرد. حمله کردن = فضا دادن = گل خوردن و بر آب رفتن رویای فینال.
فکر نمیکنم در فینال اینطور بازی کنه اینتر. مگه اینکه واقعا تحت استرس شرایط بازی و یا قدرت بایرن نتونن بازی خودشون رو انجام بدن.
-
مورینیو مربی بزرگیه. ولی فن خال اگه بزرگتر نباشه کوچکتر هم نیست. به نظر من 50 - 50 هست. ولی به خاطر داستان سهمیه چهارم لیگ قهرمانان (و یه سری عوامل دیگه، مثل خاویر زانتی) طبیعیه که میخوام اینتر ببره.
دقیقاجام به این مزخرفی به عمرم ندیده بودم!
همه چیز غیر قابل پیشبینی هست و نتایج هم باور نکردنی.
دقیقا
دیشب داشتم بازیه لیورپول-اتلتیکو رو میدیدم واقعا حال کردم
بر عکس بازیه مسخره و یکطرفه ی چهارشنبه
بابا صد رحمت به جام یوفا
خب من مجدد سلام میکنم
به نظرم اینتر بازی با بارسا رو یادگرفت :دی به هر حال نمیتونم بگم خیلی خیلی خوشحال نیستم وقتی نیم نهایی دیدم که از 4 لیگ از 5 لیگ معتبر اروپا یکی یک نماینده توش بود و تنها لیگ غایب لیگ برتر بود.
همونطوری که پیش بینی میکردم اینتر به فینال رسید البته منظور فینال لیگ قهرمانان هست :دی
بابا این حرف ها چیه!
جام به این مزخرفی به عمرم ندیده بودم!
همه چیز غیر قابل پیشبینی هست و نتایج هم باور نکردنی.
نظر شخصی من این هست.این حرفا چیه؟
غیر قابل پیش بینی و باور نکردنی بودن عین هیجان و جذابیته.
جسارتا چیه، شما که سروریجسارتآ :f34r: بحث امید هست دقیقآ
مبنای تاکتیکی بازی اینتر روی حمله و فقط حمله نیست اما این سبک بازی کردن و به این حد بسته بازی کردن رو فقط تو بازی های رفت و برگشت انجام میده اینتر با همین سبک بازی کردن هم دوتا گل خورد (که یکیش رو داور قبول نکرد)
وقتی بحث تک بازی مطرح میشه قاعدتآ سبک بازی عوض میشه ضمن اینکه بازی های دیگه ای که از اینتر دیدم این ذهنیت رو برای من قوی تر میکنه که اینتر در بازی فینال اینطور بسته بازی نمیکنه و این بازیش مقابل بارسا به خاطر شرایط (نتیجه بازی رفت و اخراج یک بازیکن) اینجوری شد تو ترکیب اصلی هم نگاه میکردی اینتر خیلی تدافعی شروع نکرده بود.
در کل ما جفتمون داریم یه چیزی میگیم دقیقآ هم نمیدونم چرا اون واژه امید حساسیت درست کرد برات
در مورد بزرگی مربی ها باهات موافقم هرچند من یکمی فن خال رو بزرگتر میدونم اما در مورد بردن فینال دوست دارم بایرن ببره! اتفاقآ یکی از دلایلش هم همون سهمیه اروپا هست سری آ احتیاج به یک شوک بزرگ داره که بعد از اون رسوایی بتونه دوباره سرپاش کنه من کردن سهمیه اروپایی اونها به نظرم بسیار بسیار مفید هست براشون همونطوری که بوندس لیگا رو متحول کرد و الان داریم تفاوت تیم های آلمانی رو به خوبی میبینیم تو هر دو جام اروپایی نماینده در نیم نهایی داره (هرچند هامبورگ نتونست بره به فینال) اما خب خاویز رانتی رو قبول دارم :دی
در نهایت شانس بایرن هم بیشتر میدونم تو بازی های بزرگ بازیکنان بزرگ نقش پر رنگی دارند و الان بایرن بزرگترین بازیکن فینال مسابقات رو تو ترکیب خودش داره (روبن)