• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ليگ قهرمانان اروپا 2009/2010

Hamid_311

Registered User
لایک‌ها
25

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
بذار اول بیاید فینال بعدش اگه تونستید از پس بارسا بربیاید من این حرفت رو قبول می کنم :دی
آیا مطئن باشم این جمله از روی غرض شخصی نسبت به حذف منچستر و نقض شدن اون جمله که نگران صعود منچستر نبودن به عنوان یک هوادار انگلیس نیست؟(به جون خودم منظورم پرسیدن بود.چون به راستی نمیدونم)

کلا ازش متنفر شدم. همونطور که گفتم ایشالا نودش تعطیل بشه !

پ.ن : اولا اون امضات خیلی توهین آمیزه. جالبه که شما که رفتید مرحله بعد دارین از این کارها می کنید نه ما که حذف شدیم !!!
دوما هنوز باید خیلی تلاش کنید تا انتقام فینال 99 را بگیرید.
سوما اون جمله آخرت مصداق خرشانسیه. دی:
خوشحالم که طرفدار یک تیم انگلیسی از این طرفدار انگلیس و دشمن آلمان متنفر شده:D این یعنی یک گام به جلو
1- میدونم امضای خوبی نیست.و دلیلش رو هم در تاپیک خود بایرن نوشتم.زیاد هم نمیذارم بمونه.اما یک عده باید ادب بشن.چون اون موقع هیچ برخوردی باهاشون نشد.(همون عده که نوشتم)
2-اتفاقا" با این موافقم!!!!چون حتی اگر 10بار هم منچستر رو حذف کنیم تا در یک فینال شکستش ندیم فایده نداره
3-چرا اونوقت؟اگر به مساوی هاشون یک نگاهی بندازین همیشه در زمین بایرن پرگل تر بوده.یعنی در امتیاز برابر منچستر میتونسته بالاتر قرار بگیره.

البته این توهین به ایتالیا بود. :cigar:
اصلا" توهین به هردو طرف بود.مسئول اون جمله باید تنبیه بشه:D:D:D

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17

آیا مطئن باشم این جمله از روی غرض شخصی نسبت به حذف منچستر و نقض شدن اون جمله که نگران صعود منچستر نبودن به عنوان یک هوادار انگلیس نیست؟(به جون خودم منظورم پرسیدن بود.چون به راستی نمیدونم)

آخه واقعا امیدی به برد شما نیست در مقابل بارسا :دی ولی اعتراف می کنم که حرصم در اومد از اینکه منچستر رو بردید :دی

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
آخه واقعا امیدی به برد شما نیست در مقابل بارسا :دی ولی اعتراف می کنم که حرصم در اومد از اینکه منچستر رو بردید :دی
این راستگویی شایستهء ستایش هست:Dهمیشه با آدمهای راستگو میونم بهتر بوده.یادآوری میکنم ما منچستر رو نبردیم...حذف کردیم.بین این 2تا بسیار تفاوت هست

Desperadoz

Registered User
لایک‌ها
5
ین توهین رو ندیده میگیرم بایرن کاملا" آلمانی آلمانی بازی کرد

البته این توهین به ایتالیا بود

بایرن نیمه دوم کاملاً ایتالیایی بازی کرد :دی پرس از میانه میدان حریف و بازی من تو من صحیح آلمانی ها کی اینطور بازی می کنند ؟‌ :دی

Desperadoz

Registered User
لایک‌ها
5
البته بگم شانسی بود این بازی هم کلاً تیم های آلمان با ایتالیا قابل مقایسه نیست :دی ولی از اینکه منچستر رو زدن کلاً خوشحال شدیم :دی

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
آقا شما گاهی خیلی بد صحبت میکنیناینجا خانواده میاد.زن و بچه مردم میاد.کمی مراعات کنین دیگه زشته
%$^!؟#$%^&!
نه انگار به راستی یک سری دگرگونی در اندیشهء برخی ها نمود پیدا کردهالبته این فشارها در مقایسه با بازیهای جام جهانی که از 2ماه دیگه آغاز میشه نقل و نباته
يه وقت خدايي ناكرده فكر نكي از بايرن خوشم مياد.همون طور كه گفتم انتخاب بين بد و بدتره!حيف فعلا حالشو ندارم تا درباره ي بوندسليگا و فوتبال المان صحبت كنيم...فقط اينو بگم كه يه به اصطلاح كارشناسي مي گفت كه فوتبال المان داره از حالت ماشيني به فوتبال انگليسي تبديل ميشه!
من از همون موقع که این پست فطرت بی شرف به همراه اون مزدک بی همه چیز که از سال 98 تا امروز دارن فوتبال آلمان رو تخریب میکنن گفته بودم اینا دمهای مزخرفی هستن.اما چون تا حالا علیه تیم دیگه ای اینطوری نگفته بودن خوب بودن اما الان بد شدن
درباره ي تخريب المان نظري ندارم اما گزارشگرانمون به شدت زدن تو شونه خاكي.هر چي دلشون بخواد ميگن.از طرفداري از هيچ تيمي هم ابايي ندارن.همين مزدك بازي ليورپول و بارسلونا كه ميشه تيم حريف رو له مي كنه و تيم خودشو ميكشه بالا.بازي ليورپول-ارسنال اين فصل بازي رفتش رو اين عوضي گزارش مي كرد.احمق همين جور از ليورپول تعريف مي كرد تا اينكه 2-1 عقب افتاد و خفه خون گرفت.به نظرم عوضي ترين گزارشگر ايرانه.حالم ازش به هم مي خوره.بازي بارسلونا-ارسنال هم كه همه دوستان ديدن كه چي مي گفت.بيشتر از شكستمون از گزارش بازي اعصابم خرد شد.نيمه دوم كلا صدا رو قطع كرد.براي فصل بعد بايد دنبال يه رسانه ي ديگه باشم!
بارسلونایی در فینال نیست چون در فینال امسال شاهد تقابل اندیشه های فن خال و خوزه خواهیم بود.
با شناختي كه از خوزه دارم معتقدم كه مي تونه جلوي هر تيمي و با هر پتانسيلي نتيجه ي دلخواه رو بگيره.توان مهار حملات بارسلونا رو داره. از نظر من اينكه بازي اول رو ميزبان هست يه مزيته براش!!.من كه خيلي اميدوارم و با توجه به تنفرم از بارسلونا اميدوارم كه اين تيم رو حذف كنه و داغ سانتياگو برنابئو رو به دلشون بذاره بلكن ما هم يه حالي كرده باشيم!

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام

آقا سینا : لطف کن این عکست رو هی در تاپیک های مختلف نذار،

این تاپیک فکر کنم جای اخبار و بحث فنی پیرامون تیمهای حاضر در هر مرحله لیگ قهرمانان اروپا هستش

ممنون میشم دوستان رعایت کنن

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
ونگال:اقدام ليون ناجوانمردانه است

يوفا بايد اين مسئله را رسيدگی کند و اين اقدام ليون اصلاً جوانمردانه نيست...

به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران و به نقل از تاگ زايتونگ،روز 21 و 27 آوريل،باشگاه بايرن مونيخ بايد در مرحله نيمه نهايی جام باشگاه های اروپا با ليون فرانسه بازی کند.
امروز مشخص شد که بنا به درخواست باشگاه ليون،فدراسيون فوتبال فرانسه بازی ليون و موناکو در رقابتهای ليگ فرانسه که قرار بوده است روز 24 آوريل برگزار شود را به منظور آمادگی ليون برای حضور در ليگ قهرمانان به تاريخ 12 می به تعويق انداخته است که اينکار فدراسيون فوتبال فرانسه مورد انتقاد بسياری از مطبوعات آلمان و جهان قرار گرفته است.
لوئيس ونگال از اين حرکت فدراسيون فوتبال فرانسه بسيار عصبانی شده است و امروز در مصاحبه اي در اينباره اعلام کرد:
آنها فکر ميکنند که با اينکار،کارشان آسانتر خواهد شد و به راحتی ميتوانند تا فينال پيش بروند،من فکر ميکنم که يوفا بايد در اين مسئله دخالت کند و اين قضيه را پيگيری کند وگرنه به طور کامل به نفع ليون خواهد بود،آنها برای بازی برگشت 7 روز زمان دارند تا کاملاً خود را آماده کنند،اما ما 3 روز بيشتر زمان نخواهيم داشت.
همانطور که گفتم يوفا بايد اين مسئله را رسيدگی کند و اين اقدام ليون اصلاً جوانمردانه نيست،اگر يوفا جوابگوی سازماندهی کردن باشگاه در اروپا است بايد با ليون برخورد کند.
همچنين دانيل ون بويتن هم در صحبتهايی اعلام کرد:
من فکر ميکنم که اين تصميم درست نيست،بازيها بايد با برنامه خود پيش بروند،ما در 3 هفته اخير،7 بازی کرديم،اميدوارم که يوفا با فدراسيون فوتبال فرانسه و ليون برخورد کند.
همچنين لوئيس ونگال امروز از کريستين نرلينگر،مدير ورزشی باشگاه بايرن مونيخ خواست تا اين قضيه را پيگيری کند و شکايتنامه اي را تنظيم و به يوفا بفرستد.

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
طلای مسی مس شد
قتل فوتبال زیبا به دست فوتبال نتیجه گرا

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
ببخشید علی جون می شه بگین شروعه امیدوار کننده باید چه طور باشه !! مخصوصآ در مورد MAN Utd ??
اینتر رو هم خوب اومدی ! منظورت فیناله جامه حذفیه ایتالیاست یا champion league هست ؟؟ گفتم شاید تو ایتالیا یه تیم محلی به اسم بارسلونا باشه که منظورت اونه !! :lol: :lol:

خب من مجدد سلام میکنم :D

به نظرم اینتر بازی با بارسا رو یادگرفت :دی به هر حال نمیتونم بگم خیلی خیلی خوشحال نیستم وقتی نیم نهایی دیدم که از 4 لیگ از 5 لیگ معتبر اروپا یکی یک نماینده توش بود و تنها لیگ غایب لیگ برتر بود.

همونطوری که پیش بینی میکردم اینتر به فینال رسید البته منظور فینال لیگ قهرمانان هست :دی

بایرن شانس بزرگی که داره اینکه بازی فینال تک بازی هست و اینتر نمیتونه به امید گلهای زده تو خونه اینجوری بسته بازی کنه. از طرفی بایرن قاتل ایتالیایی ها بوده این فصل منهای میلان دو تا تیم ایتالیایی دیگه که حذف شدن توسط بایرن حذف شدن
اینتر از اول فصل برای لیگ قهرمانان بسته شده همون موقع هم این رو گفته بودم اگر خوش شانس باشه و تا بازی فینال بایرن افت کنه به راحتی قهرمان میشه اما بایرن این روزها خیلی آماده است
کلآ به نظرم بازی خوبی میشه فینال.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
اینتر نمیتونه به امید گلهای زده تو خونه اینجوری بسته بازی کنه

جسارتا، اصلا بحث "امید" نیست! بحث یه تاکتیک از پیش تعیین شده ست. اینتر تو بازی رفت نشون داد توان حمله و گل زدن به بارسا رو داره و همینکار رو هم کرد. بازی برگشت هم نشست از گل هاش دفاع کرد. حمله کردن = فضا دادن = گل خوردن و بر آب رفتن رویای فینال.

فکر نمیکنم در فینال اینطور بازی کنه اینتر. مگه اینکه واقعا تحت استرس شرایط بازی و یا قدرت بایرن نتونن بازی خودشون رو انجام بدن.

-

مورینیو مربی بزرگیه. ولی فن خال اگه بزرگتر نباشه کوچکتر هم نیست. به نظر من 50 - 50 هست. ولی به خاطر داستان سهمیه چهارم لیگ قهرمانان (و یه سری عوامل دیگه، مثل خاویر زانتی) طبیعیه که میخوام اینتر ببره.

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
جسارتا، اصلا بحث "امید" نیست! بحث یه تاکتیک از پیش تعیین شده ست. اینتر تو بازی رفت نشون داد توان حمله و گل زدن به بارسا رو داره و همینکار رو هم کرد. بازی برگشت هم نشست از گل هاش دفاع کرد. حمله کردن = فضا دادن = گل خوردن و بر آب رفتن رویای فینال.

فکر نمیکنم در فینال اینطور بازی کنه اینتر. مگه اینکه واقعا تحت استرس شرایط بازی و یا قدرت بایرن نتونن بازی خودشون رو انجام بدن.

-

مورینیو مربی بزرگیه. ولی فن خال اگه بزرگتر نباشه کوچکتر هم نیست. به نظر من 50 - 50 هست. ولی به خاطر داستان سهمیه چهارم لیگ قهرمانان (و یه سری عوامل دیگه، مثل خاویر زانتی) طبیعیه که میخوام اینتر ببره.

جسارتآ :f34r: بحث امید هست دقیقآ
مبنای تاکتیکی بازی اینتر روی حمله و فقط حمله نیست اما این سبک بازی کردن و به این حد بسته بازی کردن رو فقط تو بازی های رفت و برگشت انجام میده اینتر با همین سبک بازی کردن هم دوتا گل خورد (که یکیش رو داور قبول نکرد)
وقتی بحث تک بازی مطرح میشه قاعدتآ سبک بازی عوض میشه ضمن اینکه بازی های دیگه ای که از اینتر دیدم این ذهنیت رو برای من قوی تر میکنه که اینتر در بازی فینال اینطور بسته بازی نمیکنه و این بازیش مقابل بارسا به خاطر شرایط (نتیجه بازی رفت و اخراج یک بازیکن) اینجوری شد تو ترکیب اصلی هم نگاه میکردی اینتر خیلی تدافعی شروع نکرده بود.
در کل ما جفتمون داریم یه چیزی میگیم دقیقآ هم نمیدونم چرا اون واژه امید حساسیت درست کرد برات

در مورد بزرگی مربی ها باهات موافقم هرچند من یکمی فن خال رو بزرگتر میدونم اما در مورد بردن فینال دوست دارم بایرن ببره! اتفاقآ یکی از دلایلش هم همون سهمیه اروپا هست سری آ احتیاج به یک شوک بزرگ داره که بعد از اون رسوایی بتونه دوباره سرپاش کنه من کردن سهمیه اروپایی اونها به نظرم بسیار بسیار مفید هست براشون همونطوری که بوندس لیگا رو متحول کرد و الان داریم تفاوت تیم های آلمانی رو به خوبی میبینیم تو هر دو جام اروپایی نماینده در نیم نهایی داره (هرچند هامبورگ نتونست بره به فینال) اما خب خاویز رانتی رو قبول دارم :دی

در نهایت شانس بایرن هم بیشتر میدونم تو بازی های بزرگ بازیکنان بزرگ نقش پر رنگی دارند و الان بایرن بزرگترین بازیکن فینال مسابقات رو تو ترکیب خودش داره (روبن)

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
بابا این حرف ها چیه!
جام به این مزخرفی به عمرم ندیده بودم!
همه چیز غیر قابل پیشبینی هست و نتایج هم باور نکردنی.

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
دقیقا
دیشب داشتم بازیه لیورپول-اتلتیکو رو میدیدم واقعا حال کردم
بر عکس بازیه مسخره و یکطرفه ی چهارشنبه
بابا صد رحمت به جام یوفا

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
دقیقا
دیشب داشتم بازیه لیورپول-اتلتیکو رو میدیدم واقعا حال کردم
بر عکس بازیه مسخره و یکطرفه ی چهارشنبه
بابا صد رحمت به جام یوفا

والله صد رحمت هم کمه!
یقینا بعد از جام ملت های اروپا بدون انگلستان این جام باشگاه ها هم برای من یکی از بدترین جام ها خواهد بود!

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
خب من مجدد سلام میکنم :D

به نظرم اینتر بازی با بارسا رو یادگرفت :دی به هر حال نمیتونم بگم خیلی خیلی خوشحال نیستم وقتی نیم نهایی دیدم که از 4 لیگ از 5 لیگ معتبر اروپا یکی یک نماینده توش بود و تنها لیگ غایب لیگ برتر بود.

همونطوری که پیش بینی میکردم اینتر به فینال رسید البته منظور فینال لیگ قهرمانان هست :دی

ما اون زمون نفهم و بچه بوديم . :D نمي دونستيم فوتبال يعني چي !‌:(
حالا نمي شد اون رو از قبر نكشي بالا ؟ آبروريزيه ! :(

Hamid_311

Registered User
لایک‌ها
25
بابا این حرف ها چیه!

این حرفا چیه؟
غیر قابل پیش بینی و باور نکردنی بودن عین هیجان و جذابیته.

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
این حرفا چیه؟
غیر قابل پیش بینی و باور نکردنی بودن عین هیجان و جذابیته.
نظر شخصی من این هست.
از نظر من اصلا فینال این دوره جذاب نیست.
حتی شاید نگاه هم نکنم!

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
جسارتآ :f34r: بحث امید هست دقیقآ
مبنای تاکتیکی بازی اینتر روی حمله و فقط حمله نیست اما این سبک بازی کردن و به این حد بسته بازی کردن رو فقط تو بازی های رفت و برگشت انجام میده اینتر با همین سبک بازی کردن هم دوتا گل خورد (که یکیش رو داور قبول نکرد)
وقتی بحث تک بازی مطرح میشه قاعدتآ سبک بازی عوض میشه ضمن اینکه بازی های دیگه ای که از اینتر دیدم این ذهنیت رو برای من قوی تر میکنه که اینتر در بازی فینال اینطور بسته بازی نمیکنه و این بازیش مقابل بارسا به خاطر شرایط (نتیجه بازی رفت و اخراج یک بازیکن) اینجوری شد تو ترکیب اصلی هم نگاه میکردی اینتر خیلی تدافعی شروع نکرده بود.
در کل ما جفتمون داریم یه چیزی میگیم دقیقآ هم نمیدونم چرا اون واژه امید حساسیت درست کرد برات

در مورد بزرگی مربی ها باهات موافقم هرچند من یکمی فن خال رو بزرگتر میدونم اما در مورد بردن فینال دوست دارم بایرن ببره! اتفاقآ یکی از دلایلش هم همون سهمیه اروپا هست سری آ احتیاج به یک شوک بزرگ داره که بعد از اون رسوایی بتونه دوباره سرپاش کنه من کردن سهمیه اروپایی اونها به نظرم بسیار بسیار مفید هست براشون همونطوری که بوندس لیگا رو متحول کرد و الان داریم تفاوت تیم های آلمانی رو به خوبی میبینیم تو هر دو جام اروپایی نماینده در نیم نهایی داره (هرچند هامبورگ نتونست بره به فینال) اما خب خاویز رانتی رو قبول دارم :دی

در نهایت شانس بایرن هم بیشتر میدونم تو بازی های بزرگ بازیکنان بزرگ نقش پر رنگی دارند و الان بایرن بزرگترین بازیکن فینال مسابقات رو تو ترکیب خودش داره (روبن)
جسارتا چیه، شما که سروری
d2.gif

موافقم که اصل حرفمون اینه. فقط حس کردم اینتر تو بازی رفت هم نشون داد بارسا قابل مهار هست. با اینکه به هیچ وجه اون بازی دفاع مطلق انجام نداد. برای همین قابل پیش بینی بود تو بازی برگشت با یه دفاع مطلق میتونست بارسا رو اوت کنه. بیشتر از اینکه بحث امید باشه بحث واقف بودن به توانایی خود هست!

در مورد فن خال هم موافقم. شدیدا ازش خوشم اومده تازگی ها. لحظه ای که باعث شد رسما طرفدارش شد موقعی بود که روبن به تعویضش اعتراض کرد و فن خال یه جورایی گوشش رو پیچوند!

در مورد سهمیه و شوک هم شاید حق باهات باشه. ولی انصافا سری آ اینتر و میلان و یوونتوس و رم و حتی فیورنتینا رو داره.. . هرچی باشه این ها تیم ها و نام های بزرگ هستن. 3 سهمیه خیلی کمه!

به امید برد اینتر در وقت معمول یا اضافه، و حفظ سهمیه چهارم :rolleyes:

بالا