• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ليگ قهرمانان اروپا 2009/2010

Hamid_311

Registered User
لایک‌ها
25
حالا بازی اینتر - بارسا کِی هست؟ کدوم اول میزبانه؟

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
اینتر - بارسا 20 آپریل هست 12 روز دیگه!! اینتر برای سومین بار بازی اول رو میزبانه.

پ.ن
زنده باد تیمهای غیر انگلیسی! لول

amk

Registered User
لایک‌ها
9
خب بالاخره بايرن هم به يه تيم فرانسوي خورد و خوش بحال من :)

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
به نظر من خوب شد منچستر حذف شد
بابا خسته شدم از بس منچسترو توی فینال دیدم!!!

Hamid_311

Registered User
لایک‌ها
25
اینتر - بارسا 20 آپریل هست 12 روز دیگه!! اینتر برای سومین بار بازی اول رو میزبانه.

پ.ن
زنده باد تیمهای غیر انگلیسی! لول

درود بر هم سلیقه فوتبالی!
نمیدونم چرا بر عکس همه معتقدم تیمی که اول میزبانه به نفعشه.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
اگه صد بار دیگه هم منچستر ببازه و حذف بشه، ذره ای از داغی که به تن شما زد رو کم نمیکنه!
بی خودی خوشحالی نکن عزیزم!
فوتباله دیگه برادر. سه سال پیش هم ما داغی به تن شما گذاشتیم و رفتیم قهرمان هم شدیم. شما که حذف شدید!

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
من فکر می کنم بازم دچار سونامی جوک گویی شدیم توی این بخش :دی یه سری حرف زده میشه اینجا که لایق تیمی به جز اینتر نمیتونه باشه واقعا :دی
//

شانس قهرمانی امسال با حذف انگلیسی ها طبق معمول مال یه اسپانیایی به اسم بارسا هست . اینتر با قرعه ی خوبی که بهش خورده تقریبا میشه گفت شبیه شوخی هست اگه فکر کنیم صعود می کنه

به هر حال فینال بارسا - بایرن فینال جذابی هست

بردیا

Registered User
لایک‌ها
4
به نظر من گل روبن اصلا شانسی نبود!!
تیر یک جایی که رفائل باید پرش میکرد خالی بود!!
اون دیدش و گل رو زد!!
ولی خدا وکیلی دور از انصافه دارید میگن حق بایرن بود!!
منچستر به مراتب موقعیت گل بیشتری داشت!
و متاسفانه جوونی رفائل ضربه سنگینی به تیم زد!
1.پاس ندادن به رونی توی اون صحنه ای که تک روی کرد!
2.اخراج بچه گانش از زمین!
-----------------------------------------------------------------------

گل روبن که هیچ حرفی توش نیست
حرکت رافائل هم هیچ حرفی توش نیست ولی اگه دقت بکنی اون دقایقی هم که بعد گل سوم رافائل تو بازی بود منچستر رفته بود تو لاک دفاعی و بایرن داشت میکوبیدش
منچستریا درسته تو نیمه اول خوب موقعیت داشتن ولی تو همون نیمه اول هم 2تا موقعیت عالی رو ون درسار گرفت وگرنه کار همون نیمه اول برای منچستر تموم بودش،یکی تک به تک اولیچ بود و یکی هم شوت روبن که از کنج دروازه کشید بیرون که جبران اون تک به تک رافائل میشدن این 2تا
نیمه دوم هم چندتا شوت محکم رو برگشت داد وندرسار
در کل به نظرم باز حق بایرن بود که بره بالا با اون بازگشت عالی که داشت

Hamid_311

Registered User
لایک‌ها
25
من فکر می کنم بازم دچار سونامی جوک گویی شدیم توی این بخش :دی یه سری حرف زده میشه اینجا که لایق تیمی به جز اینتر نمیتونه باشه واقعا :دی
//

شانس قهرمانی امسال با حذف انگلیسی ها طبق معمول مال یه اسپانیایی به اسم بارسا هست . اینتر با قرعه ی خوبی که بهش خورده تقریبا میشه گفت شبیه شوخی هست اگه فکر کنیم صعود می کنه

منظورت رو از "طبق معمول" متوجه نشدم.

قهرمانی های اخیر که بین 3 کشور تقسیم شده:
07-2006 میلان
08-2007 منچستر
09-2008 بارسلونا

در کل هم که حساب کنی، ایتالیایی ها از انگلیسی ها همچنان جلوترند.
تازه با وجود یه ماجرای ویران کننده مثل کالچوپولی و ضعف تحمیلی یوونتوس و میلان، رقابت بین ایتالیایی ها و غیر ایتالیایی ها تو این 2-3 سال اعتباری نداره.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
//

خب دوست من ما باز هم مثل هميشه دچار يك سري اختلاف نظرهاي ريشه اي داريم مي شيم:دي
به نظرم اينتر توان اين رو داره كه بتونه بارسا رو مهار كنه.مخصوصا اينكه بازي اول رو ميزبان هست!!!به نظرم تو بعضي از اين بازي هاي حذفي تيمي كه بازي اول رو ميزبان هست به سودش خواهد بود.اينتر مي تونه با يه بازي بسته ديگه(كه اسمش رو ضد فوتبال نمي ذارم)مي تونه فينال رو لمس كنه.دقيقا همون كاري كه با چلسي كرد و كارلتو رو تو قوطي كرد اين مورينيو!
مورينيو مي تونه هر چند ازش متنفرم اما مي تونه.
//
چه جوي راه انداخته بود عادل.اينكه كار فرگوسن ديگه تو منچستر تموم هست و سيطره ي انگليسي ها در اروپا پايان يافته و...از اين چيز شعرا:دي
خيلي تند رفت.به نظر من هنوز ليگ برتر انگلستان برترين ليگ جهانه.با يه فصل ناكامي در اروپا كه نميشه اين جوري قضاوت كرد.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
چه جوي راه انداخته بود عادل.اينكه كار فرگوسن ديگه تو منچستر تموم هست و سيطره ي انگليسي ها در اروپا پايان يافته و...از اين چيز شعرا:دي

عجب آدم @#$% و #%^# و ^&^%$ هست !!! میگه پایان عصر فرگوسن !
فرگوسن 24 ساله داره جام میگیره و تا زمانی هم که باشه باز هم میگیره تا چشم توی لیورپولی کور بشه.

ایشالا اون نودش تعطیل بشه !

بردیا

Registered User
لایک‌ها
4
خب نیمه اول زیادی اونوری رفته بود
گل سوم رو که منچستر زد گفت دیگه کار بایرن تمومه و این صوبتا،درست مثل جواد خیابانی توی فینال استانبول که وقتی میلان گل سومو به لیورپول زد گفتش تموم شد کار لیورپول
ولی غافل ازینکه بایرن یه تیم المانیه و فوتبال آلمانی هم یعنی فوتبال منظم
نمیدیدید با چه حوصله ای مدام تو زمین منچستر تو عرض بازی میکردن تا به دروازه برسن

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
حالا چرا دغ كردي:دي
اين اگه تعطيل شه فوتبالمون كن فيكون ميشه(البته هستش!)

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
پسرم،اون بازی تموم شده رفته
ازون موقع به بعد تا حالا 2بار توی همین اروپا داغ به دلتون گذاشتیمو حذفتون کردیم.11ساله جلوی بایرن هیچ حرفی برای گفتن ندارید.
ببخشید بابا جون!
من منظورم باخت میلان به منچستر بود!
حالا شما چی میگی این وسط من نمیدونم بابا جون!

تو چرا حرصی شدی حالا ؟! باختید دیگه داداش من ! جنبه باخت رو هم باید داشت بالاخره !

وقتی اون رافائل اونجوری کرد باید هم میباختید !!

@%^&*#/؟

بردیا

Registered User
لایک‌ها
4
ببخشید بابا جون!
من منظورم باخت میلان به منچستر بود!
حالا شما چی میگی این وسط من نمیدونم بابا جون!
آهان،فکر کردم اون بابا طرفدار مونیخه و شما داری به فینال 99 اشاره میکنی دوباره
.
.
.
.
.
واقعا برای صداسیمای آشغالمون متاسفم،الان بازی لیورپول بنفیکا صدای پس زمینه یه صدای ضبط شده از یکی از بازی های نیوکاسل هستش که روی همچین بازی جذابی گذاشتن

k1prime

Guest
لایک‌ها
1
بایرن زد منچستر و درب داغون کرد. حالم از فرگوسن قراضه به هم می خوره. این منچستر هم یه خورده دیگه ادامه بده جای منفورترین تیمها رو از میلان و رئال می گیره!
هنوزم دلم میخواد یه زمانی منچستر خرکی خرکی به فینال برسه و اون طرفش هم بایرن باشه. بعد 8 تا بهشون بزنیم. شاید تلافی 99 در بیاد :D
لیون که رقمی نیست ولی کلاهمونو به احترام بارسلونا بر می داریم با اون بازیهای فوق العاده اش!

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
خب به هرحال "آفیدرسن پرمیر لیگ" و "آدیوس انگلند" و "آریویدرچی چمپیونز لیگ"

تو سایت شبکه زده " پخش مستقيم فوتبال(باشگاههاي اروپا) - ساعت 00:45 " .

اگه اشتباه نکنم الان دوباره اختلاف زمانی با گرینویچ شده 3.5 ساعت . یعنی بازی ساعت 23:15 شروع میشه به وقت ما. و نتیجه اینکه مستقیم پخش نمیشه.

به هر حال، فــــــــــــــاک تی وی ! بازی (منچستر - بایرن) رو از Lider TV یا 1TV - Goergian TV می بینیم .
تازه بازی بوردو - لیون را هم میشه از Rustavi 2 دید .
ظاهرا نیمه دوم بازی رو زنده پخش می کنه
شبکه سه زیرنویس کرد 10 دقیقه بامداد
حتما از خیر پخش مردان اهنین گذشتن
ولی می تونستن سریال زن بابا رو دو شب پخش نکنن و به جای 13 فرورودین 15 فروردین پخشش تموم بشه چی میشد مگه!!!!؟؟
مدیریتشون در حد جلبکه!
برنامه رو که داشتن (لیگ ایران نیست که تغییر کنه) میتونستن مثل شبکه یک یه شب زودتر شروع کنن . یا چه کاریه ساعت 9 پخش کنن :hmm:
فقط باید بیاییم نت نتیجه رو ببینیم :(
کل یوم 5-6 ساله دارم همینو میگم.اما کسی قبول نمیکرد.همه چی سلیقه ای شده.حتی پخش بازیها.بوندس لیگای خدا بیامرز هم که کل یوم بایکوته(راجع بهش پیشتر بحث کردیم)

نیمه اول دست ما بود نیمه دوم دست اونا.

به قول ممد مایلی :دی
بایرن کوچولوتر از اونه که تو منچستر بخواد ما رو برنجونه!
و همینطور برعکسش هم درسته:D

بایرن 20 دقیقه شدید فشار آورد . این بازی گذشته . جو مونیخ رو هم باید در نظر گرفت . توی زمین تیم حریف 1 گل زده چیز کمی نیست وقتی اختلاف فقط 1 گل هست . اولترافورد خودش به خودی خود برای منچستر 1 گل محسوب میشه . در کل من به عنوان یه هوادار فوتبال انگلیس خیلی نگران صعود منچستر نیستم
هنوز بایرن و در واقع فوتبال آلمان رو نشناختین."به زانو درآوردن قدرتها پیشهء ژرمنها" شعار ماست.

منچستر تو قوطی بود در هر دو نیمه
واقعا خر شانسن اگر ون در سار رو نداشتن الان شیش تایی شده بودن تازه موثر ترین بازیکنمونم نداشتیم یعنی روبن و همینطور اشتایگر
گل دقیقه 92 هم خیلی حال داد
دقیق ترش دقیقهء 91 و 58ثانیه یعنی تنها 2ثانیه به پایان بازی

ول کن!
من بهت قول میدم این اصلا نیمه اول رو ندیده.
همینجوری یک چیزی میگه!
آخه مگه این بیشعورهای سیما حالیشون هست که هوادارهای فوتبال سریال نمیخوان.

نيمه اول رو كه داشتيم زن بابا نگاه مي كرديم! اما نيمه دوم رو ديدم و از بازي بايرن شگفت زده شدم.
علي رقم نبود ستاره ي اين روزهاش،روبن و همچنين شواين اشتايگر بازي بسيار خوبي انجام داد و با سرعتي كه به بازي مخصوصا در يك سوم دفاعي حريف داد بدجوري دفاع منچستر رو كلافه كرد.موقعيت هاي نسبتا خوب زيادي هم خلق كرد و فكر كنم كه حقش برد بود.خيلي وقت بود كه نديده بودم تيمي اينقدر منچستر رو اذيت كنه.بايد به فن گال(خال)تبريك گفت.
اين گل لحظات اخر هم چه حال دراماتيكي دادا!!!ما رو برد به سال 1999 و اون فينال لعنتي كه ...
ولي همه ي اينا يه طرف مصدوميت روني هم يه طرف مطئنم فرگوسن ديشب رو اصلا نخوابيده
در پايان هم تبريك مي گم به SMAM كه اين روزها اماج حملات ضد الماني و ضد فوتبالي و...قرار گرفت و كلا روزهاي سختي رو پشت سر گذاشت.
جون هر كي دوست داريد بگيد بازي رو نگاه كنيم بابا يه نيمه كه خيلي ضد حاله!فك صدا و سيما و فاك ضرغامي و...
آی خدا یکی بیاد منو بگیره.ببین کی داره به من تبریک میگه:Dتازه یکی فهمید من چی میگم.کلا" نوع بازی منچستر طوری هست که بایرن جلوش راحت تر بازی میکنه تا تیمهایی مثل فیورنتینا.
آقا شما گاهی خیلی بد صحبت میکنین:Dاینجا خانواده میاد.زن و بچه مردم میاد.کمی مراعات کنین دیگه زشته:D

عجب بازی ایتالیایی کرد بایرن :دی
این توهین رو ندیده میگیرم:D:D بایرن کاملا" آلمانی آلمانی بازی کرد

حالم بد شد کلا!
این جام باشگاهها رو باید از تاریخ حذف کنن!
واقعا نمیشه باور کرد چلسی تو خونش راه بره! و بعد منچستر با سه گل جلو باشه و بعد به خاطر یک دلقک! حذف بشه!

تقصیر همونی هست که این دلقک رو گذاشته توی تیم بازی کنه:D

بسیار خوشحال شدم. تبریک به بایرن که به نظر میاد از همین حالا یه پای فینال هست.

هنوز زوده درباره فینال صحبت کنیم.فان بومل یک حرف قشنگی زد پس از بازی:ما هنوز هیچ چیز به دست نیاوردیم

تف به این بایرن !
احتمالا" نه بخاطر حذف منچستر بلکه بخاطر امضا هست!!!!

اولای بازی رو که دیدم گفتم امکان نداره منچستر حذف بشه
من موندم چی شد منچستر حذف شد
گل روبن فوق العاده بود (کاری ندارم شانسی بود یا نبود)
برای فهمیدنش تنها راه چاره آلمانی شدن و آلمانی فکر کردن هست:D

سر قضيه فينال 99 من و داداشم دوست داشتيم كه بايرن بياد بالا.البته از دو تيم اصلا خوشم نمياد كلا ولي انتخاب بين بد و بدتر بود ديگه :دي
بعد گل گيبسون به خودم گفتم كه اين سر الكس عجب عجوبه اي اين يارو رو گذاشته تو تركيب ولي به نظرم فقط گل زد و زياد تو جريان بازي نبود.رافائل هم دو اشتباه مرگبار داشت:اخراجش و تك رويش.
اون گلي كه اوليچ در دقايق پاياني نيمه اول زد همه چيز رو عوض كرد.روحيه از دست رفته رو به تيم برگردوند.(برخلاف دوستان كه گل سوم منچستر رو دليل اين موضوع مي دونن،اخه چه ربطي داره)
طرح يك پرسش:
دوستان بايرني به ما از وضعيت ريبري بگن.به نظرم اين فصل كمي افت داشته و ديشب هم بازيش چنگي به دل نزد.ايا پايان فصل رفتنيه؟
يه تبريك ويژه هم به SMAM داريم:دي كه بنده خدا خيلي بهش جفا شد:دي
در پايان هم چه مي كنه فن گال.
نه انگار به راستی یک سری دگرگونی در اندیشهء برخی ها نمود پیدا کرده:Dالبته این فشارها در مقایسه با بازیهای جام جهانی که از 2ماه دیگه آغاز میشه نقل و نباته:D
دربارهء ریبری:از وقتی پیشنهادهای وسوسه کننده و بیشرمانه:D بهش شده دیگه دلش با تیم نیست و بیشتر برای خودش بازی میکنه درست برعکس روبن.چندبار خودش رو به مصدومیت زده باز هم برعکس روبن که در هرحال دوست داره برای تیمش بازی کنه.الانم داره برای تمدید قرارداش ناز میکنه.ژوئن 2011 قرارداش به پایان میرسه.مدیران بایرن یا باید تمدید کنن باهاش و یا باید همین تابستون بفروشنش که مجبور نشن به عنوان بازیکن آزاد بهش رضایتنامه بدن

خيلي تند رفت.به نظر من هنوز ليگ برتر انگلستان برترين ليگ جهانه.با يه فصل ناكامي در اروپا كه نميشه اين جوري قضاوت كرد.
من از همون موقع که این پست فطرت بی شرف به همراه اون مزدک بی همه چیز که از سال 98 تا امروز دارن فوتبال آلمان رو تخریب میکنن گفته بودم اینا دمهای مزخرفی هستن.اما چون تا حالا علیه تیم دیگه ای اینطوری نگفته بودن خوب بودن اما الان بد شدن

عجب آدم @#$% و #%^# و ^&^%$ هست !!! میگه پایان عصر فرگوسن !
فرگوسن 24 ساله داره جام میگیره و تا زمانی هم که باشه باز هم میگیره تا چشم توی لیورپولی کور بشه.
اگه همون حرف ما رو اول پذیرفته بودین حالا دیگه اینفدر عصبانی نمیشدین:D(همونهایی که بالا نوشتم)
کلا" ازون بازیهایی بود که خیلی جای مانور داشت برای عادل.چون با هردو طرف مشکل داره.به راحتی میتونست موضعش رو عوض کنه.کاری که اعضای حزب باد خوب انجام میدن.

پ.ن:دیدین گفتم فکر شکستن طلسم و اینا نباشین.حالا کدومش بهتره؟تیم ببره و حذف بشه و یا مثلا" با 2تا مساوی بتونه بیاد بالا.

خب نیمه اول زیادی اونوری رفته بود
گل سوم رو که منچستر زد گفت دیگه کار بایرن تمومه و این صوبتا،درست مثل جواد خیابانی توی فینال استانبول که وقتی میلان گل سومو به لیورپول زد گفتش تموم شد کار لیورپول
ولی غافل ازینکه بایرن یه تیم المانیه و فوتبال آلمانی هم یعنی فوتبال منظم
نمیدیدید با چه حوصله ای مدام تو زمین منچستر تو عرض بازی میکردن تا به دروازه برسن
دقیقا" نیمهء دوم بازی رفت هم همین کار رو کردن.دیگه رونی خودش مجبور شده بود اون وسط توپ رو بیاد بگیره
با وجود اشتباهات هولگر(بادشتوبر) و نوسانهای"بوت" هیچ وقت دست و پاشون رو گم نکردن و با همون خونسردی معروف آلمانیها کارشون رو ادامه دادن.ببینین چندبار توپهای رو به عقب رو به"بوت" دادن.شاید 50بار بهش پاس دادن که دوباره بازی رو از دفاع به جریان بندازه.

پ.ن:آقا شما هم بیکارین میرین تو ساید گل کامنت میذارین با یک مشت روانی بحث می کنین.بیخیال شما رو به خدا...
بایرن زد منچستر و درب داغون کرد. حالم از فرگوسن قراضه به هم می خوره. این منچستر هم یه خورده دیگه ادامه بده جای منفورترین تیمها رو از میلان و رئال می گیره!
هنوزم دلم میخواد یه زمانی منچستر خرکی خرکی به فینال برسه و اون طرفش هم بایرن باشه. بعد 8 تا بهشون بزنیم. شاید تلافی 99 در بیاد :D
لیون که رقمی نیست ولی کلاهمونو به احترام بارسلونا بر می داریم با اون بازیهای فوق العاده اش!

همونطور که بالا از قول فن بومن نوشتم:ما هنوز هیچ چیز بدست نیاوردیم.پس بهتره اول به فکر لیون باشیم
پ.ن:شما رو به خدا شر درست نکنین.حوصله دفاع کردم ندارما!!!!

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
هنوز بایرن و در واقع فوتبال آلمان رو نشناختین."به زانو درآوردن قدرتها پیشهء ژرمنها" شعار ماست.

بذار اول بیاید فینال بعدش اگه تونستید از پس بارسا بربیاید من این حرفت رو قبول می کنم :دی

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
اگه همون حرف ما رو اول پذیرفته بودین حالا دیگه اینفدر عصبانی نمیشدین(همونهایی که بالا نوشتم)
کلا" ازون بازیهایی بود که خیلی جای مانور داشت برای عادل.چون با هردو طرف مشکل داره.به راحتی میتونست موضعش رو عوض کنه.کاری که اعضای حزب باد خوب انجام میدن.

پ.ن:دیدین گفتم فکر شکستن طلسم و اینا نباشین.حالا کدومش بهتره؟تیم ببره و حذف بشه و یا مثلا" با 2تا مساوی بتونه بیاد بالا.

کلا ازش متنفر شدم. همونطور که گفتم ایشالا نودش تعطیل بشه !

پ.ن : اولا اون امضات خیلی توهین آمیزه. جالبه که شما که رفتید مرحله بعد دارین از این کارها می کنید نه ما که حذف شدیم !!!
دوما هنوز باید خیلی تلاش کنید تا انتقام فینال 99 را بگیرید.
سوما اون جمله آخرت مصداق خرشانسیه. دی:

بالا