اینتر - بارسا 20 آپریل هست 12 روز دیگه!! اینتر برای سومین بار بازی اول رو میزبانه.
پ.ن
زنده باد تیمهای غیر انگلیسی! لول
درود بر هم سلیقه فوتبالی!
نمیدونم چرا بر عکس همه معتقدم تیمی که اول میزبانه به نفعشه.
فوتباله دیگه برادر. سه سال پیش هم ما داغی به تن شما گذاشتیم و رفتیم قهرمان هم شدیم. شما که حذف شدید!اگه صد بار دیگه هم منچستر ببازه و حذف بشه، ذره ای از داغی که به تن شما زد رو کم نمیکنه!
بی خودی خوشحالی نکن عزیزم!
به نظر من گل روبن اصلا شانسی نبود!!
تیر یک جایی که رفائل باید پرش میکرد خالی بود!!
اون دیدش و گل رو زد!!
ولی خدا وکیلی دور از انصافه دارید میگن حق بایرن بود!!
منچستر به مراتب موقعیت گل بیشتری داشت!
و متاسفانه جوونی رفائل ضربه سنگینی به تیم زد!
1.پاس ندادن به رونی توی اون صحنه ای که تک روی کرد!
2.اخراج بچه گانش از زمین!
-----------------------------------------------------------------------
من فکر می کنم بازم دچار سونامی جوک گویی شدیم توی این بخش :دی یه سری حرف زده میشه اینجا که لایق تیمی به جز اینتر نمیتونه باشه واقعا :دی
//
شانس قهرمانی امسال با حذف انگلیسی ها طبق معمول مال یه اسپانیایی به اسم بارسا هست . اینتر با قرعه ی خوبی که بهش خورده تقریبا میشه گفت شبیه شوخی هست اگه فکر کنیم صعود می کنه
به هر حال فینال بارسا - بایرن فینال جذابی هست
خب دوست من ما باز هم مثل هميشه دچار يك سري اختلاف نظرهاي ريشه اي داريم مي شيم:ديمن فکر می کنم بازم دچار سونامی جوک گویی شدیم توی این بخش :دی یه سری حرف زده میشه اینجا که لایق تیمی به جز اینتر نمیتونه باشه واقعا :دی
//
شانس قهرمانی امسال با حذف انگلیسی ها طبق معمول مال یه اسپانیایی به اسم بارسا هست . اینتر با قرعه ی خوبی که بهش خورده تقریبا میشه گفت شبیه شوخی هست اگه فکر کنیم صعود می کنه
به هر حال فینال بارسا - بایرن فینال جذابی هست
چه جوي راه انداخته بود عادل.اينكه كار فرگوسن ديگه تو منچستر تموم هست و سيطره ي انگليسي ها در اروپا پايان يافته و...از اين چيز شعرا:دي
خب نیمه اول زیادی اونوری رفته بودچه جوي راه انداخته بود عادل.اينكه كار فرگوسن ديگه تو منچستر تموم هست و سيطره ي انگليسي ها در اروپا پايان يافته و...از اين چيز شعرا:دي
حالا چرا دغ كردي:ديایشالا اون نودش تعطیل بشه !
ببخشید بابا جون!پسرم،اون بازی تموم شده رفته
ازون موقع به بعد تا حالا 2بار توی همین اروپا داغ به دلتون گذاشتیمو حذفتون کردیم.11ساله جلوی بایرن هیچ حرفی برای گفتن ندارید.
تو چرا حرصی شدی حالا ؟! باختید دیگه داداش من ! جنبه باخت رو هم باید داشت بالاخره !
وقتی اون رافائل اونجوری کرد باید هم میباختید !!
آهان،فکر کردم اون بابا طرفدار مونیخه و شما داری به فینال 99 اشاره میکنی دوبارهببخشید بابا جون!
من منظورم باخت میلان به منچستر بود!
حالا شما چی میگی این وسط من نمیدونم بابا جون!
تو سایت شبکه زده " پخش مستقيم فوتبال(باشگاههاي اروپا) - ساعت 00:45 " .
اگه اشتباه نکنم الان دوباره اختلاف زمانی با گرینویچ شده 3.5 ساعت . یعنی بازی ساعت 23:15 شروع میشه به وقت ما. و نتیجه اینکه مستقیم پخش نمیشه.
به هر حال، فــــــــــــــاک تی وی ! بازی (منچستر - بایرن) رو از Lider TV یا 1TV - Goergian TV می بینیم .
تازه بازی بوردو - لیون را هم میشه از Rustavi 2 دید .
ظاهرا نیمه دوم بازی رو زنده پخش می کنه
شبکه سه زیرنویس کرد 10 دقیقه بامداد
حتما از خیر پخش مردان اهنین گذشتن
ولی می تونستن سریال زن بابا رو دو شب پخش نکنن و به جای 13 فرورودین 15 فروردین پخشش تموم بشه چی میشد مگه!!!!؟؟
مدیریتشون در حد جلبکه!
کل یوم 5-6 ساله دارم همینو میگم.اما کسی قبول نمیکرد.همه چی سلیقه ای شده.حتی پخش بازیها.بوندس لیگای خدا بیامرز هم که کل یوم بایکوته(راجع بهش پیشتر بحث کردیم)برنامه رو که داشتن (لیگ ایران نیست که تغییر کنه) میتونستن مثل شبکه یک یه شب زودتر شروع کنن . یا چه کاریه ساعت 9 پخش کنن :hmm:
فقط باید بیاییم نت نتیجه رو ببینیم
و همینطور برعکسش هم درستهنیمه اول دست ما بود نیمه دوم دست اونا.
به قول ممد مایلی :دی
بایرن کوچولوتر از اونه که تو منچستر بخواد ما رو برنجونه!
هنوز بایرن و در واقع فوتبال آلمان رو نشناختین."به زانو درآوردن قدرتها پیشهء ژرمنها" شعار ماست.بایرن 20 دقیقه شدید فشار آورد . این بازی گذشته . جو مونیخ رو هم باید در نظر گرفت . توی زمین تیم حریف 1 گل زده چیز کمی نیست وقتی اختلاف فقط 1 گل هست . اولترافورد خودش به خودی خود برای منچستر 1 گل محسوب میشه . در کل من به عنوان یه هوادار فوتبال انگلیس خیلی نگران صعود منچستر نیستم
دقیق ترش دقیقهء 91 و 58ثانیه یعنی تنها 2ثانیه به پایان بازیمنچستر تو قوطی بود در هر دو نیمه
واقعا خر شانسن اگر ون در سار رو نداشتن الان شیش تایی شده بودن تازه موثر ترین بازیکنمونم نداشتیم یعنی روبن و همینطور اشتایگر
گل دقیقه 92 هم خیلی حال داد
آخه مگه این بیشعورهای سیما حالیشون هست که هوادارهای فوتبال سریال نمیخوان.ول کن!
من بهت قول میدم این اصلا نیمه اول رو ندیده.
همینجوری یک چیزی میگه!
آی خدا یکی بیاد منو بگیره.ببین کی داره به من تبریک میگهتازه یکی فهمید من چی میگم.کلا" نوع بازی منچستر طوری هست که بایرن جلوش راحت تر بازی میکنه تا تیمهایی مثل فیورنتینا.نيمه اول رو كه داشتيم زن بابا نگاه مي كرديم! اما نيمه دوم رو ديدم و از بازي بايرن شگفت زده شدم.
علي رقم نبود ستاره ي اين روزهاش،روبن و همچنين شواين اشتايگر بازي بسيار خوبي انجام داد و با سرعتي كه به بازي مخصوصا در يك سوم دفاعي حريف داد بدجوري دفاع منچستر رو كلافه كرد.موقعيت هاي نسبتا خوب زيادي هم خلق كرد و فكر كنم كه حقش برد بود.خيلي وقت بود كه نديده بودم تيمي اينقدر منچستر رو اذيت كنه.بايد به فن گال(خال)تبريك گفت.
اين گل لحظات اخر هم چه حال دراماتيكي دادا!!!ما رو برد به سال 1999 و اون فينال لعنتي كه ...
ولي همه ي اينا يه طرف مصدوميت روني هم يه طرف مطئنم فرگوسن ديشب رو اصلا نخوابيده
در پايان هم تبريك مي گم به SMAM كه اين روزها اماج حملات ضد الماني و ضد فوتبالي و...قرار گرفت و كلا روزهاي سختي رو پشت سر گذاشت.
جون هر كي دوست داريد بگيد بازي رو نگاه كنيم بابا يه نيمه كه خيلي ضد حاله!فك صدا و سيما و فاك ضرغامي و...
این توهین رو ندیده میگیرم بایرن کاملا" آلمانی آلمانی بازی کردعجب بازی ایتالیایی کرد بایرن :دی
حالم بد شد کلا!
این جام باشگاهها رو باید از تاریخ حذف کنن!
واقعا نمیشه باور کرد چلسی تو خونش راه بره! و بعد منچستر با سه گل جلو باشه و بعد به خاطر یک دلقک! حذف بشه!
بسیار خوشحال شدم. تبریک به بایرن که به نظر میاد از همین حالا یه پای فینال هست.
احتمالا" نه بخاطر حذف منچستر بلکه بخاطر امضا هست!!!!تف به این بایرن !
برای فهمیدنش تنها راه چاره آلمانی شدن و آلمانی فکر کردن هستاولای بازی رو که دیدم گفتم امکان نداره منچستر حذف بشه
من موندم چی شد منچستر حذف شد
گل روبن فوق العاده بود (کاری ندارم شانسی بود یا نبود)
نه انگار به راستی یک سری دگرگونی در اندیشهء برخی ها نمود پیدا کردهالبته این فشارها در مقایسه با بازیهای جام جهانی که از 2ماه دیگه آغاز میشه نقل و نباتهسر قضيه فينال 99 من و داداشم دوست داشتيم كه بايرن بياد بالا.البته از دو تيم اصلا خوشم نمياد كلا ولي انتخاب بين بد و بدتر بود ديگه :دي
بعد گل گيبسون به خودم گفتم كه اين سر الكس عجب عجوبه اي اين يارو رو گذاشته تو تركيب ولي به نظرم فقط گل زد و زياد تو جريان بازي نبود.رافائل هم دو اشتباه مرگبار داشت:اخراجش و تك رويش.
اون گلي كه اوليچ در دقايق پاياني نيمه اول زد همه چيز رو عوض كرد.روحيه از دست رفته رو به تيم برگردوند.(برخلاف دوستان كه گل سوم منچستر رو دليل اين موضوع مي دونن،اخه چه ربطي داره)
طرح يك پرسش:
دوستان بايرني به ما از وضعيت ريبري بگن.به نظرم اين فصل كمي افت داشته و ديشب هم بازيش چنگي به دل نزد.ايا پايان فصل رفتنيه؟
يه تبريك ويژه هم به SMAM داريم:دي كه بنده خدا خيلي بهش جفا شد:دي
در پايان هم چه مي كنه فن گال.
من از همون موقع که این پست فطرت بی شرف به همراه اون مزدک بی همه چیز که از سال 98 تا امروز دارن فوتبال آلمان رو تخریب میکنن گفته بودم اینا دمهای مزخرفی هستن.اما چون تا حالا علیه تیم دیگه ای اینطوری نگفته بودن خوب بودن اما الان بد شدنچه جوي راه انداخته بود عادل.اينكه كار فرگوسن ديگه تو منچستر تموم هست و سيطره ي انگليسي ها در اروپا پايان يافته و...از اين چيز شعرا:دي
خيلي تند رفت.به نظر من هنوز ليگ برتر انگلستان برترين ليگ جهانه.با يه فصل ناكامي در اروپا كه نميشه اين جوري قضاوت كرد.
اگه همون حرف ما رو اول پذیرفته بودین حالا دیگه اینفدر عصبانی نمیشدین(همونهایی که بالا نوشتم)عجب آدم @#$% و #%^# و ^&^%$ هست !!! میگه پایان عصر فرگوسن !
فرگوسن 24 ساله داره جام میگیره و تا زمانی هم که باشه باز هم میگیره تا چشم توی لیورپولی کور بشه.
ایشالا اون نودش تعطیل بشه !
دقیقا" نیمهء دوم بازی رفت هم همین کار رو کردن.دیگه رونی خودش مجبور شده بود اون وسط توپ رو بیاد بگیرهخب نیمه اول زیادی اونوری رفته بود
گل سوم رو که منچستر زد گفت دیگه کار بایرن تمومه و این صوبتا،درست مثل جواد خیابانی توی فینال استانبول که وقتی میلان گل سومو به لیورپول زد گفتش تموم شد کار لیورپول
ولی غافل ازینکه بایرن یه تیم المانیه و فوتبال آلمانی هم یعنی فوتبال منظم
نمیدیدید با چه حوصله ای مدام تو زمین منچستر تو عرض بازی میکردن تا به دروازه برسن
بایرن زد منچستر و درب داغون کرد. حالم از فرگوسن قراضه به هم می خوره. این منچستر هم یه خورده دیگه ادامه بده جای منفورترین تیمها رو از میلان و رئال می گیره!
هنوزم دلم میخواد یه زمانی منچستر خرکی خرکی به فینال برسه و اون طرفش هم بایرن باشه. بعد 8 تا بهشون بزنیم. شاید تلافی 99 در بیاد
لیون که رقمی نیست ولی کلاهمونو به احترام بارسلونا بر می داریم با اون بازیهای فوق العاده اش!
هنوز بایرن و در واقع فوتبال آلمان رو نشناختین."به زانو درآوردن قدرتها پیشهء ژرمنها" شعار ماست.
اگه همون حرف ما رو اول پذیرفته بودین حالا دیگه اینفدر عصبانی نمیشدین(همونهایی که بالا نوشتم)
کلا" ازون بازیهایی بود که خیلی جای مانور داشت برای عادل.چون با هردو طرف مشکل داره.به راحتی میتونست موضعش رو عوض کنه.کاری که اعضای حزب باد خوب انجام میدن.
پ.ن:دیدین گفتم فکر شکستن طلسم و اینا نباشین.حالا کدومش بهتره؟تیم ببره و حذف بشه و یا مثلا" با 2تا مساوی بتونه بیاد بالا.