سلام آقای حسینی!
من در 3~4 سال گذشته حداقل 10~15 میلیون از شما خرید داشتم!
2 تا لپتاپ/مانیتور 3D ایسوس/گرافیک GTX770 / حداقل 7~8 تا SSD / و...
ولی تو 6~7 روز گذشته 2 تا مودم از شما خریدم که کلا با چیزی که از لیون انتظار داشتم مغاییر بود!
اولی اینکه یه مودم Asus N10 C1 خریدم ازتون و با اینکه چند بار تکید کردم که اگه از گارانتی مدت زیادی گذشته باشه نمیخوام، همکار شما گفت خیالت راحت! اگه بیشتر از چند روز گذشته باشه، نمیفرستیم!
مودم اومد و دیدم 2 ماه از گارانتیش گذشته و چون برای خودم نخریده بودم و کسی که براش خریده بودم خیلی روی این موضوع تاکید داشت مودم رو نخواست!
یعنی مودم موند رو دستl(که همین حالا تو انجمن گذاشتم برای فروش !)
حتی وقتی زنگ زدم، خواستم با آقای حسینی صحبت کنم و بگم ماجرا زا چه قراره، همکار ایشون تفره میرفت و اجازه نداد!
دومی هم اینکه 3~4 روز پیش یه مودم TP-Link 8980 خواستم، همکار شما وقتی متوجه شد من عجله دارم و نمیتونم از جای دیگه ای تهیه کنم 9 تومنم بیشتر از قیمت سایت بهم قیمت داد!(قیمت 280 تو سایت زده بودید و هنوزم 280 هست، ولی 289 بهم قیمت دادن)
در حالی که قیمت 264 تومن سراغ داشتم از تهران ولی در اون بازه زمانی نمیتونستم از اونجا خرید کنم!
این مودم هم رسید، دیدم از گارانتی 1 سال تعویضش حدودا 3 ماه گذشته!
قبلنا خود آقای حسنی به مشتری ها جواب میداد و خیلی کمک میکرد، برای نمونه:
*تو یک مورد یه لپتاپ سامسونگ میخواستم بخرم، آقای حسینی خیلی کمک کردن و گفتند که یکی از همکار ها یه مدل دیگه داره که سخت افزار بهتری داره ولی خرید قدیمه و قیمتش مناسبتره و همونو برام فرستادن!
**یا تو یک لپتاپ دیگه چون SSD میخواستم، برای اینکه گارانتیش از اعتبار نیوفته، بدون هزیه لپتاپ رو فرستادن به شرکت گارانتی کننده تا اونا خودشون SSD رو نصب کنن!
و .....
ولی همکار های ایشون فقط بفکر اینن که یه جنسی رو بفروشن برای این کار هر حرفی هم لازم باشه میزنن! حتی اگه واقعیت نداشته باشه!
با تمام احترامی که برای شخص آقای حسینی قائلم، این آخرین خریدی بود از شرکت لیون انجام دادم!
درود بابک جان
اول از همه از اینکه بابت هر چیزی مجموعه نیاز شما رو براورده نکرد عذر خواهی میکنم . و از تمام خریداتون تشکر ویژه دارم و ممنونم واقعا چون دورادور خیلی وقته که شما رو میشناسم .
دوم اینکه باز هم از شما که انتقادتون رو به خودمن میکنید و میگید ممنونم . میدونی چرا بابک جان ؟ چون اگه ما از ضعفهای مجموعمون با خبر نشیم مطمئننا نمیتونیم خدمات بهتری به مشتریهای گلی مثل شما بدیم و همیشه دوستان گلی که مثل شما حرفشون رو به ما میزنن من دستشون رو میبوسم
و یه توضیح میدم راجب این اتفاقاتی که براتون پیش اومده
1 - در مورد مودم ایسوس که فرمودید متاسفانه چون این مودمها اکثرا کالاهای پر فروشی نیستن توی بازار چند مدتی میمونن و بعد فروخته میشن و از گارانتیشون میگذره و حالا اشتباه ما اینجا بوده که شما به بنده گفته بودید تا جایی که یادمه در مورد مدت گارانتی و دوستامون برای شما فاکتور زدن و اینجا یه ناهماهنگی بوجود اومد . با اینکه این مسئله گذشتن دو ماه از گارانتی یه مسئله کاملا طبیعیه بهتون حق میدم چون شما گفته بودید قبلش . و ای کاش زمانیکه تماس گرفته بودید با همکارم بعد از گرفتن کالا بهش شفاف میگفتید الان از گارانتی این دو ماه گذشته و مشتری شاکی شده .
راه حل : بنده و تیممون کاملا در خدمتیم و میتونید کالا رو با هزینه خودمون ارسال کنید و مبلغش رو بگیرید عزیزم و امیدوارم عذرخواهی ما رو هم در این زمینه بپذیرید
2 - در مورد مورد دوم بعضی وقتها پیش میاد که کالا متاسفانه یهویی توی یک ساعت گرون و ارزون میشه و ما به مشکل بر میخوریم و اونجا نیازه که مشتری بگه فلان قیمت سراغ دارم و ما حتما مشکل رو پیگیری میکنیم و حتما جواب قانع کننده ای خواهیم داد عزیزم
در مورد جمله اخر که فرمودید همکاران ما هر کاری میکنن که چنس بفروشن باور کنید این گونه نیست و برای شما سوء برداشت شده . چون بنده به هیچ عنوان این اجازه رو اینجا نمیدم و در ضمن مجموعه ما بر اساس پورسانت نیست که این اتفاق بیفته . و بنده برای همین مسایل پورسانتی نکردم فروش این مجموعه رو .
ولی با این حال هر جوری که فکر میکنید ما میتونیم از شما عذرخواهی بکنیم بطوریکه رضایت شما رو جلب بکنیم کاملا اماده شنیدن این امر هستم
سلام جناب آقای حسینی
main giga GA-Z87-HD3
موجود دارین ؟ قیمتش رو برام بفرستید ممنون
درود دوست عزیزم
نه متاسفانه موجود نداریم و با نماینده ها هم صحبت کردیم موجود نداشتن و پیشنهاد میکنم Z97 بخرید
سلام جناب حسینی چرا سایت همش مشکل داره الان که اینو مینوسم نمیتونم با گوشی سایتو باز کنم
سلام برای بنده هم 2 روزه که باز نمیشه!
بله دوستان از شب جمعه یه سری تغییرات داشته میدادیم و داشتیم بک اپ میگرفتیم واسه همین قطع بود سایت و عذرخواهی میکنیم از شما