saeed_hoseiny
Registered User
- نوشتهها
- 1,859
- لایکها
- 559
درود دوست عزیزبا سلام آقای حسینی
من حدود پنج شیش سال پیش تازه فروم رو راه انداخته بودید ازتون قطعات یه سیستم کامل رو خرید کردم
اون موقع کارت گرافیک GTX260 رو تازه داشتید از گمرک ترخیصمیکردید و واسه اینکه کار من لنگ نمونه، یه کارت گرافیک به صورت موقت بهم دادین و بعد از ترخصی Gtx260 واسم کارت اصلی خودمو ارسال کردن اهواز و من کارت گرافیک موقت رو واستون ارسال کردم
و این کار شما واقعا واسم ارزش داشت که واسه مشتریتون ارزش قائل بودید و یه تشکر ویژه باید از شما میکردم
اما علت مزاحمت الانم اینه که MotherBoard ی که خریده بودم DFI بود و گارانتی گلستان و متاسفانه تویه یه نوسان برق MotherBoard من سوخت
الان دنبال یه مین بورد مناسب واسه CPU Q9550 خودم که هستم متاسفانه هیچ چیز خوبی دیگه پیدا نمیشه
خواستم ببینم میتونید کمکم کنید؟ چون CPU من LGA775 هست
نظرتون چیه؟اینکه مین بورد LGA775 گیر بیارم یا CPU و MB رو از نو خرید کنم و CPU قدیمی خودم رو بفروشم؟
ممنونم
وقتی مطلب شما رو خوندم کاملا شما رو یادم اومد و واقعا اون روز دوست داشتیم کارتون رو انجام بدیم و کمکتون کنیم ولی فکر نمیکردم بعد از شش سال این مطلب یه جایی به خودم بر گرده واقعا خدا رو شکر میکنم که اون روز تونستم این کار و انجام بدم و مطمئننا این مطلب شما باعث شد کارهای اینچنینی بیشتری انجام بدم چون به اینده امیدوارم
در مورد مادربوردتون باید بگم که سوکت 775 مادربوردهای خوبی توی بازار دست دوم نیست و پیشنهاد میکنم که 9550 تون رو با قیمت مناسبی بفروشید و برید سراغ 1150 و توی این زمینه کاملا در خدمتیم