من نميدونم :blink:چرا همه بعد بازي ميگن اگه توپهاي .. گل شده بودن نتيجه به نفع اونا بوده | ! |![]()
خوبه كه سايپا پنالتي هم خراب كرده وگر نه خدا ميدونست استقلاليها چي ميگفتن !!![]()
دوست عزيز اگه قرار بود توپها همه اش گل شن كه پرسپوليس امسال همه تيمها رو با اختلاف 4، 5 گل ميبرد...تو هر بازي حداقل 10 تا موقعيت گل داره !!!![]()
![]()
در ضمن چندان هم بعد از مدتها نبوده !!مثه اينكه دربي
و بازي پرسپوليس - سايپا رو فراموش كرديد ..نه ؟!![]()
![]()
شرايط كاملا" يكسان نه !![]()
سايپا و اس. اهواز يك امتياز جلوترند .و تا اونجايي كه من يادمه تفاضل سايپا هم از استقلال بهتره !![]()
استقلاليها يكم بيشتر فكر كنند ميبينند كه :
سه تا بازي سخت داشتين و تنها يك امتياز گرفتين ! دو تا از اين بازيها تو تهران بودن !
1-0 به سپاهان باختيد. 1-1 با اس.اهواز مساوي شدين! . و حالا 2-1 به سايپا !
دو تا بازي سخته ديگه هم پيش رو داريد !پيكان كه فكر ميكنم نيم فصل هم شما رو برد در جشنواره بيرون زدن گل خالي ( بياتي نيا و اكبرپور) ...پاس هم قوي تر از سابقه !![]()
شانس استقلال واسه قهرماني خيلي كمه ..خيلي !بد موقعي گاف داد !اگه يه مساوي از بازي سايپا ميگرفت وضعش به از اين بود !![]()
داداش چه خبره؟ گرد و خاكي بپا كردي! خونسردي تو حفظ كن! اول از اون كه من استقلالي نيستم قربون (فقط از بچگي مختصري گرايشات پرسپوليسي داشته ام، همين و نه بيشتر!)، بعد هم من روي حرفم هستم يعني اون بازي صحنه هاي خطرناك زيادي داشت و استقلاليها فرصت هاي زيادي رو از دست دادند و اگر منصفانه به قضيه نگاه مي كنيم اون بازي مي تونست با تساوي به پايان برسه. (اگر چه كتمان نمي كنم كه به شدت مايل بودم سايپا ببره و وقتي گل برتري سايپا به ثمر رسيد به دوستاني كه داشتيم بازي رو تماشا مي كرديم به شدت فرياد هورا كشيديم!)
و اما با بازي امروز هم كه ديگه تقريبا مي شه گفت كار استقلال تمام شد و شانسش زير 20 درصد هست.