• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لیگ برتر فوتبال ایران**لیگ ششم** (جام خلیج فارس), نتایج و بحث

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
مصاحبه‌ تکان‌دهنده‌ مهاجم‌ استقلال‌ هاشمى‌زاده: بايد سفارش‌ شوى‌ تا در استقلال‌ بازى‌ کنى‌ نمى‌دانم‌ بابازاده‌ از چه‌ کسى‌ خط‌ مى‌گيرد؟!

مرتضى‌ هاشمى‌زاده‌ مهاجم‌ ذخيره‌ استقلال‌ که‌ امسال‌ کمتر به‌ بازى‌ گرفته‌ شده، در مصاحبه‌اى‌ با خبرگزارى‌ فارس‌ گفت: «حضور در ترکيب‌ ثابت‌ استقلال‌ ربطى‌ به‌ تمرين‌ خوب‌ ندارد و فقط‌ بايد سفارش‌ شوى‌ تا بازى‌ کني!
در استقلال‌ معلوم‌ نيست‌ چه‌ کسى‌ تيم‌ را ارنج‌ مى‌کند اما اميدوارم‌ بازيکنان‌ پشت‌ صمد مرفاوى‌ را خالى‌ نکنند.»
هاشمى‌زاده‌ افزود: «طى‌ 2 سالى‌ که‌ در سپاهان‌ بودم، موارد تاکتيکى‌ زيادى‌ را آموختم‌ و از مهاجمان‌ فعلى‌ استقلال‌ کمتر نيستم. مرفاوى‌ را هم‌ دوست‌ دارم‌ اما او نبايد اجازه‌ مى‌داد عده‌اى‌ خرابش‌ کنند چون‌ مرفاوى‌ سرمربى‌ است‌ و او بايد پاسخگوى‌ مردم‌ باشد.»
هاشمى‌زاده‌ افزود: «حميد بابازاده‌ روى‌ فکر مرفاوى‌ تأ‌ثير گذاشته‌ است. نمى‌دانم‌ بابازاده‌ از چه‌ کسى‌ خط‌ مى‌گرفت‌ اما شاهد بودم‌ که‌ نظراتش‌ را به‌ مرفاوى‌ تحميل‌ مى‌کرد. مگر مى‌شود مربى‌ دروازه‌بانان‌ در تيم‌ تأ‌ثير بگذارد؟ من‌ هرگز نخواستم‌ از طرف‌ کسى‌ سفارش‌ شوم‌ تا بازى‌ کنم‌ اما متأ‌سفانه‌ در استقلال‌ اين‌ مسأ‌له‌ رخنه‌ کرد.»
وى‌ در پايان‌ گفت: «کسانى‌ که‌ باعث‌ حذف‌ تيم‌ از آسيا شدند و تيم‌ را به‌ اين‌ روز انداختند بايد جواب‌ بدهند. من‌ دو بازى‌ آخر را از روى‌ سکوها ديدم. وقتى‌ ناراحتى‌ هواداران‌ را مى‌ديدم‌ از خجالت‌ نمى‌توانستم‌ سرم‌ را بالا بگيرم.»

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
اميدوارم‌ ملوان‌ در شيراز نتيجه‌ نگيرد رضاييان: آنها ديگر جوابى‌ براى‌ وجدان‌ خود ندارند

بسيار خوشحال‌ هستم‌ که‌ پس‌ از چهار هفته‌ وقفه‌ بالاخره‌ يک‌ بازى‌ برگزار کرديم. مسعود رضاييان، مديرعامل‌ باشگاه‌ فولاد خوزستان‌ با بيان‌ اين‌ مطلب‌ افزود: سپاهان‌ با ارائه‌ يک‌ بازى‌ جوانمردانه‌ جلوى‌ شائبه‌ هرگونه‌ تبانى‌ را گرفت‌ و من‌ شخصاً‌ به‌ خاطر همين‌ مسأ‌له‌ در پايان‌ مسابقه‌ به‌ سرمربي، بازيکنان‌ و مديرعامل‌ اين‌ تيم‌ تبريک‌ گفتم.
وى‌ ادامه‌ داد: سرنوشت‌ ديگر دست‌ خودمان‌ نيست‌ و در حال‌ حاضر 50 درصد شانس‌ ماندن‌ در رقابت‌هاى‌ ليگ‌برتر را دارا هستيم. اگر به‌ مسابقات‌ پلى‌آف‌ سقوط‌ کنيم، فقط‌ بايد از خودمان‌ گله‌مند باشيم‌ که‌ چنين‌ شرايطى‌ را فراهم‌ کرده‌ايم.
رضاييان‌ در خصوص‌ نگاه‌ فولاد به‌ ديدار تيم‌هاى‌ برق‌شيراز و ملوان‌ بندرانزلى‌ گفت: اميدوارم‌ ملوان‌ در شيراز نتيجه‌ نگيرد تا با لغزش‌ اين‌ تيم‌ و پيروزى‌ ما برابر استقلال‌اهواز که‌ به‌ اين‌ پيروزى‌ محکوم‌ هستيم، بتوانيم‌ در رقابت‌هاى‌ ليگ‌برتر باقى‌ بمانيم.
مديرعامل‌ فولاد در پايان‌ با تأ‌کيد مجدد بر بازى‌ جوانمردانه‌ سپاهان‌ خاطرنشان‌ ساخت: بازى‌ جوانمردانه‌اى‌ را که‌ سپاهان‌ به‌ نمايش‌ گذاشت‌ باعث‌ شد تا آنهايى‌ که‌ انگ‌ تبانى‌ را زده‌ بودند هيچ‌ جوابى‌ براى‌ وجدان‌ خود نداشته‌ باشند.

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
معذرت‌خواهى‌ جالب‌ سرمربى‌ سايپا از دنيزلى‌ آفرين‌ بر على‌ دايى‌

حرکت‌ حرفه‌اى‌ على‌ دايى‌ در عذرخواهى‌ از مصطفى‌ دنيزلى‌ يک‌ حرکت‌ آموزنده‌ و در عين‌ حال‌ ارزشمند از سوى‌ سرمربى‌ جوان‌ سايپا بود و نشان‌ مى‌داد دايى‌ در اولين‌ سال‌ مربيگرى‌اش‌ چه‌ پيشرفتهايى‌ در امر «رفتار مربيگري» و «رفتار حرفه‌اي» داشته‌ است.
بعد از درگيرى‌ دايى‌ و شيث‌ در جريان‌ بازى‌ پرسپوليس‌ و سايپا، على‌ دايى‌ در مصاحبه‌اى‌ گفت: «پرسپوليس‌ يک‌ ميليارد داده‌ و مربى‌ کشتى‌ استخدام‌ کرده‌ است» اما دايى‌ جمعه‌ شب‌ رسماً‌ از دنيزلى‌ عذرخواهى‌ کرد و گفت: «دنيزلى‌ از نظر فنى‌ مورد قبول‌ من‌ است‌ و بنده‌ خيلى‌ ايشان‌ را قبول‌ دارم‌ به‌ همين‌ دليل‌ جا دارد از ايشان‌ عذرخواهى‌ کنم»
على‌ دايى‌ به‌ همين‌ راحتى‌ غرورش‌ را شکست‌ و پذيرفت‌ که‌ در مورد دنيزلى‌ اشتباه‌ کرده‌ است. او به‌ عنوان‌ کسى‌ که‌ سالها در اروپا زندگى‌ کرده، چنين‌ برخوردى‌ را انجام‌ مى‌دهد البته‌ عذرخواهى‌ از اخلاق‌هاى‌ خوب‌ اسلامى‌ و ايرانى‌ است‌ اما به‌ هر حال‌ حرفه‌اى‌گرى‌ هم‌ جزيى‌ از فوتبال‌ است‌ و دايى‌ طى‌ سالهايى‌ که‌ در آلمان‌ بازى‌ کرده‌ چيزهاى‌ بسيارى‌ آموخته‌ است.

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
ايناسيو: با يک‌ بازى‌ انتحارى‌ استقلال‌ اهواز را مى‌بريم‌

بايد قبول‌ کرد ماندن‌ در ليگ‌برتر ديگر دست‌ خودمان‌ نيست‌ و بايد منتظر از دست‌ دادن‌ امتياز توسط‌ ملوان‌ در شيراز باشيم. آگوستو ايناسيو، سرمربى‌ پرتغالى‌ تيم‌ فولاد خوزستان‌ ضمن‌ بيان‌ مطلب‌ فوق‌ افزود: دربى‌ اهواز آخرين‌ شانس‌ و فرصت‌ ما است‌ و بايد هر سه‌ امتياز اين‌ ديدار را بگيريم. تمام‌ توان‌ و قدرت‌ خود را براى‌ اين‌ بازى‌ به‌ کار خواهيم‌ گرفت‌ تا فقط‌ با پيروزى‌ از زمين‌ مسابقه‌ خارج‌ شويم. وى‌ ادمه‌ داد: از اينکه‌ سپاهان‌ بازى‌ محکم‌ و پرقدرتى‌ را ارائه‌ کرد و دو تيم‌ ثابت‌ کردند صحبت‌هايى‌ که‌ در خصوص‌ تبانى‌ شنيده‌ مى‌شد شايعه‌ بودند، خوشحالم‌ و همه‌ فوتبال‌ پاک‌ دو تيم‌ را ديدند. ايناسيو در پايان‌ خاطرنشان‌ ساخت: اتفاقات‌ عجيب‌ در فوتبال‌ وجود دارد و نمى‌توان‌ هيچ‌ چيز را پيش‌بينى‌ کرد و از حالا گفت‌ فولاد به‌ پلى‌آف‌ سقوط‌ مى‌کند. ما يک‌ بازى‌ ديگر داريم‌ و بايد با يک‌ بازى‌ انتحارى‌ حريف‌ پرقدرت‌ خود را شکست‌ دهيم.

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
دبير سازمان‌ ليگ‌برتر: زمان‌ بازى‌ پرسپوليس‌ با موافقت‌ انصارى‌فرد تغيير نکرد
باوجود اينکه‌ پيش‌ از اين‌ اعلام‌ کرده‌ بوديم‌ در صورت‌ داشتن‌ شانس‌ قهرمانى‌ توسط‌ پرسپوليس، بازى‌ اين‌ تيم‌ مقابل‌ ذوب‌آهن‌ همزمان‌ با ديدارهاى‌ سه‌ تيم‌ مدعى‌ ديگر برگزار خواهد شد اما به‌ دليل‌ مشکلات‌ موجود در برگزارى‌ ديدار يکى‌ از دو تيم‌ پرطرفدار تهرانى‌ در ورزشگاه‌ تختي، اين‌ تصميم‌ تغيير کرد.
على‌ کاظمي، دبير سازمان‌ ليگ‌برتر ضمن‌ بيان‌ اين‌ مطلب‌ خاطرنشان‌ ساخت: حال‌ که‌ هر چهار تيم‌ مدعى‌ براى‌ کسب‌ قهرمانى‌ نياز به‌ کسب‌ پيروزى‌ دارند، ديگر لزوم‌ همزمان‌ برگزار شدن‌ اين‌ بازى‌ها احساس‌ نمى‌شود.
در اين‌ ميان‌ رفاه‌ حال‌ تماشاگران، رسانه‌ها و همچنين‌ وضعيت‌ ورزشگاه‌ تختى‌ در اين‌ تصميم‌ جديد تأ‌ثيرگذار بود. وى‌ در پايان‌ افزود: البته‌ حسن‌نيت‌ و همکارى‌ انصارى‌فرد با فدراسيون‌ فوتبال‌ قابل‌ تقدير است‌ و با موافقت‌ ايشان‌ بازى‌ پرسپوليس‌ و ذوب‌آهن‌ روز يکشنبه‌ برگزار خواهد شد.

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
«سايت‌گل» از ليگ‌برتر ايران‌ گزارش‌ داد تيم‌ دايى‌ قهرمان‌ مى‌شود

«سايت‌ گل» در گزارشى‌ از ليگ‌برتر ايران‌ تيم‌ سايپا را به‌عنوان‌ مدعى‌ اول‌ قهرمانى‌ معرفى‌ کرد و نوشت: تيم‌ دايى‌ تنها با يک‌ برد در هفته‌ آخر مى‌تواند به‌ مقام‌ قهرمانى‌ ليگ‌برتر ايران‌ دست‌ يابد. سايپا 13 سال‌ است‌ که‌ نتوانسته‌ مقام‌ قهرمانى‌ ليگ‌ باشگاه‌هاى‌ ايران‌ را به‌دست‌ آورد و اين‌ مسأ‌له‌ انگيزه‌ شاگردان‌ دايى‌ را براى‌ کسب‌ اين‌ عنوان‌ در ششمين‌ دوره‌ ليگ‌برتر ايران‌ دوچندان‌ مى‌سازد.
«سايت‌گل» با بررسى‌ وضعيت‌ دو تيم‌ استقلال‌ تهران‌ و اهواز به‌عنوان‌ رقيبان‌ اصلى‌ سايپا در کسب‌ عنوان‌ قهرمانى‌ مى‌نويسد: استقلال‌ که‌ در هفته‌هاى‌ گذشته‌ شانس‌ اصلى‌ قهرمانى‌ به‌حساب‌ مى‌آمد با دو شکست‌ پى‌درپى‌ تمام‌ شانس‌ خود را به‌ حداقل‌ رساند. استقلال‌ اهواز که‌ مى‌توانست‌ با پيروزى‌ مقابل‌ مس‌کرمان‌ تکليف‌ قهرمانى‌ را روز پنجشنبه‌ تعيين‌ کند در آخرين‌ دقيقه‌ بازى‌ گل‌ تساوى‌ را دريافت‌ کرد تا همچنان‌ رقابتش‌ با سايپا در هفته‌ آخر نيز ادامه‌ يابد.

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
کلاس‌ داوري... کمک‌ داورى‌ که‌ فيزيک‌ نمى‌دانست‌

هوشنگ‌ نصيرزاده‌
کمک‌ داور بازى‌ استقلال‌ اهواز و مس‌ در حالى‌ که‌ روى‌ خط‌ دروازه‌ قرار نداشت‌ با پرچم‌ خود اعلام‌ کرد که‌ شليک‌ بازيکن‌ «مس» از خط‌ دروازه‌ استقلال‌ اهواز رد شده‌ است‌ و اين‌ اشتباه‌ باعث‌ شد که‌ تيم‌ اهوازى‌ به‌ قهرمانى‌ احتمالى‌ خود برسد کارى‌ که‌ «نور» انجام‌ مى‌دهد توپ‌ نيز به‌ دليل‌ شکل‌ هندسى‌ خود انجام‌ خواهد داد، به‌ تعبير بهتر اگر توپ‌ به‌ تير دروازه‌ برخورد مى‌کند و روى‌ خط‌ دروازه‌ مى‌خورد و به‌ بيرون‌ مى‌آيد در صورتى‌ امکان‌ دارد از خط‌ عبور کرده‌ و گل‌ شده‌ باشد که‌ زمين‌ به‌ طرف‌ داخل‌ داراى‌ قوس‌ باشد و در زمين‌ صاف‌ و هموار هيچگاه‌ توپ‌ بعد از برخورد به‌ پشت‌ خط‌ و گل‌ شدن‌ به‌ بيرون‌ هدايت‌ نمى‌شود.
پس‌ در صحنه‌اى‌ که‌ توپ‌ بازيکن‌ تيم‌ مس‌ به‌ زير ديرک‌ دروازه‌ استقلال‌ اهواز فرود آمد، چون‌ به‌ بيرون‌ هدايت‌ شد پس‌ هيچ‌ گاه‌ وارد دروازه‌ نشده‌ است. در گذشته‌ برخى‌ از کمک‌ داوران‌ قديمى‌ به‌ محض‌ وقوع‌ چنين‌ صحنه‌هايى‌ بلافاصله‌ اعلام‌ گل‌ مى‌کردند زيرا از فيزيک‌ چيزى‌ نمى‌دانستند و از خواص‌ شکل‌ هندسى‌ توپ‌ چيزى‌ سر در نمى‌آوردند.
در کلاس‌ داورى‌ بايد توانمندى‌ و مهارتهاى‌ داوران‌ افزايش‌ پيدا کند که‌ آنها قبل‌ از زدن‌ پرچم‌ به‌ طور کامل‌ از عبور توپ‌ از خط‌ مطمئن‌ شده‌ باشند.

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
عنايت: آقاى‌ شفيعى‌زاده‌ که‌ در دبى‌ نشسته‌اي، منصف‌ باش! کمک‌ داور گفت‌ مگر مريضم‌ که‌ اشتباه‌ کنم؟

اين‌ روزها از هر سو روى‌ داوران‌ و کميته‌ داوران‌ فشار وارد مى‌آيد و کوچکترين‌ اشتباه‌ باعث‌ مى‌شود تا شمشيرها از رو بسته‌ شود و مسعود عنايت‌ به‌ عنوان‌ رئيس‌ اين‌ کميته‌ بايد جوابگو باشد.
آقاى‌ عنايت‌ از قضاوت‌ها راضى‌ هستيد؟
بى‌انصافى‌ است‌ که‌ تمامى‌ اتفاقات‌ را به‌ گردن‌ تيم‌ داورى‌ بيندازيم. براى‌ نمونه‌ در بازى‌ حساس‌ سايپا - پاس‌ داور به‌ خوبى‌ سوت‌ زد و هم‌ دايى‌ و هم‌ شاهرخى‌ از نحوه‌ قضاوت‌ راضى‌ بودند.
اما در اهواز گلى‌ اعلام‌ شد که‌ صداى‌ خيلى‌ها را درآورد.
کمک‌داور بازى‌ قسم‌ مى‌خورد و مى‌گويد توپ‌ گل‌ شده‌ است. ايشان‌ مى‌گويد: مگر مريض‌ هستم‌ که‌ در آخرين‌ لحظات‌ و آن‌ هم‌ در چنين‌ ديدارى‌ کار اشتباهى‌ را انجام‌ دهم. البته‌ وقتى‌ از طريق‌ دوربين‌ تلويزيونى‌ نگاه‌ مى‌کنيم، چيز خاصى‌ مشاهده‌ نمى‌شود و مشکوک‌ است. با اين‌ همه‌ نه‌ مى‌توان‌ نظر داور را اشتباه‌ دانست‌ و نه‌ به‌ او صددرصد حق‌ داد.
در هر صورت‌ همين‌ گل‌ مى‌تواند تکليف‌ قهرمان‌ را روشن‌ کند.
من‌ به‌ اين‌ شکل‌ موافق‌ نيستم‌ زيرا در بازى‌ رفت‌ استقلال‌ اهواز و فولاد، کمک‌ داور (على‌ موغلي) يک‌ گل‌ سالم‌ فولادى‌ها را مردود اعلام‌ کرد و استقلال‌ اهواز ناباورانه‌ به‌ خاطر همين‌ اشتباه‌ سه‌ امتياز را به‌ دست‌ آورد و البته‌ آن‌ داور هم‌ 6 هفته‌ محروم‌ شد. البته‌ قصد توجيه‌ ندارم‌ اما حتى‌ بپذيريم‌ کمک‌داور بازى‌ استقلال‌ اهواز - مس‌ اشتباه‌ هم‌ کرد. آن‌ را به‌ حساب‌ اشتباهى‌ که‌ قبلاً‌ به‌ سود تيم‌ اهوازى‌ شد بگذاريم.
لابد صحبت‌هاى‌ آقاى‌ شفيعى‌زاده‌ را هم‌ خوانديد؟
ايشان‌ که‌ در دبى‌ نشسته‌اند کمى‌ منصفانه‌ قضاوت‌ کنند. حرفهايى‌ را مى‌زنند که‌ نشان‌ از بى‌اطلاعى‌ ايشان‌ است. ما چند روز قبل‌ از اين‌ ديدار تيم‌ داورى‌ را اعلام‌ کرديم‌ و حتى‌ در جرايد هم‌ به‌ چاپ‌ رسيد، پس‌ چطور شبانه‌ آنها عوض‌ شدند؟
لابد خيلى‌ از او دلخور هستيد؟
ايشان‌ کلماتى‌ را به‌ بنده‌ نسبت‌ دادند که‌ شايسته‌ خودشان‌ است‌ و باتوجه‌ به‌ اتهامى‌ که‌ به‌ بنده‌ زده‌ اين‌ حق‌ را براى‌ خودم‌ محفوظ‌ نگه‌ مى‌دارم‌ که‌ شکايت‌ کنم.

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
اظهارنظر جالب‌ و عجيب‌ مهاجم‌ استقلال‌ بايد از ما تجليل‌ و قدردانى‌ کنند!

على‌ عليزاده‌ مدعى‌ است‌ که‌ امسال‌ 16 امتياز براى‌ استقلال‌ گرفته. بر فرض‌ که‌ حرف‌ او درست‌ باشد، باز هم‌ بايد پذيرفت‌ که‌ زدن‌ تنها 3 گل‌ در طول‌ يک‌ فصل‌ اصلاً‌ بيلان‌ خوبى‌ براى‌ يک‌ مهاجم‌ نيست؛ آن‌ هم‌ مهاجمى‌ که‌ انتظارات‌ زيادى‌ از او مى‌رفت.
ما مى‌پذيريم‌ که‌ على‌ عليزاده‌ بازيکنى‌ نيست‌ که‌ کم‌کارى‌ کند و هر چه‌ دارد در زمين‌ رو مى‌کند اما اينکه‌ او مى‌گويد هواداران‌ استقلال‌ بايد از ما تجليل‌ و قدردانى‌ کنند، اصلاً‌ منطقى‌ نيست‌ و فقط‌ باعث‌ تعجب‌ مى‌شود. کاش‌ عليزاده‌ و ساير بازيکنان‌ استقلال‌ کمى‌ هم‌ خودشان‌ را به‌ جاى‌ تماشاگران‌ مى‌گذاشتند و مى‌ديدند که‌ آنها در همين‌ دو هفتة‌ اخير چقدر زجر کشيده‌اند.

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
پرسپوليس‌ مى‌خواهد مفت‌ و مجانى‌ قهرمان‌ شود! رجب‌زاده: ذوب‌آهن‌ از حيثيتش‌ دفاع‌ مى‌کند

مهدى‌ رجب‌زاده‌ در بازى‌ رفت‌ ذوب‌آهن‌ مقابل‌ پرسپوليس‌ دو گل‌ زد و دو ضربه‌اش‌ هم‌ به‌ تيرک‌ اصابت‌ کرد. او در بازى‌ امروز هم‌ مقابل‌ پرسپوليس‌ يکى‌ از اميدهاى‌ اصلى‌ ذوب‌آهن‌ است، مثل‌ هميشه.
مهدي! بازى‌ با پرسپوليس‌ را چطور مى‌بيني؟
اين‌ مسابقه، بازى‌ هفته‌ آخر است‌ و پرسپوليس‌ مثل‌ چند مدعى‌ ديگر که‌ کک‌ قهرمانى‌ به‌ تنشان‌ افتاده‌ حسابى‌ انگيزه‌ دارند. حريف‌ ما هم‌ مى‌خواهد اين‌ ببازد و آن‌ ببازد، خلاصه‌ درى‌ به‌ تخته‌ بخورد و يک‌ قهرمانى‌ مفت‌ و مجانى‌ نصيبشان‌ شود!
پس‌ اين‌ بازى‌ براى‌ شما اهميت‌ ندارد؟
چرا، ما هم‌ مى‌خواهيم‌ از حيثيت‌ و آبروى‌ ذوب‌آهن‌ دفاع‌ کنيم. هميشه‌ همه‌ تيم‌ها جلوى‌ استقلال‌ و پرسپوليس‌ انگيزه‌ دارند مخصوصاً‌ که‌ بازى‌ آخر ليگ‌ باشد و بازيکنان‌ براى‌ اينکه‌ ديده‌ شوند و شايد براى‌ فصل‌ آينده‌ موقعيت‌ بهترى‌ پيدا کنند در اين‌ بازى‌ با تمام‌ وجود مى‌جنگند و دلهره‌ ندارند.
وضعيت‌ ذوب‌آهن‌ چطور است؟
با دو برد خوبى‌ که‌ آورديم‌ شرايط‌ خوبى‌ داريم. ما دير به‌ شرايط‌ ايده‌آل‌ رسيديم‌ اگر چند هفته‌ زودتر اين‌ بردها را مى‌آورديم‌ الان‌ بالاتر بوديم.
خودت‌ روى‌ فرم‌ هستي؟
الحمدا... آماده‌ هستم.
يعنى‌ مى‌توانى‌ مثل‌ بازى‌ رفت‌ پرسپوليسى‌ها را خسته‌ کني؟
روى‌ فوتبال‌ چيزى‌ نوشته‌ نشده، يک‌ موقع‌ شده‌ هرچقدر تلاش‌ کردم‌ نتوانستم‌ گلى‌ بزنم، با اين‌ حال‌ سعى‌ام‌ را مى‌کنم.
اين‌ بازى‌ آخرت‌ در ذوب‌آهن‌ است؟
بله، قراردادم‌ تمام‌ است‌ و فکر مى‌کنم‌ تا يک‌ هفته‌ يا 10 روز ديگر تکليفم‌ مشخص‌ مى‌شود.
يعنى‌ مى‌مانى‌ يا مى‌روي؟
از چند تيم‌ عربى‌ و ليگ‌ برترى‌ پيشنهاد دارم‌ که‌ البته‌ هنوز پاى‌ ميز مذاکره‌ ننشسته‌ايم‌ و براى‌ همين‌ نمى‌توانم‌ اسم‌ آنها را بگويم.
در اردوى‌ مکزيک‌ تيم‌ملى‌ را همراهى‌ مى‌کني؟
انشأ‌ا...
سؤ‌ال‌ آخر، آقاى‌ گل‌ ليگ‌ برتر مى‌شوي؟
به‌ اميد خدا تلاشم‌ را مى‌کنم.

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
انصارى‌فرد: برنامه‌اى‌ براى‌ تمديد قرارداد دنيزلى‌ نداريم‌

محمدحسن‌ انصارى‌فرد، مديرعامل‌ پرسپوليس‌ گفتگويى‌ کوتاه‌ با پايگاه‌ خبرى‌ سازمان‌ تربيت‌بدنى‌ داشته‌ که‌ چند خبرگزارى‌ آن‌ را دقيقاً‌ کپى‌بردارى‌ کرده‌اند. به‌ بخش‌هايى‌ از اين‌ مصاحبه‌ توجه‌ کنيد:
انصارى‌فرد در خصوص‌ نشست‌ هيأ‌ت‌مديره‌ باشگاه‌ پرسپوليس‌ گفت: هنوز نشست‌ هيأ‌ت‌مديره‌ برگزار نشده‌ و احتمالاً‌ به‌ زودى‌ برگزار خواهد شد. او درباره‌ بازگشت‌ خود اظهار داشت: من‌ آمده‌ام‌ و اين‌ بار محکم‌تر و با توان‌ بيشتر از گذشته‌ کار خواهم‌ کرد. او درباره‌ تمديد قرارداد مصطفى‌ دنيزلي، سرمربى‌ ترکيه‌اى‌ تيم‌ فوتبال‌ پرسپوليس‌ گفت: فعلاً‌ هيچ‌ برنامه‌اى‌ براى‌ تمديد قرارداد دنيزلى‌ نداريم‌ و همانطور که‌ گفتم‌ تمرکز خود را بر روى‌ جام‌حذفى‌ معطوف‌ کرده‌ايم. او درباره‌ عملکرد خود گفت: هيچ‌ ترسى‌ از بررسى‌ عملکرد خود به‌ عنوان‌ مديرعامل‌ باشگاه‌ ندارم.
انصارى‌فرد با تبريک‌ به‌ تيم‌ سپاهان‌ اصفهان‌ که‌ به‌ مرحله‌ بعدى‌ مسابقات‌ فوتبال‌ جام‌ باشگاههاى‌ آسيا صعود کرده، گفت: تيم‌ ما نيز با پيروزى‌ در مسابقات‌ جام‌حذفى‌ برنامه‌هاى‌ زيادى‌ براى‌ جام‌ باشگاههاى‌ آسيا دارد.

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
سکوت‌ عجيب‌ روابط‌ عمومى‌ استقلال‌ يونگ‌ چه‌ کار کرد آقاى‌ قلعه‌نوعي؟!

اين‌ باشگاه‌ استقلال‌ واقعاً‌ جالب‌ترين‌ باشگاه‌ دنياست، بازيکن‌ اين‌ تيم‌ هر چه‌ از دهان‌ مبارکش‌ درمى‌آيد و هر چه‌ دل‌ تنگش‌ مى‌خواهد بر زبان‌ مى‌آورد آن‌ وقت‌ روابط‌ عمومى‌ باشگاه‌ اطلاعيه‌ مى‌دهد و بدون‌ اينکه‌ کوچکترين‌ واکنشى‌ نسبت‌ به‌ اين‌ حرکت‌ زشت‌ و غيراخلاقى‌ نشان‌ بدهد، اعلام‌ مى‌کند: «معدود هوادارانى‌ که‌ به‌ بازيکنان‌ و مربيان‌ توهين‌ کردند، «تماشاگرنما» هستند!»
يکى‌ نيست‌ بگويد آيا همه‌ 40 هزار نفرى‌ که‌ خواستار اخراج‌ بازيکنان‌ بى‌تعصب‌ بودند، تماشاگرنما هستند؟! آيا مى‌شود تمام‌ جمعيت‌ ورزشگاه‌ «تماشاگرنما» باشند و هيچ‌ چيزى‌ از فوتبال‌ نفهمند آن‌ وقت‌ يک‌ آقاى‌ بيست‌ و چند ساله‌ که‌ مسئول‌ روابط‌ عمومى‌ شده‌ همه‌ چيز فوتبال‌ را بداند و براى‌ خودش‌ «تماشاگرنماشناسي» راه‌ بيندازد؟
آيا وظيفه‌ روابط‌ عمومى‌ فقط‌ صدور اطلاعيه‌ است؟!
انتظار از معاون‌ فرهنگى‌ و فتح‌ا...زاده‌
باشگاه‌ استقلال‌ يک‌ معاون‌ فرهنگى‌ به‌ نام‌ حجت‌الاسلام‌ مالک‌ دارد که‌ انسان‌ شريف‌ و بسيار روشنى‌ است‌ اما نمى‌دانيم‌ چرا اين‌ روحانى‌ عزيز و بزرگوار در مقابل‌ حرکت‌ زشت‌ برخى‌ از بازيکنان‌ استقلال‌ سکوت‌ مى‌کند؟ چرا آقاى‌ فتح‌ا...زاده‌ که‌ خودش‌ را يک‌ هوادار مى‌داند، سکوت‌ کرده‌ و در مورد حرکت‌ زشت‌ و دور از شأن‌ بازيکن‌ استقلال‌ هيچ‌ نمى‌گويد؟ آيا بازيکنانى‌ که‌ فوتبال‌ را مى‌بازند بايد اخلاق‌ را هم‌ ببازند؟ آيا بازيکنى‌ که‌ شب‌ قبل‌ از بازى‌ در فلان‌ آژانس... با آقاي... مى‌گويد و مى‌خندد، اصلاً‌ مى‌تواند اشک‌ آن‌ هوادار نوجوان‌ را درک‌ کند؟!
يونگ‌ چه‌ کار کرد آقاى‌ قلعه‌نوعي؟!
متأ‌سفانه‌ استقلال‌ به‌ روزى‌ افتاده‌ که‌ هر کس‌ مصدوم‌ مى‌شود و خونى‌ در صورتش‌ ديده‌ مى‌شود، بلافاصله‌ لقب‌ باتعصب‌ را به‌ او مى‌دهند! آقاى‌ مربى‌ خارجى‌ 4 ماه‌ است‌ که‌ آمده‌ و حداقل‌ 40 مصاحبه‌ منفى‌ عليه‌ استقلال‌ انجام‌ داده‌ اما آقاى‌ قلعه‌نوعى‌ مدعى‌ است‌ که‌ او براى‌ تقويت‌ کادرفنى‌ آمده! اصلاً‌ کسى‌ که‌ خودش‌ در مصاحبه‌هايش‌ مى‌گويد من‌ نقش‌ ديوار را بازى‌ مى‌کنم، چطور مى‌خواهد به‌ کادرفنى‌ کمک‌ کند؟! انتخاب‌ يونگ‌ از همان‌ روز اول‌ اشتباه‌ بود همانطور که‌ بازگشت‌ بد موقع‌ فتح‌ا...زاده‌ اشتباه‌ بود و همانطور که‌ حضور قلعه‌نوعى‌ در اردوى‌ استقلال‌ کارها را خراب‌ کرد. استقلال‌ البته‌ مشکلات‌ ديگرى‌ هم‌ دارد. مثلاً‌ مسئولان‌ اين‌ باشگاه‌ هنوز نمى‌توانند در مورد يک‌ مربى‌ خارجى‌ که‌ عامل‌ اصلى‌ تفرقه‌ است‌ تصميم‌ بگيرند. ديروز نوشتيم‌ که‌ استقلال‌ بازيکن‌ بزرگ‌ هم‌ ندارد و امروز بر اين‌ مطلب‌ اصرار داريم. استقلال‌ نه‌ مربى‌ بزرگ‌ دارد و نه‌ بازيکنان‌ بزرگ. اين‌ وسط‌ آقاى‌ قلعه‌نوعى‌ که‌ مى‌گفت‌ من‌ تيم‌ را خوب‌ بسته‌ام‌ و البته‌ يونگ‌ را هم‌ آورد بايد پاسخگو باشد. همانطور که‌ خود مرفاوى‌ بايد پاسخگو باشد و بگويد اگر با يونگ‌ هماهنگ‌ نبوده‌ (که‌ نبوده) چرا 4 ماه‌ او را تحمل‌ کرده‌ و مثلاً‌ گفته: «زحمات‌ من‌ و يونگ‌ باعث‌ موفقيت‌ استقلال‌ شد؟!»

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
برهاني: پرسپوليس‌ لياقت‌ قهرمانى‌ دارد

آرش‌ برهانى‌ با گلزنى‌ مقابل‌ سايپا دوباره‌ به‌ روزهاى‌ اوج‌ خود رسيده‌ است‌ او توانايى‌ به‌ اوج‌ رسيدن‌ را دارد و مى‌تواند باز هم‌ پيراهن‌ تيم‌ملى‌ را بر تن‌ کند/
برهانى‌ در مورد بازى‌ با استقلال‌ گفت: تمرينات‌ سختى‌ را در اين‌ مدت‌ انجام‌ داده‌ام‌ و ثمره‌اش‌ را هم‌ در بازى‌ با سايپا ديديم‌ اما اين‌ پايان‌ کار من‌ نيست‌ و مى‌خواهم‌ بهترين‌ بازى‌ام‌ را مقابل‌ استقلال‌ انجام‌ دهم/
وى‌ افزود: استقلال‌ در اين‌ فصل‌ تلاش‌ زيادى‌ براى‌ قهرمانى‌ انجام‌ داده‌ است‌ اما استقلال‌ اميد کمى‌ براى‌ قهرمانى‌ دارد و ما هم‌ مى‌خواهيم‌ مقابل‌ اين‌ تيم‌ ثابت‌ کنيم‌ آنچه‌ که‌ در اين‌ فصل‌ براى‌ پاس‌ افتاده‌ است‌ فقط‌ يک‌ اتفاق‌ است. به‌ اعتقاد من‌ بين‌ مدعيان، پرسپوليس‌ لياقت‌ قهرمانى‌ دارد زيرا آنها فوتبال‌ زيبا را انجام‌ مى‌دهند و حقشان‌ قهرمانى‌ است/

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
بالاخره‌ کدام‌ مدير استقلال‌ را ويرانه‌ کرد؟

يکى‌ از مسئولان‌ سابق‌ استقلال‌ که‌ پس‌ از کناره‌گيرى‌ فتح‌ا...زاده‌ معاون‌ قريب‌ شد، در مصاحبه‌اى‌ گفت: استقلال‌ را ويرانه‌ کردند. او ديروز در حمايت‌ از فتح‌ا...زاده‌ اظهار داشت‌ آنها که‌ تيم‌ را بستند، عامل‌ اين‌ ناکامى‌ها هستند و به‌نوعى‌ مديريت‌ قريب‌ را زير سئوال‌ بردند تا خودشان‌ را طرفدار مديريت‌ جديد نشان‌ دهند!
مانده‌ايم‌ اين‌ افراد دچار آلزايمر (فراموشي) هستند يا فکر مى‌کنند اهالى‌ فوتبال‌ با اين‌ بيمارى‌ دست‌وپنجه‌ نرم‌ مى‌کنند، شايد هم‌ پست‌ و مقام‌ برايشان‌ مهمتر از هر چيزى‌ است!

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
قابل‌ توجه‌ آقاى‌ مرفاوى‌ حالا فقط‌ يک‌ امتياز جلو هستيد!

همين‌ چند هفته‌ پيش‌ بود که‌ صمد مرفاوى‌ بااعتماد به‌ نفس‌ کامل‌ گفت: «همين‌ که‌ 12 امتياز بيشتر از پرسپوليس‌ داريم‌ کافى‌ است!»
از آن‌ 12 امتياز حالا فقط‌ يکى‌اش‌ باقى‌مانده‌ است. استقلال‌ 51، پرسپوليس‌ 50!
اگر دنيزلى‌ بازى‌ هفته‌ آخر را ببرد و صمد نتيجه‌اى‌ غير از پيروزى‌ کسب‌ کند پرسپوليس‌ بالاتر از استقلال‌ قرار مى‌گيرد و آن‌ وقت‌ ديگر طرفداران‌ رنگ‌ آبى‌ هرگز مرفاوى‌ را نمى‌بخشند. از دست‌ دادن‌ قهرمانى‌ يک‌ گناه‌ است‌ و پايين‌تر از رقيب‌ ديرينه‌ ايستادن‌ گناهى‌ ديگر و البته‌ نابخشودنى‌تر، بنابراين‌ کادرفنى‌ استقلال‌ بايد بکوشد به‌ هر قيمت‌ ممکن‌ در آخرين‌ مسابقه‌ پيروز شود. درست‌ است‌ که‌ سايپا 2 امتياز بيشتر دارد و با تفاضل‌ گل‌ 12+ حتى‌ با يک‌ مساوى‌ هم‌ به‌ احتمال‌ فراوان‌ قهرمان‌ مى‌شود اما اين‌ مسأ‌له‌ نبايد انگيزه‌ استقلال‌ را از بين‌ ببرد. مردان‌ صمد بايد با تمام‌ قدرت‌ و براى‌ 3 امتياز بازى‌ کنند. اگر تلاش‌ آنها با ناکامى‌ سايپا و استقلال‌ اهواز همراه‌ بود که‌ فبها قهرمان‌ مى‌شوند و پاداش‌ تلاش‌ خود را مى‌گيرند اما چنانچه‌ قهرمانى‌ را از دست‌ دادند دست‌ کم‌ بالاتر از پرسپوليس‌ قرار مى‌گيرند و کمى‌ از غم‌ هواداران‌ خود را کاهش‌ مى‌دهند! خوبى‌ غلبه‌ بر پاس‌ در آخرين‌ مسابقه‌ اين‌ است‌ که‌ صمد مجبور نمى‌شود مصاحبه‌ کند و بگويد ما قبلاً‌ 12 امتياز از پرسپوليس‌ جلو بوديم‌ و آخر کار پايين‌تر از اين‌ تيم‌ قرار گرفتيم. اينطورى‌ ليگ‌ براى‌ استقلال‌ بهتر به‌ پايان‌ مى‌رسد و موج‌ انتقادات‌ نيز کاهش‌ مى‌يابد/
تا امروز تماشاگران‌ فرازونشيب‌ زيادى‌ را تحمل‌ کردند و حتى‌ نابسامانى‌ باشگاه‌ را به‌ روى‌ خودشان‌ نياوردند چون‌ مى‌دانستند خطرى‌ از جانب‌ پرسپوليس‌ وجود ندارد و در بدترين‌ حالت‌ قهرمانى‌ به‌ سايپا مى‌رسد اما حالا وضع‌ فرق‌ کرده، کسب‌ 1 امتياز از 4 بازى‌ آن‌ حاشيه‌ امنيت‌ رؤ‌يايى‌ را از بين‌ برده‌ و همه‌ چيز را به‌ روز آخر کشانده‌ است/
البته‌ بايد به‌ اين‌ اشاره‌ کنيم‌ که‌ همه‌ آنچه‌ تاکنون‌ گفته‌ شد با درنظر گرفتن‌ شرايط‌ نامساعد بود و گرنه‌ يک‌ تيم‌ اميدوار و سرزنده‌ هر کارى‌ مى‌تواند انجام‌ دهد. همين‌ استقلال‌ که‌ در هفته‌هاى‌ اخير خوب‌ نتيجه‌ نگرفته‌ اگر نااميدى‌ را کنار بگذارد و چشم‌ به‌ قهرمانى‌ داشته‌ باشد حتى‌ مى‌تواند پاس‌ را با يک‌ شکست‌ سنگين‌ بدرقه‌ کند تا در صورت‌ مساوى‌ سايپا (که‌ احتمالش‌ زياد است) قهرمان‌ ليگ‌برتر شود. ما مى‌گوييم‌ صمد بايد چنين‌ تيمى‌ را به‌ ميدان‌ بفرستد، شاداب، اميدوار، باانگيزه، خودباور، گلزن‌ و البته‌ دلير!
استقلال‌ فقط‌ با اين‌ ويژگى‌ها به‌ قهرمانى‌ مى‌رسد/

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
با اعلام كميته داوران فدراسيون، داور ديدار تيم‌هاي فولاد خوزستان و استقلال اهواز از هفته سي‌ام ليگ برتر تغيير كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از پايگاه خبري فدراسيون، اين كميته اعلام كرد، با توجه به اعلام بيماري محسن تركي، سعيد مظفري زاده به عنوان داور اين مسابقه انتخاب مي گردد.
بر همين اساس، ديدار پاياني دو تيم در ليگ برتر، ساعت 30/16 روز دوشنبه هفتم خرداد ماه در ورزشگاه تختي اهواز برگزار مي شود.

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
برخلاف حكم كميته انضباطي در خصوص برگزاري ديدار تيم هاي تهراني استقلال و پاس، اين بازي در حضور تماشاگران برگزار خواهد شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، در پي توهين هاي هواداران استقلال تهران در ديدار هفته گذشته مقابل پيكان، كميته انضباطي اعلام كرد ديدار هفته پاياني اين تيم مقابل پاس، بدون حضور تماشاگران برگزار مي شود.
مسئولان سازمان ليگ اما با بررسي هاي انجام داده و با توجه به ميزبان بودن پاس تهران، رأي به حضور تماشاگران در اين ديدار دادند.
اين بازي روز آينده در ورزشگاه آزادي برگزار خواهد شد.

M A T R I X

Registered User
لایک‌ها
2
برخلاف حكم كميته انضباطي در خصوص برگزاري ديدار تيم هاي تهراني استقلال و پاس، اين بازي در حضور تماشاگران برگزار خواهد شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، در پي توهين هاي هواداران استقلال تهران در ديدار هفته گذشته مقابل پيكان، كميته انضباطي اعلام كرد ديدار هفته پاياني اين تيم مقابل پاس، بدون حضور تماشاگران برگزار مي شود.
مسئولان سازمان ليگ اما با بررسي هاي انجام داده و با توجه به ميزبان بودن پاس تهران، رأي به حضور تماشاگران در اين ديدار دادند.
اين بازي روز آينده در ورزشگاه آزادي برگزار خواهد شد.

هري جان ميگم فدراسيون استقلاليه شما قبول نميكني كه !:blink:
در ضمن اين يارو ضرغامي هم از اون استقلالي هاست ! :(
اگه اكبرپور بتونه با پاس بازي كنه ديگه واقعا" نوبره !!!!!!:eek:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
والا با اون حرفهایی که زد باید محرومیتی در انتظارش باشه.

اما خود این مصلحت اندیشی فدراسیون ما رو کشته. احتمالا به خاطر اینکه مسئولین و کادر فنی استقلال با مشکلات بیشتری مواجه نشن آقای سیاوش اکبرپور رو محروم نخواهند کرد.

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
دبير كل فدراسيون فوتبال با ارسال نامه اي خطاب به كميته انضباطي، از عدم ابلاغ حكم اين كميته در خصوص بدون تماشاگر برگزار شدن بازي استقلال و پاس تهران خبر داد

A0138212.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از پايگاه خبري فدراسيون فوتبال، نامه محمدمهدي نبي به عبدالرحمان شاه حسيني در زير آمده است:
جناب آقاي عبدالرحمن شاه حسيني
رياست محترم كميته انضباطي
با سلام و احترام
نظر به اينكه اعضاي محترم آن كميته باستناد ماده 86 آئين نامه انضباطي با صدور دستور موقت رأي به انجام مسابقه بدون حضور تماشاگر را در ديدار روز دوشنبه هفتم خرداد ماه بين تيمهاي پاس با استقلال تهران را داده است، با عنايت به ميزباني تيم پاس تهران و با توجه به ساير مفاد مندرج در آئين نامه انضباطي و آئين نامه رابطه باشگاهها با ليگ، نيازمند بررسي بيشتري مي باشد. فلذا ضروري است كميته محترم انضباطي مجدداً رسيدگي و اعلام نظر نمايند و مضافاً با توجه به ضيق وقت فعلاً رأي صادر ابلاغ نگرديد.

بالا