جالبه.
حساسیت در اواخر لیگ به اوجش رسیده و بعضی از بازیکنها:
![]()
این بابا امیرحسین صادقی - مدافع استقلال نیست ؟!!؟
کلا خیلی بی شخصیته . (دور از جون شما)
جالبه.
![]()
عذر می خوام ، این عکس نیک بخت هست و مربوط به چندین سال قبل هست. چون من 3-4 سال قبل توی طراحی یه سایت ورزشی ازش استفاده کردم!جالبه.
![]()
بازی استقلال - سایپا بسیار زیبا و تماشایی بود و من یکی که خیلی لذت بردم!
البته استقلال هم خیلی خوب بازی کرد و اگه توپهای علیزاده یا میثم بائو گل شده بود نتیجه الان چیز دیگری بود ولی به هر حال بعد از مدتها یکی بازی پر سرعت و مملو از صحنه های خطرناک در لیگ برتر کشور خودمون هم دیدیم!
هنوز هم سه تیم استقلال اهواز و استقلال تهران و سایپا شرایط کاملا یکسانی دارند ولی از نظر روحی شرایط سایپا و استقلال اهواز بهتره و چون دو تا بازی هم بیشتر نمونده تا حدودی شانس این دو بیشتر از استقلال هست.
مثل اینکه قراره فردا بازی ها هم از شبکه 3 پخش بشه و هم از شبکه 2 به طور هم زمان.
فردا( 3 خرداد) 3 بازی از لیگ برتر به طور همزمان راس ساعت 16:30 دقیقه قراره برگذار بشه: ( معوقه از هفته 28)
سایپا-پاس ورزشگاه انقلاب کرج-داورسعید مظفری
پیکان-استقلال ورزشگاه آزادی-داور رحیم رحیمی مقدم
استقلال اهواز-مس کرمان -ورزشگاه نفت اهواز-داورخداد افشاریان.
بازی استقلال - سایپا بسیار زیبا و تماشایی بود و من یکی که خیلی لذت بردم!
البته استقلال هم خیلی خوب بازی کرد و اگه توپهای علیزاده یا میثم بائو گل شده بود نتیجه الان چیز دیگری بود ولی به هر حال بعد از مدتها یکی بازی پر سرعت و مملو از صحنه های خطرناک در لیگ برتر کشور خودمون هم دیدیم!
هنوز هم سه تیم استقلال اهواز و استقلال تهران و سایپا شرایط کاملا یکسانی دارند ولی از نظر روحی شرایط سایپا و استقلال اهواز بهتره و چون دو تا بازی هم بیشتر نمونده تا حدودی شانس این دو بیشتر از استقلال هست.
درسته واقعا بازی زیبایی بود. اما یکی از دلایل زیباییش دفاع به شدت آسیب پذیر استقلال بود از اون طرف سایپا چون برای جبران نتیجه فشار میاورد و حمله میکرد ضد حمله های استقلال هم خطرناک میشد
سالهای نه چندان دور استقلال یه ذخیره طلایی داشت...وقتی میومد تو زمین هر لحظه منتظر گل بودیم...یادش بخیر..علیرضا اکبور پور با اون لهجه شیرینش.
ولی الان نیمکت استقلال چندان قوی نیست