فکر کنم تموم شده نه غلام:lol:
6-5 ساله كه همش داريم مي گيم تموم شده تموم شده.... اما پس چرا تموم نميشه لاكردار؟؟!!!
فکر کنم تموم شده نه غلام:lol:
تيم صبا باتري در هفته پنجم رقابتهاي ليگ برتر فوتبال باشگاههاي ايران تيم استقلال تهران را متوقف ساخت.
سهشنبه شب در ورزشگاه آزادي تهران از سري رقابتهاي ليگ برتر فوتبال در دوره ششم مسابقه دو تيم استقلال تهران و صباباتري با نتيجه يك بر يك به پايان رسيد.
گل تيم صباباتري را عليرضا عباسفرد در دقيقه ۵۴به ثمر رساند و گل تيم استقلال را عليرضا منصوريان در دقيقه ۷۵وارد دروازه صبا كرد.
اين رقابت را محسن تركي در حضور بيش از ۴۰هزار تماشاگر قضاوت كرد.
استقلال با اين برد صاحب ۱۰امتياز شد و به رده دوم جدول صعود كرد.
تيمهاي سايپا با ۱۱و پرسپوليس با ۹امتياز درمكانهاي اول و سوم جدول ردهبندي ليگ برتر ايستادهاند.
صبا واقعا شانس آورد.اگه استقلال يه ذره دقت ميكرد راحت بازي رو ميبرد.ولي باز هم اشكال نداره.به هر حال فوتباله ديگه!
راستي اين تركي واقعا تركه.بازيكن صبا رو بايد اخراج ميكرد 5 تا كارت زرد به بازيكنان صبا هم نداد.
كافيه پرسپوليس بازي بعديش رو ببره و استقلال هم مساوي كنه.استقلال تهران 1-1 صباباتري
http://www.irna.ir/fa/news/view/menu-154/8507116503215921.htm
40 هزار تماشاگر -------------------->![]()
1-1 مساوي ----------------->![]()
اين تركي داور بازي رفت پرسپوليس و سپاهان بود! هموني كه 30 تا خطاي مفت ، زرت و زرت به نفع سپاهاني ها ميگرفت و شماها قند توي دلتون آب ميشد!!واقعا داور بیلمز و احمقیه!! خاک بر سر با اون داوریش .. زرت و زرت به استقلالیا کارت میداد اونوقت خطاهای تابلوی صبایی ها رو نه!
واقعا اون فرصت دقیقه 93 حیف شد .. هاشمی زاده دیگه کیه بابا!
خب استقلال هم يه بازي با فولاد داره كه عقب افتاده! ولي چه حالي ميده استقلال به فولاد مايلي كهن ببازهتازه پرسپولیس یه بازی عقب افتاده هم داره
دلم برای استقلال میسوزه:lol:
من نميدونم با اين كاراش چي رو ميخواد ثابت كنه.مثلا ميخواد بگه من تحت تاثير جو قرار نميگيرم.براي ثابت كردن اين قضيه هم به ضرر تيمهاي بزرگ سوت ميزنه.واقعا احمقه.اين تركي داور بازي رفت پرسپوليس و سپاهان بود! هموني كه 30 تا خطاي مفت ، زرت و زرت به نفع سپاهاني ها ميگرفت و شماها قند توي دلتون آب ميشد!!
تاييد ميشه بايد كادر مربي گري رو تغيير بدن
عجبعلی دایی هم که سرمربی موقت سایپا شدببین پول که چه ها نمی کند:wacko:
مربی سایپا که به نظر مربی خوبی میومد