بچه ها نود رو ببینید ، جالببه
اوه !! من یادم رفت ببینم.
در مورد چه چیزایی بحث شد؟ تکرار میذاره اصلاً و اگه میذاره کی هست؟
بچه ها نود رو ببینید ، جالببه
دیروز هم تلویزیون گفت که تکذیب کرده باشگاه سپاهان
به نظر من اگه بره برای خودش هم بد میشه. 1 ماه بد نتیجه بگیره میندازنش بیرون. اینده ی مطمئنی نداره اونجا...
والله نمیدونم شبکه خبر گفتش. منم چیزی نمیدونم دوستان سپاهانی فکر کنم بیشتر در جریان باشن :پی300هزار دلار؟؟؟
مگه مبلغ قراردادش با باشگاه سپاهان چقدر بوده؟
زرنگی ساکت که جای خود. این 300 هزار دلار رضایت نامه که برابر کل قرارداد یکساله سپاهان هست را خود لوکا که نمیده. سهم نفت اون باشگاه اماراتی هست. لول!
من الان فقط موندم تو این که کی را میخوان این وسط فصلی بکنن سرمربی سپاهان!!! ابراهیم زاده را هم که از سپاهان گرفتن. من خدا خدا میکنم که بساطی پیش بیاد که ابراهیم زاده را از تیم ملی بیرون بکنن یا یک مربی خارجی بیاد که اونا نخواد. چون مردم هم به دلیل اینکه ابراهیم زاده را نمیشناسن، دل خوشی ازش ندارن به عنوان مربی یا سرمربی تیم ملی.
تا ببینیم چی میشه. هر چه پیش آید خوش آید. به هر حال تیم ملی و صعود به مسابقان جام جهانی مهمتر از بی مربی بودن سپاهانه...
سایپا 2- راه آهن 2 ( حامد یادش رفته بود 2 رو بذاره تو پست بالا :پی)شیرین فراز 0 - مقاومت سپاسی 1
پرسپولیس 1 - صنعت نفت آبادان 0
سپاهان 3 - پگاه 1
برق شیراز یک - پیکان تهران یک
صباباتری تهران صفر- ابومسلم مشهد یک
مس کرمان 2 - پاس همدان صفر
سایپا تهران 2- راه آهن تهران
سایپا 2- راه آهن 2 ( حامد یادش رفته بود 2 رو بذاره تو پست بالا :پی)
.
به نظر من خیلی زود هست صحبت از قهرمانی بکنیم . حداقل تا 10 بازی دیگه زود هستش. الان هیچی نمیشه گفت.من فکر کنم با اینکه سپاهان 7 امتیاز از پرسپولیس کمتر هست، اما تکلیف قهرمان را بازی آخر این دو تیم روبه روی هم تعیین میکنه. نظر شما چیه؟
به نظر من خیلی زود هست صحبت از قهرمانی بکنیم . حداقل تا 10 بازی دیگه زود هستش. الان هیچی نمیشه گفت.
از کجا معلوم تا آخر فقط این دو تا تو کورس قهرمانی باشن؟