• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لیگ برتر فوتبال ایران**لیگ هفتم** ، نتایج و بحث

persian Gulf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كفاشيان: سرمربى تيم ملى خارجى خواهد بود

تهران IranSport.Net - پس از برگزارى دو نشست رئيس و هيأت رئيسه فدراسيون فوتبال با مربيان سابق تيم ملى و ليگ برتر در خصوص وضعيت كادر فنى و كميته تيم هاى ملى، هيأت رئيسه فدراسيون فوتبال بر انتخاب سرمربى خارجى تأكيد كرد. اين در حالى است كه در هر دو نشست فوق، مربيان از انتخاب مربى ايرانى براى هدايت تيم ملى حمايت كرده بودند. على كفاشيان رئيس فدراسيون فوتبال پس از پايان نشست هيأت رئيسه ، گفت: پس از جمع بندى نظرات مربيان در نشست دوشنبه در هيأت رئيسه، اعضا (هيأت رئيسه ) بر انتخاب سرمربى خارجى تأكيد كردند. كفاشيان با بيان اينكه تيم ملى با «منصور ابراهيم زاده» همچنان به كار خود ادامه خواهد داد، گفت: اگر كادر فعلى تيم ملى نياز به تقويت داشته باشد با صلاح ديد ابراهيم زاده اين كار انجام خواهد شد. كفاشيان ادامه داد: اگر تا شروع رقابت هاى مقدماتى جام جهانى ،۲۰۱۰ وضعيت سرمربى تيم ملى مشخص شود با مربى خارجى در اين مسابقات شركت خواهيم كرد، در غير اين صورت منصور ابراهيم زاده هدايت تيم ملى را تا انتخاب سرمربى بر عهده خواهد داشت.

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
دیروز هم تلویزیون گفت که تکذیب کرده باشگاه سپاهان
به نظر من اگه بره برای خودش هم بد میشه. 1 ماه بد نتیجه بگیره میندازنش بیرون. اینده ی مطمئنی نداره اونجا...

امروز تو اخبار ساعت 9:30 شبکه خبر گفت که بوناچیچ رسما به النصر پیوسته و باید 300 هزار دلار به سپاهان بده تا بره النصر.

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
300هزار دلار؟؟؟
مگه مبلغ قراردادش با باشگاه سپاهان چقدر بوده؟

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
300هزار دلار؟؟؟
مگه مبلغ قراردادش با باشگاه سپاهان چقدر بوده؟
والله نمیدونم شبکه خبر گفتش. منم چیزی نمیدونم دوستان سپاهانی فکر کنم بیشتر در جریان باشن :پی

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
اینجوری که توی همین فروم خوندم نوشته بودن کلا 300 هزارتا بوده که همش رو باید پس بده. بالاخره ساکت باید یه فرقی با بقیه ی مدیرعاملا بکنه...

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
زرنگی ساکت که جای خود. این 300 هزار دلار رضایت نامه که برابر کل قرارداد یکساله سپاهان هست را خود لوکا که نمیده. سهم نفت اون باشگاه اماراتی هست. لول!

من الان فقط موندم تو این که کی را میخوان این وسط فصلی بکنن سرمربی سپاهان!!! ابراهیم زاده را هم که از سپاهان گرفتن. من خدا خدا میکنم که بساطی پیش بیاد که ابراهیم زاده را از تیم ملی بیرون بکنن یا یک مربی خارجی بیاد که اونا نخواد. چون مردم هم به دلیل اینکه ابراهیم زاده را نمیشناسن، دل خوشی ازش ندارن به عنوان مربی یا سرمربی تیم ملی.

تا ببینیم چی میشه. هر چه پیش آید خوش آید. به هر حال تیم ملی و صعود به مسابقان جام جهانی مهمتر از بی مربی بودن سپاهانه...

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
زرنگی ساکت که جای خود. این 300 هزار دلار رضایت نامه که برابر کل قرارداد یکساله سپاهان هست را خود لوکا که نمیده. سهم نفت اون باشگاه اماراتی هست. لول!

من الان فقط موندم تو این که کی را میخوان این وسط فصلی بکنن سرمربی سپاهان!!! ابراهیم زاده را هم که از سپاهان گرفتن. من خدا خدا میکنم که بساطی پیش بیاد که ابراهیم زاده را از تیم ملی بیرون بکنن یا یک مربی خارجی بیاد که اونا نخواد. چون مردم هم به دلیل اینکه ابراهیم زاده را نمیشناسن، دل خوشی ازش ندارن به عنوان مربی یا سرمربی تیم ملی.

تا ببینیم چی میشه. هر چه پیش آید خوش آید. به هر حال تیم ملی و صعود به مسابقان جام جهانی مهمتر از بی مربی بودن سپاهانه...

طبق قوانین فیفا اگر یه مربی وسط فصل یهو بخواد از تیم جدا بشه باید کل مبلغ قراردادش رو به باشگاه پس بده.

حالا اگر لوکا قراردادش 300هزار تا بوده باید عینا 300هزار تا رو پس بده.

درباره ی مربی هم موافقم. متاسفانه سپاهان از این نظر ضرر زیادی دید که حقش نبود. هم از یه طرف ابراهیم زاده رو خرابش کردن با بردن تو تیم ملی هم لوکا دستشون رو تو پوست گردو گذاشت.

بنظر من ابراهیم زاده هم اصلا مربی بدی نیست و اگرم انتقادی تو تیم ملی بهش میشد بخاطر این بود که بین این همه مربی با تجربه ی ایرانی که سابقه ی حضور تو تیم ملی رو هم داشتن کسی رو کردن مربی تیم ملی که اصلا سابقه ی زیادی نداشته. فقط یه مدت کوتاه همراه با قلعه نوعی تو تیم ملی بوده.

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
خیری و مهاجم نیجریه ای به مس کرمان پیوستند / سه بازیکن استقلال در جمع نارنجی پوشان

شاهین خیری و مهاجم 21 ساله نیجریه ای با عقد قراردادی شش ماهه به تیم فوتبال مس کرمان پیوستند.

به گزارش خبرنگار مهر، علی مبینی و میثم حاجیان از جمله بازیکنان تیم فوتبال بودند که در جریان نیم فصل مسابقات لیگ برتر دچار آسیب دیدگی شدند، باشگاه مس کرمان با تصور اینکه قوانین سازمان لیگ برتر به این تیم اجازه می دهد تا در تعطیلات نیم فصل رقابت ها جای این دو بازیکن را با استخدام نفرات جدید پر کند وارد فصل نقل و انتقالات شد اما بر اساس آخرین مصوبه هیئت رئیسه سازمان لیگ به این اجازه داده شد تنها نام یک بازیکن مصدوم را از فهرست نفرات خود خارج کند.

براین اساس تیم فوتبال مس کرمان اجازه داشت تا در فصل نقل و انتقالات یک بازیکن بزرگسال و دو بازیکن زیر 23 سال را به خدمت درآورد. مسئولان باشگاه مس کرمان نیز با توجه به این مسئله شاهین خیری و "امی هورومونه" را به خدمت درآوردند. این دو بازیکن با عقد قراردادی 6 ماه و به صورت قرضی به تیم فوتبال مس پیوستند.

امی هورومه 21 ساله که ملیتی نیجریه ای دارد از تیم پاختاکور ازبکستان به صورت قرضی به تیم مس کرمان آمده است. این بازیکن جوان در فصل 2006 مسابقات فوتبال لیگ ازبکستان 28 گل برای تیم پاختاکور در مسابقات جام حذفی و لیگ به ثمر رساند.

علاوه برخیری و هورومه سه بازیکن از تیم فوتبال امید استقلال به نام های حسن عساکره، حمید خلیلی و سیاوش ورایی نیز با عقد قراردادی 6 ماهه به تیم مس کرمان پیوستند.

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
شیرین فراز 0 - مقاومت سپاسی 1

پرسپولیس 1 - صنعت نفت آبادان 0

سپاهان 3 - پگاه 1

برق شیراز یک - پیکان تهران یک

صباباتری تهران صفر- ابومسلم مشهد یک

مس کرمان 2 - پاس همدان صفر

سایپا تهران 2- راه آهن تهران 2

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
شیرین فراز 0 - مقاومت سپاسی 1

پرسپولیس 1 - صنعت نفت آبادان 0

سپاهان 3 - پگاه 1

برق شیراز یک - پیکان تهران یک

صباباتری تهران صفر- ابومسلم مشهد یک

مس کرمان 2 - پاس همدان صفر

سایپا تهران 2- راه آهن تهران
سایپا 2- راه آهن 2 ( حامد یادش رفته بود 2 رو بذاره تو پست بالا :پی)
استقلال اهواز1-استقلال تهران 2

بازی ملوان -ذوب آهن هم به علت پوشیده بودن زمین محل مسابقه از برف برگذار نشد.

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
attachment.php

فایل های ضمیمه

• 18.jpg
    18.jpg
    53.5 KB · نمایش ها: 69

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
من فکر کنم با اینکه سپاهان 7 امتیاز از پرسپولیس کمتر هست، اما تکلیف قهرمان را بازی آخر این دو تیم روبه روی هم تعیین میکنه. نظر شما چیه؟

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
من فکر کنم با اینکه سپاهان 7 امتیاز از پرسپولیس کمتر هست، اما تکلیف قهرمان را بازی آخر این دو تیم روبه روی هم تعیین میکنه. نظر شما چیه؟
به نظر من خیلی زود هست صحبت از قهرمانی بکنیم . حداقل تا 10 بازی دیگه زود هستش. الان هیچی نمیشه گفت.

از کجا معلوم تا آخر فقط این دو تا تو کورس قهرمانی باشن؟

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
به نظر من خیلی زود هست صحبت از قهرمانی بکنیم . حداقل تا 10 بازی دیگه زود هستش. الان هیچی نمیشه گفت.

از کجا معلوم تا آخر فقط این دو تا تو کورس قهرمانی باشن؟

درسته، اما یک نگاه به جدول بندازین. صبا باتری که سوم هست از 18 بازی فقط 7 تا برده. این تیم ثبات نداره و نمیشه این تیم را مدعی فرض کرد.

پرسپولیس به خاطر سرمربی و بازیکناش این توان را داره که بتونه قهرمان بشه.
سپاهان هم به خاطر خود باشگاه. وگرنه الان که سرمربی نداره. به نظر من سپاهان با همین قنبری میتونه ادامه بده.

سپاهان نمیتونه همه این 7 امتیاز را جبران کنه. یعنی فقط 3 امتیاز بازی آخر دست خودشه. مگر اینکه پرسپولیس در این 15 بازی امتیاز از دست بده. البته اگه مثل نیم فصل بازی کنه، قهرمان میشه. نه اینکه مثل بازی با نفت !!
تساوی زیاد هم مشکل ساز میشه. چیزی که پرسپولیس خیلی بهش عادت داره

به هر حال، برای تمامی تیمها آرزوی موفقت دارم و اینکه قشنگ بازی کنند و فقط نتیجه گرا نباشند.

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
بازی استقلال برای چی بدون حضور تماشاگر برگزار میشه؟ اون هم درست بعد از اینکه پرسپولیس یک بازی بدون تماشاگر داشت!!! آخه یخ زدگی لوله های آب ورزشگاه هم شد بهانه ؟ :blink:

Edit:

لغو شد. دی!

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
با سلام خدمت دوستان
اين هم نتايج نهايي هفته نوزدهم

پيكان 0 - 1 صبا باترى
مقاومت سپاسى 1 - 1 سايپا
ذوب آهن 0 - 0 مس كرمان
پاس همدان 0 - 0 شيرين فراز
راه آهن تهران 2 - 2 برق شيراز
ابومسلم 2 - 1 سپاهان
صنعت نفت 2 - 3 استقلال اهواز
پگاه گيلان 1 - 0 پرسپوليس
استقلال تهران - ملوان--- به علت يخ زدگي لوله هاي سرويس بهداشتي ورزشگاه آزادي !! لغو شد.

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
فوتبال لیگ برتر- جام خلیج فارس
اسامی داوران هفته بیستم اعلام شد/ ممبینی قاضی پرسپولیس - ابومسلم

کمیته داوران فدراسیون فوتبال اسامی داوران دیدارهای هفته بیستم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه های کشور را اعلام کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، براساس اعلام کمیته داوران فدراسیون فوتبال حساس ترین دیدار این هفته که بین تیم های پرسپولیس و ابومسلم مشهد برگزار می شود را هدایت ممبینی قضاوت خواهد کرد. همچنین داوری دیدار مس کرمان و استقلال نیز برعهده یدالله جهانبازی خواهد بود.

اسامی داوران دیدارهای هفته بیستم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه های کشور به شرح زیر است:
جمعه - 19/11/86
* برق شیراز - مقاومت سپاسی شیراز، ساعت 13:30، ورزشگاه حافظیه شیراز
داور: البرز حاجی پور، کمک ها: داود رفعتی و علیرضا کهوری، داور چهارم: آرش خرمیان

* صنعت نفت آبادان - پگاه گیلان، ساعت 13:30، ورزشگاه تختی آبادان
داور: تورج حق وردی، کمک ها: رسول فروغی و محمد رضا رفیعی، داور چهارم: بابک وسیله بر

* شیرین فراز کرمانشاه - ذوب آهن اصفهان، ساعت 13:30، ورزشگاه آزادی کرمانشاه
داور: سهید بخشی زاده، کمک ها: حسین خانبان و مجید ویشگاهی، داور چهارم: هادی حاج عباسی

* ملوان بندرانزلی - استقلال اهواز، ساعت 13:30، ورزشگاه دستگردی تهران
داور: رحیم رحیمی مقدم، کمک ها: جواد تقی پور و محمد قراملکی، داور چهارم: مهدی سید علی

* صباباتری - راه آهن تهران، ساعت 13:30، ورزشگاه شهید درخشان رباط کریم
داور: محمود رفیعی، کمک ها: حسن کامرانی فر و سخاوت سلیمان نژاد، داور چهارم: رضا کرمانشاهی

* سایپا تهران - پاس همدان، ساعت 13:30، ورزشگاه انقلاب کرج
داور: سعید مظفری زاده، کمک ها: رضا سخندان و بهرام کیانی، داور چهارم: محمدرضا اکبریان

یکشنبه - 21/11/86
* سپاهان اصفهان - پیکان تهران، ساعت 13:30، ورزشگاه نصیری یزد
داور: قاسم واحدی، کمک ها: حیدر شکور و علی موغلی، داور چهارم: عباس انتظاری

* مس کرمان - استقلال تهران، ساعت 13:30، ورزشگاه باهنر کرمان
داور: یدالله جهانبازی، کمک ها: اسماعیل صفیری و مسعود فرح نیا، داور چهارم: حسین نیکو زاده

* پرسپولیس تهران - ابومسلم مشهد، ساعت 15:45، ورزشگاه آزادی
داور: هدایت ممبینی، کمک ها: مرتضی کریمی و علیرضا یزدانی ، داور چهارم: اسماعیل بابلی.

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
تماشاگران ذوب آهن بيمه مى شوند

در حالى كه هواداران ذوب آهن از تحريم بازيهاى اين تيم از بازى با مس كرمان صحبت مى كنند اما معاون فرهنگى ذوب آهن، علت اصلى عدم استقبال هواداران از اين بازى را ناهماهنگى با آموزش و پرورش جهت انتقال دانش آموزان زرين شهرى به ورزشگاه فولاد شهر عنوان كرد.
مهدى قندى تصريح كرد: در بازى با مس كرمان، نتوانستيم هماهنگى لازم را با سازمان آموزش و پرورش شهرستان زرين شهر (واقع در ۳۰ كيلومترى فولاد شهر) جهت انتقال تعدادى از دانش آموزان به ورزشگاه به وجود آوريم كه اين اتفاق از بازيهاى آينده رخ خواهد داد.
وى همچنين از بيمه هواداران ذوب آهن خبر داد و اضافه كرد: براى اولين بار در كشور، قرار است هواداران ذوب آهن بيمه شوند تا در صورت بروز هرگونه اتفاقى بتوانيم پاسخگوى خانواده هاى اين دانش آموزان باشيم.
معاون فرهنگى ذوب آهن پيرامون علت كم شدن استقبال هواداران در بازيهاى اين تيم به خصوص در فصل جارى گفت: اين فصل تيم فوتبال مان با مشكل روبرو شد و حتى در انتهاى جدول نيز قرار گرفت. طبيعى است كه استقبال گذشته از بازيها نشود اما با بهتر نتيجه گرفتن تيم و آمدن بيژن ذوالفقارنسب، مطمئناً به زودى تماشاگران نيز استقبال بهترى از بازيها خواهند كرد.

پ . ن : ندیده بودیم تیمی با آموزش پرورش برای آوردن تماشاچی قرارداد ببنده :blink:

بالا