شما کاری کردین یا ن؟همین مورد برای بنده هم پیش اومده دقیقا در همین نقطه مونده
با دیجی تماس گرفتم گفتن پست واسه کرونا نیروی کافی نداره!!!!!!!!!
شما کاری کردین یا ن؟همین مورد برای بنده هم پیش اومده دقیقا در همین نقطه مونده
با دیجی تماس گرفتم گفتن پست واسه کرونا نیروی کافی نداره!!!!!!!!!
با پشتیبانی دیجی تماس گرفتم که نتیجه ندادشما کاری کردین یا ن؟
موردی ک جدیدا خیلی دیدم تاخیر در پرداخته یعنی زده موجود در انبار ولی موقع پرداخت اینترنتی میزنه تاریخ تحویل 20 روز بعدسلام
به عنوان شخصی که از سال 88 با دیجی کالا کار میکنم به عنوان خریدار . تا حالا مشکلی نداشتم و اگر مشکلی بوده مرجوع کردند .
بله تایید میشه بارها بر خوردمموردی ک جدیدا خیلی دیدم تاخیر در پرداخته یعنی زده موجود در انبار ولی موقع پرداخت اینترنتی میزنه تاریخ تحویل 20 روز بعد
موردی ک جدیدا خیلی دیدم تاخیر در پرداخته یعنی زده موجود در انبار ولی موقع پرداخت اینترنتی میزنه تاریخ تحویل 20 روز بعد
این برای کالاهایی است که در انبار خودش موجود نیست . این رو موقع خرید دقت داشته باشید .
البته الان خودش هم پست میکنه و این روش خیلی سریع ارسال میشهدیجی کالا فقط اوایل خوب بود , فروش حرفه ای , کیفیت اجناس خوب , پشتیبانی حرفه ای . اما یهو شد مزخرف ترین فروشگاه اینترنتی و شیاد ترین , یعنی من حاضرم برم از فروشگاهی که نماد اعتماد نداره خرید کنم اما از این وب سایت خرید نکنم .
به نظرم هنوز هم دیجی کالا نسبت به خیلی از سایت ها بهتره . فقط باید هوشمندانه و با دقت فروشنده را انتخاب کرد .البته الان خودش هم پست میکنه و این روش خیلی سریع ارسال میشه
صد در صد و قطعا از بسیاری از فروشنده ها بهتره و خدمات بهتری ارایه میده بالاخره کاستی هایی داره ولی خوبی هاش خیلی بیشترهبه نظرم هنوز هم دیجی کالا نسبت به خیلی از سایت ها بهتره . فقط باید هوشمندانه و با دقت فروشنده را انتخاب کرد .