شما الان میدونی ایشون دقیقا دارن از چه شغلی صحبت میکنن که ارسال نظر میفرمایین؟ اگر بله، بگید ما هم در جریان قرار بگیریم ! تمام صحبت ها کلی هست و هرکسی در مورد خودش و از تجربیاتش پیام ارسال میکنه. شما چیزی در آن ضمیمه ندارید ارسال بفرمایید ؟!جنس قاچاق میارن که هزینه هاشون مشخص نیست!!!
اینطور که بوش میاد چاره ای نداریم جز اینکه هم مجوز اتحادیه بگیرم و هم نماد. چون در غیر اینصورت فیلتر میشیم. از اون طرف هم با اخذ مجوز کلی مالیات برامون میبرند. اونم با این وضع بازار خراب!
یعنی شما کلا قید سایتتو زدی؟ همینجوری فیلتر مونده؟اتحادیه خودش مشکل فنی زیاد داره و موازی کاری هست. دوستان مدیره فقط به فکر کار چاق کنی برای کسب و کار خودشان هستند. این وسط ها گاها گیری هم به دیگران میدن که صورت وضعیت عملکرد پر کرده باشند. طرف نامه فیلتر یک دامنه را زده ، قبلش نرفته چک کنه که کسب محترم درخواست عضویت داده! خودشان هنوز بررسی و تایید نکردن. و مثلا از وقتی ما فیلتر شدیم چند همکار دیگه عضو نشدن ، فیلتر هم نشدن ، راست راست هم راه میرن! به این میگن قوانین ماست و دوغی.
این دوره رای گیری انتخاباتش هم تعلیق شد تا بزرگترین مشکلش را رفع کنن که همان وارد نشدن در هر ضمیمه ای هست ! شما هم تا وقتی سراغتان نیامدن کاری نکنید. یا مثل ما سراغتان هم آمدن کاری نکنید هیچ خیری از این اتحادیه به کسی جز خودشان نرسیده. مثلا همین اوضاع مالیاتی ، وظیفه ذاتی اتحادیه پیگیری و شفاف سازی موضوع هست. دریغ از یک خبر ! اگر از رئیس بخش شکایات و پاسخدهی به پیام ها و ایمیل های عزیزان هم خبری دارید سلام ما را برسانید بگید چند ماهه پیام دادیم. جواب بده
دامنه اصلی همچنان فیلتر هست.یعنی شما کلا قید سایتتو زدی؟ همینجوری فیلتر مونده؟
من یک سایت رو میشناسم که به خاطر همین شکایت اتحادیه فیلتر شده بود (طبق گفته خودشون در کامنت های پیج اینستاگرام) ولی همین امشب چکش کردم و نه نماد گذاشته بود و نه علامت عضویت در اتحادیه
پس چطور سایتشو باز کرده؟ فقط ساماندهی داشت.
میرفتی دیوان عدالت ادرای شکایت میکردی از این حروم زاده هابله
دامنه اصلی همچنان فیلتر هست.
ممکنه گرفته باشند اما رو سایت لوگو را فعال نکرده باشند.
ممکنه با عنایت به همین قوانین و برخوردهای دوغی ، رفع کرده باشند. در زمان ما دوستانی بودند که خودشان را به نفهمیدن زده بودند ، بحث کردن با چنین افرادی هم از حوصله ما خارج بود. پیگیر نشدیم. تازگی هم خودمان از چندجا شکایت زدیم برایشان که پیگیری کنند ، جواب سلام ما را هم علیک نگفتند ، پیگیری پیشکش . شکایت با پاسخ طرف دیگر بسته شد و اصلا به داوری نرفت !!! اسم خودشان را هم اتحادیه گذاشتن. مهد کودک هم نیستند. و احتمالا همان داستان همچنان برقرار هست. وقتی نحوه کار کدخدایی باشد ، کسی نمیدونه چکار باید کنه ، چکار نباید کنه . کدخدا هرجور دلش خواست با هر کسی یجوری برخورد میکنه. با دوستان گرمابه و گلستان خودشان هم اصلا برخورد نکنه و مشمول رأفت اتحادیه کنه.
مهدی محمدی رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت امور اقتصادی و دارایی خبر «شمول مالیات بر سود سپرده بانکی برای اشخاص حقیقی» را نادرست دانست و آن را تکذیب کرد.
مشاغل گروه سوم باید مالیات ارزش افزوده هم بدن؟ یکی میگه معاف هستند و یکی هم میگه معاف نیستند. کسی میتونه راهنمایی کنه و بند قانونیش رو بگه؟
میرفتی دیوان عدالت ادرای شکایت میکردی از این حروم زاده ها
من طبق اموزشهای زرین پال رفتم جلو
مالیاتم صفر شد
ثبت نهایی زدیم رفت
جریانش چیه؟ ارزش افزوده رو میگید؟
چقدر تراکنش داشتید؟
راه حل کریپتوهه!کارت به کارت
هیچ راهی وجود نداره، اون ارزش افزوده واقعا ظلم
طبق اموزش زرین پال من ماده 100 زدم
یه مبلغ 160 میلیون اونجا بود و همه اطلاعات من و گردش مالی من اونجا نبود
توی قسمت مالیات مقطوع هم فقط نوشته بود صفر
کارشناس زرین پال گفت هر چی توی فیلد مالیات مقطوع نوشته قبول کنید . واسه من نوشته بود صفر . منم تایید نهایی کردم
اینستاگرام زرین پالایول
لینک آموزشش رو میزاری؟
تا جایی که من میدونم خرده فروش های حقیقی فعلا ارزش افزوده نمیخواد بدن، چون فراخوان نشدند.الان طوری شده رو آوردن به اینترنت و شبکه های مجازی برای مالیات گرفتن،من می خواستم برای سایتم درگاه پرداخت بگیرم،گفت باید در سایت مالیات ثبت نام کنید و کد مالیاتی دریافت کنید،تازه از هر خرید مشتری هم 9 درصد ارزش افزوده می گیرن،سایت فیلیمو هم از وقتی در مالیات ثبت نام کرده،قیمت اشتراک ها را خیلی برده بالا