• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مالیات و وبمسترها

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
اینطور که بوش میاد چاره ای نداریم جز اینکه هم مجوز اتحادیه بگیرم و هم نماد. چون در غیر اینصورت فیلتر میشیم. از اون طرف هم با اخذ مجوز کلی مالیات برامون میبرند. اونم با این وضع بازار خراب!

chinship.ir

Registered User
لایک‌ها
1,400
جنس قاچاق میارن که هزینه هاشون مشخص نیست!!!🙃
شما الان می‌دونی ایشون دقیقا دارن از چه شغلی صحبت میکنن که ارسال نظر میفرمایین؟ اگر بله، بگید ما هم در جریان قرار بگیریم ! تمام صحبت ها کلی هست و هرکسی در مورد خودش و از تجربیاتش پیام ارسال می‌کنه. شما چیزی در آن ضمیمه ندارید ارسال بفرمایید ؟!

chinship.ir

Registered User
لایک‌ها
1,400
اینطور که بوش میاد چاره ای نداریم جز اینکه هم مجوز اتحادیه بگیرم و هم نماد. چون در غیر اینصورت فیلتر میشیم. از اون طرف هم با اخذ مجوز کلی مالیات برامون میبرند. اونم با این وضع بازار خراب!

اتحادیه خودش مشکل فنی زیاد داره و موازی کاری هست.‌ دوستان مدیره فقط به فکر کار چاق کنی برای کسب و کار خودشان هستند. این وسط ها گاها گیری هم به دیگران میدن که صورت وضعیت عملکرد پر کرده باشند. طرف نامه فیلتر یک دامنه را زده ، قبلش نرفته چک کنه که کسب محترم درخواست عضویت داده! خودشان هنوز بررسی و تایید نکردن. 😂 و مثلا از وقتی ما فیلتر شدیم چند همکار دیگه عضو نشدن ، فیلتر هم نشدن ، راست راست هم راه میرن! به این میگن قوانین ماست و دوغی.
این دوره رای گیری انتخاباتش هم تعلیق شد تا بزرگترین مشکلش را رفع کنن که همان وارد نشدن در هر ضمیمه ای هست ! شما هم تا وقتی سراغتان نیامدن کاری نکنید. یا مثل ما سراغتان هم آمدن کاری نکنید 😂 هیچ خیری از این اتحادیه به کسی جز خودشان نرسیده. مثلا همین اوضاع مالیاتی ، وظیفه ذاتی اتحادیه پیگیری و شفاف سازی موضوع هست. دریغ از یک خبر ! اگر از رئیس بخش شکایات و پاسخدهی به پیام ها و ایمیل های عزیزان هم خبری دارید سلام ما را برسانید بگید چند ماهه پیام دادیم. جواب بده 😂

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
اتحادیه خودش مشکل فنی زیاد داره و موازی کاری هست.‌ دوستان مدیره فقط به فکر کار چاق کنی برای کسب و کار خودشان هستند. این وسط ها گاها گیری هم به دیگران میدن که صورت وضعیت عملکرد پر کرده باشند. طرف نامه فیلتر یک دامنه را زده ، قبلش نرفته چک کنه که کسب محترم درخواست عضویت داده! خودشان هنوز بررسی و تایید نکردن. 😂 و مثلا از وقتی ما فیلتر شدیم چند همکار دیگه عضو نشدن ، فیلتر هم نشدن ، راست راست هم راه میرن! به این میگن قوانین ماست و دوغی.
این دوره رای گیری انتخاباتش هم تعلیق شد تا بزرگترین مشکلش را رفع کنن که همان وارد نشدن در هر ضمیمه ای هست ! شما هم تا وقتی سراغتان نیامدن کاری نکنید. یا مثل ما سراغتان هم آمدن کاری نکنید 😂 هیچ خیری از این اتحادیه به کسی جز خودشان نرسیده. مثلا همین اوضاع مالیاتی ، وظیفه ذاتی اتحادیه پیگیری و شفاف سازی موضوع هست. دریغ از یک خبر ! اگر از رئیس بخش شکایات و پاسخدهی به پیام ها و ایمیل های عزیزان هم خبری دارید سلام ما را برسانید بگید چند ماهه پیام دادیم. جواب بده 😂
یعنی شما کلا قید سایتتو زدی؟ همینجوری فیلتر مونده؟
من یک سایت رو میشناسم که به خاطر همین شکایت اتحادیه فیلتر شده بود (طبق گفته خودشون در کامنت های پیج اینستاگرام) ولی همین امشب چکش کردم و نه نماد گذاشته بود و نه علامت عضویت در اتحادیه
پس چطور سایتشو باز کرده؟ فقط ساماندهی داشت.

aria95

Registered User
لایک‌ها
507
اینم قانون جدیدشون :unsure:

----------------
تجارت‌نیوز نوشت: با تصمیم جدید وزارت اقتصاد ۱۰ درصد از سود سپرده بانکی اشخاص حقیقی به عنوان مالیات علی‌الحساب کسر خواهد شد.

با حذف معافیت مالیاتی سود سپرده‌های بانکی اشخاص حقیقی، منبع جدیدی برای سازمان امور مالیاتی بوجود می‌آید.

کسر ۱۰ درصد از سود سپرده بانکی اشخاص حقیقی به عنوان مالیات در حالی اجرا می‌شود که رئیس سازمان امور مالیاتی قبلا اعلام کرده بود دریافت مالیات از سود سپرده بانکی اشخاص حقوقی است و شامل دریافت مالیات از سود سپرده بانکی افراد حقیقی نمی‌شود.

با این حال تصمیم کسر مالیات از حساب اشخاص حقیقی طبق پیشنهاد جدید وزارت اقتصاد است و گویا اجرایی خواهد شد.

کارشناسان در این خصوص هشدار می‌دهند که دریافت مالیات از سود سپرده بانکی سبب می‌شود که این سپرده‌ها از بانک خارج و وارد بازارهای دیگر شود.

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
مهدی محمدی رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت امور اقتصادی و دارایی خبر «شمول مالیات بر سود سپرده بانکی برای اشخاص حقیقی» را نادرست دانست و آن را تکذیب کرد.

chinship.ir

Registered User
لایک‌ها
1,400
بله
یعنی شما کلا قید سایتتو زدی؟ همینجوری فیلتر مونده؟
من یک سایت رو میشناسم که به خاطر همین شکایت اتحادیه فیلتر شده بود (طبق گفته خودشون در کامنت های پیج اینستاگرام) ولی همین امشب چکش کردم و نه نماد گذاشته بود و نه علامت عضویت در اتحادیه
پس چطور سایتشو باز کرده؟ فقط ساماندهی داشت.
دامنه اصلی همچنان فیلتر هست.
ممکنه گرفته باشند اما رو سایت لوگو را فعال نکرده باشند.
ممکنه با عنایت به همین قوانین و برخوردهای دوغی ، رفع کرده باشند. در زمان ما دوستانی بودند که خودشان را به نفهمیدن زده بودند ، بحث کردن با چنین افرادی هم از حوصله ما خارج بود. پیگیر نشدیم. تازگی هم خودمان از چندجا شکایت زدیم برایشان که پیگیری کنند ، جواب سلام ما را هم علیک نگفتند ، پیگیری پیشکش . شکایت با پاسخ طرف دیگر بسته شد و اصلا به داوری نرفت !!! اسم خودشان را هم اتحادیه گذاشتن. مهد کودک هم نیستند. و احتمالا همان داستان همچنان برقرار هست. وقتی نحوه کار کدخدایی باشد ، کسی نمی‌دونه چکار باید کنه ، چکار نباید کنه . کدخدا هرجور دلش خواست با هر کسی یجوری برخورد می‌کنه. با دوستان گرمابه و گلستان خودشان هم اصلا برخورد نکنه و مشمول رأفت اتحادیه کنه.

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
مشاغل گروه سوم باید مالیات ارزش افزوده هم بدن؟ یکی میگه معاف هستند و یکی هم میگه معاف نیستند. کسی میتونه راهنمایی کنه و بند قانونیش رو بگه؟

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
بله

دامنه اصلی همچنان فیلتر هست.
ممکنه گرفته باشند اما رو سایت لوگو را فعال نکرده باشند.
ممکنه با عنایت به همین قوانین و برخوردهای دوغی ، رفع کرده باشند. در زمان ما دوستانی بودند که خودشان را به نفهمیدن زده بودند ، بحث کردن با چنین افرادی هم از حوصله ما خارج بود. پیگیر نشدیم. تازگی هم خودمان از چندجا شکایت زدیم برایشان که پیگیری کنند ، جواب سلام ما را هم علیک نگفتند ، پیگیری پیشکش . شکایت با پاسخ طرف دیگر بسته شد و اصلا به داوری نرفت !!! اسم خودشان را هم اتحادیه گذاشتن. مهد کودک هم نیستند. و احتمالا همان داستان همچنان برقرار هست. وقتی نحوه کار کدخدایی باشد ، کسی نمی‌دونه چکار باید کنه ، چکار نباید کنه . کدخدا هرجور دلش خواست با هر کسی یجوری برخورد می‌کنه. با دوستان گرمابه و گلستان خودشان هم اصلا برخورد نکنه و مشمول رأفت اتحادیه کنه.
میرفتی دیوان عدالت ادرای شکایت میکردی از این حروم زاده ها :(

chinship.ir

Registered User
لایک‌ها
1,400
مهدی محمدی رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت امور اقتصادی و دارایی خبر «شمول مالیات بر سود سپرده بانکی برای اشخاص حقیقی» را نادرست دانست و آن را تکذیب کرد.

در این مملکت تکذیب تنها چیزی هست که با بیانش باید باور کنید داستان پشتش کاملا واقعی بوده ! ممکنه فردا اجرایی بشه ، بگن ما خودمان هم بعد از شما فهمیدیم !
این ها همه ترفند های شوک هست. و بررسی واکنش. بررسی می‌کنند و می‌سنجند که کی و چطور و در چه سطحی میتونن اجرا کنند ، بعد اجرایی میکنن. هر چیز خنده داری را اینجا باید باور کرد.‌ دیگه سود نمی‌دن راحت ! مالیات هم میگیرن، طرف خارج کنه کجا ببره ؟! بیرون کار کنه هم باز مالیات . سود دولت از کم و زیاد کردن ارزش و نوسان گیری ارز و سکه. مالیات بر مسکن و دارایی و خودرو ، پشکل کردن ارزش پول . و.. ۵ درصد سود کنی ، بعد ۵ برابر بزاری روش همون کالا را بخری ، بعد ۳۰-۴۰ درصد هم مالیات بر درآمد و ارزش افزوده و عوارض و هزینه های دیگر زندگی در این مملکت گل و بلبل را هم بدی! جالب تر اینجاست که بانک ها بسیاری از فعالان اینترنتی را اصلا شغل نمیشناسن و حتی دسته چک هم نمی‌دن بهشون ! هیچ حمایت بیمه ای هم وجود نداره، اما تمام هزینه های دریافتی دولتی تحت عنوان فعالیت شغلی به قوت خودش باقی هست. ! در هر صورت برد برای ملت نیست. یک سود میدن ، همینم بگیرن خیالشان راحت میشه.

chinship.ir

Registered User
لایک‌ها
1,400
مشاغل گروه سوم باید مالیات ارزش افزوده هم بدن؟ یکی میگه معاف هستند و یکی هم میگه معاف نیستند. کسی میتونه راهنمایی کنه و بند قانونیش رو بگه؟

کلی بخوام بگم ، جدول را بیخیال بشید.‌
ببنید کدام مشاغل معاف هستند ؟ لیست وجود دارد.
اگر غیر از این هستید ازتون میگیرن.
مگر کالاهایی که در بدو واردات و تولید و کلا قبل از رسید دست شما آن ارزش را گرفته باشند.
مورد داشتیم خودشان گفتن مشمول نیستید. اما دو سال بعد زده بودن برایشان که مشمول بودید !
درخواست کتبی به اداره کل بدید با عنوان دقیق شغلی. اگر صلاح بدانند کتبی و رسمی پاسخ شما را میدند.

Last edited:

chinship.ir

Registered User
لایک‌ها
1,400
میرفتی دیوان عدالت ادرای شکایت میکردی از این حروم زاده ها :(

کار باید ارزش داشته باشه. این افراد ارزش وقت گذاشتن هم ندارن.
یک آسیب اعتباری زدن به ما که آنهم به لطف خدا و اعتماد دوستان برگشت.‌و کار ما متوقف نشد .

salamatfa

Registered User
لایک‌ها
163
من طبق اموزشهای زرین پال رفتم جلو

مالیاتم صفر شد 🤪

ثبت نهایی زدیم رفت 😜

salamatfa

Registered User
لایک‌ها
163
جریانش چیه؟ ارزش افزوده رو میگید؟

چقدر تراکنش داشتید؟

طبق اموزش زرین پال من ماده 100 زدم

یه مبلغ 160 میلیون اونجا بود و همه اطلاعات من و گردش مالی من اونجا نبود

توی قسمت مالیات مقطوع هم فقط نوشته بود صفر

کارشناس زرین پال گفت هر چی توی فیلد مالیات مقطوع نوشته قبول کنید . واسه من نوشته بود صفر . منم تایید نهایی کردم

aria95

Registered User
لایک‌ها
507
طبق اموزش زرین پال من ماده 100 زدم

یه مبلغ 160 میلیون اونجا بود و همه اطلاعات من و گردش مالی من اونجا نبود

توی قسمت مالیات مقطوع هم فقط نوشته بود صفر

کارشناس زرین پال گفت هر چی توی فیلد مالیات مقطوع نوشته قبول کنید . واسه من نوشته بود صفر . منم تایید نهایی کردم

ایول (y)
لینک آموزشش رو میزاری؟

hematy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
الان طوری شده رو آوردن به اینترنت و شبکه های مجازی برای مالیات گرفتن،من می خواستم برای سایتم درگاه پرداخت بگیرم،گفت باید در سایت مالیات ثبت نام کنید و کد مالیاتی دریافت کنید،تازه از هر خرید مشتری هم 9 درصد ارزش افزوده می گیرن،سایت فیلیمو هم از وقتی در مالیات ثبت نام کرده،قیمت اشتراک ها را خیلی برده بالا

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
الان طوری شده رو آوردن به اینترنت و شبکه های مجازی برای مالیات گرفتن،من می خواستم برای سایتم درگاه پرداخت بگیرم،گفت باید در سایت مالیات ثبت نام کنید و کد مالیاتی دریافت کنید،تازه از هر خرید مشتری هم 9 درصد ارزش افزوده می گیرن،سایت فیلیمو هم از وقتی در مالیات ثبت نام کرده،قیمت اشتراک ها را خیلی برده بالا
تا جایی که من میدونم خرده فروش های حقیقی فعلا ارزش افزوده نمیخواد بدن، چون فراخوان نشدند.

بالا