• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مانیتور

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
این 2 میلی ثانیه و کنتراست 1 به 2000 واقعاً هست یا فقط جنبه تبلیغاتی داره .
چرا برای 1970 تو سایت LG زده 1:1600 ولی مادیران زده 1:2000 ؟ یعنی میشه LG یه چیزی بزنه و مادیران دستکاری نکنه ؟!!!
2nm كاملا تبليغاتيه ولي كانتراست رو نميدونم . سايت LG هم نسبت به مادايران قابل اعتماد تره .

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
2nm كاملا تبليغاتيه ولي كانتراست رو نميدونم . سايت LG هم نسبت به مادايران قابل اعتماد تره .
البته اینی که تو سایت مادیران زده L1970HR هست که یه سرچ کنید می بینید اصلا چنین چیزی نداریم اما L1970HR - BF هست که تو سایت LG هم هست . کنار کنتراستش هم نوشته DFC . یعنی این DFC تکنولوژی من در آوردی مادیرانه ؟

tohid100

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام

لطفا یک lcd 19 با کیفیت عالی برای دیدن فیلم و بازی معرفی کنید.مرسی

nakamichi

Registered User
لایک‌ها
4
جدیدترین ال سی دی ال جی 19 اینچ : L1970HR

Monitor_L1970HR_BigImage.gif

قیمتش 390 تومن خیلی عالی هست ...........
http://www.maadiran.com/Persian/Products/Monitor/MonitorDetails.asp?ID=77

http://us.lge.com/products/model/detail/computer products_lcd monitors_f-engine_L1970HR-BF.jhtml

این 2 میلی ثانیه و کنتراست 1 به 2000 واقعاً هست یا فقط جنبه تبلیغاتی داره .
چرا برای 1970 تو سایت LG زده 1:1600 ولی مادیران زده 1:2000 ؟ یعنی میشه LG یه چیزی بزنه و مادیران دستکاری نکنه ؟!!!

البته اینی که تو سایت مادیران زده L1970HR هست که یه سرچ کنید می بینید اصلا چنین چیزی نداریم اما L1970HR - BF هست که تو سایت LG هم هست . کنار کنتراستش هم نوشته DFC . یعنی این DFC تکنولوژی من در آوردی مادیرانه ؟

لینک درست واسه مدل L1970HR در سایت LG : این هست ؛اون که تو پست های قبل گفته شده بود فرق داره

Blu-Ray

Registered User
لایک‌ها
20
آقایون میتونن بگن من کدوم یکی از این مانیتورها رو بگیرم . اولویت اولم برای دیدن فیلم هست دوم بازی سوم متن اینترنت .................... ممنننننننننننننننننننون :happy:

LG Smartez T730PU

Samsung 17980 MagicGreen

تا 125 بیشتر بودجه ندارم ! :f34r:

music_m

Registered User
لایک‌ها
56

Digit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی میدونه Benq fp202w رو از کجا الان میشه خرید؟
می تونین مونیتور دیگه ای توی این کلاس پیشنهاد بدین

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
دوستون 17 اينچ هاي فراسو lcd سري لاوان انتخاب خوبي هستند. response time خوبي هم دارن .

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
ضميمه ي غير رايگان اين هفته ي عصر ارتباط در رابطه با مانيتورهاي LCD هستش، از نظر من غير حرفه اي که چيزاي جالبي داشت، حالا دوستان هم يه ديدي بهش بزنند بد نيست، شايد يه سري از مطالبش به کارشون بيايد (قيمتش هم طبق معمول 500 تومان است، عکس روش هم ابوالفضل پورعربه که رو يه مانيتور سامسونگ که با فونت درشت روش نوشته 2ms - که من بالاخره نفهميدم واقعا همينطوره يا نه!- تکيه زده).

.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
ضميمه ي غير رايگان اين هفته ي عصر ارتباط در رابطه با مانيتورهاي LCD هستش، از نظر من غير حرفه اي که چيزاي جالبي داشت، حالا دوستان هم يه ديدي بهش بزنند بد نيست، شايد يه سري از مطالبش به کارشون بيايد (قيمتش هم طبق معمول 500 تومان است، عکس روش هم ابوالفضل پورعربه که رو يه مانيتور سامسونگ که با فونت درشت روش نوشته 2ms - که من بالاخره نفهميدم واقعا همينطوره يا نه!- تکيه زده).
.
چه خوش شانسم من
47b20s0.gif
... چون من همین هفته می خواستم شروع کنم به تحقیق برای LCD و حتما باید بگیرمش ( منظورم اینه که ضمیمه رو حتما باید بگیرم ، نه LCD رو !!!
43r4jed.gif
) ...

راستی 19 اینچ ، حداکثر 500 تومن چی توصیه میشه ؟
169.gif

nakamichi

Registered User
لایک‌ها
4
چه خوش شانسم من
47b20s0.gif
... چون من همین هفته می خواستم شروع کنم به تحقیق برای LCD و حتما باید بگیرمش ( منظورم اینه که ضمیمه رو حتما باید بگیرم ، نه LCD رو !!!
43r4jed.gif
) ...

راستی 19 اینچ ، حداکثر 500 تومن چی توصیه میشه ؟
169.gif

ُسلام ... باز من اومدم
راستش من از مدل L1970HR ال جی بدم نیومده ! لینک مشخصاتش رو تو چند تا پست بالاتر گذاشتم (1144) که البته نقل قول یکی از دوستانه اما اون لینک یه محصول آمریکاییه ، لینک درستش آخرای پست هست ، یه نگاه بنداز نظرتو بگو بینیم چیه؟؟؟ این جوریش که خیلی ایده آله !ماشالا خودت صاحب نظری !قیمتشم 100 تومن پایین تر از اونیه که گفتی ....

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
چه خوش شانسم من
47b20s0.gif
43r4jed.gif
) ...
اوه، پس پيشاپيش مبارکه ^_^ ولي هر وقت خواستيد بخريد حتما حتما حتما حتما يا فروشنده رو مجبور کنيد که همونجا براتون امتحانش کنه و يا اينکه حتما امضايي چيزي ازش بگيريد که اگر مشکل داشت و چيزيش خراب بود براتون عوضش کنه تا به حال و روز من و بلايي که سرم اومد دچار نشويد (ماجراش تو امضام هست ^0^). حالا اگر تست هم زير بارش نرفا حتما جعبه رو باز کنيد و محتوياتش رو چک کنيد،‌ چون بعد از بلايي که سر من اومد بهم گفتند شما چرا اصلا جعبه رو باز نکرديد توشو نگاه کنيد،‌شايد به جاي مانيتور توش پاره آجر گذاشته بودند (!!) خلاصه که همه ي احتياظات لازمه را در نظر بگيريد به ويژه اگر گارانتي کننده شرکت الماسا باشد
wacko.gif

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
لینک درست واسه مدل L1970HR در سایت LG : این هست ؛اون که تو پست های قبل گفته شده بود فرق داره
من امروز يه مانيتور LCD Sony ديدم تو بازار ايران مشكي بود خيلي قشنگ بود كانتراست 1:700 و روشنايي 300 ولي نتونستم عكس رو تو اينترنت پيدا كنم قيمت 19 اينچش بود 410 تومن .

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
Viewsonic VP191B چیز خوبیه!
فقط گارانتی اش خیلی جالب نیست!

nakamichi

Registered User
لایک‌ها
4
من امروز يه مانيتور LCD Sony ديدم تو بازار ايران مشكي بود خيلي قشنگ بود كانتراست 1:700 و روشنايي 300 ولي نتونستم عكس رو تو اينترنت پيدا كنم قيمت 19 اينچش بود 410 تومن .

ُسلام سعید ...
من فکر میکنم اون مدل مشکی که دیدی با این مشخصات که میگی مدل SDM-S205FB هست که 20 اینچ ! مطمئنی که 19 بوده یا حدس زدی؟؟! حالا ببین همینه که گذاشتم یا سوتی دادم:D :blush:
B000C7J818.01._AA280_SCLZZZZZZZ_.jpg

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
آقایون میتونن بگن من کدوم یکی از این مانیتورها رو بگیرم . اولویت اولم برای دیدن فیلم هست دوم بازی سوم متن اینترنت .................... ممنننننننننننننننننننون :happy:

LG Smartez T730PU

Samsung 17980 MagicGreen

تا 125 بیشتر بودجه ندارم ! :f34r:

حالا که یه قرن گذشته ولی CRT فعلا رقیب واسه 17870 نداریم..هم فرکانسی و رز از 980 بهتره..حدود 124..;)

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
ُسلام سعید ...
من فکر میکنم اون مدل مشکی که دیدی با این مشخصات که میگی مدل SDM-S205FB هست که 20 اینچ ! مطمئنی که 19 بوده یا حدس زدی؟؟! حالا ببین همینه که گذاشتم یا سوتی دادم:D :blush:
B000C7J818.01._AA280_SCLZZZZZZZ_.jpg
نه ظاهرش اينطوري بود فقط تا اونجا كه يادمه كليدهاش مربعي بود . دو مدل هم بود يكي 17 اينچ بود كه قيمتش رو يادم نيست و يكي 19 اينچ بود كه 410 تومن بود جديدم اومده بود كه يه تابلو هم تبليغ همين مانيتور رو تو بازار زده بوده .

B0007SKSPW.01.LZZZZZZZ.jpg

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
راستش یه مدل سونی رو نشون کردم که به نظر عالی میاد ... الان دارم دنبال مدل دقیقش می گردم ... 480 تومن - ولی DVI نداره ...
169.gif

ُسلام ... باز من اومدم
راستش من از مدل L1970HR ال جی بدم نیومده ! لینک مشخصاتش رو تو چند تا پست بالاتر گذاشتم (1144) که البته نقل قول یکی از دوستانه اما اون لینک یه محصول آمریکاییه ، لینک درستش آخرای پست هست ، یه نگاه بنداز نظرتو بگو بینیم چیه؟؟؟ این جوریش که خیلی ایده آله !ماشالا خودت صاحب نظری !قیمتشم 100 تومن پایین تر از اونیه که گفتی ....
مرسی ، چک کردم ، به این سونیه نمی رسید ...
wubpink.gif

اوه، پس پيشاپيش مبارکه ^_^ ولي هر وقت خواستيد بخريد حتما حتما حتما حتما يا فروشنده رو مجبور کنيد که همونجا براتون امتحانش کنه و ... تا به حال و روز من و بلايي که سرم اومد دچار نشويد (ماجراش تو امضام هست ^0^).
اصلا از وقتی اون ماجرا رو خوندم کلی مواظب خودم هستم ...
263cylj.gif

بالا