• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ما چندان هم مردمان بافرهنگی نیستیم

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Stolen Ground

Registered User
لایک‌ها
148
تلوزیون ج.ا بجای تبلیغ نماز و قران یا شرکت در حماسه ی انتصابات اگه فرهنگ سازی کنه این مشکلات پیش نمیاد،غربی ها هم که از نوزادی با فرهنگ نبودند... فرهنگ سازی شده براشون

manutd2009

Registered User
لایک‌ها
69
اگر فرهنگ این است من افتخار می کنم که بی فرهنگم

شما ببخشیدا هنوز خیلی چیزا تو ذهنت تفکیک نشده . شما با فرهنگیآره ما می گیم هستی تو هم قبول کن .

ملتی که نمادشون 2500 ساله پیشه هنوز 2500 سال می گذره دارن سنگ کسی به سینه میزنن که 1001 شبهه در موردش هست

اما فراموش می کنن 99.99% چیزی که دارن مدیون چه کسایی هستند چه کسایی از کدام ملتها دولتها کوشیدند تا تو نوعی الان در آرامش باشی

ادیسون - نیوتون - انیشتین - گراهامبل .....

ایناست که تو باید استورهکنی نه توهم خیالو .....

ما همیشه ادعای فرهنگمون و تمدن ک... همه دنیارو پاره کرده اما کجاست نمی دونیم

ادعااااااااااااااا داریم که مدیر یکی از بخشهای اپل ایرانیه ادعا میکنیم واسه ملتی که 90% شرکتش آمریکایند

یا گوگل و .........

نمی گند ناسا 90% ماله کجاست خودشون خفه میکنند که 4 ایرانی تو ناسان . کلو نمیبیند آیا !!!؟؟؟؟ همش جز نگرید

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
یه سری به تخت جمشید بزنید و ببینید ملت با فرهنگ و مسئولیت پذیر ایران چطور از سر دلسوزی و اهتمام در نگهداری آثار باستانی و به منظور ترمیم سوراخها و ترک هایی که از هزاران سال پیش به جا مونده از ظروف بستنی و کاغذهای ساندویچ خودشون استفاده می کنند. واقعا مسئولین باید یاد بگیرن!

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
شهرداری تو این تاپیک کیه؟

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104
ما زیاد مردم با فرهنگی نیستم عایا ؟

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
شما ببخشیدا هنوز خیلی چیزا تو ذهنت تفکیک نشده . شما با فرهنگیآره ما می گیم هستی تو هم قبول کن .

ملتی که نمادشون 2500 ساله پیشه هنوز 2500 سال می گذره دارن سنگ کسی به سینه میزنن که 1001 شبهه در موردش هست

اما فراموش می کنن 99.99% چیزی که دارن مدیون چه کسایی هستند چه کسایی از کدام ملتها دولتها کوشیدند تا تو نوعی الان در آرامش باشی

ادیسون - نیوتون - انیشتین - گراهامبل .....

ایناست که تو باید استورهکنی نه توهم خیالو .....

ما همیشه ادعای فرهنگمون و تمدن ک... همه دنیارو پاره کرده اما کجاست نمی دونیم

ادعااااااااااااااا داریم که مدیر یکی از بخشهای اپل ایرانیه ادعا میکنیم واسه ملتی که 90% شرکتش آمریکایند

یا گوگل و .........

نمی گند ناسا 90% ماله کجاست خودشون خفه میکنند که 4 ایرانی تو ناسان . کلو نمیبیند آیا !!!؟؟؟؟ همش جز نگرید
شما خیال می کنی ما هر چی دارم از غربه
آخه خود باختگی تو کجا
شما هم یک غربزده از خودباخته انگلوفیل و ذوب در ولایت الیزابت دوم هستی که انگشتتو میزنی تو خون ملت ایران و رو کیک جشن ازدواج مشترک استعمار پیر و امریکا و اسراییل می نویسی پیوندتان مبارک
ترکیب پرچم انگلیس خبیث در اواتار و کلمه manutd در نام کاربری اصلا حالت اشمئزاز به آدم دست میده

morteza_^^^

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
82
آخه خود باختگی تو کجا
شما هم یک غربزده از خودباخته انگلوفیل و ذوب در ولایت الیزابت دوم هستی که انگشتتو میزنی تو خون ملت ایران و رو کیک جشن ازدواج مشترک استعمار پیر و امریکا و اسراییل می نویسی پیوندتان مبارک
ترکیب پرچم انگلیس خبیث در اواتار و کلمه manutd در نام کاربری اصلا حالت اشمئزاز به آدم دست میده
اقای ساندیس خور دیشب عکس ساندیستونو ورداشتن اگر میشه عکس ساندیستونو بذارین ببینیم راستی حقوقتون هنوز ساعتی 7 تومنه؟؟؟؟یا بیشتر شده؟؟

Stolen Ground

Registered User
لایک‌ها
148
آخه خود باختگی تو کجا
سینا دیگه رسما داری *س میگی!،فعلا که اغایون دکتر انگشتشون تو *ون ملت ایران فرو کردن

ITLine

Registered User
لایک‌ها
1
اقای ساندیس خور دیشب عکس ساندیستونو ورداشتن اگر میشه عکس ساندیستونو بذارین ببینیم راستی حقوقتون هنوز ساعتی 7 تومنه؟؟؟؟یا بیشتر شده؟؟

سینا شاید ساندیس خور باشه اما با علم و تحقیق و بررسی به این نتیجه رسیده.

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555

آدم ساندیس خور باشه ولی غربزده نباشه

manutd2009

Registered User
لایک‌ها
69
آخه خود باختگی تو کجا

ظاهرا شاعر بودی حقت خورده شده و اوه اوه تو کار شعر نو هم هستیکه

خوبه این واژه غربزده هم تو یاد گرفتی و گرنه کارت نمی شد

همه چیز که نه هنوز شمارو از دوران پارینه سنگی ایران باستان داریم که

هروقت 4 کتاب خوندی چه تاریخی و چه علمی میتونی اینجا جای شعر نو دلیل مدرک بیاری

آره مگ مگ بر امریکا اسراییل انگلیس و ....

من طرفداری بیجا نکردم گفتم یادت باشه داری از چه چیزهایی استفاده می کنیو چه چیزهایی داره زندگیتو آسون می کنه پس دهنت وا نکن تویی که از کتاب تاریخ فقط صفحه اولشو دیدی :D :p

درضمن آواتار و نام آی دی بنده اولیش لوگو تیم فوتبال انگلیس ( گرچه زمانی پرچم بریتانیا بوده در دوران ریچارد ) اما منظور بنده تیم فوتبالش بوده و نام ManUtd اختصار منچستر یونایتد هستش که بازم اشاره به تیم فوتبال منچستر داره پس یک دوسه بار این نوشته هارو بخون به ذهنت بسپاری وبفهمی فرق چیزای دیگرواز فوتبال .
البته فندوق هم در اینگونه موارد زیاد توصیه شده حتما مصرف کن عزیزم تو شعر نو گفتنتم کمکت می کنه

من شمارو الان اینگونه به دور از تکنولوژی غربی دارم فرض میکنم عبایی بر تن در چادر پشمی دور آتش اینطوری راست می گید واقعا از غرب چیزی نصیبت نشده

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
دوستان متحد باشید، وگرنه دژمن شما رو شکست میده :D

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,581
چرا مدیر سبک زندگی این تاپیک رو حذف نمی کنه :D

new24

Registered User
لایک‌ها
300
مگه با فرهنگ بودیم که میگی چندان با فرهنگ نیستیم آیا؟ :eek:

فرهنگ و تمدن و جامعه مدرن مال خر و کفار غرب است.

علوم انسانی و مدرن باید از دانشگاه ها حذف شده و دانشجویان همه به حوزه های علمیه بروند جهت یادگیری چگونگی شکافتن اتم طبق روایات شیعه.

++++++++++++

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا