• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ما چندان هم مردمان بافرهنگی نیستیم

وضعیت
موضوع بسته شده است.

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
مگه عروسی نرفتین قبل وقت شام همه با کلاس و شیک نشستن تا سوت شام رو میزنن همه بلا نسبت ...

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
این همه، یکیش من؛ یکیش تو، یکیش اون یکی... سعی کنیم خودمون خوب باشیم، عروسی به غذا حمله میکنن، من نکنم، توام نکن، بیرون میرن آشغال میریزن، من نریزم، توام نریز، شاخه درخت رو میشکنن، تو من نمیشکنم، تو نشکن
در نهایت فقط من و تو رعایت میکنیم، اشکالی نداره، بازم درست رفتار کردنه یه نفر ، حرکت به سمت بهتر شدنه

pari22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
196
به نظر من مشکل جامعه ی ما مشکل فرهنگی نیست ، و این که ا این گونه قضایا ی پای بی فرهنگی مردم بذاریم ، اشتباهه
بله، من نوعی اگر کار درست داشتم ، مشغله ی ذهنی نداشتم ، همه ی امکانات رفاهی زندگیم مهیا بود ، آزادی نسبی داشتم ، نه این که اگه سرما هم بخورم کی میاد خرج خانوادم را بده !!!
اون موقع می اومدم در صدد بهبود معقوله ی فرهنگ اجتماعی ، برابری حقوق زن و مرد ، حفاظت محیط زیست و فرهنگ کتاب خوانی قدم بر می داشتم
داداشم اينا همگي به فرهنگ برميگرده همونطور كه 13 بدرم جزوي از فرهنگ و تمدن ايراني شده اگه نريختن زباله در روز طبيعتم فرهنگ سازي ميشد اونم الان جزوي از فرهنگمون بود اگه بخوايم كشورهاي ديگه رو مثال بزنيم اونجا هم مردماني هستن كه محتاج نون شبشونه ولي هيچ وقت اين كارو با طبيعت نميكنن اونا به طبيعت احترام ميزارن مثل ماها نيستن كه هرجا ميريم بايستي يه يادگاري از خودمون برجاي بزاريم:D

gulmish

Registered User
لایک‌ها
4,458
این همه، یکیش من؛ یکیش تو، یکیش اون یکی... سعی کنیم خودمون خوب باشیم، عروسی به غذا حمله میکنن، من نکنم، توام نکن، بیرون میرن آشغال میریزن، من نریزم، توام نریز، شاخه درخت رو میشکنن، تو من نمیشکنم، تو نشکن
در نهایت فقط من و تو رعایت میکنیم، اشکالی نداره، بازم درست رفتار کردنه یه نفر ، حرکت به سمت بهتر شدنه

تاييد ميشه
ما اول بايد خودمون رعايت كنيم بعد با عملمون به ديگران هم بياموزيم
متاسفانه اكثر اوقات افراد بي فرهنگي رو با زرنگي و راحت طلبي اشتباه ميگيريرند و ميشه همين كه ميبينيد
مثلا توصف نونوايي ايستادي ميان ازت ميزنن جلو به خيالشون خيلي زرنگن يا توي پمپ بنزين يا توي پمپ گاز ميان زرتي ازت ميرنن جلو خبر ندارن پشت سرشون يه جماعتي چند ساعته تو صف بر افتاب متظرن يا توي طبيعت كه ميرن بي خياليشون نسبت به طبيعت خدا همون ميشه كه وقتي اون جا رو ترك ميكنن كلي يادگاري و فحش پشت سر از خودشون به جا ميزارن.

Last edited:

behnam500

Registered User
لایک‌ها
2,020
شوما به من بگو اصلا ریشه ی این قضیه کجاست ؟ ما هرچی گشتیم نفهمیدیم جریان این جمله که مردم ایران جزو با فرهنگ ترین ها هستن چیه ؟ خوب بالاخره باید یه اتفاقی افتاده باشه که با استناد به اون بشه گفت ایرانیا با فرهنگن . ما هرچی تاریخ مملکتو گشتیم چیزی نیافتیم جز اینکه ایرانیان از بدو تاریخ مشتی گوسپند بیش نبودند .

parsifar

Registered User
لایک‌ها
474
سال 1969 ملت عقب افتاده ي آمريکا:
3ubude6a.jpg

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
سال 2012 مردم باهوش ايران:
utymepud.jpg

new24

Registered User
لایک‌ها
300
سال 1969 ملت عقب افتاده ي آمريکا:
3ubude6a.jpg

سال 2012 مردم باهوش ايران:
utymepud.jpg

خوب اومدی
ایکاش عکس پخش ساندیسو میزاشتی،این مال فروش مرغ هست!!
دست مردم 20 ت پوله(با این قیمت مرغ منجمد میدن)

Orpheus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
76
پست 87 تاييد ميشه

parsifar

Registered User
لایک‌ها
474
این مردم رو ما تشکیل دادیم. من وتو.

آره ولي يه عده ي اقليتي هم وجود داره که داره نابود مي شه.
فکر کردي چرا بعد از عنغلاب آدم فرهيخته به معناي،واقعي ، شاعر يا نويسنده ي بزرگ ،سياستمدار برجسته يا دانشمند نداريم يا اگه هم داشته باشيم جيم شدن.
کلي از اون آدما همين الان توي ايران هستن که زير فشار حماقت و جهل اين مردم فرصت بروز توانايي ها و استعدادشونو ندارن.
حالا سواله که اينا مگه همون مردم قبل عنغلاب نيستن.چرا ولي اين سيستم بود که مردمو با اجبار و يا فرهنگ.سازي تو مسير درست نگه مي داشت.

Last edited:

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
کلا فرهنگ رو ایرانی ها اختراع کردند
تا قبل از اینکه ایران به وجود بیاد فرهنگ وجود نداشت

parsifar

Registered User
لایک‌ها
474
دوباره رفتن تو توهمات تاريخي .
هزار ميليارد سال پيش از انقراض دايناسورها ايرانيها اِل بودن و بِل بودن.
همون آثار تاريخي که خيليها بهش افتخار مي کنن روي جسد هزاران انسان بي گناه ساخته شده.

Last edited:

Areno

Registered User
لایک‌ها
778
کلا فرهنگ رو ایرانی ها اختراع کردند
تا قبل از اینکه ایران به وجود بیاد فرهنگ وجود نداشت

به قولی: ملاک حال افراد است. ما را از گذشته چه سود؟
...
به این پرسشها پاسخ بدید:
http://farsi.khamenei.ir/ndata/news/22373/B/13920205_0122373.jpg
جفنگ 30اسی نندازین! فقط ببینید دقیقا عیب های فرهنگی این روزای ماست!

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
دوباره رفتن تو توهمات تاريخي .
هزار ميليارد سال پيش از انقراض دايناسورها ايرانيها اِل بودن و بِل بودن.
همون آثار تاريخي که خيليها بهش افتخار مي کنن روي جسد هزاران انسان بي گناه ساخته شده.

جسد کدوم انسان های بی گناه؟
امریکا کم ادم کشته؟
تمدن فعلی امریکا روی خون نه هزاران بلکه میلیون ها انسان بی گناه از سراسر جهان ساخته شده
از سرخپوستها بگیر تا همین اواخر افغانستان و عراق

parsifar

Registered User
لایک‌ها
474
جسد کدوم انسان های بی گناه؟
امریکا کم ادم کشته؟
تمدن فعلی امریکا روی خون نه هزاران بلکه میلیون ها انسان بی گناه از سراسر جهان ساخته شده
از سرخپوستها بگیر تا همین اواخر افغانستان و عراق

جوابم درباره ی قسمت راست این تصویر بود:
http://upcity.ir/images2/08106352922220110968.jpg

پ ن پ فک کردین آثار تاریخی بزرگ دنیا مثل اهرام ثلاثه یا دیوار چین و... چطوری ساخته شده.
جسد که هیچ, مخالفان و کارگرانی که از دستور تمرد می کردن یا از گرسنگی و کار سخت توانایی کار نداشتن همونجا زنده زنده دفنشون می کردن.
اینقدر تعداد اسکلت انسان زیاد هست تو همچین آثاری که جزیی از مصالحش به شمار می ره.
فک کردی تو همین خراب شده کمتر از هیروشیما و ناکازاکی آدم از بین رفته یعنی از بین بردن؟اگه می پرسین کجا و چطوری اینجا نمیشه گفت
البته اینا توجیه اعمال زشت بقیه ی کشورها نیست.
درباره ی افغانستان و عراق با این روند پیشرفت سریع ایران اسلامی و پسرفت این دو تا کشور :blink: چند سال دیگه جوونهای ایرانی رو توی خیابونای کابل یا بغداد جویای کار فرض کن :wacko:
در ضمن مگه قبل از حمله ی امریکا وضع عراق و افغانستان خوب بود؟ فقط وسعت جنایتهای طالبان در افغانستان و صدام تو عراق رو در نظر بگیر.

gulmish

Registered User
لایک‌ها
4,458
ما يه زماني مهد فرهنگ و تمدن بوديم
كه اين فرهنگ غني اون زمان هم به خاطر سلسله ي عظيم هخامنشيان و بزرگ مرداني چون ابو علي سينا و ملا صدرا و غيره و غيره بود كه فرهنگ ايران رو شكوفا كردن
ولي الان چي؟؟؟؟؟
.
.
.
گوييم كه پدر بود فاظل از فظل پدر ما را چه حاصل

ansar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
247
ما هر چه داریم از اسلام است.

وضعیت
موضوع بسته شده است.