• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ما چندان هم مردمان بافرهنگی نیستیم

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hkhafan

Registered User
لایک‌ها
1,341
197.gif
127fs4196680.gif
rose3.gif

3925.gif

Morteza_SOS

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
296
پرتاب نارنجک به مقبره کوروش در مراسم تحویل سال نو
attachment-326852d1364034216-139201030000326.jpg
کوروش بزرگ که ایرانی نبود و برای ما نبود بلکه حرضت ....فلانی.... برای ما بود کوروش برای خارجی هاست!
من که کلا تاریخ قبل از 1400 را قبول ندارم و به رسمیت هم نمیشناسم:lol: ما عرب (عرب های خارج از ایران! چون عرب های داخل کشور هر چه باشند هموطن و عزیز هستند) هستیم و عرب هم میمانیم:p
متاسفانه فرهنگ داریم ولی شعور و اصل و نسب نداریم البته یه سری ها داشتند که تو ایران نیستند و یه سری دیگر هم دارند ولی خارج از گود نشسته و در دور دست نظاره گرند!:cool: کلا اصل و نسب عده ای را ریشه یابی کنند به چه جاها که نمیرسند!!!
و مابقی هم کاملا مشخصه دیگه نیازی به توضیح نیست و یاد جمله ی زیبایی از .... افتادم که میگه :
تا وقتی دوشواری در این مرز و بوم داریم پس در نتیجه دشواری هم نداریم!;)
خوش باشید و بگیرید با آرامش بخوابید تا بلکه روزی فرا رسد و دیگر بیدار نشویم!!!:D
اصل و نسب هم به بت پرستی و خرافه پرستی نیست بلکه باید راه را پیدا کرد!

منشور هم که به کارمون نمیاد خدا را شکر که اینجا نیست و اگر نه با این چکار می کردیم!(انتحاری!؟عایا!) البته خیالی نیست نمونه ی چینی اش پر شده میگی نه دوستانی که تو کار واردات هستند در جریانند:
Cyrus Cylinder - Wikipedia, the free encyclopedia
Cyrus Cylinder US Tour 2013 - IHF America in partnership with the British Museum and the Smithsonian's Sackler Gallery: Cyrus Cylinder in the US for the First Time
The Cyrus cylinder: Diplomatic whirl | The Economist

پ.ن:
Cyrus the Great - Wikipedia, the free encyclopedia
History of Persia: Cyrus the Great
خیلی پندآموز برای عجم - 9 درس و پند دوران ***** کوروش بزرگ (بدرد من که نمیخوره! چون منحرف میشم و بی دین!):
9 Timeless Leadership Lessons from Cyrus the Great - Forbes

clickmax

Registered User
لایک‌ها
107
بله تازه فهمیده شما دشواری داری با این قضیه؟

اقا خیلی دیگه داشتن یا نداشتن فرقی نمیکنه یارو توجاده خرکی صدمتر مونده بود به چراغ قرمز زدم کنار کیومد فوش بد میداد بدش با 80تا رفت تو انجای سمنده طرف206بود اشو لاش بود بدش من فاتحه خوندم عجل امده بود.

ali_men2004

Registered User
لایک‌ها
1,191
اقا خیلی دیگه داشتن یا نداشتن فرقی نمیکنه یارو توجاده خرکی صدمتر مونده بود به چراغ قرمز زدم کنار کیومد فوش بد میداد بدش با 80تا رفت تو انجای سمنده طرف206بود اشو لاش بود بدش من فاتحه خوندم عجل امده بود.

آقا یکی اینو تر جمه کنه من که چیزی نفهمیدم.

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
ویتنامی هستش برای 1000 سال پیش

pari22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
196
فرهنگ كجا بود داداشم چيزي كه الان خيلي كم پيدا شده شما برين پاركا مردم با فرهنگ كشور عزيزمونو زير نظر بگيرين ميفهمين كه ماها چقدر با فرهنگ و با لياقتيم :hmm:
حالا ميگم خوب اسمشو گذاشتن روز طبيعت اگه اسمش دشمني با طبيعت يامرگ بر طبيعت بود ميخواستيم چيكارش كنيم:lol:

Sadhu

Registered User
لایک‌ها
499
فرهنگ كجا بود داداشم چيزي كه الان خيلي كم پيدا شده شما برين پاركا مردم با فرهنگ كشور عزيزمونو زير نظر بگيرين ميفهمين كه ماها چقدر با فرهنگ و با لياقتيم :hmm:
حالا ميگم خوب اسمشو گذاشتن روز طبيعت اگه اسمش دشمني با طبيعت يامرگ بر طبيعت بود ميخواستيم چيكارش كنيم:lol:

به نظر من مشکل جامعه ی ما مشکل فرهنگی نیست ، و این که ا این گونه قضایا ی پای بی فرهنگی مردم بذاریم ، اشتباهه
بله، من نوعی اگر کار درست داشتم ، مشغله ی ذهنی نداشتم ، همه ی امکانات رفاهی زندگیم مهیا بود ، آزادی نسبی داشتم ، نه این که اگه سرما هم بخورم کی میاد خرج خانوادم را بده !!!
اون موقع می اومدم در صدد بهبود معقوله ی فرهنگ اجتماعی ، برابری حقوق زن و مرد ، حفاظت محیط زیست و فرهنگ کتاب خوانی قدم بر می داشتم

max_3d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,002
تصاویر: اینجا ساندیس می دهند یا کیک؟!

مراسم تجلیل از دست‌اندرکاران سفرهای نوروی که برخی آن را میتینگ انتخاباتی دولت می‌نامیدند، به عنوان یکی از بزرگترین تجمعاتی که ورزشگاه آزادی در حضور شخصیتی سیاسی به خود دیده با حاشیه‌ های جذابی همراه بود.
307718_379.jpg

307717_615.jpg

307719_426.jpg

307720_628.jpg

307721_342.jpg

307722_237.jpg

307723_675.jpg

max_3d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,002
اینجا شیث رضایی و نصرتی رو میخواست نه بچه ها؟؟؟:p:p

ARMIN-F4

Registered User
لایک‌ها
225
ما با فرهنگیم! اینم از اون یکی از حرفای خوشگلمونه!;)

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
اصن کی گفته که هستیم شوما اونو به من نشان بیده کی گفته ایرانیا با فرهنگن؟ با فرهنگ هم دارن ولی اکثرا نه.

gulmish

Registered User
لایک‌ها
4,458
تو كوچمون چند وقت پيش نزري ميدادن يه مراسمی برپا شد دعايي خوانده شد . بعد از مراسم دعا جمعیت چنان به غذا ها حمله كردند كه متاسفانه بچه ي همسايمون كه 6 سالش بود زير دست و پا له شد.
ايا واقعا گرسنگي باعث چنين اعمالي ميشه ؟
اگر پاي گرسنگيه كه توي افريقا غذا براي خوردن پيدا نميشه ولي گاها اين اعمال رو ازشون نميبينيم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا