• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مباحث عمومی مربوط به Nokia ٠

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
آره ! دقیقا یادمه ! میگفتند آنتن دهیا تو دوران سیاه سفید فرق داشت !
خوب ایشون هم نویزی هستند هر روز بهتر از دیروز ;) (البته این نظر خودشونه )

جواب شما رو هم فکر کنم تو همون پست قبلم داده بودم که باز میگی!!
میشه بگی من کی گفتم انتن دهی سونی اریکسون بده؟!:blink: که الان میگی حرف عوض کردم؟!:eek: :f34r: :blink:

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
آقا یه مطلبی در مورد آنتن دهی برای من پیش اومد که بد ندیدم اینجا مطرح کنم:
چند هفته پیش رفته بودیم جاده چالوس ویلای یکی از آشناها (8-7 کیلومتر بعد از کرج). اونجا هیچ گوشی ای آنتن نمی ده، بارها اونجا رفته بودیم و مشاهده کرده بودیم که آنتن همه ی موبایل ها صفر هست. اما من در کمال ناباوری مشاهده کردم که حوالی ساعت 12 شب گوشی ام (سونی اریکسون از همین نارنجی ها!) آنتن داد و یک SMS دریافت کردم!! :blink: :blink: از تعجب داشتم شاخ در می آوردم چون قبلا یک بار با آنتن این گوشی مشکل پیدا کرده بودم. (البته فقط همان یک بار بود!) نا گفته نماند که حدودا دو دقیقه بعد دوباره آنتن گوشی من صفر شد و حالت no net work coverage رو نشون داد. به هر حال من که نفهمیدم چه اتفاقی افتاد! اما مساله اینه که اخیرا در محل کارم هم که در نقطه ی کوری هست و اغلب گوشی ها در دسترس نیستند، تماس های موفق قابل توجهی داشته ام. علتش رو نمی دونم اما به هر حال خیلی بیشتر از گذشته به آنتن دهی این گوشی اعتماد پیدا کرده ام.
فقط خواستم این رو به عنوان تجربه ی عینی و عملی خودم ذکر کنم، همین!

mehdi87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مشكلي براي گوشي بوجود آمده كه نميتونم درستش كنم - ممنون ميشم كمكم كنيد
گوشي من نوكيا 6630 - مشكل اينجاست كه جه زماني كه با گوشي كار مي كنم چه كار نمي كنم
گوشي هي به حالت روشن شدن ميره و لوگو NOKIA - مانند زماني كه گوشي رو روشن ميكنيد -
چند روز پيش هم مموري ويروسي شد و 90 تا ويروس پيدا كرد آنتي ويروس -
مسير ريست هم كردم - فرمت هم كردم اما درست نشده - ممنون ميشم راهنمايي كنيد
بعضي مواقع هم كه مدتي با گوشي كار ميكنم - هنگام كار هنگ ميكنه و حالتي مثل حالت قبل براي بوجود مياد انگار روشن كني گوشي رو !

ممنون ميشم !!:(

ببخشيد كه مشكلم رو اينجا گفتم - تاپيكي پيدا نكردم كه در رابطه با مشكلات نوكيا باشه !

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
آقا یه مطلبی در مورد آنتن دهی برای من پیش اومد که بد ندیدم اینجا مطرح کنم:
چند هفته پیش رفته بودیم جاده چالوس ویلای یکی از آشناها (8-7 کیلومتر بعد از کرج). اونجا هیچ گوشی ای آنتن نمی ده، بارها اونجا رفته بودیم و مشاهده کرده بودیم که آنتن همه ی موبایل ها صفر هست. اما من در کمال ناباوری مشاهده کردم که حوالی ساعت 12 شب گوشی ام (سونی اریکسون از همین نارنجی ها!) آنتن داد و یک SMS دریافت کردم!! :blink: :blink: از تعجب داشتم شاخ در می آوردم چون قبلا یک بار با آنتن این گوشی مشکل پیدا کرده بودم. (البته فقط همان یک بار بود!) نا گفته نماند که حدودا دو دقیقه بعد دوباره آنتن گوشی من صفر شد و حالت no net work coverage رو نشون داد. به هر حال من که نفهمیدم چه اتفاقی افتاد! اما مساله اینه که اخیرا در محل کارم هم که در نقطه ی کوری هست و اغلب گوشی ها در دسترس نیستند، تماس های موفق قابل توجهی داشته ام. علتش رو نمی دونم اما به هر حال خیلی بیشتر از گذشته به آنتن دهی این گوشی اعتماد پیدا کرده ام.
فقط خواستم این رو به عنوان تجربه ی عینی و عملی خودم ذکر کنم، همین!

این تجربه رو همه کسانی که سونی-اریکسون دارن قبلا کسب کردن ولی کو گوشی شنوا!
ضمنا خودتونو برای متهم شدن به طرفداری از سونی و مسخره بازی و دلقک بازی و ... آماده کنید!!:f34r:

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
مشكلي براي گوشي بوجود آمده كه نميتونم درستش كنم - ممنون ميشم كمكم كنيد
گوشي من نوكيا 6630 - مشكل اينجاست كه جه زماني كه با گوشي كار مي كنم چه كار نمي كنم
گوشي هي به حالت روشن شدن ميره و لوگو NOKIA - مانند زماني كه گوشي رو روشن ميكنيد -
چند روز پيش هم مموري ويروسي شد و 90 تا ويروس پيدا كرد آنتي ويروس -
مسير ريست هم كردم - فرمت هم كردم اما درست نشده - ممنون ميشم راهنمايي كنيد
بعضي مواقع هم كه مدتي با گوشي كار ميكنم - هنگام كار هنگ ميكنه و حالتي مثل حالت قبل براي بوجود مياد انگار روشن كني گوشي رو !

ممنون ميشم !!:(

ببخشيد كه مشكلم رو اينجا گفتم - تاپيكي پيدا نكردم كه در رابطه با مشكلات نوكيا باشه !

مموری کارت رو در بر مستر ریست کن. تا مموری کارت رو با رم ریدر فرمت نکردی دیگه استفاده نکن

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
این تجربه رو همه کسانی که سونی-اریکسون دارن قبلا کسب کردن ولی کو گوشی شنوا!
ضمنا خودتونو برای متهم شدن به طرفداری از سونی و مسخره بازی و دلقک بازی و ... آماده کنید!!:f34r:

من حرف ایشون رو رد نمیکنم . یکبی دوبار و یک شب و اینها .... پیش میاد مهم اینه که اگر کلی حساب کنیم آنتن دهی امثال w800 مثلا مقابل 6680 یا N72 یا حتی 1100 خیلی ضعیفتره. ولی حرف ایشون در مورد استثناها رد نمیشه

اما سوالی که پیش میاد اینه که شمایی که میگفتی آنتن دهی همه گوشیها یکیه چی شده یک دفعه تغییر موضع دادی!؟ تا دیروز میگفتند آنتن دهی همه گوشیها یکیه و هیچ جای دنیا هم بحث آنتن دهی مطرح نیست!

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
من حرف ایشون رو رد نمیکنم . یکبی دوبار و یک شب و اینها .... پیش میاد مهم اینه که اگر کلی حساب کنیم آنتن دهی امثال w800 مثلا مقابل 6680 یا N72 یا حتی 1100 خیلی ضعیفتره. ولی حرف ایشون در مورد استثناها رد نمیشه

اما سوالی که پیش میاد اینه که شمایی که میگفتی آنتن دهی همه گوشیها یکیه چی شده یک دفعه تغییر موضع دادی!؟ تا دیروز میگفتند آنتن دهی همه گوشیها یکیه و هیچ جای دنیا هم بحث آنتن دهی مطرح نیست!

حتی 1100؟ اتفاقا 1100 رو من قبول دارم که از همه نوکیا ها بهتره چون خودم دیدم ولی اینم دیدم که چند تا از دوستان و آشنایان وقتی گوشی تو جیب شلوارشون بوده دچار مشکلات فنی شدن!!:D :blink: :f34r: و برا همین با اینکه میگن هیچ گوشی حتی نوکیا آنتن دهیش به اون نمیرسه ولی دیگه حاضر نیستن از اون استفاده کنن.

2- من کی نظر دیروزم رو در مورد انتن دهی عوض کردم؟ چند بار دیگه هم تو پستهای قبلی گفتم ولی کسی جواب نداد ؟

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1

حتی 1100؟ اتفاقا 1100 رو من قبول دارم که از همه نوکیا ها بهتره چون خودم دیدم ولی اینم دیدم که چند تا از دوستان و آشنایان وقتی گوشی تو جیب شلوارشون بوده دچار مشکلات فنی شدن!!:D :blink: :f34r: و برا همین با اینکه میگن هیچ گوشی حتی نوکیا آنتن دهیش به اون نمیرسه ولی دیگه حاضر نیستن از اون استفاده کنن.

2- من کی نظر دیروزم رو در مورد انتن دهی عوض کردم؟ چند بار دیگه هم تو پستهای قبلی گفتم ولی کسی جواب نداد ؟

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
؟

چه مشکلی مثلا؟

Nikonian

Registered User
لایک‌ها
5
آقایون مدافعین حقوق نوکیا :D

سلام به همگی !

لطفا منو راهنمائی کنید .... از اینجائی که مشکل رو مطرح کرده بودم که نتیجه ای نگرفتم !
اینم لینک >>>> http://forum.persiantools.com/t57000.html

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
Originally Posted by DariushAgah
چه مشکلی مثلا؟

هیچی, در یکی از نواحی حساس!:D دچار دردهای خفیف میشدن!!:D که البته با مراجعه به دکتر ایشون گفتن که دیگه گوشی رو تو جیب شلوار نذارن! ولی خب با عوض کردن گوشی مشکل حل شد.

این پی تی جون منو گرفت تا این پست شه!!!

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
Originally Posted by DariushAgah

هیچی, در یکی از نواحی حساس!:D دچار دردهای خفیف میشدن!!:D که البته با مراجعه به دکتر ایشون گفتن که دیگه گوشی رو تو جیب شلوار نذارن! ولی خب با عوض کردن گوشی مشکل حل شد.

این پی تی جون منو گرفت تا این پست شه!!!

جالبه. برای دشمنی با نوکیا چه حرفهایی بعضیها میزنند!
:p

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
جالبه. برای دشمنی با نوکیا چه حرفهایی بعضیها میزنند!
:p

جدا؟!
جالبتر اینجاست که من که اینا رو نگفتم که اونایی که داشتن گفتن و 100 % از طرفداران نوکیا هم بودن و هنوزم نوکیا دارن:D (چه طرفدارایی!!!)

Nikonian

Registered User
لایک‌ها
5
آقایون تورو خدا شما که متخصص هستید از گفتار های بی نتیجه که هیچ چیزی عاید هیچ کسی نمیشه پرهیز کنید و به مشکلات نوکیا داران عزیز :rolleyes: بپردازید ! در همین تاپیک پست شماره 190 رو یه نگاهی بندازید ... ثواب داره والا به خدا ! اجرتون با نوکیییییییییییییییییییییییییییا !

..hamid..

Registered User
لایک‌ها
0

..hamid..

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان عزیز نیازمند کمک شما هستم !

1- چطور میتوان روی نوکیا 3650 برنامه نصب کرد؟ لطفا به صورت ساده بفرمائید. اصلا تا به حال روی گوشی برنامه نصب نکرده ام

2- صدای زنگ این گوشی در مقایسه با گوشیهای دیگر نوکیا مثل 6600 یا هر گوشی دیگر ضعیف است به تعمیرکار نشان دادم گفت ایرادی ندارد ! آیا راهی هست که زنگ این گوشی ( بلندی صدای زنگ ) تقویت شود ؟

3- من برای انتقال فایل با بلوتوث از دیگران هم عکس و هم موزیک میگیرم و به گوشیهای دیگر عکس میتوانم بفرستم ولی برای فرستادن آهنگ مشکل دارم و اصلا گزینه ای برای ارسال با بلوتوث ندارم ( Send via bluetooth) آیا بدلیل نداشتن نرم افزار پخش MP3 نمیتوانم یا اینکه راه ارسال موزیک راه دیگری است که من آنرا نمیدانم ؟

1- از اینجا بخون http://persianmobile.ir/viewtopic.php?t=98

2- نه

3- از نرم افزار seleq or file manager استفاده کن.

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
سلام
من یه 6630 دارم که الان یه برنامه ویروس کش و برنامه پیغام گیر روش در حال کاره (البته برنامه زیاد روش هست اما این دو تا فعال هستند) تقریبا هر شب باید گوشی را شارژ کنم یعنی صبح که بردارم شب باید بگذارم شارژ بشه
ویبره خاموشه و فیلم برداری و اینها هم نمیکنم و حداکثر نیم ساعت در روز صحبت میکنم !! اگر هم یک روزه شارژش تموم نشه دو روز دیگه حتما تموم میشه! آیا این زمان کم نیست و نباید باطری دوامر بیشتری داشته باشه؟
توضیح اینکه قبل از فعال کردن ویروس کش و پیغام گیر هم وضع بع همین منوال بود یه بار هم باطریعوض کردم اما با باطری جدید هم همین است !
آیا مال شما هم شارژش یک روزه نهایت دو روزه تموم میشه ؟؟
کمک کنید ! خسته شدم بس زدم شارژ تازه اگر یه کم زیادتر هم صحبت کنم که وسط روز خاموش میشه !!
قبلا 1100 داشتم هفتگی شارژش میکردم !!:blink:

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام
من یه 6630 دارم که الان یه برنامه ویروس کش و برنامه پیغام گیر روش در حال کاره (البته برنامه زیاد روش هست اما این دو تا فعال هستند) تقریبا هر شب باید گوشی را شارژ کنم یعنی صبح که بردارم شب باید بگذارم شارژ بشه
ویبره خاموشه و فیلم برداری و اینها هم نمیکنم و حداکثر نیم ساعت در روز صحبت میکنم !! اگر هم یک روزه شارژش تموم نشه دو روز دیگه حتما تموم میشه! آیا این زمان کم نیست و نباید باطری دوامر بیشتری داشته باشه؟
توضیح اینکه قبل از فعال کردن ویروس کش و پیغام گیر هم وضع بع همین منوال بود یه بار هم باطریعوض کردم اما با باطری جدید هم همین است !
آیا مال شما هم شارژش یک روزه نهایت دو روزه تموم میشه ؟؟
کمک کنید ! خسته شدم بس زدم شارژ تازه اگر یه کم زیادتر هم صحبت کنم که وسط روز خاموش میشه !!
قبلا 1100 داشتم هفتگی شارژش میکردم !!:blink:

احتمالا ویروس داری. اگر نه که حتما باطریت زیاد کار کرده قابلیتهاشو از دست داده.
screen saver خفن که نصب نکردی؟

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
سلام
مرسی از توجهت !
در مورد ویروس که باید بگم یه ویروس یاب جدید دانلود کردم و نصب کردم هیچی نگفت (مک آفی)
اگر ویروس یاب بهتر سراغ دارید ممنون میشم لینک بگذارید
در مورد باطری هم باطری خودش که روش بود 3ماهه داره کار میکنه یه بار هم عوض کردم یعنی یه باطری نو انداختم
ببینم بقیه که 6630 دارند چند وقت به چند وقت شارژ میکنن ؟

بالا