باید در قسمت Massage center یه شماره ای بدی که فعال بشه ....
مجید جان منظورت همون شماره هایه مرکزه ینی 91100500 ؟ اینارو وارد کردم منظورت همینه
باید در قسمت Massage center یه شماره ای بدی که فعال بشه ....
بله .......مجید جان منظورت همون شماره هایه مرکزه ینی 91100500 ؟ اینارو وارد کردم منظورت همینه
چکار کنیم ما بالاخره راهی نیست
ببر یک دفتر امور مشترکین موبایل ممکنه موضوع اصلا از مخابرات باشه این قضیه قبلا هم پیش اومده
N72 یکی دیگه از گوشیهای نوکیاست که آنتن دهیش در ریوها هم تمجید شده چندی پیش هم در ریو E70 هم این مطلب دیده میشد. نمیدونم اونهایی که دم از یکسان بودن آنتن دهی گوشیها و اینکه در فرنگ!!!! از این صحبتها خبری نیست میکنند کی میخواهند دست از این گفته های نابخردانه بردارند.
http://www.gsmarena.com/review.php3?idReview=105&idPage=4
Network reception and signal strength are great. The sound during calls is very good too. This, of course, is natural these days as most of the phones offer perfect call capabilities. There is no place for such mistakes as bad network reception or poor microphone and speaker
البته در این که n73 گوشی خوبی هست شکی نیست! ولی جوابتو به خاطر جمله آخرت میگم: منظور از signal strength نموتونه فقط آنتن دهی به معنی که شما مد نظرتون هست باشه هم این گوشی و هم اون E70 که همینو نوشته بود . خوب بود جمله بعدش رو هم میخوندی " This, of course, is natural these days as most of the phones offer perfect call capabilities "
ضمنا اگه این طورا هم شما میگی باشه پس بقیه نوکیاها حتما آنت دهی بدی دارن!! و فقط این خوب بوده که اشاره کرده؟!!!!
خواستم اینو بگم که فکر نکنی دیگه مدرک قابل قبولی گیر آوردی و جاهای دیگه هی مثل اینجا بگی من قبلا لینک هم دادم و از این جور حرفها!!!
از همه مهمتر اینکه شما داری n73 و N93 و مهمترینش: 6680 !! رو میبری زیر سووال!! چون برای اونها همچین چیزی نوشته نشده و ما به حول قوه الهی! اجازه نمیدیم شما n73 رو ببری زیر سووال!!
البته حرف عوض کردن هم مالیات ندارد! یک روزی آقایون محکم میگفتند که آنتن دهی همه گوشیها با هم برابر است!!!
قبلا در مورد خیلی از گوشیهای نوکیا بحث آنتن دهی خوب در ریوها مطرح شده بود 6680 E70 و ... الان هم N72 . اینکه گوشیهای نوکیا اینقدر در آنتن دهی خوبند که در ریوها هم به این اشاره میشه نکته ایه که شما نگرفتی یا نمیخوای که قبول کنی. مشکل درک یک جمله ساده هم دارید! وقتی از آنتن دهی یک گوشی خیلی تعریف میشه به معنای بد بودن بقیه نیست به معنای بهتر بودن این گوشیهاست.
البته از وقتی شما دوره افتادید مثل بچه کوچکها همه جا شکلک در میاورید و N73 N73 میکنی حرفهای شما رو بهتره چندان جدی نگرفت. حتما این حرفها هم در ادامه همون رفتارهاتونه
آره ! دقیقا ! کی میگفت آنن دهی کا 750 و ... با نوکیا هیچ فرقی نداره ؟!
البته من هم حرف شما رو جدی نگرفتم چون شما فقط داری حرف میزنی که انتن دهی مثلا k750 خوب نیست ولی من در عمل دارم ازش استفاده میکنم و مشکلی ندارم! پس حرف شما ارزشی نداره
شما یک چند وقتی که هیچ! از همون اول که اومدی تو این فروم دوره افتادید مثل گنده ها ! هر جا بحث غیر نوکیا باشه سریع میزنید تو سر مال!! ولی ما که بدی ازش نگفتیم کلی هم از n73 تعریف کردیم. حالا شما اگه ناراحت هستی از این به بعد ازش بد بگم؟
خب هنوزم میگم مگه فکر کردین گفتم بده؟! دیگه من بیرون شهر و تو بیابون که همه گوشیها به زور انتن میدن ( حتی نوکیا!!) دارم مثل بقیه همکاران نوکیا دار! از گوشیم استفاده میکنم و کفشون هم بریده! ( چون مثل شما فکر میکردن) و هیچ مشکلی هم ندارم. حالا شاید منظور داریوش از شرایط خاص, استفاده از گوشی در کره مریخ بوده! که احتمالا اونجا نوکیا انتن بده ولی بقیه خیر!
هر وقت جدی شدی و دست از مسخره بازی برداشتی جدیت میگیریم.
توصیه میکنم دوستان سخنان گهر بار ایشان را در باب یکی بودن آنتن دهی همه گوشیها و عدم وجود بحث آنتن دهی در دیار فرنگ! مطالعه بفرمایند. حالا حرف عوض میکنند! کسی که هر روز حرف عوض میکنه الان هم چیزی بگیم فردا حرف عوض میکنی. این بحث آنتن دهی بود حالا شما ایراد بنی اسراییلی بگیر.
5200و 5300
دوربین 1.3mp
رزلوشن تصویر: 128x160
ممکن هم هست که fake باشه.
هر وقت جدی شدی و دست از مسخره بازی برداشتی جدیت میگیریم.
توصیه میکنم دوستان سخنان گهر بار ایشان را در باب یکی بودن آنتن دهی همه گوشیها و عدم وجود بحث آنتن دهی در دیار فرنگ! مطالعه بفرمایند. حالا حرف عوض میکنند! کسی که هر روز حرف عوض میکنه الان هم چیزی بگیم فردا حرف عوض میکنی. این بحث آنتن دهی بود حالا شما ایراد بنی اسراییلی بگیر.